Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Kenget dhe kengetaret qe nuk ju pelqejne...lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6218)

Postuar nga Tulipani datë 20 Maj 2007 - 04:54:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Lela ti e di here pas here behet ndonje lufte ketu te ne por nuk e kemi me te keq jo.
Kam qen vet pjes e sherreve te tema Une ti dhe vdekja dhe e di si vene kto pune po nejse.
Njerzit diskutojn per tu sqaruar,te pakten jane direkt e si thone gjerat prapa kraheve.
Keshtu mendoj une te pakten.
Por gjerat rrregullohen avash avash.
Pastaj lere se pipinot me keq se ne jan po he... :p :p
Une kam nje ide .
Le te hapet nje tem -sherr per te gjithe.Ke moderator dhe ke antar urreni.
Dhe ja u zgjidh ky problem
Haleluja haluluja.
Si gjyqtar jam i mendimit te vij dikush i Osbe-es
Ok

Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat   

Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen ...naten

Postuar nga diabolic datë 20 Maj 2007 - 05:02:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
2 vitet e fundit kam filluar te degjoj kenge shqip. Dhe ashtu sic e kam shprehur dhe ne nje teme tjeter nuk mendoj se jemi origjinale. Eh duhet shume perpunime me keta kengetaret e rinj. Lista eshte e madhe por emri i kengetares qe me erdhi ne mendje menjehere sapo lexova kete teme eshte Qereti. Mu mbush mendja do ndryshoj profesion

Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p

Postuar nga diabolic datë 20 Maj 2007 - 05:04:

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani

Diabolic them tia veme emrin Une ti dhe sherri po pse kot rri larg nga politika une ??? dhe ketu s'me lene rehat   

Pershendetje se dhe une se duroj dot Bleonen ...naten

Kujt i thua.
Une nja 6 muaj mora pjese dhe desh me arrestuan per agjitacion e propagand.
Mos ja thuj njeriut po lela me enigmen jan sigurimset ma te keqia :p

Ps:Naten yllo naten...

Postuar nga ~Enigme~ datë 20 Maj 2007 - 05:12:

Citim:

Rri per zotin se ti nuk durohesh ne forum imagjino te bahesh edhe kengetare :p :p :p

Prandaj je arratisur ti:

Nje tjeter qe me sjell neveri eshte nje kengetare te ciles nuk po me kujtohet emri por neper video qe e kam pare pelqen te paraqitet si turke vishet me citjane . Kush me ndimon te me thote emrin e ketij talenti ?

Postuar nga Niqua datë 20 Maj 2007 - 09:49:

blerona qereti, gjyste vulaj, madona shqiptare, sinani, ato motrat ismaili nga kosova, dhe disa tjere qe spo me kujtohen.. I love Aurela Gace

Postuar nga IQVLORA datë 20 Maj 2007 - 15:27:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

iqvlora perkundrazi me pelqen kenga popullore...dhe ne mesazhet e mia me siper e kam shprehur sec pelqej...cfare sterhollimi i beni komenteve...
qesh iqvlora se te zgjatet jeta ...
edhe qe te pelqejne shalet jashte te pelqejne ......insistoj ...jo kenget kuptohet...

Te behsha ''varrin,, kur te vesh 120 vjet.Qenke dreqi vet.Vertet me bere per te qeshur moj djallushe.Nuk jam njeri nurezi,por spara qesh shume.Jam tip i atill,por zemren e kam flori per ju vogelushet shqiptare.Inatin nuk e mbaj shume dhe jam njeri qe fale.Ndersa po me shave atdheun tim ne pergjithesi dhe vecanerisht te bukuren Vlore e ke pisk me mua.

Me kete tip qe paske vogelushe ty po ti fale te gjitha.Qofsh e bekuar vogelushe!

Pac jete lumtur e te gjate!

Postuar nga elsaaa datë 20 Maj 2007 - 22:36:

kiff iqvlora....flm...gjithashtu....

