Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 68 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- A jane vajzat shqiptare "TE MBARA"....?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7236)

Postuar nga BIONDIA datë 16 Maj 2009 - 01:53:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
s'di pse por mendoj qe nje barkderr ka me sukses me femrat e MBARA Shqipetare, sesa nje muskuloz

faktet ne Shqiperi (vend barkderrash) nuk mungojne ta tregojne kete

kjo tregon gjithashtu qe femren e MBARE nuk e terheqin musklat e çunit por me shume Pasuria e tije (kjo mund te jete materiale, shpirterore ose mendore)

ne koh te Napolonit (periudhe heroike) burrat kishin bark, pra barku ishte ne mode, si sot ne Shqiperi

hahaah notorious sa kam qesh se dhe une gjeja e pare qe me ka bere pershtypje ne shqiperi mbas 5 vjetesh ishte barku i shumices se meshkujve shqiptare(jo te gjithe ) nganjehr me dukej sikur do plasnin se di pse.....mendoj se jmi si te gjitha vajzat e botes ka te mira ka te keqija

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 01:55:

Citim:
s'di pse por mendoj qe nje barkderr ka me sukses me femrat e MBARA Shqipetare, sesa nje muskuloz

Kjo tregon qe femra Shqiptare nuk e gjykon mashkullin nga paraqitja e jashtme, sic beni ju meshkujt te femrat.

Postuar nga erious datë 16 Maj 2009 - 02:05:

simas teje pse nje bukuroshe rrin me nje klluf mashkull, pse nuk shkon me ata te bukrit... kush e pengon...?

Postuar nga Glaukus datë 16 Maj 2009 - 02:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Kjo tregon qe femra Shqiptare nuk e gjykon mashkullin nga paraqitja e jashtme.....

- ashtu eshte , pak rendesi ka paraqitja kur ke prona , noj fabrik te vogel , apo babin içik deputet

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:06:

Citim:
Kjo tregon qe femra Shqiptare nuk e gjykon mashkullin nga paraqitja e jashtme, sic beni ju meshkujt te femrat.

Fol per vete ti. Une gjykoj qe c'ke me te nje mashkull nga paraqitja

Postuar nga kurt datë 16 Maj 2009 - 02:09:

shumica e gocave shqiptare e dojn mashkullin sa me te shemtuar dhe sakdaloz kur vjen tek marrdheniet serioze, si martesa etj. kjo vjen nga insecurity pasiguria e femrave shqiptare ne pergjithesi, dhe ne ket menyre i duket vetja pak a shume ne kontroll.

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 02:14:

Citim:
simas teje pse nje bukuroshe rrin me nje klluf mashkull, pse nuk shkon me ata te bukrit... kush e pengon...?

E ka thene Sabiani ke kenga ''Tullaci'', lool.

Femra nuk ka nevoje per nje kukull ne vitrine se eshte kukull vet.

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:16:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
shumica e gocave shqiptare e dojn mashkullin sa me te shemtuar dhe sakdaloz kur vjen tek marrdheniet serioze, si martesa etj. kjo vjen nga insecurity pasiguria e femrave shqiptare ne pergjithesi, dhe ne ket menyre i duket vetja pak a shume ne kontroll.

Kurt, mos na prek ne tela qe s'duhet tani.

Postuar nga briseide datë 16 Maj 2009 - 02:19:

Citim:

Kur qenke bere kompetent ne fushe ti Kurt,nga i merr te dhenat?

Postuar nga erious datë 16 Maj 2009 - 02:21:

Citim:

e ju kritikoni Brigon...? nejse paska material ktu do i kthehem dite tjeter ksaj temes

Postuar nga kurt datë 16 Maj 2009 - 02:23:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Kur qenke bere kompetent ne fushe ti Kurt,nga i merr te dhenat?

se nuk me martohet kush me mua prandaj:p

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 02:24:

Citim:
e ju kritikoni Brigon...? nejse paska material ktu do i kthehem dite tjeter ksaj temes

ncuqqqqqqqqq!

Brigo kerkon sasine lol, kurse ne cilesine, por jo thjesht  ne aparence.

