Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A do pranonit homoseksualet ne shoqeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18240)

Postuar nga lule datë 18 Janar 2011 - 20:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
kam nje shoqe bi- saher pi ma lype.. loool

HAAHHAHAHAAAAHHAHAHAHAHA

Mua me ndodhi ne shkolle kisha nje lesb me ftoi ne shpi, ta mbaj mend ckam heq ..se di mundohem mos i gjykoj, po kur je tek per tek vallai, ndihesh dhe keq ne disa raste

Postuar nga Niqua datë 18 Janar 2011 - 21:11:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

HAAHHAHAHAAAAHHAHAHAHAHA

Mua me ndodhi ne shkolle kisha nje lesb me ftoi ne shpi, ta mbaj mend ckam heq ..se di mundohem mos i gjykoj, po kur je tek per tek vallai, ndihesh dhe keq ne disa raste

hahahahahaha kjo shoqja ime eshte kool kur nuk pi... shume here flej dhe ke shpia e saj por si kalo normat, ndryshe do kerciste grushti.. loooool

Postuar nga shelgu datë 18 Janar 2011 - 23:19:

Citim:

Mua me ndodhi ne shkolle kisha nje lesb me ftoi ne shpi, ta mbaj mend ckam heq ..

Ja e shikon, lulka e ka vuajtur.

Pse me c'te beri?

Postuar nga lule datë 18 Janar 2011 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ja e shikon, lulka e ka vuajtur.

Pse me c'te beri?

Ca sme beri thuaj ..ajo i kishte nr 4 dhe beri operacion ti zvoglonte qe tme mahniste me nje pamje fisnike mashkullore te betohem ..un prap sja varja...jo per gje..po si kam hyr asaj valleje shelgo...e kshu..

Ta them tgjith mo? apo e lem pjesen tjeter per neser...

Postuar nga Niqua datë 19 Janar 2011 - 00:11:

Citim:

Ca sme beri thuaj ..ajo i kishte nr 4 dhe beri operacion ti zvoglonte qe tme mahniste me nje pamje fisnike mashkullore te betohem ..un prap sja varja...jo per gje..po si kam hyr asaj valleje shelgo...e kshu..

Ta them tgjith mo? apo e lem pjesen tjeter per neser...

hahahahahahahahaha

Postuar nga Ana1 datë 15 Qershor 2011 - 06:44:

patjeter!

Postuar nga bruni22 datë 16 Qershor 2011 - 21:07:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

se di skam lezbike ne shoqeri ... kurse bq kam sa te duash mardhenie pune jo shoqeri kshu qe dua sdua do i duroj

Ama nuk jan lulishtesh?

Skam zen shoqeri deri sot e nuk besoj te ze ndonjeher. Homo gay e me the te thash, x mendimin tim jan njerez konfuz se zoti u la dhen rroc... E ato duan rro.. Mahh

Nuk kam asgje kunder tyre eee Po nuk arrij te kuptoj pse nje etero duhet te zeri shoqeri me nje homo "ca ka ne komune" me falni Po nuk kujtohet ne shqip.
Po nuk paté dicka qe te lidh me nje person si mund ta mbash shok/mik!?? (nuk di sa u shpjegova?) nuk jam kurioz te di e te sbuloj me teper x homot

Po kjo nuk do te thot qe kur mar vesh x dike qe esht nga sponda tjeter nuk e pershendes o kthej fjal jo!
Ta bej shok duke dit se me shikon ca.. E culo cdo sek..

Me ka rastis te njoh shum ne menyr indirekte Rib zoti jan... Ama ato qe mi ngulin set si derr me vien ti hy dor ...

Postuar nga lorie datë 17 Qershor 2011 - 21:18:

Citim:
Po citoj ato që tha lule

HAAHHAHAHAAAAHHAHAHAHAHA

jo me jo , i thuaj drejt per drejt qe ke shije te tjera dhe kaq.

Mua kjo tema s'me pelqen.

Postuar nga lule datë 17 Qershor 2011 - 21:25:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie

jo me jo , i thuaj drejt per drejt qe ke shije te tjera dhe kaq.

Mua kjo tema s'me pelqen.

