Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- C'rol luan femra ne jeten e mashkullit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4577)

Postuar nga belgium datë 26 Prill 2005 - 14:13:

per te gjith juve :-)

nese doni te kuptoni mekanizmin qe lejon mbarevajtjen e jetes mbi tok kerkoni me google ket term PHALLUS shum vajza do e kuptojn per çfar behet fjal dhe do ken me shum horizont mbi rendesin e sekseve :-) dhe perqindjen e avantazheve :-)

Postuar nga belgium datë 26 Prill 2005 - 14:16:

Re: te gjithve

Citim:
Po citoj ato që tha BETERRJA
O milet ku jeni mo keshtu po flisni per nje qenje njerezore qe mashkulli pa te eshte kote ,femra eshte dhe do te jete thelbi i jetes se mashkullit sepse nuk jeni asgje pa te ,dhe mos e vleresoni femren si nje objekt sherbimi per ju meshkujt nuk eshte ashtu femra eshte kryesorja ne jeten mashkullore , lexova nje qe kishte thene se femra me te ishte vetem 37 minuta dhe kaq ) desha vec ti them ,me duket se je rrit ne jetimore o djale
FEMRA ESHTE AJO QE KA FUT DJALLIN NE SHISHE
POR VET AJO E KA NXJERR NGA SHISHJA :

hahhaha beterrja beter i gjall qeke lal sme vjen çudi pse fol per djallin dhe bo krahasime me femren ne te njejten koh siç duket paske njofje shum te thell te vetvetes :-)shyqyr qe ne djemt jena engjej dhe na mbro zoti skena pun me djallin :-)

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 29 Prill 2005 - 08:56:

Re: c`rol loz femra ne jeten e mashkullit

Citim:
Po citoj ato që tha alexi
per mua si mashkull qe jam femra loze nje rol qe nuk sjell prodhim por vetem shkaterim
zoti ka thene femrat jane nje pjese e krevatit
po hajde tu ua mbushesh mendje femrave

Ca nuk nin njeriu ne kohe te sotme!
Edhe ket ide s`e kisha ni kerkun!
Si ka mundesi qe paske rrjedhur kaq shpejt o djali nga Greqia?!
Kaq shpejt ta beri bota skandale me sy?!
Femra ze rolin me te madh ne kete glob jete qe ta dish ti!
Dhe nuk jemi vetem mjete qefi sic na akuzon ti!
Perkundrazi ju djemte pa ne -Nuk do existonit sot!
Nga dole ne drite ti?-Nga barku i mashkullit?!Apo nga syt e injorances?!
Perse te paska sjelle shkaterrim ty femra?-Se te paska dhuru dashuri trupore?!dhe paske ngel i zhgenjym ne palce?!
Apo vajte ne bordello zotnia jote dhe pergjithson gjith femnat njesoj?!
Ke e ke lexu ti ate thenie te Zotit qe"Femna kenka vetem pjes e krevatit?!Mos te dergoi Zoti ndonje lajm nga qielli personalisht ty?!"
Hajt se ma vone do ia kuptosh rancine Femres, -kur te martohesh, te kesh kalamjat e tu,vajzat e tua,
atehere, do te kujtohesh se kujt i dhemb zemra me shume ne ket jete per ty:-NENe-s tate qe eshte Femer!
boh, ca menimesh kane disa tipa ...larg tyne o zot se keta jo vetem te shkatrrojne ne mendime,por dhe ne jete!

pashim nga sykaltra.

Postuar nga ksenia datë 29 Prill 2005 - 18:13:

Re: vlora angle

Citim:
Po citoj ato që tha shangai
femrat per mue jan kot
ti me kujtove filmin me XINEN
QE ISHTE NJE FSHAT PLOT ME FEMRA DHE NUK KISHTE ASNJE MASHKULL
edhe femrat nuk bejne dot pa mashkull
se cmenden
jane njelloj si ne femer e virgjert
kur e xhvesh dhe e le thate
keshtu beni ju
une e quaj krim tua besh femrave keshtu si keto krime i kam bere me shumice
po me ka fal zoti!

