Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2006 - 21:16:

Sexi :

Citim:
Une e kam thene qe ne fillim nja 30% eh po atyre te tjereve hiqi vize...
sa per babin tim se meshkuj te tjere skam ne familje hyn te ai 30%...

Shume pak i vleresoke cunat shqiptare ti sexi, se marr vesh ku i merr kto 30-perqinshat? Ca lloj meshkujsh shqiptare paske takuar ti ce te kane bere te marresh ate gjykim? Ndoshta ske levizur shume e ke ngelur stock aty me te njejtin rreth shqiptaresh dhe ti e ben vleresimin e te gjithe meshkujve shqiptare bazuar tek ai rreth qe ke njohur. Meshkujt shqiptare kane ckane por nga ana e sexit sja marrin as Italianet (qe 60 perqind e grave te tyre ankohen per jeten e varfer sexuale) e as Turqit qe kujton ti...mrapa nga ana e inteligjences kush ja merr Amerikanet qe nese se kane te shkrume ne kafe qe asht e nxehte...digjen apo Grekerit qe shkojne shqiptaret nga shkollat e tyre e ju ngrejne flamurin kombetar?
Pra ne pergjithesi, meshkujt shqiptare mire jane, nga ana seksuale dhe e inteligjences, tashi per good Looking, secili ta mbaje veten vete.
Kaq kisha une sexi, mundohu ti moderosh pak ato 30%.
Pershendetje.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 21:39:

sexi na marsh te keqen e  opingave, lanet me brire :p  se jemi  ashu  sic jemi  lum nena e baba  qe na ka

ti sexi ca  do per krahu nje burr tamem qe dridhet vendi kur  flet,  apo  do nje popi? 

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 21:50:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Opa dolem ne konkluzione ...Nejse!!!!
E dashur perderisa ke shkrojtur ketu te intereson tema!
Sbesoj se kam nevoje te di apo me mire te them sme hyn ne pune te pelcet ty apo jo dhe akoma me shume analizo temen jo mua (ne kam une frike te shkruaj apo jo) sepse dalim pak nga kuptimi i subjektit.
Per mua ashtu sic kane difekte gjinia mashkullore ne cdo krahine, vend, kontinent ashtu kane dhe meshkujt shqiptare e pranuar nga natyra sigurisht por ja qe vleren ja u di.

Ne konkluzione dole ti e para e dashur enigme;qe mesazhet e mia dhe te sex-it i seleksionove si te pafrutshme.
Nejse, opinioni yt mbetet i yti.Sme intereson cfare mendon ti, apo ty ste intereson cfare emndoj une.
besoj kupton, rendesi ka qe ua din vleren meshkujve shqiptare dhe mos ua nenvlefteso ate vlere, ruaje!
Shkruaj cfare ndjen, jo ca eshte me "luster" te shkruash.Shqiptaret kurre s`behen njerez , ama tamem njerez them!!!

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 21:54:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO

Ne konkluzione dole ti e para e dashur enigme;qe mesazhet e mia dhe te sex-it i seleksionove si te pafrutshme.
Nejse, opinioni yt mbetet i yti.Sme intereson cfare mendon ti, apo ty ste intereson cfare emndoj une.
besoj kupton, rendesi ka qe ua din vleren meshkujve shqiptare dhe mos ua nenvlefteso ate vlere, ruaje!
Shkruaj cfare ndjen, jo ca eshte me "luster" te shkruash.Shqiptaret kurre s`behen njerez , ama tamem njerez them!!!

o gango , o zemla  po  sdel  burre  te  nenvleftsoje  vleren e   meshkujve  shqiptar,  jo me grua   , lol

sa inat qe i paske  ti dhe  sexi meshkujt  shqiptar moj shpirti..  ca  behet keshu

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 21:58:

hahahaahahahahahahah, Kota.
Nje kanun te tere kam per te shkruar per "mentalitetin mashkullor shqiptar".Eh, koke pyke mbetet shqiptari.
Ja duke nis pikerisht nga "mentaliteti jot" qe akoma nenvlefteson opinionet femerore shqiptare.
Qe ketu fillon vleresimi juaj(kur mundoheni te na hidhni poshte qofte nje mendim virtual)
Shihemi.,

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 22:01:

Citim:
hahahaahahahahahahah, Kota.
Nje kanun te tere kam per te shkruar per "mentalitetin mashkullor shqiptar".Eh, koke pyke mbetet shqiptari.
Ja duke nis pikerisht nga "mentaliteti jot" qe akoma nenvlefteson opinionet femerore shqiptare.
Qe ketu fillon vleresimi juaj(kur mundoheni te na hidhni poshte qofte nje mendim virtual)
Shihemi.,

hahahah o rushi po pse me prek ne  seder  , lol   edhe me  thua dhe kok pyke, lol se keshu ska lezet... se un kam nxjer dhe  foto jo per gje.. sbesoj  se me ngjan koka  ashu nejse..