Ka ndodh kur isha ne nje qytet tjeter..tani e kam larg, megjithate raste te tille ka plot..megjithse femrat gjithmon i kam terhequr,, eshte per te ardhur keq ,ne fakt..po si paragjykoj, se s'jane te keqij/a .
tek e fundit le te shohin punen e tyre.

Postuar nga briseide datë 17 Korrik 2011 - 19:12:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
E kam te veshtire te pranoj idene qe mund te shihem si objekt seksual nga nje mashkull.

Hahahah ,cunave u pelqen te jen objekt seksual i nje cuni,eshte dicka e rralle kur ndodh dhe e papritur.Apo nuk skuqeni ju kur ndiheni te vezhguar..

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:20:

E di ç'me kujtove me kete?

Nje shoku im punon rralle here si bodyguard neper diskoteka...dhe vjen nje moment qe do te shkoj ne banjo. Mirpo ka disa minuta qe e ndjek me sy njeri...pak rendesi i jep. Mirpo banjot jane burrash, dmth ne kembe kur ky zberthen pantallonat vjen ky gay-i, zgjat doren per ta kap kur ky shqipo ja kap doren ja perthyen, i fut nja 3 grushta e hudh ne toke dhe del sikur s'ka ndodh asigjo

Kur m'thote kshu kshu i them ' emo dhe ti si ben' sikur do te hante

Me tha: se imagjinoj dot nje mashkull te me kapi

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 19:27:

po ju femrat "etero" c'pershtypje ju le zhbirimi nga seksi i njejte?

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
po ju femrat "etero" c'pershtypje ju le zhbirimi nga seksi i njejte?

Ka lezet

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 19:32:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Ka lezet

dmth nuk je kondra?

Postuar nga Tulipani datë 17 Korrik 2011 - 19:35:

Citim:

Kur m'thote kshu kshu i them ' emo dhe ti si ben' sikur do te hante

Ti cecilia je e ndergjegjshme per mijera batutat qe mund te behen me kto fjalet me siper?

Sa per temen, cdokush me nje seksualitet e karakter te shendetshem nuk do i largonte, do i perbuzte apo do ti evitonte. Nese ne miqesi ose raporte te tjera njerezit do bazoheshin vec tek seksualiteti aha une do i thirrja njehere mendjes.

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 19:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Ti cecilia je e ndergjegjshme per mijera batutat qe mund te behen me kto fjalet me siper?

Une ne fakt jam filozofe per gjithcka qe mund te jete negative per dike...

Kurse Al-it do ti pergjigjesha qe homoseksualiteti nuk eshte semundje. Ajo gje eshte e lindur tek dikush. Kjo gje percaktohet teper ngadale ne adoleshence per te mos thene edhe me shpejt...

Personalisht s'kam as frike dhe as veshtire s'me vjen nga njerez te tille nqs do kisha rast ti njihja. Lidhja apo dashuria tek keto persona lind sikur tek ne eterot...qe do te thote,asnje njeri s'te kap me zorr...

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 19:55:

Citim:

Une ne fakt jam filozofe per gjithcka qe mund te jete negative per dike...

Kurse Al-it do ti pergjigjesha qe homoseksualiteti nuk eshte semundje. Ajo gje eshte e lindur tek dikush. Kjo gje percaktohet teper ngadale ne adoleshence per te mos thene edhe me shpejt...

Personalisht s'kam as frike dhe as veshtire s'me vjen nga njerez te tille nqs do kisha rast ti njihja. Lidhja apo dashuria tek keto persona lind sikur tek ne eterot...qe do te thote,asnje njeri s'te kap me zorr...

po nashti ti kur me thu qe ka lezet kur ndjen bebet e synit e nje lesbike mbi ty i le pak hapsire filozofise.
athere meqe gjer tashi nuk ke shpreh prirje homoseksuale une e perkthej qe nuk te jep vemendjen e duhur seksi tjeter. megjithate femra ngelet gjithmone qenie e vecante qe shpesh zihet edhe me pasqyren .
gjithsesi me siguri qe nqs. do linim menjane prirjet seksuale ndertohen raporte . po dreqi e honkt meqe po flasim per homoseksuale dashje pa dashje aty rrotullohet muhabeti.
po nashti me thon te drejten me pas noj avancè nga ana e tyne sikur te stimulojne une i pranoj se kane shije te holle

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 20:25:

Po se kuptoj ç'lidhje kane preferencat e mija personale me temen?