Perfundimi eshte qe i qeke kthyer prapanices djalo....

Postuar nga durrsak datë 29 Prill 2005 - 21:18:

Re: Re: vlora angle

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

Perfundimi eshte qe i qeke kthyer prapanices djalo....

hahahahahahahahahaha, po femer moj femer ma ke ate te shkrete mendje. Zot sa kam qesh se me kujtove kohet e shkuara me rrushin.hihihihihihihihihi.
Sa per temen do te thoja se femra ka ne dore teresisht jeten e mashkullit.

Postuar nga durrsak datë 02 Maj 2005 - 08:27:

Re: BELGIUM

Citim:
ca va nuk doni ta pranoni per mendjemadhesi se nuk mund te beni asgje pa ne eheehehe

Patjeter qe nuk mund te bejm pa ju, ne te vertet femra eshte krijuar pas burrit por jo per ti sherbyer por per ti dhen gezim. Une e vlersoj sexin femer si qenie qe pa te nuk mund te ket jet. Ajo ka fuqin e krijimit dhe si e tille meriton te nderohet.

Postuar nga belgium datë 02 Maj 2005 - 11:37:

Re: BELGIUM

Citim:
ca va nuk doni ta pranoni per mendjemadhesi se nuk mund te beni asgje pa ne eheehehe

hahhahahahhaahha beterre qeke nga land of dreaming shife shkrimin tim pak me par persa i perket emrit PHALLUS dhe do sqarohesh me shum mbi varesit dhe epersin e sekseve femer-mashkull.
femra vertet esht baza e jetes por nese nuk dp ekzistonte mashkulli femra do ishte si ajo ara qe shkretohet pasi i ven zjarin .
dmth mashkulli esht fara qe i jep jet ares .....
i hope u understand me :-)

Postuar nga BETERRJA datë 03 Maj 2005 - 22:45:

eh si ju ma burri burri burri ,vec nje gje shikoni kush e beri adamin te haje mollen eva apo anasjelltas,pasta une nuk kam thene se burrat nuk kane ato vlerat e veta por nuk pranoj qe ju thoni se jeni superjor mbi femren jo jo naqe ishte dikur po nuk eshte me

Postuar nga belgium datë 04 Maj 2005 - 11:18:

re

Citim:
eh si ju ma burri burri burri ,vec nje gje shikoni kush e beri adamin te haje mollen eva apo anasjelltas,pasta une nuk kam thene se burrat nuk kane ato vlerat e veta por nuk pranoj qe ju thoni se jeni superjor mbi femren jo jo naqe ishte dikur po nuk eshte me

o beter hahha ne radh te par lal shife mir biblen se mollen e ka honger eva dhe pastaj ka infektu adamin e shkret .
se ne djemt gjithmon nga natyra biem viktim e sharmit diabolik te nji femre .
po shyqyr zotit vuni dor jezusi ke disa njerez e i boni me mendje femre se ndryshe do kishte hek shum kjo bot nga evat e shumta qe slejn moll pa kafshu .
tani me informacionin qe na dhe kuptuam qe jeni e martuar zonj dhe heres tjeter do kem mendjen mos te me shpetoj ndonji fjal qe si pershtatet statusit tuaj .
dmth married woman

Postuar nga durrsak datë 04 Maj 2005 - 22:33:

Tani kjo pun na ke naj ven te madh per tu diskutu se te gjth e dime qe te dyja palet nuk bojn dot pa njera tjetren. Edhe meqe u diskutu pak puna e Eves me siper (pa dal jasht teme) burrat duhet te jen te lumtur pasi nese nuk do e kishte mar ajo guximin nuk do kishte shumim te rraces njerzore. Prandaj gruaja mori guximin e para dhe te them te drejten sot e kesa dite qendron ne genin e tyre qe jan teper guximtare. I shikon te vetme larg shtepive duke studiuar e punuar dhe duke menduar per krijim familje.
Tjeter eshte se respekt nderim dhe ndihm meriton ai qe gjithmon eshte me i dobet. Pastaj mos e zgjasim me shum se vetem fuqiaj e krijimmi te trashegon femra mund te barazohet pa frike me fuqin e vet Zotit.
Per mu femra eshte krijimi me i persos qe ka bo natyra. Lum ne qe i kemi.