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 22:41:

sikur te ishte pyetja qe ju pelqejne eee do pergjigjesha keshtu ka plot qe nuk me pelqejne per cilin te shkruaj

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 22:47:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Gaboheni rende djalosh

Me vjen keq mor ridii qe u dhenke informacion te gabuar forumisteve.Degjo ketu moj vajze:BBF eshte nje stacion televiziv i cili transmeton gjer ne 90% ajken e muzikes popullore shqipetare,te cilen bota na i ka zili dhe ne mburremi me te.Mos e beso kete djalosh se nuk po te thote te verteten.Kur ta shikosh vete atehere do te bindesh.Ah po, eshte nje stacion tjeter qe transmeton muziken e femrave me shale e gjokse perjashtaKjo eshte muzike e lehte shqiptare e kompozuar moteleve..Ketu nuk ka talent,por ekspozim te lakuriqesise.Edhe mua me pelqen muzika e lehte e kenduar bukur nga kengetare te talentuar,por ne asnjemenyre lakuriqesia femerore,sepse ajo nuk me percjell asgje.Ndofta disa u duhet per dicka tjeter...

Respekt per muziken popullore shqipetare.Aty eshte derdhur shpirti i artistit te madh popull.Une do te thosha se edhe muzika popullore eshte bere me moderne.Ajo eshte nje ushqim shpirteror per ata qe e dashurojne kete perle.

Per muziken e lehte ne jemi fundi i kavallit ne Europe,pa lere ne bote.

jo vlonjat mendoi se gabohesh ti.. s kam gje kunder muzikes popullore,jo se e pelqei,por populloria s me pelqen thjesht ceshtje pelqimi e jo se ka ndonje gje keq,por stacioni qe ti thua nuk mendoi se jep ate muzik popullore qe ti thua... c muzik na ka zili bota?! Kenget popullore te sinanit me muziken e tarkanit?! apo te madones me muzik te shakires?!Apo ajo kenga kur sorra shqiptare {sorry madona shqiptare},kendon keng popullore e veshur me fustan me flamurin e amerikes .. baaa c jan keto ka..rlleqe edhe thoni se na i ka zili bota...apo e ke fjalen per ate grupin nga berati qe kendon ate kengen 'a moj amerika jon' ?!

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 22:52:

Citim:

hahahahahahahahhahahahahahahhaa e bukur kjo qafsha vjerren

Postuar nga briseide datë 20 Maj 2007 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha ridii

jo vlonjat mendoi se gabohesh ti.. s kam gje kunder muzikes popullore,jo se e pelqei,por populloria s me pelqen thjesht ceshtje pelqimi e jo se ka ndonje gje keq,por stacioni qe ti thua nuk mendoi se jep ate muzik popullore qe ti thua... c muzik na ka zili bota?! Kenget popullore te sinanit me muziken e tarkanit?! apo te madones me muzik te shakires?!Apo ajo kenga kur sorra shqiptare {sorry madona shqiptare},kendon keng popullore e veshur me fustan me flamurin e amerikes .. baaa c jan keto ka..rlleqe edhe thoni se na i ka zili bota...apo e ke fjalen per ate grupin nga berati qe kendon ate kengen 'a moj amerika jon' ?!

Ridii por doja te shtoja diçka nese me lejohet...

Une ne pergjithesi e kam patur inat muziken labe...s'e di perse,ndoshta se duhet ta degjoja me zor sa here qe isha ne makine me prinderit
Kohet e fundit po ridegjoj kenget,rishikoj video te vjetra dhe me çudit entuzizmi me te cilin kendonin (edhe kur kendonin per enverin -.-''' po nejse...)
..Jane PERLA te verteta siç thote Iqvlora,dhe mendoj e ka fjalen per kete muzike kur flet,jo thjesht per ata soziat qe dalin sot...per tu traumatizuar kur shikon çka ndodhur me muziken shqipetare...çeshtje biznesi gjithsesi...:o

Postuar nga Piktor datë 20 Maj 2007 - 23:27:

Mu gjithmon me ka pelqy kenga labe. Ndoshta edhe pse kam pas shok nji lab. Pak rendesi ka se te pelqen muzika popullore apo jo rendesi ka qe ato jan pasuri kombetare dhe un e shoh si nje mundesi te mire biznesi dhe turizmi. ah po nuk me pelqejn rrepi dhe kenget e kopjume azisit etj.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 20 Maj 2007 - 23:34:

nuk me pelqejne kenget dhe muzika e shqiperis se mesme.. se di pse.. po sme pelqen..

