Forumi Horizont | Gjithsej 22 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)
Ahhhhhhhhhhh.Jam i papertueshem.Disponibel 24 oresh.Por ka momente qe te "tjeret" lodhen ndonjehere.Relax dhe Start:p
hahahahha pu ku te shkon edhe ty mendja
ne service 24 hour roke shko ne ajo tema ku te thashe
edhe lexoje se me lodhe duke te then 100 here o bura se po te pres
hahahaha
kam veshur nje pale rrobabanje per cuna, qe i bleva per vllain, por po i mbaj per vete, se me rrikan mire.apo s'mbakan dhe fresk!
jo mo jo, e vendosa po mbaj vete per shpi.....
Keshtu thjesht me trecerekshe basketbolli, dhe me nje kanatiere te vecante... (Ne formen e nje sportisti
Pershendetje
Tuta te bardha edhe 1 kanatjere...
Puc-puc Ela
gati per gjume me bizhame te verdha me lepurusha
Ato lepurushat e tu mo jane gje femra se lepurushat e mi po zgjasin koken te shohin lepurushat e tu:p:p
Une kam veshur nje bluze te bardhe dhe pantallona te shkurtera dhe ne moment kam nje cigare ne goje dhe nje dore sa e cova tek wiski.Nuk e shikon qe po shkruaj ngadale???:p:p:p
Dirty dancing- lepurushat e tu jane te uritur per karrota, mos harro ti ushqesh here pas here.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Une kam nja 5 minuta qe jam zgjuar dhe kam vesh nje kostum sportiv njyre roze
Una jam veshur me te bardha sot.
Trecerekshe te bardha, me bel te shkurter. Bluze te bardhe me pakez fare barkun jashte. Dhe 'shkapat' e bardha. (bobooh, sa detaje qe dhashe nje here) ...
hey roke edhe ti poisedon mos ja qani hallin lepurushave te mi
sepse keni rene ne fjale te gabuar se lepurushat i kam
meshkuj edhe me duket se po beheni pedro hahahahhaha
ju pershendes qe te dyve
kurse tani nuk kam shume qe jam kthyer nga xhiroja
isha me jeans te bardh edhe bluze me ripa roze ripi roze
me sandale roze tjeter edhe ( tangs roeze skutiqe roze hahah
ja futa kot per keto fjalet ne kllapa )
Umm jam pak si pa rrobe..
nejse..
Dmth me boxe edhe me 1 kanatjere..
:p
Puc-puc Ela
Lum si ju qe ini me rroba vere.
ketej nga une ka rene bore gjithe naten, e veshur me cizme,kapele, shalle e paisur me lopata po pastrojme rrugen.
Mona
Don't u live here in Ca?
puc-puc Ela
Ne casa nashti...kshq jeans te shkurtra deri ne rreze..., edhe nje bluze te vockel.
pacim.
tani me kemish nate gati per karate lol hahhaha
duhet me hap ni teme
futni fotot se si jeni vesh tani
ajo do ishte llap fare
Atlete te bardha te kombinuara me blu (atlete tenisi), pantulone blu te gjata, dhe nje kanatiere...
pershendetje
mkkkkk
tani sa kam erdhur se kisha dale kam veshur jeans paris blues
nje bluze te verdhe e me vija blu...
Derr seksi qenke veshur ti sexoLum ai qe te ka
kurse une sa u ngrita nga gjumi ..dhe akoma se di cfare do vesh ....:p
1 fushtann te bukuuuuuuul fale o zhott...haha :p 1 kshu si 3cereksh vjen si me pala edhe 1 bluze me vija
puc-puc Ela
bela!!Fli prape se i ke lare te gjitha rrobat njeriu xx!me pelqen qe ti frekuenton zaren:p;p
Apo jo Amor:p:p
Une sot jam veshur specifikisht (jo artistikisht, por me veshje RAP)
me vjen mire
pershendetje
Plloshtan
pa pa pa e shikoj e shikoj si qenke veshur sot ...vetem mikrofoni te mungoka .......qe te rap-esh njecik ..:p:p
Prap pak si pa gje... dmth prap boxe edhe 1 kanatjere por jane ngjyre tjeter
puc-puc Ela
Padyshim qe do jene ngjyre tjeter se keshtu eshte kur con rrobat e bardha dhe ato me ngjyra bashke ne lavatrice:p:p
Une kam veshur nje pale pantallona te shkurtera dhe nje bluze te bardhe gjumi pa stampe dhe jo firmato:p
Roke..:p i'll tak 'em off if i c it if it iz nesscessary :p
puc-puc Ela
Bobooooooooo!paska harruar shqip
Pershendetje Ela mgjths nuk e kuptova se nuk po shoh mire tani se jam i lodhur
Po neser cfare do veshesh.
