Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A do pranonit homoseksualet ne shoqeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18240)
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
kam nje shoqe bi- saher pi ma lype.. loool
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
HAAHHAHAHAAAAHHAHAHAHAHA
Mua me ndodhi ne shkolle kisha nje lesb me ftoi ne shpi, ta mbaj mend ckam heq ..se di mundohem mos i gjykoj, po kur je tek per tek vallai, ndihesh dhe keq ne disa raste![]()
Citim:
Mua me ndodhi ne shkolle kisha nje lesb me ftoi ne shpi, ta mbaj mend ckam heq ..
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ja e shikon, lulka e ka vuajtur.
Pse me c'te beri?
![]()
Citim:
Ca sme beri thuaj ..ajo i kishte nr 4 dhe beri operacion ti zvoglonte qe tme mahniste me nje pamje fisnike mashkullore te betohem ..un prap sja varja...jo per gje..po si kam hyr asaj valleje shelgo...e kshu..
Ta them tgjith mo? apo e lem pjesen tjeter per neser...
patjeter!
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
se di skam lezbike ne shoqeri ... kurse bq kam sa te duash mardhenie pune jo shoqeri kshu qe dua sdua do i duroj
Citim:
Po citoj ato që tha lule
HAAHHAHAHAAAAHHAHAHAHAHA
Mua me ndodhi ne shkolle kisha nje lesb me ftoi ne shpi, ta mbaj mend ckam heq ..se di mundohem mos i gjykoj, po kur je tek per tek vallai, ndihesh dhe keq ne disa raste![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
jo me jo , i thuaj drejt per drejt qe ke shije te tjera dhe kaq.
Mua kjo tema s'me pelqen.
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
E kam te veshtire te pranoj idene qe mund te shihem si objekt seksual nga nje mashkull.
E di ç'me kujtove me kete?
Nje shoku im punon rralle here si bodyguard neper diskoteka...dhe vjen nje moment qe do te shkoj ne banjo. Mirpo ka disa minuta qe e ndjek me sy njeri...pak rendesi i jep. Mirpo banjot jane burrash, dmth ne kembe kur ky zberthen pantallonat vjen ky gay-i, zgjat doren per ta kap
kur ky shqipo ja kap doren ja perthyen, i fut nja 3 grushta e hudh ne toke dhe del sikur s'ka ndodh asigjo
Kur m'thote kshu kshu i them ' emo dhe ti si ben' sikur do te hante
Me tha: se imagjinoj dot nje mashkull te me kapi
po ju femrat "etero" c'pershtypje ju le zhbirimi nga seksi i njejte?
Citim:
Po citoj ato që tha al74
po ju femrat "etero" c'pershtypje ju le zhbirimi nga seksi i njejte?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ka lezet![]()
Citim:
Kur m'thote kshu kshu i them ' emo dhe ti si ben'sikur do te hante
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Ti cecilia je e ndergjegjshme per mijera batutat qe mund te behen me kto fjalet me siper?
Citim:
Une ne fakt jam filozofe per gjithcka qe mund te jete negative per dike...![]()
Kurse Al-it do ti pergjigjesha qe homoseksualiteti nuk eshte semundje. Ajo gje eshte e lindur tek dikush. Kjo gje percaktohet teper ngadale ne adoleshence per te mos thene edhe me shpejt...
Personalisht s'kam as frike dhe as veshtire s'me vjen nga njerez te tille nqs do kisha rast ti njihja. Lidhja apo dashuria tek keto persona lind sikur tek ne eterot...qe do te thote,asnje njeri s'te kap me zorr...
Po se kuptoj ç'lidhje kane preferencat e mija personale me temen?
Citim:
Po se kuptoj ç'lidhje kane preferencat e mija personale me temen?![]()
Citim:
Po se kuptoj ç'lidhje kane preferencat e mija personale me temen?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha al74
kush foli per preferenca? nji mendim kerkova![]()
me verte ca preferencash ke tina?![]()
Citim:
Po prape s'po te kuptojpse zgerdhihesh xhanem kur pyet per preferencat e mija?!
Mua ne fakt me pelqejne gjerat serioze kur kane te bejne me personin tim...