brisi.. rushi kujdes kur flet per enverin.. se do dal ndonje do te quaj komuniste, lol

me pelqejne kenget e veriut( vetem ato me cifteli).. jan vertet shum te bukura dhe me tekste shum domethense..

p.s: ciftelis i bie dhe vet

sic the dhe i brisi po shtoj dhe une pak fjale.. un kenget labe i kam kenduar vet ne shqiperi.. po kur i degjoja ne makine.. as un si pelqeja.. thjesht me dukeshin te bukura kur kendonim ne ndonje dasme.. apo festa familjare... kurse tani qe jam larg memedheut, lol... des o des per keng labe ... vetem popullore edhe labe kam ne makine

ciao

p.s: ridii orrre :p.. kujt i shan kenget labe ti, e? :p
edhe ju qe keni qef kenget labe.. kam ber nje websit te vogel per to.. po se kam perfunduar se skam pas kohe http://www.valekalter.com/JehonaLabe/archives.html

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 23:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
nuk me pelqejne kenget dhe muzika e shqiperis se mesme.. se di pse.. po sme pelqen..

brisi.. rushi kujdes kur flet per enverin.. se do dal ndonje do te quaj komuniste, lol

me pelqejne kenget e veriut( vetem ato me cifteli).. jan vertet shum te bukura dhe me tekste shum domethense..

sic the dhe i brisi po shtoj dhe une pak fjale.. un kenget labe i kam kenduar vet ne shqiperi.. po kur i degjoja ne makine.. as un si pelqeja.. thjesht me dukeshin te bukura kur kendonim ne ndonje dasme.. apo festa familjare... kurse tani qe jam larg memedheut, lol... des o des per keng labe ... vetem popullore edhe labe kam ne makine

ciao

p.s: ridii orrre :p.. kujt i shan kenget labe ti, e? :p

zot i malll labe dhe popullore

per me shume ati me cifteli hahahah cafre shije vlonjatri::

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 20 Maj 2007 - 23:39:

epo preferencat, jan preferenca.. ska rendesi nga cfare krahine je

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 23:42:

kota jo mor e kam then edhe te postimi nuk kam gje per kenget labe mor as per populloret.Por kam me ato qe bejn gjoja kendoin labe e popullore me muzik te vjedhur e me tekst pa asnje lidhje .
Nejse rrofshin 2 die 4

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 23:42:

Citim:
epo preferencat, jan preferenca.. ska rendesi nga cfare krahine je

natyrisht ke te drejte

Postuar nga ridii datë 20 Maj 2007 - 23:47:

Citim:

hahaha, jo o puntoro, lol.. un zakonisht kam kenduar kenge te Vranishtit dhe per ismail beun, lol

un sthash q e jam ndonje muzikant i papar per ti ren ciftelis.. po i bie dmth krijoj melodi, krijoj muzike.. nga xhaxhai e kam mesuar.. po thjesht me pelqejn kenget malsore me cifteli.. Vllezrit Lleshi.. jan te papar fare

ti ciftelis e une qemanes a se bejm nje grup muzikor

Postuar nga briseide datë 20 Maj 2007 - 23:53:

Citim:

ciao

Epo demokrate nuk jam

Kur lexova postimin mu kujtua nje video me Irini Qiriakoilni se erdhi Enveri Zot veç te shikoje syte u ndriçonin

p.s. Ah po ne dasma jane fantastike...gjallerojne festen,kenget popullore e bejne dasmen shqiptare me te pelqyeren nga shqiptaret ne pergjithesi(sigurisht ne syte e mi )

Postuar nga Piktor datë 21 Maj 2007 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Epo demokrate nuk jam

Kur lexova postimin mu kujtua nje video me Irini Qiriakoilni se erdhi Enveri Zot veç te shikoje syte u ndriçonin

p.s. Ah po ne dasma jane fantastike...gjallerojne festen,kenget popullore e bejne dasmen shqiptare me te pelqyeren nga shqiptaret ne pergjithesi(sigurisht ne syte e mi )

ehe "mbeçe more shoke mbeçe"lol.