Postuar nga oliinter datë 05 Maj 2005 - 13:46:

prsh

Femra eshte motivi i jetes se mashkullit.... Pa nje femer ne mes nuk ka lezet asnje telenovele... hahahahahahahha!

Postuar nga durrsake_topolake datë 05 Maj 2005 - 14:40:

Exclamation kujdes

Mesazhet jashte teme u fshine. S'diskutohet qe mund te debatoni, por duke patur parasysh qe secili nga ne ka nje opinon personal edhe mbitegjtha mundohuni ti permbaheni temes iniciale pa kaluar ne sulme/mbrojte personale.

Postuar nga oliinter datë 05 Maj 2005 - 17:48:

Re: kujdes

Citim:
Po citoj ato që tha durrsake_topolake
Mesazhet jashte teme u fshine. S'diskutohet qe mund te debatoni, por duke patur parasysh qe secili nga ne ka nje opinon personal edhe mbitegjtha mundohuni ti permbaheni temes iniciale pa kaluar ne sulme/mbrojte personale.

Te hengsha syne zemra sa e rrepte qe je...

je si yll

tung

Postuar nga Hektori datë 16 Maj 2005 - 17:49:

C'rol luan nje femer ne jeten e nje mashkulli???? Hektorit ia beni kete pyetje??? hahahah Lexoni dicituren ne fund.
Pa hyre ne debate o cuna e goca. Kjo pyetje nuk ka nevoje per koment.
Eshte mire te rrish vete per ca kohe, po per ca kohe ama, se te merr lumi pastaj. Nje pershendetje te ngrohte ju bej gocave, kushedi si do ishte jeta pa to.

Postuar nga volter datë 16 Maj 2005 - 17:55:

Thumbs down

Femra luan rol te bukur. Te dhuron dashuri, (dashuri shpirterore), te fal bukurine e trupit, te ngjall prehje te kendshme, te puth (qenien), te shtyen te levizesh me vullnet te drejte, te ndalon nga cudirat e botes, te jep sens, te ndryshon karkaterin e vonuar... Gjithcka qe eshte e bukur, eshte brenda mashkullit... te jep vullnet per te jetuar me shume dashuri, dhe te dhuron nje motiv qe s'ta dhuron ngahere dhe (Zoti)...

Pershendetje femra

Postuar nga misterioz datë 16 Maj 2005 - 18:47:

C'rol luan femra ne jeten e mashkullit?

Mashkulli drejton por rrugen nga do kaloje ja tregon femra.

Postuar nga roke datë 16 Maj 2005 - 18:48:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Femra luan rol te bukur. Te dhuron dashuri, (dashuri shpirterore), te fal bukurine e trupit, te ngjall prehje te kendshme, te puth (qenien), te shtyen te levizesh me vullnet te drejte, te ndalon nga cudirat e botes, te jep sens, te ndryshon karkaterin e vonuar... Gjithcka qe eshte e bukur, eshte brenda mashkullit... te jep vullnet per te jetuar me shume dashuri, dhe te dhuron nje motiv qe s'ta dhuron ngahere dhe (Zoti)...

Pershendetje femra

O djale i mbare!Pse i genjen gocat kot:p:pEdhe ty te kane mangut ato me sarkazmat e tua
Pershendetje

Postuar nga volter datë 16 Maj 2005 - 19:01:

Cfare thua mer byrazer! Edhe per te mire eshte ndaluar qe te flasesh. Po une s'kam te bej fare dot me sarkazmat e rrezikshme... Pastaj une e shkruajta kete sepse ndjeva nje bukuri per gocat...