Postuar nga BIONDIA datë 17 Korrik 2011 - 20:29:

Citim:

kane sepse je shoqa ime kshuqe ka material per ndonje thashethem te mundeshem

Postuar nga al74 datë 17 Korrik 2011 - 20:41:

Citim:

kush foli per preferenca? nji mendim kerkova
me verte ca preferencash ke tina?

Postuar nga cecilia datë 17 Korrik 2011 - 21:12:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

kush foli per preferenca? nji mendim kerkova
me verte ca preferencash ke tina?

Po prape s'po te kuptoj pse zgerdhihesh xhanem kur pyet per preferencat e mija?! Mua ne fakt me pelqejne gjerat serioze kur kane te bejne me personin tim...

P.s: Ah,vetem Anemonia me ben ta kthej koken mbrapa

Postuar nga shelgu datë 17 Korrik 2011 - 22:01:

Citim:

Po prape s'po te kuptoj pse zgerdhihesh xhanem kur pyet per preferencat e mija?! Mua ne fakt me pelqejne gjerat serioze kur kane te bejne me personin tim...

P.s: Ah,vetem Anemonia me ben ta kthej koken mbrapa

O Cec po ktheu pak o motra edhe ti se na le me koke menjane pash zotin.

Vetem kurrizin na tregon. kjo keq xhanem po nejriu kthehet edhe mbare. Ja kshu

Homot? te tyren e kane le ta bejne si te duan, Oj.

Postuar nga lule datë 17 Korrik 2011 - 22:04:

S'po bo konfirmimin kjo Sahara-Lezbike ta morim vesht ça menje ka, se mos del noj dak fare.

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 22:14:

pse jo jan tipa te lezetshem gati si femrat hahahah
ne fct shok skam patur kurr ama profa po e gjithe cfare me pelqente me shume ishte menyra si rrinte ne karrige apo kur hupte siper tavolines ,menyra si i linte kembet hahhha menyra si qeshnin apo flisnin duke ber me shenja me duar sikur femra
fiksim

e ps ejo ne shoqeri me gjithe qef thone qe jan tipa shmume te kuptueshem shume te mir

Postuar nga shelgu datë 17 Korrik 2011 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
pse jo jan tipa te lezetshem gati si femrat hahahah
ne fct shok skam patur kurr ama profa po e gjithe cfare me pelqente me shume ishte menyra si rrinte ne karrige apo kur hupte siper tavolines ,menyra si i linte kembet hahhha menyra si qeshnin apo flisnin duke ber me shenja me duar sikur femra
fiksim

e ps ejo ne shoqeri me gjithe qef thone qe jan tipa shmume te kuptueshem shume te mir

Une preferoj lezbiket dylan. Jane dopjo femra.

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 23:08:

Citim:

Une preferoj lezbiket dylan. Jane dopjo femra.

dhe une i pelqej shume tis hijoj me shume shaka kjo

Postuar nga shelgu datë 17 Korrik 2011 - 23:10:

Citim:

dhe une i pelqej shume tis hijoj me shume shaka kjo

Me too dylan. Duhet provu iher se nuk i dijet se cfare shijet kane

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 23:12:

Citim:

Me too dylan. Duhet provu iher se nuk i dijet se cfare shijet kane

mos vdeksha pa i provu

Postuar nga shelgu datë 17 Korrik 2011 - 23:13:

Citim:

mos vdeksha pa i provu

Bo, na ler ne meshkujve ne fillim.

Postuar nga dylan datë 17 Korrik 2011 - 23:27:

Citim:

Bo, na ler ne meshkujve ne fillim.

