Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Meshkujt vs Femrave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7280)

Postuar nga Cx55 datë 23 Janar 2005 - 03:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable

yeah , but u kujtove me vonese lol
deri edhe kojshia im e degjoi ulerimen tende :p

ku te ka hik sondazhi mer plak na kan vjedh votat gerthit mer se sshko kshu ajde naten :p

Postuar nga amor alucius datë 23 Janar 2005 - 03:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Yeah...deri sa mashkulli te arrije qellimin qe do...me pas , ndodh e kunderta
Kot s'thojne ..Qellimi justifikon mjetin !(smart isn't ? )

Po jo maj syni jo,keto jane per beginners se te ishte kshu si thua ti po te dilje te beje nje shetitje ne Shqiperi mbi 60-70% e cunave ke 24 vjetet nuk do i kishe me unaze ne gisht (per te qeshur)Pra,sic e shikon aq smart nuk jeni ne mashtrime:p Ti thuaj shume-shume qe "mashtroni" te huajat,por ne fakt jane ato qe perfitojne nga ju

Pastaj cili qenka qellimi?Nje nate seks?Thua do ja vlente? Jo per gje por bej muaj te tere "budallain" me femren vetem per nje nate,vallai...

Postuar nga myzeqari datë 23 Janar 2005 - 03:59:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Po jo maj syni jo,keto jane per beginners se te ishte kshu si thua ti po te dilje te beje nje shetitje ne Shqiperi mbi 60-70% e cunave ke 24 vjetet nuk do i kishe me unaze ne gisht (per te qeshur)Pra,sic e shikon aq smart nuk jeni ne mashtrime:p Ti thuaj shume-shume qe "mashtroni" te huajat,por ne fakt jane ato qe perfitojne nga ju

Jo moj jo se mashtrohen dhe keto tonat..............ka dhe perjashtime.........sa per te huajat perfitimet jan reciproke

Postuar nga amor alucius datë 23 Janar 2005 - 04:00:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Jo moj jo se mashtrohen dhe keto tonat..............ka dhe perjashtime.........sa per te huajat perfitimet jan reciproke

Budallacka ka kudo ne bote se po te kishin dy luge mend do i nuhasnin ne ere "qellimet"

Postuar nga myzeqari datë 23 Janar 2005 - 04:15:

Citim:

Budallacka ka kudo ne bote se po te kishin dy luge mend do i nuhasnin ne ere "qellimet"

Ketu gabon amor modernizimi i jetes ne shqiperi si dhe dalja jashte saj i ka bere kto vajzat tona ta shikojn jeten me nje pikesynim tjeter, dhe te kerkojn prej saj dhe gjera te tjera vec marteses...............megjithse fatkeqsisht sbejne nje lek, flas gjithmon nga ana ime

Postuar nga Unstoppable datë 23 Janar 2005 - 04:49:

syni maj , un nuk jam marr ndonjihere me sondazhe but in this non-perfect world , stupid is the one who gets screwed at the end ( excuse my french lol:p)

Postuar nga amor alucius datë 23 Janar 2005 - 05:02:

Syni,mos i bej reklame te keqe vetes :p

Postuar nga Unstoppable datë 23 Janar 2005 - 05:14:

Thjesht po justifikoj votat qe mora tek ajo tema tjeter per cunin ma te keq
Masandej sic thote nji shprehje.."Don't judge the book by its cover "
Mos i bej reklame te keqe vedit si siperfaqesore maj rrush e maj syn :p

Postuar nga wydra datë 23 Janar 2005 - 19:57:

paska rene tema ne qetesi o unstop

hajt se po bej sevap

disa vargje nga kenga e mirenjohur "Territorial Pissings" te grupit te mirenjohur Nirvana:

Never met a wise man,
If so it's a woman....

