| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)
per te gjith juve :-)
nese doni te kuptoni mekanizmin qe lejon mbarevajtjen e jetes mbi tok kerkoni me google ket term PHALLUS shum vajza do e kuptojn per çfar behet fjal dhe do ken me shum horizont mbi rendesin e sekseve :-) dhe perqindjen e avantazheve :-)
Re: te gjithve
Citim:
Po citoj ato që tha BETERRJA
O milet ku jeni mo keshtu po flisni per nje qenje njerezore qe mashkulli pa te eshte kote ,femra eshte dhe do te jete thelbi i jetes se mashkullit sepse nuk jeni asgje pa te ,dhe mos e vleresoni femren si nje objekt sherbimi per ju meshkujt nuk eshte ashtu femra eshte kryesorja ne jeten mashkullore , lexova nje qe kishte thene se femra me te ishte vetem 37 minuta dhe kaq ) desha vec ti them ,me duket se je rrit ne jetimore o djale
FEMRA ESHTE AJO QE KA FUT DJALLIN NE SHISHE
POR VET AJO E KA NXJERR NGA SHISHJA :
Re: c`rol loz femra ne jeten e mashkullit
Citim:
Po citoj ato që tha alexi
per mua si mashkull qe jam femra loze nje rol qe nuk sjell prodhim por vetem shkaterim
zoti ka thene femrat jane nje pjese e krevatit
po hajde tu ua mbushesh mendje femrave
Re: vlora angle
Citim:
Po citoj ato që tha shangai
femrat per mue jan kot
ti me kujtove filmin me XINEN
QE ISHTE NJE FSHAT PLOT ME FEMRA DHE NUK KISHTE ASNJE MASHKULL
edhe femrat nuk bejne dot pa mashkull
se cmenden
jane njelloj si ne femer e virgjert
kur e xhvesh dhe e le thate
keshtu beni ju
une e quaj krim tua besh femrave keshtu si keto krime i kam bere me shumice
po me ka fal zoti!
Re: Re: vlora angle
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Perfundimi eshte qe i qeke kthyer prapanices djalo....
Re: BELGIUM
Citim:
ca va nuk doni ta pranoni per mendjemadhesi se nuk mund te beni asgje pa ne eheehehe
Re: BELGIUM
Citim:
ca va nuk doni ta pranoni per mendjemadhesi se nuk mund te beni asgje pa ne eheehehe
eh si ju ma burri burri burri ,vec nje gje shikoni kush e beri adamin te haje mollen eva apo anasjelltas,pasta une nuk kam thene se burrat nuk kane ato vlerat e veta por nuk pranoj qe ju thoni se jeni superjor mbi femren jo jo naqe ishte dikur po nuk eshte me
re
Citim:
eh si ju ma burri burri burri ,vec nje gje shikoni kush e beri adamin te haje mollen eva apo anasjelltas,pasta une nuk kam thene se burrat nuk kane ato vlerat e veta por nuk pranoj qe ju thoni se jeni superjor mbi femren jo jo naqe ishte dikur po nuk eshte me
Tani kjo pun na ke naj ven te madh per tu diskutu se te gjth e dime qe te dyja palet nuk bojn dot pa njera tjetren. Edhe meqe u diskutu pak puna e Eves me siper (pa dal jasht teme) burrat duhet te jen te lumtur pasi nese nuk do e kishte mar ajo guximin nuk do kishte shumim te rraces njerzore. Prandaj gruaja mori guximin e para dhe te them te drejten sot e kesa dite qendron ne genin e tyre qe jan teper guximtare. I shikon te vetme larg shtepive duke studiuar e punuar dhe duke menduar per krijim familje.
Tjeter eshte se respekt nderim dhe ndihm meriton ai qe gjithmon eshte me i dobet. Pastaj mos e zgjasim me shum se vetem fuqiaj e krijimmi te trashegon femra mund te barazohet pa frike me fuqin e vet Zotit.
Per mu femra eshte krijimi me i persos qe ka bo natyra. Lum ne qe i kemi.
prsh
Femra eshte motivi i jetes se mashkullit.... Pa nje femer ne mes nuk ka lezet asnje telenovele... hahahahahahahha!
kujdes
Mesazhet jashte teme u fshine. S'diskutohet qe mund te debatoni, por duke patur parasysh qe secili nga ne ka nje opinon personal edhe mbitegjtha mundohuni ti permbaheni temes iniciale pa kaluar ne sulme/mbrojte personale.
Re: kujdes
Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
Mesazhet jashte teme u fshine. S'diskutohet qe mund te debatoni, por duke patur parasysh qe secili nga ne ka nje opinon personal edhe mbitegjtha mundohuni ti permbaheni temes iniciale pa kaluar ne sulme/mbrojte personale.
C'rol luan nje femer ne jeten e nje mashkulli???? Hektorit ia beni kete pyetje??? hahahah Lexoni dicituren ne fund.
Pa hyre ne debate o cuna e goca. Kjo pyetje nuk ka nevoje per koment.