Postuar nga briseide datë 21 Maj 2007 - 00:16:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Mendoj se te pershtatet ajo kenga tjeter vlonjate
"erdha nga qyteti ne fshat te jetoj" Shoqe.
te kalume.
Shkelqyshem fare dhe ne mengjes isha ne det ne Sottomarina. Po ti nuk rri ne pd.

une per kenge labe s'marr vesh me thene te drejten...humbje e madhe por do rikuperoj,me dashje apo pa dashje

p.s. jo nk rri ne Pd po kaloj çdo jave

Postuar nga Piktor datë 21 Maj 2007 - 00:22:

Citim:

une per kenge labe s'marr vesh me thene te drejten...humbje e madhe por do rikuperoj,me dashje apo pa dashje

p.s. jo nk rri ne Pd po kaloj çdo jave

e njoh kengen labe mir dhe e degjoj me qef akoma po ku rri ti moj Vi Ve e studion ne Bo.

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 00:30:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
ne fakt un vdisja per kenget patriotike si kjo

A e dini
çberi kali?
nje kamion
ne udh e ndali.
pa te shohim i nderuar
ne karroceri çfar ke ngarkuar
zgjatni koken
dhe shikoni
dy tre arka zarzavate
dy tre thase me patate

Per keta ti je munduar
dhe benzinen ke harxhuar
etj etj.

Goxha keng ...gjithmon me kan pelqyer te till keng qe kan ne vend te par dashurin per atedheun

Postuar nga IQVLORA datë 21 Maj 2007 - 01:37:

Citim:

ridii

Ju mund te mos e pelqeni eshte ceshtje gustoje,ndoshta nuk te pelqen asgje shqiptare.KA edhe disa femij shqiptaresh qe i ka lindur nena ne planetin Mars e jo ne Shqiperi.PO TE DUASH UNE JAM GATI TE TE PROVOJ ME FAKTE SE ME CFARE NOTE ESHTE VLERESUAR MUZIKA POPULLORE SHQIPTARE.DHE ATA QE E KANE VLERESUAR NUK KANE QENE ANETARE TE FORUMIT HORIZONT,POR KOKA TE ARTIT EUROPIAN.

TEK KJO MUZIKE JANE MBESHTETUR KOMPOZITORE TE NDRYSHEM,SEPSE ATJE KANE GJETUR ART E JO LAKURIQESI.nE VENDIN TONE MUZIKA POPULLORE QENDRON ME LARTE SE MUZIKA E LEHTE.MUZIKA E LEHTE ESHTE MBUSHUR ME LAKURIQESI E ASPAK ART. :p

HAJ SHENDET DHE ATE MENDJE MBAJ,PUNA JOTE.

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 01:41:

duket iqvlora qe per ate planet qe ti po fliske {marsin} aty e paske mendien akoma.Po te them te zbresesh e te flasesh per ato qe po te flas e jo per ato qe doje ti thoje dikujt qe vjen nga jasht e te pyet per vlerat e muzikes se BBF.Me shqip se me siper ,tema me par, s kam cte them shoku problem joti sa kupton gjerat .Une thash vec se shumica jan keng vk jo se sme pelqejn mua populloret{ska te bej fare kjo gje},por sepse sme duken popullore kenget e vjedhura.Nejse nqs s kupton as kaq ateher degjim te mbar ne minutat ne vazhdim

Postuar nga briseide datë 21 Maj 2007 - 02:57:

Citim:

ridii

Ju mund te mos e pelqeni eshte ceshtje gustoje,ndoshta nuk te pelqen asgje shqiptare.KA edhe disa femij shqiptaresh qe i ka lindur nena ne planetin Mars e jo ne Shqiperi.PO TE DUASH UNE JAM GATI TE TE PROVOJ ME FAKTE SE ME CFARE NOTE ESHTE VLERESUAR MUZIKA POPULLORE SHQIPTARE.DHE ATA QE E KANE VLERESUAR NUK KANE QENE ANETARE TE FORUMIT HORIZONT,POR KOKA TE ARTIT EUROPIAN.