ahhahahahahah oj non per nje te qeshur

Postuar nga kurt datë 18 Korrik 2011 - 02:51:

haha, kjo ceci ka shume gallata
para pak kohesh kisha ngel ne semafor ne linjen ne mes dhe doja te kthehesha majtas
uli xhamin dhe i them nje djali e nje vajze ne maiknen ne krahun e majt nese do me lejonin te kthehem para tyre kur t'hapen dritat jeshile..
ai cuni shoferi ma kthen: no problem, because you're so cute:dd me nje ze si femer qe kishte. ndersa ajo vajza buqeshte flirtatiously:dd
haha thank you my friend, ja ktheva. was flattering compliment actually:p lol

ndrsa opinioni im sa te drjeta homosexualet duhet te kene ne shoqeri: kta gays qe dalin ne parada neper new york etj me breke neper kembe duke kerkuar sdi gje cfar drejtash, e meritojn nje dru shpines me pare se gomari apo mushka e shkrete. por nje dru te mire per tja thyer brinjt jo nga fakti qe jane gay apo kane lindur gay, por me duken bastardhimi komplet i rraces se njerzimit.
meshkujt lakuriq neper new york me breke femrash me kembe lashtok duke domstruar what?!!??!

edhe ligjin e marteses mes tyre nuk e aprovoj.

shoeqeria ka rregulla, ne baze te disa rregullave ajo perparon dhe behet jeta disesi me nje far kualiteti njerzor.
ashtu si qytetaret qe nuk deshirojn ta bejne qytetin fshat me bagla gomaresh apo mushkash neper trotuare apo restonte, nje nivel kafsheror me i madh i pa krahsueshem me duken kto paradad e gey-ve...

Postuar nga dylan datë 18 Korrik 2011 - 18:27:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
haha, kjo ceci ka shume gallata
para pak kohesh kisha ngel ne semafor ne linjen ne mes dhe doja te kthehesha majtas
uli xhamin dhe i them nje djali e nje vajze ne maiknen ne krahun e majt nese do me lejonin te kthehem para tyre kur t'hapen dritat jeshile..
ai cuni shoferi ma kthen: no problem, because you're so cute:dd me nje ze si femer qe kishte. ndersa ajo vajza buqeshte flirtatiously:dd
haha thank you my friend, ja ktheva. was flattering compliment actually:p lol

ndrsa opinioni im sa te drjeta homosexualet duhet te kene ne shoqeri: kta gays qe dalin ne parada neper new york etj me breke neper kembe duke kerkuar sdi gje cfar drejtash, e meritojn nje dru shpines me pare se gomari apo mushka e shkrete. por nje dru te mire per tja thyer brinjt jo nga fakti qe jane gay apo kane lindur gay, por me duken bastardhimi komplet i rraces se njerzimit.
meshkujt lakuriq neper new york me breke femrash me kembe lashtok duke domstruar what?!!??!

edhe ligjin e marteses mes tyre nuk e aprovoj.

shoeqeria ka rregulla, ne baze te disa rregullave ajo perparon dhe behet jeta disesi me nje far kualiteti njerzor.
ashtu si qytetaret qe nuk deshirojn ta bejne qytetin fshat me bagla gomaresh apo mushkash neper trotuare apo restonte, nje nivel kafsheror me i madh i pa krahsueshem me duken kto paradad e gey-ve...

po leri moj njerzit eqet te jetojne si duan 7
dhe pse jam me ty ska gje me te shpifur te emndosh dy mehskujt te krijojne familje bahsek
kur lexoj nga ato qe adoptojne femij e krijojne familje per zotin eshte per te arll djynag dhe ne nje far menyre percmim
kurr sdo mund te arrij te kuptoj kta lloj njerzish
dhe kafshet sgjellin gjinin e kundert te jen me te e njerzit sbejn me dyshime
ehste per te arllur keq ku kemi shku

Postuar nga SHKODRA4001 datë 24 Shtator 2011 - 17:34:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ka nje teme te tille por duhet te jete me mendime te vjetra apo te prapambetura . i pranojme si jo .

si ka mundesi qe homoseksualat femra jane te mirepritura nga "burrat" nderkohe qe homoseksualat meshkuj shihen me perbuzje?
po femrat si i shohin?!

po dy lesbike edhe filma i shoh ska gja te keqe por kto majmuna meshkuj qa dreqin duhen si gomer .....MIRE do ishte te shpiket nje ilac me i qetsu keto hormone se sikur edh ene shqiperi ka fillu me hi epidemia .

Postuar nga Deb* datë 24 Shtator 2011 - 17:43:

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRA4001
po dy lesbike edhe filma i shoh ska gja te keqe por kto majmuna meshkuj qa dreqin duhen si gomer .....MIRE do ishte te shpiket nje ilac me i qetsu keto hormone se sikur edh ene shqiperi ka fillu me hi epidemia .