Me fal qe e keqkuptove... (po ti s'je tip qe s'kupton roke, si mund te ndodhe valle kjo, apo moti eshte ndryshuar andej nga usa?!)

pershendetje prape femrave

Postuar nga roke datë 16 Maj 2005 - 19:13:

Citim:

Me fal qe e keqkuptove... (po ti s'je tip qe s'kupton roke, si munde te ndodh valle kjo, apo moti ka ndryshuara nadej nga usa?!)

perhsnedetje prape femra

hahahahahahahahahhahha!ne fakt ne realitet moti eshte kot fare ketej se shi,diell,ere,ere me shi,s'di cfare te vesheshe
Ndersa per motin qe pyet ti,jo vella jo s'ka ndryshuar,por puna qendron ketu se femrat jane lodhur me dashuri,pasi po vuajne dhe se gjejne dot aq sa e duan.Prandaj duhet tu ofrojme SEX:p:p
Hajde o burra,thuhe fjalen tende,hahahahahahahah

Postuar nga volter datë 16 Maj 2005 - 19:17:

hahahahahaha me lot neper faqe plako, se mbaj dot barkun... Je rob zoti pra... hahahahaahahaha hajde lodra e sexit ku eshte se me duket ka nevoje per nje shfaqje me regjisor nga plloshtani dhe roke duhet t'ia zgjasim doren e, ndoshta pastaj u vin dicka per te fluturuar ne qenie... kete te fundit kuptojeni mire, mos vini direkt ne kundershti...
pershendetje

Postuar nga Shtojzovalle datë 30 Maj 2005 - 15:06:

Citim:

Pershendetje femra

askush deri me tani nuk e paska qendisur femren me keto epitete te verteta si Ju Plloshtani...

sinqerisht

L.
ps. urreje cdo forme te sundimit, nençmimit dhe jorespektit reciprok..
urreje kur nje njeri si mashkull njashtu edhe femer te kushtezon te drejten individuale dhe paresore te jesh njeri dhe te gezosh prezencen e shoqerise...

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 02:00:

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

o beter hahha ne radh te par lal shife mir biblen se mollen e ka honger eva dhe pastaj ka infektu adamin e shkret .
se ne djemt gjithmon nga natyra biem viktim e sharmit diabolik te nji femre .
po shyqyr zotit vuni dor jezusi ke disa njerez e i boni me mendje femre se ndryshe do kishte hek shum kjo bot nga evat e shumta qe slejn moll pa kafshu .
tani me informacionin qe na dhe kuptuam qe jeni e martuar zonj dhe heres tjeter do kem mendjen mos te me shpetoj ndonji fjal qe si pershtatet statusit tuaj .
dmth married woman

HAHAHA E PARA NUK JAM E MARTUAR E AS QE MENDOJ

Postuar nga belgium datë 31 Maj 2005 - 11:15:

Re: Re: re

Citim:

HAHAHA E PARA NUK JAM E MARTUAR E AS QE MENDOJ

thu kshu se sme ke pa mu ose kontinentin nga afer se kishe ra ne ngasje ne menyr te rufeshme :-)))))))))

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 17:37:

Smile Re: Re: Re: re

Citim:

thu kshu se sme ke pa mu ose kontinentin nga afer se kishe ra ne ngasje ne menyr te ru
feshme :-)))))))))

BELGIUM KU E DI TI SE NUK JEMI PARE NDONJEHER SEPSE DHE UNE JETOJ NE BELGJIK DHE SA PER MARTESEN AJO ESHTE FJALE QE NUK GJINDET FJALORIN TIM :NUK KA SHANCE KUSH

Postuar nga belgium datë 31 Maj 2005 - 17:44:

Re: Re: Re: Re: re

Citim:

BELGIUM KU E DI TI SE NUK JEMI PARE NDONJEHER SEPSE DHE UNE JETOJ NE BELGJIK DHE SA PER MARTESEN AJO ESHTE FJALE QE NUK GJINDET FJALORIN TIM :NUK KA SHANCE KUSH

po fakti qe je akoma beqare tregon qe ste kam pa pra o beter ))))))))
amon tlutem martohu jepja shancin nanjonit lolllllllllll

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 17:53:

Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

po fakti qe je akoma beqare tregon qe ste kam pa pra o beter ))))))))
amon tlutem martohu jepja shancin nanjonit lolllllllllll

hahahhahaah do ma shpjegosh pak fjalen martes belgo , po me binde ateher ndoshta do martohem < ??????????????????????????????????