jo moj si   nenvleftesova  opinionet femerore un.. un pa ato    opinione  srroj dot :p

po me  avash moj rushi me  avash.. se sjemi  ketu per tu merzit e ofenduar  me njeri tjetrin  per mustaqet e  celos

Postuar nga mami e re datë 13 Tetor 2006 - 22:12:

nuk dua ta ndiej veten apsolutisht te ndryshem nga ju

me pak fjale (m.q.s jap "pak"e martuar)me terhoqi tema--e ndaj thash perse mos te pergjigjem!!!!

ne fakt im shoq nuk ka prejardhje shqiptare ---por megjithese kam njeìohur me pare tipe te ndryshme djemsh---tani qe po e mendoj qe nuk ka dhe aq shume rendesi prejardhja per mendimin tim meshkujt kudo jane po meshkuj --dhe ne pergjithesi kane te njejtin mentalitet ne lidhje me veten dhe me femren............mbase gabohem por nuk e kam pare te theksuar ndyshimin qe t'i ndaj me thike burra shqiptare ----te huaj (me kuptoni drejt jo ne gjuhe e veshje por nuk bej dallime ne mendimet-ndjenjat -sjelljet e tyre)

[mesa po e shoh dhe vete nuk qenkam dhe aq e kthjellet ne idete qe po shkruaj ndaj me mire po e mbyll ketu sesa te kepus ndonje gafe]

Postuar nga Balerina datë 13 Tetor 2006 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

E para punes ketu po flasim per meshkujt shqiptare dhe jo femrat shqiptare se pashe cik me poshte qe ishte hap diskutimi per femrat shqiptare. Per mua si femra shqiptare nuk ka meqe po thua ti balerine se kemi share femrat shqiptare.

Por po te citoj ty balerine se ti qenke nxehur cik me te foluren time. Ceshtja u pergjithsua shume. Po te dali kjo sexi dhe te thote nje fraze qe mashkulli shqiptar apo burri i thote gruas vete je kurve, kjo nuk hahet te pakten une jo i her. Meshkujt shqiptare kane te meta dhe kjo per shume e shume arsye por nuk jane aq te paturpshem dhe aq pa nder, aq te ulet sa te arrije ti gjykoje nje femer adoleshente me fraza teper banale.

Mgjth faktikisht nuk ja vle te futesh ne keto lloj diskutimesh se ka te beje shume edhe mosha e personit me te cilin flet (pa dashur te paragjykoj asnjerin) thjesht kur lexoj gangon qe me thote qe nje burre qe e ka gjet femren te virgjer duhet ta respektoje kjo me habit. Sepse nuk arrij ta konceptoj se pse u dashka 'respektuar' me shume nje femer e virgjer ne krahasim me nje femer qe nuk eshte e tille.

Nuk e di me cfare meshkujsh keni dale ju femrat qe flisni por mua me duket se paski hasur me llumin e meshkujve qe mund te egzistoje. Kshu qe gjerat kur i pergjithsoni perpiquni qe mesataren aritmetike ta nxirni duke i rritur edhe numeruesin (sic po beni ju) por duhet pasur shume kujdes me emeruesin.

Nejse uroj qe te jeni mire me meshkujt e huaj.

Metaxa, me ke keqkuptuar....nuk jam nxehur fare.
Jam mese e qete, dhe mos harro qe te kritikon ai qe ta do te miren. (fjale e thene nga shqiptaret kjo).
Pse i kritikojne femrat shqiptare meshkujt shqiptare?Sepse duan qe te jene me to.
Prandaj, i dashur metaxa, njeriu qe flet e ka nje arsye pse flet, i ka pare disa gjera, bazohet diku. Do te me pelqente shume qe meshkujt shqiptare te ishin me pak egoiste, sepse do te ishte ne te miren tone, te femrave shqitpare.
Une thashe edhe me siper, njoh shume meshkuj shqiptare qe jane shume te mire, por shumica nuk jane "shume te mire".
Sa per ate qe thashe se cfare kane permendur meshkujt e forumit, shko shikoje tek tema e femrave shqiptare (nuk e mbaj mend titullin, por do te te sjell linkun dhe do te shohesh edhe pergjigjen time).
Respekte.

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 22:49:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Sexi :

Shume pak i vleresoke cunat shqiptare ti sexi, se marr vesh ku i merr kto 30-perqinshat? Ca lloj meshkujsh shqiptare paske takuar ti ce te kane bere te marresh ate gjykim? Ndoshta ske levizur shume e ke ngelur stock aty me te njejtin rreth shqiptaresh dhe ti e ben vleresimin e te gjithe meshkujve shqiptare bazuar tek ai rreth qe ke njohur. Meshkujt shqiptare kane ckane por nga ana e sexit sja marrin as Italianet (qe 60 perqind e grave te tyre ankohen per jeten e varfer sexuale) e as Turqit qe kujton ti...mrapa nga ana e inteligjences kush ja merr Amerikanet qe nese se kane te shkrume ne kafe qe asht e nxehte...digjen apo Grekerit qe shkojne shqiptaret nga shkollat e tyre e ju ngrejne flamurin kombetar?
Pra ne pergjithesi, meshkujt shqiptare mire jane, nga ana seksuale dhe e inteligjences, tashi per good Looking, secili ta mbaje veten vete.
Kaq kisha une sexi, mundohu ti moderosh pak ato 30%.
Pershendetje.