(per kuriozet, po shkruaj nje varg tjeter nga kenga: Just because you're paranoid, don't mean they're not after you )

Postuar nga myzeqari datë 23 Janar 2005 - 20:44:

Mua nuk me llogarit njeri keshtu qe po ju lu ju vajzat te mereni me kete smoking dude....................paci fat

Postuar nga durrsak datë 23 Janar 2005 - 21:03:

Citim:
Mua nuk me llogarit njeri keshtu qe po ju lu ju vajzat te mereni me kete smoking dude....................paci fat

O Myzo po si mu gdhive bre byrazer. Po cthua mo vella, po tjeter vend duhet te jesh o ti. Hajde hajde tek un se kam nevoj per pak shoqni. Me bej nje ze kur te jesh gati

Postuar nga amor alucius datë 23 Janar 2005 - 23:55:

Citim:

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:05:

Citim:

Ahhh Kot lodhesh o Plak se sta hap njeri ate der. Kam 1 ore ulur ketu dhe po te shoh se si po i bjen deres dhe me vjen keq. Une per vete nuk leviz nga veni.
Ami ti don me e merzit Myzon me keq qe po e le mas dere. Po hapja ti te pakten moj Am se te tjeret e lan jashte dhe sja varen fare.

Postuar nga amor alucius datë 24 Janar 2005 - 00:07:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Po ti don me e merzit Myzon me keq qe po e le mas dere. Po hapja ti te pakten moj Am!

Hey,ajo me lule jam une

Mire qe shpetova nganje amo' ose tesor'

Postuar nga Lunax datë 24 Janar 2005 - 00:08:

Citim:

Hey,ajo me lule jam une

Ka shume pune prandaj se ka kuptuar durrsaku
Pastaj i pime me dy ore gjume si ka dal akoma pija

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:09:

Citim:

Hey,ajo me lule jam une

Phytt te mart e mira po edhe ti mas dere paske qen. Nuk durove sa ta modifikoja nji cik. hihihihii, ca te futme me ke bo

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Lunax

Ka shume pune prandaj se ka kuptuar durrsaku

.

Lunax e di qe te ka ik treni dhe je e detyrume me nejt ne internet, po ca te them vllaj ty. Une jame ne shpi sot. Mram punova deri ne 3 te nates lal, sot te tjeret iken ne plazh mu me duhet prap me punu. Kshu eshte Amerika lal.

Ti bjeri murit me kok po e he une po un jam.

Postuar nga amor alucius datë 24 Janar 2005 - 00:12:

Citim:

Phytt te mart e mira po edhe ti mas dere paske qen. Nuk durove sa ta modifikoja nji cik. hihihihii, ca te futme me ke bo

He-he-he,do vesh gje ne Durres ti?(jo per gje per kisha nje porosi )

Postuar nga Lunax datë 24 Janar 2005 - 00:15:

Citim:
.

Lunax e di qe te ka ik treni dhe je e detyrume me nejt ne internet, po ca te them vllaj ty. Une jame ne shpi sot. Mram punova deri ne 3 te nates lal, sot te tjeret iken ne plazh mu me duhet prap me punu. Kshu eshte Amerika lal.

Ti bjeri murit me kok po e he une po un jam.

me sa duket smban mend gje!
Nejse skuptova ate te murit por preferoj te vdes injorante

Postuar nga amor alucius datë 24 Janar 2005 - 00:16:

Citim:

Te ka propozu gjo i pire? (Durrsak,tulpp :p )

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:17:

Citim:

He-he-he,do vesh gje ne Durres ti?(jo per gje per kisha nje porosi )

Fol se ne 4.30 nisem nga LA dhe me te marten ne 1 te nates jam ne Rinas. Ishalla nuk eshte me pesh, se ti edhe fjalet i ke me pesh goce

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:19:

Citim:

Une kur pij amor nuk propozoj
shko lexo ke qyle e shife ca boj
mram piva kaq me ngut
sa myzeqrit duret jakisha fut.