P.s: Ah,vetem Anemonia me ben ta kthej koken mbrapa![]()
S'po bo konfirmimin kjo Sahara-Lezbike ta morim vesht ça menje ka, se mos del noj dak fare.
pse jo jan tipa te lezetshem gati si femrat hahahah
ne fct shok skam patur kurr ama profa po e gjithe cfare me pelqente me shume ishte menyra si rrinte ne karrige apo kur hupte siper tavolines ,menyra si i linte kembet hahhha menyra si qeshnin apo flisnin duke ber me shenja me duar sikur femra
fiksim
e ps ejo ne shoqeri me gjithe qef thone qe jan tipa shmume te kuptueshem shume te mir
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
pse jo jan tipa te lezetshem gati si femrat hahahah
ne fct shok skam patur kurr ama profa po e gjithe cfare me pelqente me shume ishte menyra si rrinte ne karrige apo kur hupte siper tavolines ,menyra si i linte kembet hahhha menyra si qeshnin apo flisnin duke ber me shenja me duar sikur femra
fiksim![]()
![]()
![]()
![]()
e ps ejo ne shoqeri me gjithe qef thone qe jan tipa shmume te kuptueshem shume te mir
Citim:
Une preferoj lezbiket dylan. Jane dopjo femra.
Citim:
dhe une i pelqej shumetis hijoj me shume
![]()
![]()
![]()
shaka kjo
Citim:
Me too dylan. Duhet provu iher se nuk i dijet se cfare shijet kane
Citim:
mos vdeksha pa i provu![]()
![]()
![]()
Citim:
Bo, na ler ne meshkujve ne fillim.
haha, kjo ceci ka shume gallata
para pak kohesh kisha ngel ne semafor ne linjen ne mes dhe doja te kthehesha majtas
uli xhamin dhe i them nje djali e nje vajze ne maiknen ne krahun e majt nese do me lejonin te kthehem para tyre kur t'hapen dritat jeshile..
ai cuni shoferi ma kthen: no problem, because you're so cute:dd me nje ze si femer qe kishte. ndersa ajo vajza buqeshte flirtatiously:dd
haha thank you my friend, ja ktheva. was flattering compliment actually:p lol
ndrsa opinioni im sa te drjeta homosexualet duhet te kene ne shoqeri: kta gays qe dalin ne parada neper new york etj me breke neper kembe duke kerkuar sdi gje cfar drejtash, e meritojn nje dru shpines me pare se gomari apo mushka e shkrete. por nje dru te mire per tja thyer brinjt jo nga fakti qe jane gay apo kane lindur gay, por me duken bastardhimi komplet i rraces se njerzimit.
meshkujt lakuriq neper new york me breke femrash me kembe lashtok duke domstruar what?!!??!
edhe ligjin e marteses mes tyre nuk e aprovoj.
shoeqeria ka rregulla, ne baze te disa rregullave ajo perparon dhe behet jeta disesi me nje far kualiteti njerzor.
ashtu si qytetaret qe nuk deshirojn ta bejne qytetin fshat me bagla gomaresh apo mushkash neper trotuare apo restonte, nje nivel kafsheror me i madh i pa krahsueshem me duken kto paradad e gey-ve...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
haha, kjo ceci ka shume gallata
para pak kohesh kisha ngel ne semafor ne linjen ne mes dhe doja te kthehesha majtas
uli xhamin dhe i them nje djali e nje vajze ne maiknen ne krahun e majt nese do me lejonin te kthehem para tyre kur t'hapen dritat jeshile..
ai cuni shoferi ma kthen: no problem, because you're so cute:dd me nje ze si femer qe kishte. ndersa ajo vajza buqeshte flirtatiously:dd
haha thank you my friend, ja ktheva. was flattering compliment actually:p lol
ndrsa opinioni im sa te drjeta homosexualet duhet te kene ne shoqeri: kta gays qe dalin ne parada neper new york etj me breke neper kembe duke kerkuar sdi gje cfar drejtash, e meritojn nje dru shpines me pare se gomari apo mushka e shkrete. por nje dru te mire per tja thyer brinjtjo nga fakti qe jane gay apo kane lindur gay, por me duken bastardhimi komplet i rraces se njerzimit.
meshkujt lakuriq neper new york me breke femrash me kembe lashtok duke domstruar what?!!??!
edhe ligjin e marteses mes tyre nuk e aprovoj.
shoeqeria ka rregulla, ne baze te disa rregullave ajo perparon dhe behet jeta disesi me nje far kualiteti njerzor.
ashtu si qytetaret qe nuk deshirojn ta bejne qytetin fshat me bagla gomaresh apo mushkash neper trotuare apo restonte, nje nivel kafsheror me i madh i pa krahsueshem me duken kto paradad e gey-ve...