Sa per meshkuj shqiptare kam njohur e takuar shume nga cdo krahine e Shqiperise nga Vermoshi ne Konispol dhe po te gjithe "pyke" jane mire tha GANGOO.Edhe ato qe gjoja mbahen me shkolle jane me keq se kam njohur plot ne universitet:kuksjane,shkodran,lacjane,matian,durrs
ak,tironc,korcar,sarandjot,vlonjat etj,etj ska rendesi ti permend te gjithe.Shqiptari shqiptar ngelet.Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete....

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 22:56:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Sa per meshkuj shqiptare kam njohur e takuar shume nga cdo krahine e Shqiperise nga Vermoshi ne Konispol dhe po te gjithe "pyke" jane mire tha GANGOO.Edhe ato qe gjoja mbahen me shkolle jane me keq se kam njohur plot ne universitet:kuksjane,shkodran,lacjane,matian,durrs
ak,tironc,korcar,sarandjot,vlonjat etj,etj ska rendesi ti permend te gjithe.Shqiptari shqiptar ngelet.Dhi e zgjebosur e bishtin perpjete....

moj  vajze je ne terezi  ti???  flet  me koke  apo  flet me bythe ketu ... mblidh moj kallaballekun se  ishe  20  e kusur  vjece ska lezet.. si ofendoke  ti  rracen tende... dhe thua jan  shqiptaret egoiste!  po nga mos te jen me kete mentalitet  qe ke ti..

ti the  qe e kishe     dashnorin shqiptar me  duket  e???  vetem ai  i  yti qeka i mire moj?? dhe ne  ate  30% hyka vetem ai dhe  ytat dhe njerzit e  fisit tat?? e  gjith pjesa tjeter  qeka fundi  vilajetit? po avash moj avash, se ata  qe pask enjofur   ti  paska  qene llumi...   dhe llumi me llumin rri lale... kshuqe mos i nxir vetes   me dashje  apo padashje  se  cfare  niveli je.

ciao

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2006 - 23:01:

Citim:

Tashi to po flet per shqiptaret ne pergjithesi apo per meshkujt shqiptare. sqenke krenare qe je shqiptare ti ?
Pastaj bishtin perpjete ta mbaje ai qe eshte i zgjebosur e jo te gjithe shqiptaret. Se di ca shqiptaresh ke njohur ti neper universitete, Por me mire se me universitet skemi ku ta gjejme ty. ty do te ulim ndonje nga qielli me te gjithat te mirat e njohura qe mund te kete nje mashkull dhe prape se prape kjo sdo ti kenaqe ambicjet e tuaja femerore qe eshte "i'm never happy or I never got enough"

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:06:

[QUOTE]Po citoj ato që tha KOTA_97
[B]

moj  vajze je ne terezi  ti???  flet  me koke  apo  flet me bythe ketu ... mblidh moj kallaballekun se  ishe  20  e kusur  vjece ska lezet.. si ofendoke  ti  rracen tende... dhe thua jan  shqiptaret egoiste!  po nga mos te jen me kete mentalitet  qe ke ti..

ti the  qe e kishe     dashnorin shqiptar me  duket  e???  vetem ai  i  yti qeka i mire moj?? dhe ne  ate  30% hyka vetem ai dhe  ytat dhe njerzit e  fisit tat?? e  gjith pjesa tjeter  qeka fundi  vilajetit? po avash moj avash, se ata  qe pask enjofur   ti  paska  qene llumi...   dhe llumi me llumin rri lale... kshuqe mos i nxir vetes   me dashje  apo padashje  se  cfare  niveli je

Une jam shume ne terezi shoku KOTA.Po flas me mend dhe po flas realitetin shqiptar ndersa me byth po flet ti dhe meshkujt shqiptare kuptohet(sic flasin perhere). Ju flisni sa te doni po realiteti eshte realitet,do vij nje dite qe do ta kuptoni te gjithe qe meshkujt shqiptare nuk vlejne asnje groshe......
BYE_BYE....