Postuar nga briseide datë 16 Maj 2009 - 02:53:

Citim:
se nuk me martohet kush me mua prandaj:p

Se mos propozove njeri ti :p

Postuar nga erious datë 16 Maj 2009 - 16:14:

Citim:

tipike e mentalitetit te nje vajze te mbare Shqiptare qe jeto ne hamerrike...

megjithese duhet me thene qe dhe pse jetoni ne kontinentin e Colombos, keni ngel siç ishit e nuk ndryshoni shume me ata te Shqiperise...
veç lajmet po te njejtat (nga te cilat marrin edukaten qe e ngaterrojn me kulturen) i shofin ne kanale te ndryshme televizive

nejse,

pra qe ti futemi ne brendsi te temes, duhet me thene ktu qe vajzat e mbara Shqipetare jan mbrapa me kohen...

perendimi pispillosjen (zbukurimin me taulet te forte) e ka lene pas ka vite... ka kaluar tek thjeshtesia, ngjyrat jan bere natyrale e trasparente duke fillu qe prej manikyrit te thonjve, veshja gjithashtu esht bere e rafinuar pa ngjyra te forta, dekolte ose mini te egzagjeruara
femra perendimore kerkon te paraqese me shume anen e saj intelektuale sesa ate seksuale (siç ndodh me femrat e mbara Shqipetare )
keshtu ajo (perendimorja) ne fakt e ndjell mashkullin me shume

vetem ne mosha 35 - 40 vjeçare femra fillon tek dekoltete pasi i duket qe koha po i kalon per shalesh ne nuk pret me

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 18:29:

Citim:

tipike e mentalitetit te nje vajze te mbare Shqiptare qe jeto ne hamerrike...

megjithese duhet me thene qe dhe pse jetoni ne kontinentin e Colombos, keni ngel siç ishit e nuk ndryshoni shume me ata te Shqiperise...
veç lajmet po te njejtat (nga te cilat marrin edukaten qe e ngaterrojn me kulturen) i shofin ne kanale te ndryshme televizive

nejse,

pra qe ti futemi ne brendsi te temes, duhet me thene ktu qe vajzat e mbara Shqipetare jan mbrapa me kohen...

perendimi pispillosjen (zbukurimin me taulet te forte) e ka lene pas ka vite... ka kaluar tek thjeshtesia, ngjyrat jan bere natyrale e trasparente duke fillu qe prej manikyrit te thonjve, veshja gjithashtu esht bere e rafinuar pa ngjyra te forta, dekolte ose mini te egzagjeruara
femra perendimore kerkon te paraqese me shume anen e saj intelektuale sesa ate seksuale (siç ndodh me femrat e mbara Shqipetare )
keshtu ajo (perendimorja) ne fakt e ndjell mashkullin me shume

vetem ne mosha 35 - 40 vjeçare femra fillon tek dekoltete pasi i duket qe koha po i kalon per shalesh ne nuk pret me

Cfare ta mbushi mendjen ty qe s'kam ndryshuar ne Ameriqi une?! Mire e ke se une me pikepamje perendimore kam qene qe ne Shqiperi..

Shume shpejt dilke ne konluzione ti notorious. Une e kisha fjalen qe bukuria ka me shume rendesi per ju sesa per femrat. Jeni ju qe i gjykoni femrat nga paraqitja e jashtme.

Postuar nga erious datë 16 Maj 2009 - 21:24:

po pse un holl-holl ça kam shkrujt aty...? lind pytja

p.s. ça parfumi perdor ti...? pergjigju shpejt se sta quj pastaj

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 21:37:

Citim:
po pse un holl-holl ça kam shkrujt aty...? lind pytja

p.s. ça parfumi perdor ti...? pergjigju shpejt se sta quj pastaj

Loool, mos me thuaj qe percakton tipine femres nga lloji i parfumit?!

Apo s'po di si t'ja blesh te dashures?!

Nuk ta them po s'me the arsyen. :p

Postuar nga erious datë 16 Maj 2009 - 21:51:

Shqiptarja keqe... me te lutme ti mi...?

koha skadoj

p.s. e keni qefin tamon ju, ke ul bythet ne kolltuk ti e sdo me ja dit per tjetrin qe komuniko me çikrik (celular)

ika ciao...

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 68 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.