Eshte mire te rrish vete per ca kohe, po per ca kohe ama, se te merr lumi pastaj. Nje pershendetje te ngrohte ju bej gocave, kushedi si do ishte jeta pa to.
Femra luan rol te bukur. Te dhuron dashuri, (dashuri shpirterore), te fal bukurine e trupit, te ngjall prehje te kendshme, te puth (qenien), te shtyen te levizesh me vullnet te drejte, te ndalon nga cudirat e botes, te jep sens, te ndryshon karkaterin e vonuar... Gjithcka qe eshte e bukur, eshte brenda mashkullit... te jep vullnet per te jetuar me shume dashuri, dhe te dhuron nje motiv qe s'ta dhuron ngahere dhe (Zoti)...
Pershendetje femra
C'rol luan femra ne jeten e mashkullit?
Mashkulli drejton por rrugen nga do kaloje ja tregon femra.
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Femra luan rol te bukur. Te dhuron dashuri, (dashuri shpirterore), te fal bukurine e trupit, te ngjall prehje te kendshme, te puth (qenien), te shtyen te levizesh me vullnet te drejte, te ndalon nga cudirat e botes, te jep sens, te ndryshon karkaterin e vonuar... Gjithcka qe eshte e bukur, eshte brenda mashkullit... te jep vullnet per te jetuar me shume dashuri, dhe te dhuron nje motiv qe s'ta dhuron ngahere dhe (Zoti)...
Pershendetje femra

Edhe ty te kane mangut ato me sarkazmat e tua

Cfare thua mer byrazer! Edhe per te mire eshte ndaluar qe te flasesh. Po une s'kam te bej fare dot me sarkazmat e rrezikshme... Pastaj une e shkruajta kete sepse ndjeva nje bukuri per gocat...
Me fal qe e keqkuptove... (po ti s'je tip qe s'kupton roke, si mund te ndodhe valle kjo, apo moti eshte ndryshuar andej nga usa?!)
pershendetje prape femrave
Citim:
Me fal qe e keqkuptove... (po ti s'je tip qe s'kupton roke, si munde te ndodh valle kjo, apo moti ka ndryshuara nadej nga usa?!)
perhsnedetje prape femra

hahahahahaha me lot neper faqe plako, se mbaj dot barkun... Je rob zoti pra... hahahahaahahaha hajde lodra e sexit ku eshte se me duket ka nevoje per nje shfaqje me regjisor nga plloshtani dhe roke duhet t'ia zgjasim doren e, ndoshta pastaj u vin dicka per te fluturuar ne qenie... kete te fundit kuptojeni mire, mos vini direkt ne kundershti...
pershendetje
Citim:
Pershendetje femra
Re: re
Citim:
Po citoj ato që tha belgium
o beter hahha ne radh te par lal shife mir biblen se mollen e ka honger eva dhe pastaj ka infektu adamin e shkret .
se ne djemt gjithmon nga natyra biem viktim e sharmit diabolik te nji femre .
po shyqyr zotit vuni dor jezusi ke disa njerez e i boni me mendje femre se ndryshe do kishte hek shum kjo bot nga evat e shumta qe slejn moll pa kafshu .
tani me informacionin qe na dhe kuptuam qe jeni e martuar zonj dhe heres tjeter do kem mendjen mos te me shpetoj ndonji fjal qe si pershtatet statusit tuaj .
dmth married woman
Re: Re: re
Citim:
HAHAHA E PARA NUK JAM E MARTUAR E AS QE MENDOJ
Re: Re: Re: re
Citim:
thu kshu se sme ke pa mu ose kontinentin nga afer se kishe ra ne ngasje ne menyr te ru
feshme :-)))))))))
Re: Re: Re: Re: re
Citim:
BELGIUM KU E DI TI SE NUK JEMI PARE NDONJEHER SEPSE DHE UNE JETOJ NE BELGJIK DHE SA PER MARTESEN AJO ESHTE FJALE QE NUK GJINDET FJALORIN TIM :NUK KA SHANCE KUSH
))))))))Re: Re: Re: Re: Re: re
Citim:
po fakti qe je akoma beqare tregon qe ste kam pa pra o beter))))))))
amon tlutem martohu jepja shancin nanjonit lolllllllllll
Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
Citim:
hahahhahaah do ma shpjegosh pak fjalen martes belgo , po me binde ateher ndoshta do martohem < ??????????????????????????????????
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
Citim:
me llafe sjam gjo un nga afer mbase do kem argumenta bindese se e shof qe srehesh me fjal ti betere lolllllllllllllll
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
Citim:
hahahahhahahha lol mos hargjo shume se nuk do fitosh gje
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
Citim:
skam hy per fitore jo thjesht per i kafe maj naqe lol
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re
Citim:
naqe mire se vjen per ni kafe
sbesoj se nje mashkull mund te jetoj pa nje femer..... (ecezione........)
semse femra e gjalleron i jep nje jet me te lumtur i mbush zemren e qetson ne momente me te veshtira dhe dhe me ne fund nje gzim orgazmi..s'besoj se se ka provu njeri nga ne mashkujt ................apo jo esht instikte ..........