Shikon aktoret ti qe jane te bukura e trupa seksi. Shumica e femrave lesbike jane si burra si nga paraqitja ashtu nga veshja.

Postuar nga SHKODRA4001 datë 25 Shtator 2011 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Shikon aktoret ti qe jane te bukura e trupa seksi. Shumica e femrave lesbike jane si burra si nga paraqitja ashtu nga veshja.

normale se ketu ne belgjike syt hapur i kam dhe i shikjoj cdo dite lesbiket e me duken si ne ato filmat e vjeter shqipar ku grate jane ne rolin e traktoristes.te ashpra te thata kalu burrave duken por une e theksova s e pervec lesbikeve ne filma tjerat nuk i preferoj.PUUU skandandaloze jane

Postuar nga SHKODRA4001 datë 18 Maj 2012 - 03:08:

http://www.youtube.com/watch?v=ftizaVscXEc

i ka pranu vendimi i 2009-tes nga qeveria e kryeministri PEDE....pd.SALI BERISHA tash shikjoni sa te bukur e kena ba flamurin shqiptar me shqiponje e me ngjyra ylberi ....

Postuar nga dylan datë 18 Maj 2012 - 03:17:

mashkujt homo jan shume te lezetshem kam nigju se as sjan femra qe pergojojne as meshkuj qeta kerkojn hahah tammam midis dy ligjeve qe me pelqen mu shoqeria
shpresoja te skiha nje shoqeri kshu

Postuar nga SHKODRA4001 datë 18 Maj 2012 - 22:55:

Citim:
mashkujt homo jan shume te lezetshem kam nigju se as sjan femra qe pergojojne as meshkuj qeta kerkojn hahah tammam midis dy ligjeve qe me pelqen mu shoqeria
shpresoja te skiha nje shoqeri kshu

hahhahahahahaha qa pret me ta lyp maj pederasti ??? hahhahaha
ska ma t lezeqem qe jan ....per shpirt mish te grire i kisha ba , per kopshte zoollogjike , ku mendoj as ujku apo luani sdo kishin mujt me kaperdi mishin e tyne te qelbun....

Postuar nga dylan datë 19 Maj 2012 - 02:52:

Citim:

hahhahahahahaha qa pret me ta lyp maj pederasti ??? hahhahaha
ska ma t lezeqem qe jan ....per shpirt mish te grire i kisha ba , per kopshte zoollogjike , ku mendoj as ujku apo luani sdo kishin mujt me kaperdi mishin e tyne te qelbun....

jo ne fakt me i shiku kur puthen te vjellat per gojet e hundet me cohen pa rrejt e kur ti shof kshu disa jo gjithe ka flasin e petullohen si femra ku ku per mua ca urrejtje po serish kam nigju qe jan shume te embel te pafjale ete dashur ndaj per asgje tjeter jo

Postuar nga SHKODRA4001 datë 19 Maj 2012 - 22:50:

Citim:
Po citoj ato q� tha dylan

jo ne fakt me i shiku kur puthen te vjellat per gojet e hundet me cohen pa rrejt e kur ti shof kshu disa jo gjithe ka flasin e petullohen si femra ku ku per mua ca urrejtje po serish kam nigju qe jan shume te embel te pafjale ete dashur ndaj per asgje tjeter jo

Ketu ne belgjike kur vie momenti final (puna)ne zyre,markete,poste ectr....nuk arrijne te pranohen edhe pse ne belgjike ligji i mbron.Imagjino nji pederast te shkoje ne burg .......hiqet si femer ne rruge por ne burg se qojn te grate se.......e aty a do munden te puthen e petullohen si femra ?e ma extreme kur ne tv belge arrijn me na dal hapur duke kerku drejta se ndihen te diskriminum ...
ato pervec se diskriminojn veten ska tjeter njeri.