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 23:08:

Talking Kota,

Te keqen, kolopuci i Gangoos, pse me nxefesh ti?
Eja futemi bashke tek ai 30%, zeme rrallen te paret
pse emrzitesh ti?
Koke pyke se kokepyke do te mbetemi, ngado qe te vemi
shqiptare e kemi te shkruar ne balle, se ne copa defteresh
kemi nderru dhe kombesi.
ama Kota pranoje qe meshkujt shqiptare kane nje llogjike teper te varfer
nga te gjitha anet,

he lol a e kam mire?!
Te te perqafoj pak Gangua ty se e di se ti hyn tek ai 30%.

ps:-sexi lol, te vleresoj per sinqeritetin tend.
Packa se nen hunde te gjtihe meshkujt shqiptare e ndjejne aromen e tyre te "pykes":p
por s`e miratojne ne publik:p

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:13:

Citim:

Tashi to po flet per shqiptaret ne pergjithesi apo per meshkujt shqiptare. sqenke krenare qe je shqiptare ti ?
Pastaj bishtin perpjete ta mbaje ai qe eshte i zgjebosur e jo te gjithe shqiptaret. Se di ca shqiptaresh ke njohur ti neper universitete, Por me mire se me universitet skemi ku ta gjejme ty. ty do te ulim ndonje nga qielli me te gjithat te mirat e njohura qe mund te kete nje mashkull dhe prape se prape kjo sdo ti kenaqe ambicjet e tuaja femerore qe eshte "i'm never happy or I never got enough"

Ate timin e kam gjetur une lale me universitet mos ma qaj hallin ti,dhe i ka te gjitha ato te mira qe i kenaq ambicjet e mia femerore ne cdo aspekt.Me te vertete edhe une Shqiptar e kam po ai eshte rritur jashte shtetit dhe s'eshte rritur me ate kulturen e "edukuar"te Shqiptarit.....

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 23:14:

Sexi, ne "lagjen" time kam plot gomere me Universitet
ama, nje pjate s`ta lajne kurre-nami nu befte(se u bie hunda nga tangerlliku gjasme, te ulin vleren mashkullore ne sy te femres, Nena qofte ajo:p...)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 23:15:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
[B

Une jam shume ne terezi shoku KOTA.Po flas me mend dhe po flas realitetin shqiptar ndersa me byth po flet ti dhe meshkujt shqiptare kuptohet(sic flasin perhere). Ju flisni sa te doni po realiteti eshte realitet,do vij nje dite qe do ta kuptoni te gjithe qe meshkujt shqiptare nuk vlejne asnje groshe......
BYE_BYE.... [/B]

hahahhahahahhhahahahahahaa   , o  sexo ti  e nxore kete teorem? hahahahahahahahaha

mire lali mire, se  qeka e kote me ty...  vazhdo me tenden ti , se sic thua  ti  do behet :p

p.s sexi  te them i gje un ty... e di   si  thon  te huajat per  cunat shqiptar???

Once u go  with  albanians u never  complain  

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

hahahhahahahhhahahahahahaa   , o  sexo ti  e nxore kete teorem? hahahahahahahahaha

mire lali mire, se  qeka e kote me ty...  vazhdo me tenden ti , se sic thua  ti  do behet :p

p.s sexi  te them i gje un ty... e di   si  thon  te huajat per  cunat shqiptar???

Once u go  with  albanians u never  complain  

O KOTA sic po vazhdo ti me taten lol po vazhdoj dhe une....
Une nuk di anglisht mund te ma perkthesh????

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2006 - 23:20:

Citim:
Ate timin e kam gjetur une lale me universitet mos ma qaj hallin ti,dhe i ka te gjitha ato te mira qe i kenaq ambicjet e mia femerore ne cdo aspekt.Me te vertete edhe une Shqiptar e kam po ai eshte rritur jashte shtetit dhe s'eshte rritur me ate kulturen e "edukuar"te Shqiptarit.....

Me behet qejfi per ty dhe te dashurin tend por ne se i dashuri yt te duket ma i miri nuk te jep te drejte ty te shash te gjithe meshkujt e tjere shqiptare.

O kota ska hasur ndonje te mire fare kjo se do kishte ardhur ketu duke u thurur lavde djemve shqiptare.

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2006 - 23:22:

Citim:

Si moj nuk dike Anglisht ti me gjithe ate edukate qe e ke marre ne tokat e huaja. Sta ka mesuar i dashuri me universitet ca gjuhe interrnacionale?

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 23:24:

Re: Kota,

Citim:
Te keqen, kolopuci i Gangoos, pse me nxefesh ti?
Eja futemi bashke tek ai 30%, zeme rrallen te paret
pse emrzitesh ti?
Koke pyke se kokepyke do te mbetemi, ngado qe te vemi
shqiptare e kemi te shkruar ne balle, se ne copa defteresh
kemi nderru dhe kombesi.
ama Kota pranoje qe meshkujt shqiptare kane nje llogjike teper te varfer
nga te gjitha anet,

he lol a e kam mire?!
Te te perqafoj pak Gangua ty se e di se ti hyn tek ai 30%.

ps:-sexi lol, te vleresoj per sinqeritetin tend.
Packa se nen hunde te gjtihe meshkujt shqiptare e ndjejne aromen e tyre te "pykes":p
por s`e miratojne ne publik:p

hahahahaha o te keqen un ty moj kush tha  qe hyj ke  30%ci un

dhe ky qe flet sexi moj  xhan  seshte sinqeritet , eshte budallallek me oke

me bere dhe kolopuc , jam dy metra moj te keqen kota ty , dmth  1.80 :p

un nuk nxefem moj huni,  se skam  arsye   un jam si jam  , po ke  dyshime  ne  afer jemi  , tete mare ndonje  darke ketej nga  shpia ime,  e tete llafos plaka me plakun si jam  

kombesi kan nderruar  kosovaret moj te  keqen, jo ne se un kosovaret kam  degjuar ketu  qe  thon jan jugosllave   , se  shqiptaret si kam degjuar..