Citim:po dy lesbike edhe filma i shoh ska gja te keqe por kto majmuna meshkuj qa dreqin duhen si gomer .....MIRE do ishte te shpiket nje ilac me i qetsu keto hormone se sikur edh ene shqiperi ka fillu me hi epidemia .
Po citoj ato që tha al74
ka nje teme te tille por duhet te jete me mendime te vjetra apo te prapambetura . i pranojme si jo .
si ka mundesi qe homoseksualat femra jane te mirepritura nga "burrat" nderkohe qe homoseksualat meshkuj shihen me perbuzje?
po femrat si i shohin?!
Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001
po dy lesbike edhe filma i shoh ska gja te keqe por kto majmuna meshkuj qa dreqin duhen si gomer .....MIRE do ishte te shpiket nje ilac me i qetsu keto hormone se sikur edh ene shqiperi ka fillu me hi epidemia .
Citim:normale se ketu ne belgjike syt hapur i kam dhe i shikjoj cdo dite lesbiket e me duken si ne ato filmat e vjeter shqipar ku grate jane ne rolin e traktoristes.te ashpra te thata kalu burrave duken por une e theksova s e pervec lesbikeve ne filma tjerat nuk i preferoj.PUUU skandandaloze jane
Po citoj ato që tha Deb*
Shikon aktoret ti qe jane te bukura e trupa seksi. Shumica e femrave lesbike jane si burra si nga paraqitja ashtu nga veshja.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ftizaVscXEc
i ka pranu vendimi i 2009-tes nga qeveria e kryeministri PEDE....pd.SALI BERISHA tash shikjoni sa te bukur e kena ba flamurin shqiptar me shqiponje e me ngjyra ylberi ....
mashkujt homo jan shume te lezetshem kam nigju se as sjan femra qe pergojojne as meshkuj qeta kerkojn hahah tammam midis dy ligjeve qe me pelqen mu shoqeria
shpresoja te skiha nje shoqeri kshu
Citim:
mashkujt homo jan shume te lezetshem kam nigju se as sjan femra qe pergojojne as meshkuj qeta kerkojn hahah tammam midis dy ligjeve qe me pelqen mu shoqeria
shpresoja te skiha nje shoqeri kshu![]()
![]()
Citim:
hahhahahahahaha qa pret me ta lyp maj pederasti ??? hahhahaha
ska ma t lezeqem qe jan ....per shpirt mish te grire i kisha ba , per kopshte zoollogjike , ku mendoj as ujku apo luani sdo kishin mujt me kaperdi mishin e tyne te qelbun....
Citim:
Po citoj ato q� tha dylan
jo ne fakt me i shiku kur puthen te vjellat per gojet e hundet me cohen pa rrejte kur ti shof kshu disa jo gjithe ka flasin e petullohen si femra ku ku per mua ca urrejtje po serish kam nigju qe jan shume te embel te pafjale ete dashur ndaj per asgje tjeter jo
Citim:
Ketu ne belgjike kur vie momenti final (puna)ne zyre,markete,poste ectr....nuk arrijne te pranohen edhe pse ne belgjike ligji i mbron.Imagjino nji pederast te shkoje ne burg .......hiqet si femer ne rruge por ne burg se qojn te grate se.......e aty a do munden te puthen e petullohen si femra ?e ma extreme kur ne tv belge arrijn me na dal hapur duke kerku drejta se ndihen te diskriminum ...
ato pervec se diskriminojn veten ska tjeter njeri.
une i kam fiksim meshkujt kur puthen, apo kur preken, dhe e kam enderr t`i shoh live duke bere seks! E perse te mos i pranojme ne shoqerine tone?!
Perse duhet t`i pranojme lesbiket femra ne shoqeri, dhe meshkujt homoseksuale jo?! Ku qendron ndryshimi?!
Ndjenja kane te dyja palet, dhe nuk duhen perbuzur, perkundrazi u duhet dhene kredit qe e shohin jeten sic eshte, te zhveshur nga cdo lloj morali ( gjasme se ne te tjeret qe vemi me seksin e kundert kemi kushedi se cfare morali!)