Postuar nga dylan datë 19 Maj 2012 - 23:51:

Citim:

Ketu ne belgjike kur vie momenti final (puna)ne zyre,markete,poste ectr....nuk arrijne te pranohen edhe pse ne belgjike ligji i mbron.Imagjino nji pederast te shkoje ne burg .......hiqet si femer ne rruge por ne burg se qojn te grate se.......e aty a do munden te puthen e petullohen si femra ?e ma extreme kur ne tv belge arrijn me na dal hapur duke kerku drejta se ndihen te diskriminum ...
ato pervec se diskriminojn veten ska tjeter njeri.

at zgjillje jete kan ba vetes dhe ata
nje zot e di ku ehse kenaqesia poca te thush mendje mendje kjo dynja kush merr vesh ca bahet se merr vesh i pari te dytin

Postuar nga Ana1 datë 20 Maj 2012 - 06:17:

une i kam fiksim meshkujt kur puthen, apo kur preken, dhe e kam enderr t`i shoh live duke bere seks! E perse te mos i pranojme ne shoqerine tone?!

Perse duhet t`i pranojme lesbiket femra ne shoqeri, dhe meshkujt homoseksuale jo?! Ku qendron ndryshimi?!

Ndjenja kane te dyja palet, dhe nuk duhen perbuzur, perkundrazi u duhet dhene kredit qe e shohin jeten sic eshte, te zhveshur nga cdo lloj morali ( gjasme se ne te tjeret qe vemi me seksin e kundert kemi kushedi se cfare morali!)

P.S. Me te keqinj jemi ne qe bredhim plep me plep, apo qershi me qershi, dhe nuk jemi te zotet t`i themi botes ja kush jemi realisht! Jemi nje brez krejtesisht i lekundur ne ndjenja, dhe duam qe princin apo princeshen e kalter ta lidhim nga poshte perjetesisht, pika neve!!!

Postuar nga Piktor datë 20 Maj 2012 - 10:41:

Nuk kam paragjykim per homoseksualet. Problemi qendron ne faktin se ata nuk kane pse bertasin e reklamojne homoseksualitetin e tyre kur kjo çeshtje duhet te jete personale.
Ne nje kohe qe familja perbehet nga burre, grua e femije ata duan te kopjojne e adoptojne nje familje. U kane dhene shume te drejta deri edhe te celebrohen ne martese. Le te martohen por kjo nuk i ben ata kurre nje familje qe ndertohet mbi baza te qejfit(seksit) dhe te jo asaj natyrale per tu riprodhuar qe eshte baza e familjes.
Qe te mos zgjatem me tej e te dukem se jam kundra tyre kur ne fakt nuk kam asgje me zgjedhjet e tyre dhe prirjet. Dua te debatoj mbi nje fenomen qe duket se eshte kurdisur diku ne sherbim te dikujt, flas per familjet homoseksule dhe adoptimet.

Postuar nga shelgu datë 20 Maj 2012 - 21:13:

I pranoj pse jo. Bithen e tyre e kane.

Postuar nga AngelDevil datë 23 Maj 2012 - 21:17:

Patjeter qe po, jane pjese e shoqerise i gjen kudo skemi cbejme

Postuar nga dylan datë 24 Maj 2012 - 03:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
une i kam fiksim meshkujt kur puthen, apo kur preken, dhe e kam enderr t`i shoh live duke bere seks! E perse te mos i pranojme ne shoqerine tone?!

Perse duhet t`i pranojme lesbiket femra ne shoqeri, dhe meshkujt homoseksuale jo?! Ku qendron ndryshimi?!

Ndjenja kane te dyja palet, dhe nuk duhen perbuzur, perkundrazi u duhet dhene kredit qe e shohin jeten sic eshte, te zhveshur nga cdo lloj morali ( gjasme se ne te tjeret qe vemi me seksin e kundert kemi kushedi se cfare morali!)

P.S. Me te keqinj jemi ne qe bredhim plep me plep, apo qershi me qershi, dhe nuk jemi te zotet t`i themi botes ja kush jemi realisht! Jemi nje brez krejtesisht i lekundur ne ndjenja, dhe duam qe princin apo princeshen e kalter ta lidhim nga poshte perjetesisht, pika neve!!!