Postuar nga belgium datë 31 Maj 2005 - 18:07:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

hahahhahaah do ma shpjegosh pak fjalen martes belgo , po me binde ateher ndoshta do martohem < ??????????????????????????????????

me llafe sjam gjo un nga afer mbase do kem argumenta bindese se e shof qe srehesh me fjal ti betere lolllllllllllllll

Postuar nga BETERRJA datë 31 Maj 2005 - 18:38:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

me llafe sjam gjo un nga afer mbase do kem argumenta bindese se e shof qe srehesh me fjal ti betere lolllllllllllllll

hahahahhahahha lol mos hargjo shume se nuk do fitosh gje

Postuar nga belgium datë 01 Qershor 2005 - 00:14:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

hahahahhahahha lol mos hargjo shume se nuk do fitosh gje

skam hy per fitore jo thjesht per i kafe maj naqe lol

Postuar nga BETERRJA datë 05 Qershor 2005 - 01:01:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

skam hy per fitore jo thjesht per i kafe maj naqe lol

naqe mire se vjen per ni kafe

Postuar nga belgium datë 05 Qershor 2005 - 03:09:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

Citim:

naqe mire se vjen per ni kafe

lol ta shtoft zoti shpirtmadhesin .
ishalla sje larg naqe se me qef kisha ardh :-)))

Postuar nga Ruby_DR datë 08 Qershor 2005 - 05:37:

sbesoj se nje mashkull mund te jetoj pa nje femer..... (ecezione........)
semse femra e gjalleron i jep nje jet me te lumtur i mbush zemren e qetson ne momente me te veshtira dhe dhe me ne fund nje gzim orgazmi..s'besoj se se ka provu njeri nga ne mashkujt ................apo jo esht instikte ..........

Postuar nga diabolic datë 20 Qershor 2005 - 19:49:

Ruby 100% dakor me ty, asigja ma shume ene asigja ma pak...

Postuar nga LiquoR datë 30 Qershor 2005 - 00:38:

Cool Femra...

Si nje mashkull qe jam, femra ploteson mashkullin ....shkurt dhe qarte...ciao

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 05 Korrik 2005 - 22:41:

Exclamation

Rolin e Mbuleses se Fajeve te Tij...!
Pse kaq zemermire Femra??????!

Postuar nga LiquoR datë 05 Korrik 2005 - 22:44:

Cool Epo..

Une nuk thashe ate por qe femra ploteson mashkullin si person dhe ne pa ju nuk mund te jetojme dot apo nuk e shte e vertet, per fajet nuk ka pse i mbulon femra se te jete burri aq burre i mbulon vete ato ....ciao sykaltra_gangos

Postuar nga shiba datë 08 Gusht 2005 - 17:47:

JASHTE MASE TE RENDESISHME ASHTU SIKUR EDHE RROLI I MASHKULLIT NE JETEN E NJE FEMRE ESHTE "PRIMARE".KOT S'NA KA BERE ZOTI FEMER MASHKULL.SEPSE TE DY KEMI TE NJEJTA RROLE EDHE PSE JEMI TE NDRYSHEM.

Postuar nga amoxil datë 26 Gusht 2005 - 20:55:

Prap me tema te varfra ketu?

Me lodhet me keto pyetje retorike ...............

Eshte e thjeshte fare kush si do femrat e si vlereson ose eshte gjys femer e gjys mashkull pra mund te jete ne progres kalimi ne gay totalisht me vone, ose eshte gay edhe i do meshkujt me vlla.