TEK KJO MUZIKE JANE MBESHTETUR KOMPOZITORE TE NDRYSHEM,SEPSE ATJE KANE GJETUR ART E JO LAKURIQESI.nE VENDIN TONE MUZIKA POPULLORE QENDRON ME LARTE SE MUZIKA E LEHTE.MUZIKA E LEHTE ESHTE MBUSHUR ME LAKURIQESI E ASPAK ART. :p

HAJ SHENDET DHE ATE MENDJE MBAJ,PUNA JOTE.

o Vlonjat...

nuk mendoj se nuk u pelqejne lakuriqesirat edhe atyre qe kendojne rryma popullore

Per mendimin tim duhen ndare gjerat...Nje gje eshte te flitet per ke zhvishet nje gje per ke ben muzike me nivel ose jo
Kush kendon popullore edhe zhvishet pse jo...sot industria e muzikes eshte e tille qe duhet te terheqesh vemendjen ...nuk besoj se sot kush ben muzike e ben per te kenaqur veten...e ben ne radhe te pare per te shitur...domosdo kur vemendjen e terheqin lakuriqesirat ate rruge do te marrin,si ata qe kendojne pa talent si ata qe bejne muzike klasi(sipas gustove kuptohet...

...pershendetje

Postuar nga Tulipani datë 21 Maj 2007 - 11:55:

Lightbulb

Ore po me lodhet... paska plas chit chati i madh ketej...permbahuni pak...aman se me i fshi e kam zor te madh  

Ridii sa prodhimtar paske qene...hidhu pak andej nga unikatil e pasuroje

Po mire vetem une kam shajt ndonje te huaj, ju s'paskeni ? Me kujdes me ato shqiptaret se per zotin plasi sherri i madh dhe e kam perhere fajin une pastaj

Postuar nga IQVLORA datë 21 Maj 2007 - 14:50:

Citim:

o Vlonjat...

nuk mendoj se nuk u pelqejne lakuriqesirat edhe atyre qe kendojne rryma popullore

Per mendimin tim duhen ndare gjerat...Nje gje eshte te flitet per ke zhvishet nje gje per ke ben muzike me nivel ose jo
Kush kendon popullore edhe zhvishet pse jo...sot industria e muzikes eshte e tille qe duhet te terheqesh vemendjen ...nuk besoj se sot kush ben muzike e ben per te kenaqur veten...e ben ne radhe te pare per te shitur...domosdo kur vemendjen e terheqin lakuriqesirat ate rruge do te marrin,si ata qe kendojne pa talent si ata qe bejne muzike klasi(sipas gustove kuptohet...

...pershendetje

O tiranas

Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per  modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.

Trendafile,cfare nuk ju pelqen juve ketu?

pershendetje djalosh

Postuar nga briseide datë 21 Maj 2007 - 15:12:

Citim:

O tiranas

Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per  modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.

pershendetje djalosh

Ne radhe te pare mesazhi me perket mua dhe jo Ridiit
Se dyti une mendimin tuaj mbeshteta,jam dakort me ato qe shkruani kur them qe industria e muzikes eshte e tille qe per te shitur duhen lakuriqesirat sot...edhe aty ku ka talent...Kjo gje shkaktohet per mendimin tim nga mungesa e interesit per muziken kohet e fundit,nga fakti qe eshte me e thjeshte ta shkarkosh muziken sesa ta blesh prandaj duhet gjetur nje menyre per te shitur...nuk po ve aspak ne dyshim talentin e kengetareve popullore...pastaj edhe talenti mund te jete ne kengetare qe e shperdorojne ate duke ndjekur rrymen e shumices qe sot zoterojne skenen e muzikes shqiptare...