dhe me  vjen keq  qe thua   "shqiptaret an  llogjike te   varfer",  sepse  dhe ti  e di qe kjo seshte e vertet.. shqiptaret kan  llogjike  me shum nga  te tjeret.. po jemi njerz me  seder moj hun dhe me karakter.. tashi  cdo  njeri ka te meta.. dhe ne  kemi  ate te meten qe  se ulim hunden,  epo dhe pjata  sdo lajme , se   sdihet kush eshte burri e kush gruaja   me ne ate  shtepi

per te perqafuar me perqafo, sjam kondra se me bere dhe kolopuc pale

ta vej cik koken ke prehri jot un.. si i logel qe jam,  e  me kendo nai ninull :p

se bej shaka.. kiss kiss ne  faqe

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 23:27:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

O KOTA sic po vazhdo ti me taten lol po vazhdoj dhe une....

te ta perkethej gangua

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 23:28:

Citim:

Me behet qejfi per ty dhe te dashurin tend por ne se i dashuri yt te duket ma i miri nuk te jep te drejte ty te shash te gjithe meshkujt e tjere shqiptare.

O kota ska hasur ndonje te mire fare kjo se do kishte ardhur ketu duke u thurur lavde djemve shqiptare.

jo o  vella  jo, ska hasur.. kushedi   ca  cunash i kan rene ne pjese..

si ka ren ndonjeri  qe tja bente zemra bababum bababum ..

Postuar nga cupka datë 13 Tetor 2006 - 23:29:

C'jane keto gjepura???

ti sexi mjaft shkrojte per kete ceshtje, se sa me shume qe shkruan aq me budallaqe dukesh!
Deri me sot nuk kam degjuar e nuk pare kurre dike te thoje gjera kaq te paverteta dhe ne kete shkalle gjeneralizimi per meshkujt apo femrat e nje kombi. Nese ty te kane qelluar meshkuj te mbaruar ata Shqiptare qe ke takuar, mbase kjo tregon dicka per ty, qe personaliteti yt terheq meshkuj te tille.
Pyll pa derr nuk ka dhe derri ketu nuk jane djemte tane, por ti.

Statistikat e tua prej injoranti perpiqu t'ua shesesh turqve qe ke prane se helbete te ecin, por mos mendo as per nje cast qe do te kalojne me ne.

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:30:

Citim:

Si moj nuk dike Anglisht ti me gjithe ate edukate qe e ke marre ne tokat e huaja. Sta ka mesuar i dashuri me universitet ca gjuhe interrnacionale?

Nuk te tha njeri ty robo te ma perktheje,e kisha me ate qe e shkruajti.
Sa per anglisht nuk di se nuk me hyn ne pune per asgje,di gjuhe te tjera qe me nevojiten.OK. BYE-BYE.

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 23:33:

Re: C'jane keto gjepura???

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ti sexi mjaft shkrojte per kete ceshtje, se sa me shume qe shkruan aq me budallaqe dukesh!
Deri me sot nuk kam degjuar e nuk pare kurre dike te thoje gjera kaq te paverteta dhe ne kete shkalle gjeneralizimi per meshkujt apo femrat e nje kombi. Nese ty te kane qelluar meshkuj te mbaruar ata Shqiptare qe ke takuar, mbase kjo tregon dicka per ty, qe personaliteti yt terheq meshkuj te tille.

Statistikat e tua prej injoranti perpiqu t'ua shesesh turqve qe ke prane se helbete te ecin, por mos mendo as per nje cast qe do te kalojne me ne.

hmmmmmmmmmm hello cupka.
nje verejtje drejtshkrimore
Ate cka terheq personaliteti i nje personi=do te thote t`i kesh per zemer
e jo te kunderten!!!
Pra, sexi nuk eshte e ndjekur nga persona te tille,por nga larg i shikon me ate syrin rrealist qe shumekujt i mungon ai shikim!!!!
Budallaqe s`eshte sexi,-por teper guximtare te shprehe cfare ndjen.

Hey yll, kokrra ne beze nuk qendisim dot.Pale me te mbulojme dillein me shoshe!Se mos fola ndonje fjale te huaj moj?