Alexi ato femra qe ste duken gje ty mi bjer mu lali se une te pasoj ca ........

Postuar nga hebeja datë 14 Gusht 2007 - 00:55:

Te gjithe heroizmat e burrave vijne nga grate e tyre. Nje burre, pa grua,

eshte si nje kobure pa cark; eshte gruaja ajo qe e ndersen burrin per ne

lufte.

Postuar nga vanesajaems datë 28 Gusht 2007 - 22:49:

femra plotsuesja ideale per mashkullin...

Postuar nga drytty datë 01 Shtator 2007 - 03:06:

Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
Te gjithe heroizmat e burrave vijne nga grate e tyre. Nje burre, pa grua,

eshte si nje kobure pa cark; eshte gruaja ajo qe e ndersen burrin per ne

lufte.

E vertete kjo qe thua! te gjitha lufterat e buajshne per mandolinen e nje gruaje jane bere!

Postuar nga Zhylien Sorel datë 08 Shtator 2007 - 17:31:

Mashkulli eshte koka kurse femra eshte qafa...

Postuar nga honeybunny11 datë 19 Tetor 2007 - 14:09:

A e keni degjuar ate qe thone mbas nje burri te sukseshem fshihet nje grua e fort? Perse e thone ?

E thone se gruja eshte ajo qe mbeshtet bashkshortin, eshte ajo qe e degjon kur ai ka probleme, shqetesime cfaredo lloj, eshte thesi i boxit kur burri ka nevra me punen, eshte ajo qe e qeteson dhe i krijon nje ambient te ngroht kur ai kthehet ne shtepi mbas nje dite te lodhur.......

Thjesht kale thjesht eshte psikologu i burrit eshte aspirina dhe droga e tij ohuuuuuuuuuuuu mos e lodhni trurin kot keshtu eshte , eshte gjithcka per te.

Postuar nga kotka datë 19 Tetor 2007 - 17:19:

Une nuk dua te them se c'eshte gruaja per burrin, por vetem nje gje dua te them se burri pa grua eshte nje hic.... nje xero.

Ndersa gruaja pa burre eshte dhe mbetet nje perle :p

Postuar nga IQVLORA datë 19 Tetor 2007 - 22:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Une nuk dua te them se c'eshte gruaja per burrin, por vetem nje gje dua te them se burri pa grua eshte nje hic.... nje xero.

Ndersa gruaja pa burre eshte dhe mbetet nje perle :p

Une do te thosha se gruaja eshte ekulibri i tij ,eshte amortizator i jetes bashkshortore,eshte si ajri per njeriun kur zoteron veti e vyrtyte te larta morale.Ndersa gruaja pa burre eshte si nje peme qe dalngadale vyshket deri sa thahet e behet e pavlere.

Nuk jam dakord me shprehjen e fundit dropullite.A mund te me thuash per ke eshte perle.Kujt i hyne ne pune nje perle e till? Te punoje te haje e te pije dhe te nesermen te shkoje ne pune perseri.Gruaja pa burin nuk e pertrin dot jeten.Ajo si pjese e familjes eshte nje fabrike qe i jep botes perjetesine,por asnjehere single.

Postuar nga Piktor datë 19 Tetor 2007 - 23:03:

Red face

Femren Zoti ja dha si bekim mashkullit dhe nese me kujtohet mire i tha pak a shume keshtu,- shkoni e shumohuni dhe zoterojeni token.

Postuar nga kotka datë 19 Tetor 2007 - 23:11:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Une do te thosha se gruaja eshte ekulibri i tij ,eshte amortizator i jetes bashkshortore,eshte si ajri per njeriun kur zoteron veti e vyrtyte te larta morale.Ndersa gruaja pa burre eshte si nje peme qe dalngadale vyshket deri sa thahet e behet e pavlere.