P.s Vlonjate flm e mos u nxeh se dhe tensioni ben punen e vet

pershendetje djalosh

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 18:31:

Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Ore po me lodhet... paska plas chit chati i madh ketej...permbahuni pak...aman se me i fshi e kam zor te madh  

Ridii sa prodhimtar paske qene...hidhu pak andej nga unikatil e pasuroje

Po mire vetem une kam shajt ndonje te huaj, ju s'paskeni ? Me kujdes me ato shqiptaret se per zotin plasi sherri i madh dhe e kam perhere fajin une pastaj

tulipani c jan keto qe ben.. a se shikon qe edhe ai ka ofenduar me ate punen e lindjes ne mars ..nqs fshin ofendimet e mia ateher fshij edhe te atijat.. s kam gje personale me ty ,por me sa shoh paske ti me mua ...sa per unikkatil vk ere s po shkruan asnje andej

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 18:34:

O tiranas

Problemi eshte ketu se te gjitha ato kengetare pa nivel dalin e hingellijne e dridhen e perdridhen,ndersa atje ku ka nivel nuk ndodh keshtu.A mund te me skjaroni i dashur?Thuaj me mire qe ne tregun shqiptar njerzit,kryesisht moshat e reja preferojne te shoihin e blejne shale e breke,se sa nje artist qe te kenaq me zerin e tij te embel.Pra konkluzioni im dhe i shume artdashesve te tjere+ edhe nga kritike arti e kompozitor te afirmuar eshte se atje ku nuk ka art nxjerrin shale e breke.Nuk do ishte mire mor ridii qe te ndahej arti i vertete nga lakuriqesia.Keto pseudo kengetare nuk duhej te na merzitnin me daljet e tyre.Le te shkojne te konkurojne per modele ose ne ndonje motel a ne ndonje pub ne zonen e ish Bllokut.Mendoj se keta pseudo kane pare qe paguajne per te reklamuar ato qe thashe me lart.Ndryshe nuk ka si spiegohet dalja e tyre cdo dite ne TV.ridii kush kendon bukur e kenaq shijen e publikut me artin e saj, une nuk them ta ndalojme te beje reklame edhe trupin.Pune e saj,jetojme ne kohe te tjera sot.E keqja qendron tek ata qe nuk bejne seleksionimin e artit te vertete nga pseudoarti.Gjithashtu nuk jam dakord qe t'i vihet vize gjithe artit dhe muzikes popullore.

pershendetje djalosh

se di ne ke probleme mendore a si e ke hallin ,por po ta perseris mor zoteri qe po ngaterron dicka sepse spo te shaj sinanin e te mbroj cilin..po them vec qe muzika e vjedhur nuk eshte jonia...spo them se behet muzika nga shalet..me shal mund te behen shum gjera si fotomodele apo ne shtepi publike ,por jo muzik ketu jam dakort mne ty .Por lexo edhe ti me vemendie se cpo them une

Postuar nga Tulipani datë 21 Maj 2007 - 20:20:

Citim:

tulipani c jan keto qe ben.. a se shikon qe edhe ai ka ofenduar me ate punen e lindjes ne mars ..nqs fshin ofendimet e mia ateher fshij edhe te atijat.. s kam gje personale me ty ,por me sa shoh paske ti me mua ...sa per unikkatil vk ere s po shkruan asnje andej

Jo mi Ridii une skam gje me ty absolutisht...ku ta gjej une nje anetar kaq aktiv sa ty ... nese kam bere ca fshirje s'jane vetem te tuat...e absolutisht se ishin fyerje vetem se ndonjehere behen ca pastrime te chit chateve vetem kaq. Ne fakt te ajo tema e Unikatil as une s'te ndihmoj dot...nga ju po e degjoj si grup prandaj te lutem me pak pune pasuroje te lutem  

Postuar nga IQVLORA datë 21 Maj 2007 - 20:44:

Me sa po kuptoj une mor djale ty te pelqen vetja dhe duket se vuan nga kjo gje.Une thjesht thashe mendimin tim dhe nuk tu drejtova ty.Vuan pak nga deliri ..djalosh.Nga ajo lloj semundje qe mendon se vuaj une pyet baban tend se mos vuan ai.Mos u mundo te spostohesh nga ajo qe ke pohuar ne fillim.Dikush nuk eshte dakord me nje lloj mendimi qe ka x apo y njeri dhe kjo eshte normale.Une do tre keshilloja te ulesh pak me kembet ne toke.Njerzit normale diskutojne si te tille.Une nuk te kam ofenduar aspak ty,por edhe lule mos me prek nuk ka .Do te keshilloja si me imadh te dish se si te sillesh.Mua ti nuk me ofendon dot.Cdo njeri tregon veten e vet.Analizoi te gjtha ato qe ke shprehur te lutem.

