Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Kam pershtypjen se jane te bardhet (ndoshta dhe Erious), qe adhurojne zezaket nga ana seksuale. Dhe prandaj si honepsin dot verdalle. Kane friken se dalin jashte loje po hyjne zezaket... ne loje.
.
fajtori, them natyrale sepse eshte e provuar shkencerisht
sidhe mos shiko endrra me hajdaret e zezakeve... ja pyet femrat ketu, palla sa e nje zezaku si hyn shum ne pune femrave, pra s'eshte faji i bibilushit kur raporti nuk funksionon
Eriossss mund te thuash se cfar jan Shqiptaret..........Pellazge Iliria kristian turq komunista dashuruat bolshevizmin tashti cirreni amerikaneeeee ,Eriosi Izraliannnnnnnn ....SHALOM.... Ai mbreti jot kuj nuk po ja shiste Shqiperine ,dhe kjo doli qe Izraeli te krijonte shtetin e tyre ne Shqiperi ,as vete si kuptoj Greket jan krenar per token e vet Armenet jan krenar atje ku jetojne ,po keto pseudo Shqiptaret deshir te madhe paskan pasur ta shesin ate truadh os ete quajne provinc Turke ,ose sju merret vesh ................
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
fajtori, them natyrale sepse eshte e provuar shkencerisht
hajde muhabet hajde nga diskutimet e ngjarjeve nga Shqiperia kaluam te studimet e organit seksual hahahaaa per ket ceshtjen e fundit ka studime Faje qe tregon lidhjen e races me permasat e organit po qe se te intereso po hap 1 teme me vete anej nga erosi e flasim
na lini tani te shajme Berishen se jam per sherr tashi :p
.
me mjafton ta thojne 2 shkencetare e jo 2 gazetar, per te aritur ne konkluzion qe ashtu eshte, duke u bazuar dhe nga ndjenjat apo eksperienca e jetes gjithashtu
fajtori, shpjegoji air-force-one se ça jane shqipetaret, mos u merr me mua, se genjen veten e s'ka ku shkon me keq.
Eri eri top sheqeri....Jo tiiiiiiiiiiiiiii po nese do te debatojme virtualisht me ty ose me ndo nje tjeter, dhe nga ato qe mbajne poste ne qeveri nuk i kan as shkolle as eksperience ,dhe skam nevoj te me tregojne se kush jane Shqiptaret se atje nga vjen mbiemri im, atje ka lindur cilivizimi ....
Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
Eri eri top sheqeri....Jo tiiiiiiiiiiiiiii po nese do te debatojme virtualisht me ty ose me ndo nje tjeter, dhe nga ato qe mbajne poste ne qeveri nuk i kan as shkolle as eksperience ,dhe skam nevoj te me tregojne se kush jane Shqiptaret se atje nga vjen mbiemri im, atje ka lindur cilivizimi ....
Angeldevil, disa studime nuk kane gjetur korrelacion mes madhesise se penisit dhe races. Te tjera ndoshta po.
Fshati ne feste... Dy veta mjaftojne qe diçka te jete e vertete? Atehere i bie qe cigarja s'ben asnje dem ndaj shendetit se gjehen kollaj dy shkencetare qe e thone.
Ne fund fare secili do besoje ate qe do. Por "adhurimet dhe honepsjet" e te bardheve jane diskutime te semura qe s'kane as intelekt, as njohuri, as shkolle brenda. S'vlen te harxhoj kohen, shpresoj vetem qe viktimat ne kete rast te mbeten viktima perjetesisht, sepse po u bene katile do viktimizojne boten. Siç beri viktima tjeter, Hitleri, qe kishte mamane sherbetore ne familje çifutesh.
Kalofshi mire.
jam Izralian SHqiptar
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.