naten e mire dhe kujdes nga diskoja se eshte vone
aww po me le vetem..ok na fal se jemi pak si kshu...fly:-S nejse..neser kismetttttttttttttt
ca me propozon ti?
puc-puc ELaaa
Re: Plloshtan
Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR
pa pa pa e shikoj e shikoj si qenke veshur sot ...vetem mikrofoni te mungoka .......qe te rap-esh njecik ..:p:p![]()
Ja kisha humbur rrugen per te fajtori..........
Epo behar eshte...sa me pak rroba mbajme...
Te shkurtra fare-fare...(he doni me?)
Ciao now.
tani gati per jet note lol
me nje fund jeans fare fare te shkuret edhe me kanatjere hallasojce lol edhe me shapka me taka njish fare lol
Trecerekshe tenisi dhe nje kanatiere tenisi... (nike) hi hi
(Sportist) hi hi
Una sa u lava...1 peshqir....:p
puc-puc Ela
po peshqiri ca ka veshur qe e ke veshur ti
Citim:
Po citoj ato që tha LiL__TrEaSuRe
Una sa u lava...1 peshqir....:p
Roke: Peshqiri me ka vesh mua....dmth pa gje:p
SUNBELOVED: me lumte po cfare...sa per pantallonat eshte vere tani, leqe nuk mbaj une personalisht
edhe sa per veshjen qe kam veshur tani, ne fakt sa u zgjova keshtu qe me robe gjumi jam...
puc-puc Ela
Pantallona te gjata blu, nje bluze ngjyre blu, dhe me atlete blu..
P.s Me pelqen veshja e sotshme
1 bluze te bardhe edhe 1 fustan si roze me rripa palicetash, kam kapur floket anash edhe kam lene pak baluke... I look so cute, lyk a babiiiiiiii (angel face)...well, dmth pas pak do iki te nderohem keshtuqe...mos me pyesni se ca do vesh gjate procesit :p
puc-puc Ela
Hmmmmmm...
Por ne kete ore qe po shkruaje une kam veshur...ose me ka ngelur veshur vetem....mbulesa e fundit.....
neser ju tregoj se cfare do veshi...
Pershendetje Roke nga Lozka.............
Pantallona te shkurtera dhe me nje kanatiere te thjeshte...
une kam veshur nje bluze blu ku shkruan boston to florida:p me menge te shkurtera dhe me penevreke
ahahahahahahahahahaha ca fjale,penevreke ahahahahahha.Mu kujtua gjyshi ahahahahahahaha.ok jam veshur me nje kanatiere adidas dhe me nje pale pantallona te shkurtera gjumi
Si ne shpi... 1 bluze me menge te shkurtra 1 pale pantallona te shkurtra te gjera e te medhaja:p
puc-puc Ela
Me veshje rock 'n roll
sot me trecerekshe dhe me nje kanatiere
Une jam veshur me te tuqe sot...eh thashe ti ndryshonim nje here ngjyrat ...
P.s. vetem bluzen edhe flip-flops kam red jo pantat eee... )
Me jeans ngjyre hyri, me nje bluze ngjyre hyri ne te gjelber, dhe me atlete blu ne te bardhe...
Sot goxha
Pas pak do vesh rrobat e punes(KOSTUM I ZI). O Zot ben vape vetem ta mendoj.NNDDIIIHHMMEEE
Gjithsej 22 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.