Une e di qe ka edhe provokatore,por dije ti edhe ndonje tjeter se nuk do te bjere ne provokimet e askujt.Ti do te presesh cfare do te hedhesh.Kushdoqofte provokatori dhe ketu ne forum kane filluar te levrijne si krimbat,goditja qe do te marrin  do te jete fatale.

Postuar nga ridii datë 22 Maj 2007 - 02:22:

Citim:
Me sa po kuptoj une mor djale ty te pelqen vetja dhe duket se vuan nga kjo gje.Une thjesht thashe mendimin tim dhe nuk tu drejtova ty.Vuan pak nga deliri ..djalosh.Nga ajo lloj semundje qe mendon se vuaj une pyet baban tend se mos vuan ai.Mos u mundo te spostohesh nga ajo qe ke pohuar ne fillim.Dikush nuk eshte dakord me nje lloj mendimi qe ka x apo y njeri dhe kjo eshte normale.Une do tre keshilloja te ulesh pak me kembet ne toke.Njerzit normale diskutojne si te tille.Une nuk te kam ofenduar aspak ty,por edhe lule mos me prek nuk ka .Do te keshilloja si me imadh te dish se si te sillesh.Mua ti nuk me ofendon dot.Cdo njeri tregon veten e vet.Analizoi te gjtha ato qe ke shprehur te lutem.

Une e di qe ka edhe provokatore,por dije ti edhe ndonje tjeter se nuk do te bjere ne provokimet e askujt.Ti do te presesh cfare do te hedhesh.Kushdoqofte provokatori dhe ketu ne forum kane filluar te levrijne si krimbat,goditja qe do te marrin  do te jete fatale.

lal me fal se qenke me i madh,por me duket se paske ik per lesh.. cte them tjeter...varia postimet aty i ke e nqs do gjith ato qe kam then di ti permbledh me pak fjal:sme pelqen ai stacion sepse pjesa me e madhe e kengeve i ka te vjedhura muziken e ka edhe me keq kur vidhet edhe teksti..e aq me keq nga te huajt..kjo s me duket se duhet ta ken zili te huajt...te thash o iqvlora hec e mbaj vesh bbf se ka ber nje keng tarkani e normalisht duhet ta ket vjedh sinani...sa her qe flas me ty me duket sikur shkruaj ne ditar..asnje se kupton c kam shkruar...{kuptoie afesin tende vet per te kap ku eshte muhabeti}.Ti o vlonjat ose nuk kupton se cte them ose do te hiqesh si ndonje adhurues i artit shqiptar..ne radh te par meso c eshte ajo qe do e vlersosh e me pas vlersoie..me shqip o iqvlora vec ne abetare e gjen

Postuar nga IQVLORA datë 22 Maj 2007 - 02:59:

Nuk e di se cfare shkolle bene apo ke bere por po ta them me bindje se  te ka pare shkolla jo e ke pare ti ate.Ty te mungon edukata elementaredhe nuk ja vlen te merresh me ty.Me keto dy fjali permblidhen shume gjera te cilat tregojne se sa vlen.

Me nje fajle eshte e kote te diskutosh me ty.

Te rrosh vete se bleta te ka ikur dhe kosherja ka ngelur bosh.Ti sje ne gjendje te diskutosh si njeri normal.Mba mend kete qe une nuk ta kam zene emrin ne goje,sepse i njoh normat dhe ligjet e pashkruara te nje shoqerie.Mesoi keto se nuk te bejene keq.Mund te shkruash cfare te duash.Tani te njoha se kush je.

Lamtumire

Postuar nga Gazmori datë 22 Maj 2007 - 03:19:

Citim:
Kushdoqofte provokatori dhe ketu ne forum kane filluar te levrijne si krimbat,goditja qe do te marrin  do te jete fatale.

Hahaha je i madh plako , je njesh per zotin , sa here futem ketu ke forumi ty te lexoj se me dhj..t gazit hahahaha
Kot te bien me qaf ty keta faqezinjte qe nuk dine nga lidhet gomari , e lidh vete ti ate ske nevoje per ndihme

Mua nuk me pelqejne keto kenget e fundit , kopjime jane te gjitha pak a shume .