Postuar nga Demokrate4ever datë 13 Tetor 2006 - 23:34:

Citim:

hahahahahahahahaha Flori, ka pak flori si ty sot prandaj dhe cilesia kalon ne shumicen.

sexi noshta ti bazohe tek nje cope bukuri dhe mendon se nje mashkull duhet te dashuroje , te respektoje e te mbaje si kukull ne vitrine apo tek sjellja jote?
nejse..
kete pyetje e bera sa per tu lidh me temen qe vlera e disa meshkujve dhe e disa femrave shqiptare ka humbur sot.
Po marr nej shembull te rastit dhe ju mund te keni degjuar shume te tjere e nga me te ndryshmet..
Vjen burri ne amerike i martum 45vjec burre me kalamoj per martese dhe le gruan e familje per spanjolle?! Ci thoni ksaj ju?
Ose vje gruja ne humerik dhe le burrin e familjen per zezakun?! Po ksaj ci thoni ose si e vleresoni?
Sjellja,karakteri,respekti e shume virtyte jane ata qe i ndajne njerezit.Prandaj mos u lodhni kot se s'ka femer dhe mashkull shqiptar ideal as femer,mashkull ideal ne gjithe rruzullin tokesor.Per ne shqiptaret fajin se kemi ne si brez,por diktatura qe la paraardhesit pa cilivizim.Ndaj dhe sot ne jemi si ata qent ose shakat e zgjidhur nga zinxhiret e injorances.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 23:35:

Re: Re: C'jane keto gjepura???

Citim:

hmmmmmmmmmm hello cupka.
nje verejtje drejtshkrimore
Ate cka terheq personaliteti i nje personi=do te thote t`i kesh per zemer
e jo te kunderten!!!
Pra, sexi nuk eshte e ndjekur nga persona te tille,por nga larg i shikon me ate syrin rrealist qe shumekujt i mungon ai shikim!!!!
Budallaqe s`eshte sexi,-por teper guximtare te shprehe cfare ndjen.

Hey yll, kokrra ne beze nuk qendisim dot.Pale me te mbulojme dillein me shoshe!Se mos fola ndonje fjale te huaj moj?

i shef na larg  ajo  e,  epo e genjen syri pastaj

Postuar nga Enya datë 13 Tetor 2006 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

te ta perkethej gangua

"derisa te shkosh me meshkujt shqiptare, kurre nuk do te ankohesh"
ka degjuar Kota femrat e huaja te thone,
sepse meshkujt shqiptare i kemi super bombe nga an sexuale

hahahaahah, Ciao Sexi-mos u merzit!Shkruhemi serish.Kalofsh bukur.

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:36:

Re: C'jane keto gjepura???

Citim:

zemra vogel sme detyron dot as ti as ndonje tjeter ketu se sa shkruaj une.Do vij nje cast qe do ti kuptosh ti dhe te tjeret keto "te paverteta"qe thokam une!!!Sa per personalitetin tim e kam shume te larte(e dine ato qe me njohin)....

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 23:37:

Citim:

pse nuk pajtohesh  ti me kete  qe ke then vet? :p

ca  rremuje  qe jam mer  zot :p u futa  fitat te  gjithve :p

Postuar nga lezhjani-82 datë 13 Tetor 2006 - 23:42:

Citim:
hahahahahahahahaha Flori, ka pak flori si ty sot prandaj dhe cilesia kalon ne shumicen.

sexi noshta ti bazohe tek nje cope bukuri dhe mendon se nje mashkull duhet te dashuroje , te respektoje e te mbaje si kukull ne vitrine apo tek sjellja jote?
nejse..
kete pyetje e bera sa per tu lidh me temen qe vlera e disa meshkujve dhe e disa femrave shqiptare ka humbur sot.
Po marr nej shembull te rastit dhe ju mund te keni degjuar shume te tjere e nga me te ndryshmet..
Vjen burri ne amerike i martum 45vjec burre me kalamoj per martese dhe le gruan e familje per spanjolle?! Ci thoni ksaj ju?
Ose vje gruja ne humerik dhe le burrin e familjen per zezakun?! Po ksaj ci thoni ose si e vleresoni?
Sjellja,karakteri,respekti e shume virtyte jane ata qe i ndajne njerezit.Prandaj mos u lodhni kot se s'ka femer dhe mashkull shqiptar ideal as femer,mashkull ideal ne gjithe rruzullin tokesor.Per ne shqiptaret fajin se kemi ne si brez,por diktatura qe la paraardhesit pa cilivizim.Ndaj dhe sot ne jemi si ata qent ose shakat e zgjidhur nga zinxhiret e injorances.

Pershnetje bukuroshe...
Na e len te qete seksin se e kena sulmu pak si shume sot me duket, por te kete parasysh qe nuk mund te vihet ketu ne forum shqiptare e te besh deklarata te tilla te pabazuara si "te gjithe meshkujt shqiptare jane kot" ose "Te gjithe shqiptaret jane dhi e zgjebosur e bishtin perpjete", e pastaj te dalesh me bisht te palagur.

Pershendetje edhe Shejtonkes.

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:42:

Citim:

"derisa te shkosh me meshkujt shqiptare, kurre nuk do te ankohesh"
ka degjuar Kota femrat e huaja te thone,

hahahaahah, Ciao Sexi-mos u merzit!Shkruhemi serish.Kalofsh bukur.