Postuar nga amor alucius datë 24 Janar 2005 - 00:19:

Citim:

Fol se ne 4.30 nisem nga LA dhe me te marten ne 1 te nates jam ne Rinas. Ishalla nuk eshte me pesh, se ti edhe fjalet i ke me pesh goce

Allez,sa zili te kam ...dmth per Dr(dmth per banoret e Dr-se :p ) Jo-jo,se porosirat do i kryej vete kur te shkoj

Ke fat qe s'propozon kur pi se njoh une njerez qe ju vjen deshira e propozimit me nje gote :p

Postuar nga Lunax datë 24 Janar 2005 - 00:20:

Citim:

E ke parasysh motrat e vogla qe bejne kapric? Ashtu jam edhe une!
Po te pirit nuk ja peshojme fjalet e lejme te flasi dhe bejme sikur z'dime

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:22:

Citim:

Nejse skuptova ate te murit por preferoj te vdes injorante

E di qe po te vjen keq per mu qe kam shume pune , po kshu eshte jeta, per ate e kisha fjalen qe bjeri sa te dush po une po ai jam. Ma troc ku di une, nejse hajde kalofsh mir sonte. Puc puc durrsakja ime, je shum e amel :puthfaqe:

Postuar nga amor alucius datë 24 Janar 2005 - 00:24:

Citim:

E ke parasysh motrat e vogla qe bejne kapric? Ashtu jam edhe une!
Po te pirit nuk ja peshojme fjalet e lejme te flasi dhe bejme sikur z'dime

Ayayaya,e paska zgjatur gjuhen cike si teper mesa duket ky qafiri :p

Durrsak,po rri urte"plako" derisa te qetesohen ujerat

Postuar nga Lunax datë 24 Janar 2005 - 00:25:

Citim:

E di qe po te vjen keq per mu qe kam shume pune , po kshu eshte jeta, per ate e kisha fjalen qe bjeri sa te dush po une po ai jam. Ma troc ku di une, nejse hajde kalofsh mir sonte. Puc puc durrsakja ime, je shum e amel :puthfaqe:

E di e di qe keshtu eshte jeta po e mesoj dal nga dal.
Nejse nejse pune te mbare

Postuar nga Lunax datë 24 Janar 2005 - 00:27:

Citim:

Cfare qafiri thua ti? Te lutem se e kam si rrush (pak si i tharet)!

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:29:

Citim:

Cere thu merjahu, per ner amor edhe ti ma thu ate....... O lunax se po te flas nga dritarja e Amorit (se kshu po na del si bisede private) po ti lexova mesazhet lal dhe e kishe shperthy fjalorin fare. A e kishe se te la treni,a nga braziliani, a nga shenjtani nuk e di. Po me mu ckeni xhanem....
une i shkreti ne pun time kto.. hej medet

Postuar nga amor alucius datë 24 Janar 2005 - 00:30:

Kujdes se mos thartohesh keq pra se nje doze te vogel do per te filluar procesi i fermentimit

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:33:

Citim:
Kujdes se mos thartohesh keq pra se nje doze te vogel do per te filluar procesi i fermentimit

Duhet 21 dit qe te ndodhi procesi i fermentimit kshu qe ka koh.
Ps. Ti e poshter mos shkruj direkt se na duhet me i korigju nganjiher ato mesazhet per gabime ortografike. Na fulliqe fare na fulliqe.
Kshu eshte kur do me shkru ne durrsakshe

Ore porosin apo ndrrove naj menje

Postuar nga myzeqari datë 24 Janar 2005 - 00:45:

Shih shih u beka nami ketej ...................po ti mer landi ,cfare te kam thene une ty , hajt se te ha vete ty me duket, nejse une smerem me vajzat dmth temen
ngele ne forum shejtan
dhe nje pun se ben tamam

Postuar nga durrsak datë 24 Janar 2005 - 00:48:

Citim:
Shih shih u beka nami ketej ...................po ti mer landi ,cfare te kam thene une ty , hajt se te ha vete ty me duket, nejse une smerem me vajzat dmth temen
ngele ne forum shejtan
dhe nje pun se ben tamam

Pak nga te gjitha Byrazer. Thashe po kontrolloj cik temperamentin para se nisem. Po nuk nisem pa e hedh nje got me ty ke qyli.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 24 Janar 2005 - 01:05:

1 gure hodhi budallai ne pus...100 te mencur u turren ta nxjerrin....PffF ore unpastpable...po mire e ke ti ndaj kane mbetur te mencurat pa te dashur se s'kane me ke te rrine..sipas asaj fjales se vjeter dmth i bije qe te gjithe djemte te jene "floke-gjate".. ja 1 qeros kam rrotull una..OHHHH tunXHhh bjeri ksaj derrases qe te mban tastierennnnn..pacim!!