Postuar nga IQVLORA datë 22 Maj 2007 - 19:23:

Ti qe nga nick-u qe ke vertet te bene jo vetem te dhi..sh,por edhe te permiresh se qeshuri.Vete nick-u e trgon me se miri qe ty te ngelet gjithe diten goja hapet .Vetkuptohet pra qe je dhiar nga Mali me Gropa,por une them qe edhe ato ty ti ha ujku.E kupton se sa pak vlen,as sa nje kenge e kenduar nga ajo shalperjashta Radi e rrutullo me gisht.

Postuar nga elsaaa datë 22 Maj 2007 - 20:17:

rozana radi sme pelqen...kenge skndaloze ...hahahhaa...edhe pse o kusherira e nje shoku

Postuar nga ridii datë 22 Maj 2007 - 21:07:

Citim:
Nuk e di se cfare shkolle bene apo ke bere por po ta them me bindje se  te ka pare shkolla jo e ke pare ti ate.Ty te mungon edukata elementaredhe nuk ja vlen te merresh me ty.Me keto dy fjali permblidhen shume gjera te cilat tregojne se sa vlen.

Me nje fajle eshte e kote te diskutosh me ty.

Te rrosh vete se bleta te ka ikur dhe kosherja ka ngelur bosh.Ti sje ne gjendje te diskutosh si njeri normal.Mba mend kete qe une nuk ta kam zene emrin ne goje,sepse i njoh normat dhe ligjet e pashkruara te nje shoqerie.Mesoi keto se nuk te bejene keq.Mund te shkruash cfare te duash.Tani te njoha se kush je.

Lamtumire

hahahhahahahah c bot te madhe qe keni ju artistat

Postuar nga rock fan. datë 27 Korrik 2007 - 20:00:

kengetaret qe nuk me pelqejne.

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne fakt jane shume sidomos keta tanet por do vecoja sinan hoxhen aman kush ma heq nga skena e muzikes shqiptare do me beje te lumtur, edhe ajo modona shq mbas ketij vjen direkt apapapapaap cfare skandali ketaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Postuar nga Niqua datë 27 Korrik 2007 - 21:08:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
rozana radi sme pelqen...kenge skndaloze ...hahahhaa...edhe pse o kusherira e nje shoku

hmmmmm mos ja shaj se ai mburret me ate

Postuar nga hebeja datë 27 Korrik 2007 - 23:19:

Marylin Manson, Genta Ismajli, Zanfina, Eramali, Shpati, Blero, Meda, Sinan Hoxhen.........edhe

shume te tjere qe per momentin nuk me kujtohen...

Kengen me inate te Shpat Kasapit-"Kush te ndau prej meje"-e urrej,.....

Postuar nga babyboo datë 28 Korrik 2007 - 07:42:

nuk duroj dot mariza ikonomin,elita 5, rozana radi, yyy kam shume me mire po ndaloj se sdo mbaroj pataj

Postuar nga daedal datë 07 Tetor 2007 - 18:23:

1

keget e BBF-s

Postuar nga Tulipani datë 21 Maj 2008 - 23:39:

Mimoza Gjikola - Tualeti

rastesisht hasa ne keto video ...

nuk di te qeshesh apo te qash ...po rezultati eshte : mjere ne per kto kenge

Postuar nga Tulipani datë 21 Maj 2008 - 23:40:

Quki - Thashethemet

ketij te shkretit ia prishen terezine e kafes

Postuar nga Katilesha datë 23 Maj 2008 - 04:44:

Uh sa e gjate eshte listaaaaaaaa:p

por kam  inat kengetare te tipit alla Shpat Kasapi, Sinan Hoxha, Gjyste Vulaj , nje  soj Mlika, Sabiani,,,,e ku ta di un se s'po me kujtohen as prej hallit: Por  nje gja ashte  e sigurt qe keto vec kur kam qene e detyrume me i degju ne ndonje ambient te jashtem se ne shpi....uhuuuuuu.....fluturon pulti :p:p

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.