Po Shqiptaret vetem aty e kane mendjen tek seksi prandaj kane mbetur mbrapa nga gjerat e tjera.Sikur te benin gjithçka si seksi do kishin ecur pak perpara.Po kan ngelur nje hap para dy mbrapa.....

Postuar nga cupka datë 13 Tetor 2006 - 23:42:

Gango, kjo sexi (qe vetem sexi nuk eshte) me kujton ate qe tha Napoleoni: Te gjitha femrat jane kurva, pervec mamase sime.

Keshtu pra, te tere meshkujt e familjes se sexit jane te hairit, ndersa restua jane te qofte largut.

Hajde idiotesira hajde. Populli thote, budallait leroi udhen. Ja pra, une timen e thashe e nuk kam c'shtoj me tej apo c'argumentoj me tej ndaj kjo bisede per mua mbyllet ketu!

Me te mira!

p.s. pershendetje Lezha, ku e di ti qe une jam shejtonka mo?

Postuar nga SEXI datë 13 Tetor 2006 - 23:45:

Citim:
Gango, kjo sexi (qe vetem sexi nuk eshte) me kujton ate qe tha Napoleoni: Te gjitha femrat jane kurva, pervec mamase sime.

Keshtu pra, te tere meshkujt e familjes se sexit jane te hairit, ndersa restua jane te qofte largut.

Hajde idiotesira hajde. Populli thote, budallait leroi udhen. Ja pra, une timen e thashe e nuk kam c'shtoj me tej apo c'argumentoj me tej ndaj kjo bisede per mua mbyllet ketu!

Me te mira!

Shyqyr.... se mire meshkujt po dhe ty te kishim mangut ketu...
Kalofsh mire.

Postuar nga Cindi datë 13 Tetor 2006 - 23:49:

Djemte shqiptare u rriten nga Nena shqiptare dhe nuk ka rendesi fare se jane rritur ne Shqiperi apo jashte shtetit. Ata mbeten djem shqiptare, me edukaten shqiptare familjare.

Mos harroni diferencat qe ekzistojne midis sekseve dhe ja u atriuboni shteteve ku u rriten keta djem. Ato jane present ne cdo gjenerate dhe ne cdo vend te globit.

Simbas teje Sexi dhe Gangoo djemte e mij nuk meritojne te marrin shqiptare, se simbas jush jane djem te keqij dhe te pagdhendur dhe po u ngaterruan me ndonje shqiptare, shqiptarka po na u beka nder, qe po i begenis si shqiptare.

C'mon girls.

Pergjithesimet jane gjithmone te demshme dhe te rrezikshme ne marrjen e vendimeve te rendesishme per jeten.

Ka plot djem shqiptare, qe dine te lajne pjata, te bejne loundary, te gatuajne, te studjojne, te punojne dhe nuk ka fare te beje me ate, qe ju e quani djem shqiptare, ka te beje me familjen dhe menyren si jane ushqyer ne drejtim te respektit ndaj femres. Kush di te respektoje nenen, di te respektoje edhe gruan.

Postuar nga Balerina datë 13 Tetor 2006 - 23:51:

http://www.forumihorizont.com/showt...0&pagenumber=21

Kjo eshte nje teme nga Forumi Horizont, une u bazova aty kur thashe qe meshukjt shqiptare i shajne femrat shqiptare.
Ja edhe pergjigja ime:
Njeri qe ke hapur temen, nuk te gjykoj! Edhe ju njerez qe jeni me te njejtin mendim.
Vetem nje gje mos harroni, kur te thote nje femer shqiptare ne pranine tuaj "me mire nje i huaj se sa shqiptar", nuk keni c't'i thoni!
Cdo gje eshte reciproke, dhe njeriu do te marre ate aq sa ka dhene.
Paci fat me te huajat, se ju djem shqiptare jeni shume "komplekse"!

Postuar nga cupka datë 13 Tetor 2006 - 23:52:

Citim:

Na e len te qete seksin se e kena sulmu pak si shume sot me duket,

ca thua ore, ate e ka sulmuar Zoti nga trute, nuk e shikon ti qe nuk nxe e ti thua e sulmuam ne. Please now.

Hajdeni ju cuna, dilni nga kjo teme c'kini qe e zgjasni akoma? Ti Kota na nxirr ca foto te dyqanit tend ate bej, pavaresisht se ato qe nxorre nuku ma mbushen mendjen dhe aq. :p

Postuar nga tresh datë 13 Tetor 2006 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha football
Ka plot djem shqiptare qe dine te lajne pjata, te bejne loundary, te gatuajne, te studjojne, te punojne

edhe une i baj....a ka kush tesha me la se i laj une....a ka kush darka me ju ba se ua baj une

Postuar nga Cindi datë 13 Tetor 2006 - 23:56:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

edhe une i baj....a ka kush tesha me la se i laj une....a ka kush darka me ju ba se ua baj une

Bej sa te duash ti bir i nenes, se nuk ti hedh njeri syte, je shqiptar "dallkauk" dhe i "pagdhendur"

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 14 Tetor 2006 - 00:09:

Citim:

ca thua ore, ate e ka sulmuar Zoti nga trute, nuk e shikon ti qe nuk nxe e ti thua e sulmuam ne. Please now.