P.S meqe jemi tek tema una si kam as te gjata, as te shkurtra... (po jam sh krenare per MENDTE QE KAM..se kot nuk me merren ndo1here:p)

puc-puc unA

Postuar nga Unstoppable datë 24 Janar 2005 - 11:15:

Citim:
Po citoj ato që tha LiL__TrEaSuRe

P.S meqe jemi tek tema una si kam as te gjata, as te shkurtra... (po jam sh krenare per MENDTE QE KAM..se kot nuk me merren ndo1here:p)

puc-puc unA

Nuk te merren mendet e? lol , me kujtove nje barcalete ku ishte njeri qe hyri ne nje dyqan qe shiteshin tru njerezish (lol)
Mashkullit i bente 2.000 lek kilja e trurit , kurse e femres 10.000 leke !
E pyt ky cuni shitesin ...po pse trute e femrave jane shume me te shtrejte se te meshkujve ..?
Shitesi ja pret....sepse eshte shume veshtire per tu gjetur pasi s'kane fare ose kane fare pak...

puc-puc una ty :p lol

Postuar nga roke datë 24 Janar 2005 - 11:47:

MESHKUJT vs FEMRAT

MESHKUJT - FEMRAT 8-2
Gezojuni femra,i keni bere dy gola.I pari eshte se ne vazhdojme tu vijme nga mbrapa deri sa tju zeme.
i dyti eshte se nuk kenaqemi dhe kerkojme te tjera femra:p:p:p
ehuuuuuuuuuu te mirat tona s'kane fund.vetem sa theksova nja dy gjera per ju,por edhe keto varen nga ne:p:p
pershendetje seksit delikat

Postuar nga NS-6 datë 04 Shkurt 2005 - 05:52:

o.k eshte koha te fusim dicka te re ne kete lufte.kalojme ne fazen B cuna...

Postuar nga NYCgirl datë 04 Shkurt 2005 - 05:59:

pffffffff...........

Sa i vonuar ti o djale! Ke degjuar per ate vendin e pastrimit kimik? Nga anet tona i thone "Dry-cleaning." Hekuri eshte i shek. 20. Nuk e di per te tjerat, po une s'merrem me ato mjete........ lol....

Hajde, se po presim per me te forta nga ju cunat....

Postuar nga NS-6 datë 05 Shkurt 2005 - 04:22:

ne nje fraze qe kam degjuar thonte :
nje burre i suksesshem ne jete eshte ai qe arrin te fitoje me shume se sa shpenzon gruaja.nje grua e suksesshme eshte ajo qe ka gjetur kete burre.
e para besoj se nuk egziston se thjesht te marrim me mend se cmund te kerkoje nje grua eshte dicka qe del jashte perceptimit.nese del per te blere ndonje gje mallkon veten qe ke dale dhe kur kthehesh ne shtepi kupton qe ke blere gjithe dyqanet.jo me kot ne nje skice te sistemit nervor te femrave kam pare zonen e telenovelave,ajo e diamanteve,ajo e llafollogjise dhe e thashethemeve.ajo pjese qe duhej duhet ta shifje me mikroskop.
si fund iher per iher mund te them nje batute nga zelig qe vlen vetem per femrat: rregulli i 12P:
Prima Pensa Poi Parla Perche Parole Poco Pensate Possono Produrre Parecchie Pirlate(mendo para se te flasesh se fjalet e pamenduara mund te bejne shume budalleqe)

batuta e mesiperme eshte nje ilac.mund te jape efekte kolaterale.nese doza nuk mjafton konsultoni mjekun.

Postuar nga amor alucius datë 05 Shkurt 2005 - 04:28:

Ato qe permende mesiper N... i perkasin patriarkatit,ka ikur ajo kohe.Femra cdo dite e me teper lufton qe te mos jete e varur ekonomikisht nga i shoqi.S'besoj qe ka gjendje me te shpifur sesa ti kerkosh burrit para...yackkk.Ajo femer qe s'lufton per pavaresine e saje eshte=0

Postuar nga NS-6 datë 05 Shkurt 2005 - 05:12:

dikush me njihka me duket.
te kujtoj edhe nje here qe femra ka fut shejtonin ne shishe.