P.S. Me te keqinj jemi ne qe bredhim plep me plep, apo qershi me qershi, dhe nuk jemi te zotet t`i themi botes ja kush jemi realisht! Jemi nje brez krejtesisht i lekundur ne ndjenja, dhe duam qe princin apo princeshen e kalter ta lidhim nga poshte perjetesisht, pika neve!!!
Nuk kam paragjykim per homoseksualet. Problemi qendron ne faktin se ata nuk kane pse bertasin e reklamojne homoseksualitetin e tyre kur kjo çeshtje duhet te jete personale.
Ne nje kohe qe familja perbehet nga burre, grua e femije ata duan te kopjojne e adoptojne nje familje. U kane dhene shume te drejta deri edhe te celebrohen ne martese. Le te martohen por kjo nuk i ben ata kurre nje familje qe ndertohet mbi baza te qejfit(seksit) dhe te jo asaj natyrale per tu riprodhuar qe eshte baza e familjes.
Qe te mos zgjatem me tej e te dukem se jam kundra tyre kur ne fakt nuk kam asgje me zgjedhjet e tyre dhe prirjet. Dua te debatoj mbi nje fenomen qe duket se eshte kurdisur diku ne sherbim te dikujt, flas per familjet homoseksule dhe adoptimet.
I pranoj pse jo. Bithen e tyre e kane.
Patjeter qe po, jane pjese e shoqerise i gjen kudo skemi cbejme
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
une i kam fiksim meshkujt kur puthen, apo kur preken, dhe e kam enderr t`i shoh live duke bere seks! E perse te mos i pranojme ne shoqerine tone?!
Perse duhet t`i pranojme lesbiket femra ne shoqeri, dhe meshkujt homoseksuale jo?! Ku qendron ndryshimi?!
Ndjenja kane te dyja palet, dhe nuk duhen perbuzur, perkundrazi u duhet dhene kredit qe e shohin jeten sic eshte, te zhveshur nga cdo lloj morali ( gjasme se ne te tjeret qe vemi me seksin e kundert kemi kushedi se cfare morali!)
P.S. Me te keqinj jemi ne qe bredhim plep me plep, apo qershi me qershi, dhe nuk jemi te zotet t`i themi botes ja kush jemi realisht! Jemi nje brez krejtesisht i lekundur ne ndjenja, dhe duam qe princin apo princeshen e kalter ta lidhim nga poshte perjetesisht, pika neve!!!
Citim:
me ke ba me fol me vete i tesh ana
e din ca po mendoja para se me hy me ty pergjigj momentin kur te lexova
thahse gjynaf sinqerisht gjynaf qe sbjen nje lloj komete nje lloj smundje nje lloj furie ku di une me e shu krejt njerzimin
burrat tu puth mes tyre e femrat mes tyre tjeter s ecfar shkruajm apo cafre komentojm po ska me krim
ku a bukuria ne gjith ket vetem nje lloj percmimi
vertet mendojm se ashtu e kan zgjelluar aat jetene tyre e cdo nejri ben si e ndjen jeten e vet
ndersa une ne ket pike do thoja ,se njerzit i shtyn nje lloj idjotizmi per te provu gjera te dnryshme nje lloj idjotizmi qe skan ide se cbejn ja dhe perfundimi pse arrijn ne nje pik si kjo femer femer e mashkull mashkull
fundi i botes kaq
imagjino ti vet ke femij apo ske sdi po imagjinoje ketsikur neser ty vajza apo djali te lillet me nje sex te njejt si veten si do te dukej si do e shofesh a ka me llimbje
tjeetr se sben nejriu ska po si fudni i botes do te dukej kaq
ata ne djall te gjith vafshin se ashtu e duan jeten ama vetem prove asgje em shum sesht ktu jam e bindur vetem deshira fantazia perte provu gjera e kaq
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Ka nga ata homo qe ta shpifin, sillen si kurva.. ka dhe nga ata qe jane very smart and caring ppl.. pastaj se ca u pelqen me e fut a me ua fut kush ajo o pune tyre, ska lidhje me shoqerine i would say
Ne pune kam nje lesbike lol. Ajo eshte me seriozja dhe me e respektuara aty, dhe as ta jep pershtypjen per te tille. E kam dhe ne FB. Nuk kam shume shoqeri me te. Vetem puna na lidh. S'do e kisha problem ta kisha shoqe.
Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.