Hajdeni ju cuna, dilni nga kjo teme c'kini qe e zgjasni akoma? Ti Kota na nxirr ca foto te dyqanit tend ate bej, pavaresisht se ato qe nxorre nuku ma mbushen mendjen dhe aq. :p

ca te ta mbushin,  jan  foto me  cel, lol..ja ta  qis ne i tjeter po   ska  dal paster..

Postuar nga atiola datë 14 Tetor 2006 - 00:34:

Kota moj do doja ti bleja nje kostum te dashurit dhe me pelqyen disa nga kostumet qe kishit vendosur aty po ajo qe doja te dija ishet si i beni ju deplasimet dua te them sikur te porosis nje kostum postimi ehste falas apo duhet te paguaj hahaha
ok ciao kalo bukur

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 14 Tetor 2006 - 00:44:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
Kota moj do doja ti bleja nje kostum te dashurit dhe me pelqyen disa nga kostumet qe kishit vendosur aty po ajo qe doja te dija ishet si i beni ju deplasimet dua te them sikur te porosis nje kostum postimi ehste falas apo duhet te paguaj hahaha
ok ciao kalo bukur

ne radh te  tret kujt i thua  "moj"??  jam cun  un moj vajze...      kota  eshte emri fshatit

tashi ku jeton ti,  se  nje  postim kostumi per ne kine, kushton  sa  ka  dyqani brenda :p.. lol

ti hajde vet mi.. edhe njifena edhe bohena... i bojm muhabetet  e cemimit  aty brenda ne dyqan :p se ka mundesi te  del dhe falas :p jk

ciao

Postuar nga Demokrate4ever datë 14 Tetor 2006 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

Po si nuk te lexova me pare une ty se tani i mbarova te lamet e te thamet.
Tashti me ka ngel hekurosja,s'po ti le ty t'gjitha po hajde me ndihmo qe ta di vleren tamam..

Postuar nga tresh datë 14 Tetor 2006 - 02:44:

po mire dreken a e ke ba apo ta baj une

Postuar nga Nigo datë 14 Tetor 2006 - 02:53:

Tresho ktej nga ne o tu u hong darka e ti po thu dreka.....hajde Tresh hajdeeeeee

Postuar nga Demokrate4ever datë 14 Tetor 2006 - 02:56:

dreken kam maru pune ,hajde bejme darken tashi..se hekurosjen e lame pas darkes..

p.s sexy merr moj merr shembull ka dhe kshu meshkujsh shqiptare qe dine me la me hekuros ,me ba me henger dhe me ta fut ne goje ushqimin, jo vetem si ata qe ke njohur ti..

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2006 - 02:56:

Nigo zemer, kam me palos dy pal carcaf-a ka mundesi me m`i palos ti
se kam ra ne mendime e desha me shkru pak ne forum?!

hahahaahahahahahahahahhahahahaha, si sjua dime vleren meshkujve shqiptar?sa dhe zemer ju therrasim, ca doni ma shume?A thu se kena nja 100 zemra dhe kena mbet me jua dhan ju?!

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2006 - 02:59:

Tresh, sa hangra i tas me pshesh, hahaahahahahahahahah
biles e kam vu itu maja pc,se pertova me shku me e cu ne lavavan
ahahahahahahahah, plzzzzzzz asht tas nja dy kilesh e asht ba tan kos
e me dhambin syt me e pa sa i madh asht, pale ma me e la vet
ahahahahahahahahahah
hajt ta shofim pak burrnin tande, e mrapan ta jap vlersimin

Postuar nga Demokrate4ever datë 14 Tetor 2006 - 03:04:

Citim:
Tresh, sa hangra i tas me pshesh, hahaahahahahahahahah
biles e kam vu itu maja pc,se pertova me shku me e cu ne lavavan
ahahahahahahahah, plzzzzzzz asht tas nja dy kilesh e asht ba tan kos
e me dhambin syt me e pa sa i madh asht, pale ma me e la vet
ahahahahahahahahahah
hajt ta shofim pak burrnin tande, e mrapan ta jap vlersimin

po me hanger vetem e hengre moj ,nuk te dhimten syte hahahaha

sonte po shkojme te ngime ne restorant ..jo jo se un s'po ha du prej duarve tij, tja di vleren ushqimit..

Postuar nga Nigo datë 14 Tetor 2006 - 03:05:

O zemra me gjith qef po un nuk kam palos asnjiher në jetën time çarçaf

Nuk ma mer men'ja se o turp apo jo?

Po e fillova un  me e palos çarafin bohet gogël pastaj e nuk zgjidhet mo pastaj.

Amon ku ka në Bot më të mir se ne?Me as nji ven!!!!

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.