Ruby 100% dakor me ty, asigja ma shume ene asigja ma pak...
Femra...
Si nje mashkull qe jam, femra ploteson mashkullin ....shkurt dhe qarte...ciao
Rolin e Mbuleses se Fajeve te Tij...!
Pse kaq zemermire Femra??????!
Epo..
Une nuk thashe ate por qe femra ploteson mashkullin si person dhe ne pa ju nuk mund te jetojme dot apo nuk e shte e vertet, per fajet nuk ka pse i mbulon femra se te jete burri aq burre i mbulon vete ato ....ciao sykaltra_gangos 
JASHTE MASE TE RENDESISHME ASHTU SIKUR EDHE RROLI I MASHKULLIT NE JETEN E NJE FEMRE ESHTE "PRIMARE".KOT S'NA KA BERE ZOTI FEMER MASHKULL.SEPSE TE DY KEMI TE NJEJTA RROLE EDHE PSE JEMI TE NDRYSHEM.
Prap me tema te varfra ketu?
Me lodhet me keto pyetje retorike ...............
Eshte e thjeshte fare kush si do femrat e si vlereson ose eshte gjys femer e gjys mashkull pra mund te jete ne progres kalimi ne gay totalisht me vone, ose eshte gay edhe i do meshkujt me vlla.
Alexi ato femra qe ste duken gje ty mi bjer mu lali se une te pasoj ca ........
Te gjithe heroizmat e burrave vijne nga grate e tyre. Nje burre, pa grua,
eshte si nje kobure pa cark; eshte gruaja ajo qe e ndersen burrin per ne
lufte.
femra plotsuesja ideale per mashkullin...
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Te gjithe heroizmat e burrave vijne nga grate e tyre. Nje burre, pa grua,
eshte si nje kobure pa cark; eshte gruaja ajo qe e ndersen burrin per ne
lufte.
Mashkulli eshte koka kurse femra eshte qafa...
A e keni degjuar ate qe thone mbas nje burri te sukseshem fshihet nje grua e fort? Perse e thone ?
E thone se gruja eshte ajo qe mbeshtet bashkshortin, eshte ajo qe e degjon kur ai ka probleme, shqetesime cfaredo lloj, eshte thesi i boxit kur burri ka nevra me punen, eshte ajo qe e qeteson dhe i krijon nje ambient te ngroht kur ai kthehet ne shtepi mbas nje dite te lodhur.......
Thjesht kale thjesht eshte psikologu i burrit eshte aspirina dhe droga e tij ohuuuuuuuuuuuu mos e lodhni trurin kot keshtu eshte , eshte gjithcka per te.
Une nuk dua te them se c'eshte gruaja per burrin, por vetem nje gje dua te them se burri pa grua eshte nje hic.... nje xero.
Ndersa gruaja pa burre eshte dhe mbetet nje perle :p
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Une nuk dua te them se c'eshte gruaja per burrin, por vetem nje gje dua te them se burri pa grua eshte nje hic.... nje xero.
Ndersa gruaja pa burre eshte dhe mbetet nje perle :p
Femren Zoti ja dha si bekim mashkullit dhe nese me kujtohet mire i tha pak a shume keshtu,- shkoni e shumohuni dhe zoterojeni token.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Une do te thosha se gruaja eshte ekulibri i tij ,eshte amortizator i jetes bashkshortore,eshte si ajri per njeriun kur zoteron veti e vyrtyte te larta morale.Ndersa gruaja pa burre eshte si nje peme qe dalngadale vyshket deri sa thahet e behet e pavlere.
Nuk jam dakord me shprehjen e fundit dropullite.A mund te me thuash per ke eshte perle.Kujt i hyne ne pune nje perle e till? Te punoje te haje e te pije dhe te nesermen te shkoje ne pune perseri.Gruaja pa burin nuk e pertrin dot jeten.Ajo si pjese e familjes eshte nje fabrike qe i jep botes perjetesine,por asnjehere single.
kotka
mbahu moj zonje se po e leshon shume llafin
Re: kotka
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
mbahu moj zonje se po e leshon shume llafin

Citim:
Ne rradhe te pare IQVLORA, nuk jam dropullite, nuk kam te bej fare me krahinen e Dropullit, mund te kem gjak grek, por nuk eshte gjak dropullit.
Citim:
Ka edhe gra qe marrin fund me vdekjen e burrit apo divorcimin dhe bien shume moralisht, por une mendoj se keto gra kane marre fund, qe perpara se t'u vdese burri.
Ndersa femrat nuk kane nevojen e vellezerve apo boyfriend qe te shkelqejne, ato shkelqejne edhe pa pranine e mashkullit. Mashkulli femres nuk i nevojitet qe te filloje te krijoje, por i nevojitet per te ushtruar ktijimtarine e saj.
Ndersa mashkulli, fillon te krijoje vetem kur eshte prane nje femre.
Respekt dhe kurre nuk doja te ofendoja ndonje mashkull.
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.