Postuar nga Sykaltra datë 05 Shkurt 2005 - 21:08:

Pershendetje Unsto!

Akoma me kete teme?!
aman dhe sa do te zgjase????

pashim, nga Helga

Postuar nga NS-6 datë 06 Shkurt 2005 - 04:51:

thjesht fare helge.mjafton qe ndonjera prej jush te thote qe dorezohet dhe kjo gje do te vleje per gjithe pjesen kundershtare dhe tema kapitullon...

Postuar nga wydra datë 06 Shkurt 2005 - 05:40:

une per vete nuk dorezohem, jo per gje, po s'du ti prish pune unstopit. Pse ka lezet ashtu? Tjetri mezi hap temen, juve o burra ku ta mbyllni!

Postuar nga amor alucius datë 10 Shkurt 2005 - 16:24:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
thjesht fare helge.mjafton qe ndonjera prej jush te thote qe dorezohet dhe kjo gje do te vleje per gjithe pjesen kundershtare dhe tema kapitullon...

Shih-shih ky,tradhetaret nuk jane ekuivalente me tere kombin ndaj KUJDES :p As une per vete s'dorezohem (te pakten jo para nje qyqari medreseje-edhe pse jam vete e tille por ky eshte detaj pa rendesi :p )

Postuar nga NS-6 datë 10 Shkurt 2005 - 18:23:

une thjesht ju ofrova nje alternative(kur nuk ka te tjera e kam kuptimin). thashe meqenese jeni seksi i brishte ndoshta ia hidhni pa u thyer...

me kujtohet njehere nje barcalete megjithse pak e vjeter por mjafton per te dhene idene:
e pyet femija nenen:
-nene pse nusja vishet me te bardha kur martohet?
-po sepse ajo eshte dita me e lumtur e jetes se saj,tregon gezimin,lumturine ne shpirtin e saj,gezimin se do takoje burrin e vet...
-ahaaa,e kuptova pse dhendri vishet me te zeza atehere...

p.s : desh harrova: lulet jane hislla :p

Postuar nga durrsak datë 11 Shkurt 2005 - 13:22:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
une thjesht ju ofrova nje alternative(kur nuk ka te tjera e kam kuptimin). thashe meqenese jeni seksi i brishte ndoshta ia hidhni pa u thyer...

me kujtohet njehere nje barcalete megjithse pak e vjeter por mjafton per te dhene idene:
e pyet femija nenen:
-nene pse nusja vishet me te bardha kur martohet?
-po sepse ajo eshte dita me e lumtur e jetes se saj,tregon gezimin,lumturine ne shpirtin e saj,gezimin se do takoje burrin e vet...
-ahaaa,e kuptova pse dhendri vishet me te zeza atehere...

p.s : desh harrova: lulet jane hislla :p

hihihihihi shume per te qeshur kjo historija jote.......

Postuar nga roke datë 11 Shkurt 2005 - 20:09:

meshkujt vs femrat

Ngado te rrotullohen,femrat e kane brenda,te fshehur,te forte,sinqeritetin dhe krenarine e tyre femerore si dhe brishtesine.:p:p:pkete doja te shprehja.Nuk e di ne ja arrita qellimit:p:p:p

Postuar nga Isra datë 16 Shkurt 2005 - 19:09:

uffffffaaaaaaaaaaaa, sa shume paskeni shkruar....
Kot s'thone, "mendje femer"

P.S
Anyway shihni temen e Amorit te Diskutimet shoqerore per femrat

Come on girls..

Postuar nga NS-6 datë 23 Shkurt 2006 - 05:47:

fakti qe femrat nuk kane dhene pergjigje per 4-5 postimet e fundit te meshkujve tregon qe jane gati me shqyrtu alternativen e kapitullimit...
pastaj jo me kot thuhet qe heshtja eshte pohim...

kush do me fol te flase tani ose ta pranoje humbjen pergjithmone

NS-6

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 116 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.