Nuk jam dakord me shprehjen e fundit dropullite.A mund te me thuash per ke eshte perle.Kujt i hyne ne pune nje perle e till? Te punoje te haje e te pije dhe te nesermen te shkoje ne pune perseri.Gruaja pa burin nuk e pertrin dot jeten.Ajo si pjese e familjes eshte nje fabrike qe i jep botes perjetesine,por asnjehere single.

Ne rradhe te pare IQVLORA, nuk jam dropullite, nuk kam te bej fare me krahinen e Dropullit, mund te kem gjak grek, por nuk eshte gjak dropullit.

E dyta e pranoj verejtjen tende, por une nuk doja te ofendoja burrat, me ate qe thashe se gruaja mbetet perle edhe pa burre.

Natyrisht, qe burri eshte ai qe e ben nje grua t'i ushtrohet krijimtarise se saj ne jete, por une doja te theksoja faktin, qe nje grua edhe ne qofte se i vdes burri ose divorcohet, gjen forca ta perballoje vetmine dhe krijimtarine nuk e nderpret, vazhdon te kujdeset per veten e saj dhe te familjareve, ndersa burri po humbi gruan bie shume moralisht, ne te shumten e rasteve deri sa pret vdekjen.  Kete doja te theksoja, por e shpreha gabim.

Tani cdo rregull ka edhe perjashtime, nuk eshte unanim...

Ka edhe gra qe marrin fund me vdekjen e burrit apo divorcimin dhe bien shume moralisht, por une mendoj se keto gra kane marre fund, qe perpara se t'u vdese burri.

Ja shihni djemte qe kane motra, gjithmone shkelqejne ne shoqeri ne krahasim me ata qe jane pa motra, deri sa te njohin ndonje girlfriend.

Ndersa femrat nuk kane nevojen e vellezerve apo boyfriend qe te shkelqejne, ato shkelqejne edhe pa pranine e mashkullit.  Mashkulli femres nuk i nevojitet qe te filloje te krijoje, por i nevojitet per te ushtruar ktijimtarine e saj.

Ndersa mashkulli, fillon te krijoje vetem kur eshte prane nje femre.

Respekt dhe kurre nuk doja te ofendoja ndonje mashkull.

Postuar nga Ari. datë 19 Tetor 2007 - 23:17:

Talking kotka

mbahu moj zonje se po e leshon shume llafin

Postuar nga kotka datë 19 Tetor 2007 - 23:35:

Re: kotka

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
mbahu moj zonje se po e leshon shume llafin

Tani keto llafet qe leshova une zotni, i kuptove gje ti, se me duket as nuk te fyeva, as nuk te ironizova.

Tani mund te them edhe kete, qe femra per mashkullin eshte nje pjate gjelle.

Kjo te pelqeu, qe e shkurter

Postuar nga briseide datë 20 Tetor 2007 - 01:29:

Citim:

Ne rradhe te pare IQVLORA, nuk jam dropullite, nuk kam te bej fare me krahinen e Dropullit, mund te kem gjak grek, por nuk eshte gjak dropullit.

Pergjigja e temes mbi urrejtjet krahinore :p

Citim:

Ka edhe gra qe marrin fund me vdekjen e burrit apo divorcimin dhe bien shume moralisht, por une mendoj se keto gra kane marre fund, qe perpara se t'u vdese burri.

Ndersa femrat nuk kane nevojen e vellezerve apo boyfriend qe te shkelqejne, ato shkelqejne edhe pa pranine e mashkullit.  Mashkulli femres nuk i nevojitet qe te filloje te krijoje, por i nevojitet per te ushtruar ktijimtarine e saj.

Ndersa mashkulli, fillon te krijoje vetem kur eshte prane nje femre.

Respekt dhe kurre nuk doja te ofendoja ndonje mashkull.

Pse jane gra te kane marre fund?
Gruaja vertet shkelqen dhe vetem.Por kur mbetet pa burre nese bie moralisht dmth ka investuar vetveten,dhe s'ka asgje te keqe ne kete.

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 146 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.