me ke ba me fol me vete i tesh ana
e din ca po mendoja para se me hy me ty pergjigj momentin kur te lexova

thahse gjynaf sinqerisht gjynaf qe sbjen nje lloj komete nje lloj smundje nje lloj furie ku di une me e shu krejt njerzimin

burrat tu puth mes tyre e femrat mes tyre tjeter s ecfar shkruajm apo cafre komentojm po ska me krim
ku a bukuria ne gjith ket vetem nje lloj percmimi
vertet mendojm se ashtu e kan zgjelluar aat jetene tyre e cdo nejri ben si e ndjen jeten e vet
ndersa une ne ket pike do thoja ,se njerzit i shtyn nje lloj idjotizmi per te provu gjera te dnryshme nje lloj idjotizmi qe skan ide se cbejn ja dhe perfundimi pse arrijn ne nje pik si kjo femer femer e mashkull mashkull
fundi i botes kaq

imagjino ti vet ke femij apo ske sdi po imagjinoje ketsikur neser ty vajza apo djali te lillet me nje sex te njejt si veten si do te dukej si do e shofesh a ka me llimbje

tjeetr se sben nejriu ska po si fudni i botes do te dukej kaq
ata ne djall te gjith vafshin se ashtu e duan jeten ama vetem prove asgje em shum sesht ktu jam e bindur vetem deshira fantazia perte provu gjera e kaq

Postuar nga bruni22 datë 24 Maj 2012 - 03:35:

Thumbs up

Citim:

me ke ba me fol me vete i tesh ana
e din ca po mendoja para se me hy me ty pergjigj momentin kur te lexova

thahse gjynaf sinqerisht gjynaf qe sbjen nje lloj komete nje lloj smundje nje lloj furie ku di une me e shu krejt njerzimin

burrat tu puth mes tyre e femrat mes tyre tjeter s ecfar shkruajm apo cafre komentojm po ska me krim
ku a bukuria ne gjith ket vetem nje lloj percmimi
vertet mendojm se ashtu e kan zgjelluar aat jetene tyre e cdo nejri ben si e ndjen jeten e vet
ndersa une ne ket pike do thoja ,se njerzit i shtyn nje lloj idjotizmi per te provu gjera te dnryshme nje lloj idjotizmi qe skan ide se cbejn ja dhe perfundimi pse arrijn ne nje pik si kjo femer femer e mashkull mashkull
fundi i botes kaq

imagjino ti vet ke femij apo ske sdi po imagjinoje ketsikur neser ty vajza apo djali te lillet me nje sex te njejt si veten si do te dukej si do e shofesh a ka me llimbje

tjeetr se sben nejriu ska po si fudni i botes do te dukej kaq
ata ne djall te gjith vafshin se ashtu e duan jeten ama vetem prove asgje em shum sesht ktu jam e bindur vetem deshira fantazia perte provu gjera e kaq

caspita arrita ta kuptoj njeher deri ne fund

Postuar nga SHKODRA4001 datë 25 Maj 2012 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1

N kjoft se je e martume apo e dashurume naqe,pse nuk arrin ti me vu mashkullin (burrin, dashnorin)tand iher me nji shok tendin apo koleg pune aaa qa po di vet......e provo e jeto kete skene fantazi tenden?? e ke me pa sa bukur do te dukej......Ndersa ndryshimi mes lesbikeve dhe ktyne gomerve ka shum justifikim e jo ndryshim s edhe femrat lesbike isaj jan si homot GAY.lesbiket prap femra mbesin por nje seance filmi me to asgje ska per mua se fundi vetem trup femre po shikjoj te cilat prap kane ate delikatesen sa do qe jane ne akt jo penetrues sic bejn meshkujt me svedit (tuj ja fut njeni tjetrit te gropa e wc-s...)e tuj mos i harru edhe BISEKSUALET kua to per mua jan ma te dgjenerum krejt ku ne mes kane nje femer e si munden ti resistojn kesaj krijese duke e lene aktive kundrejt tyre????

Postuar nga Petter datë 26 Maj 2012 - 03:40:

Ka nga ata homo qe ta shpifin, sillen si kurva.. ka dhe nga ata qe jane very smart and caring ppl.. pastaj se ca u pelqen me e fut a me ua fut kush ajo o pune tyre, ska lidhje me shoqerine i would say

Postuar nga Deb* datë 26 Maj 2012 - 05:17:

Ne pune kam nje lesbike lol. Ajo eshte me seriozja dhe me e respektuara aty, dhe as ta jep pershtypjen per te tille. E kam dhe ne FB. Nuk kam shume shoqeri me te. Vetem puna na lidh. S'do e kisha problem ta kisha shoqe.

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 110 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.