Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=178)
ç'eshte dashuria?!! Ja si e konceptoj une!
Per mua te ndjehesh e dashuruar, e te dashurosh, eshte gjeja me e bukur qe mund te ndodhe.. pak rendesi ka se sa zgjat, per aq sa zgjat jemi te lumtur... apo jo?
Eshte e vertet qe kur dashuron, ne nje fare menyre vuan, por personalisht, preferoj te vuaj nga dashuria, sesa nga ndonje problem tjeter...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Demokrate4ever
[B]
ahahaha Hektori nuk jam pesisimiste , por eshte realiteti sot. Kohet e dashurise kane ikur .S'ka me te dashuruar si ne nje kohe qe me tregon mami im , kur eshte dashuruar me babin. Besoj dhe ti je jeton ne kete realitet dhe skam nevoje te bej komente shume .
Por ktu ku jam une un Usa ka cuna qe i shef ne rruge jo gjithmone me te njejten femer . Kur i pyeten :- C'kemi filani ? - Mire fare me te dashuren ta kthejne. - Po he e do apo sa per te bere qefin e ke ? - E dua si nuk e dua ,biles do martohem dhe me te kam gjetur vajzen e endrrave te mia - te kthejne pergjigje. Por cfare ,mbas 2-3 muajsh e shef me nje tjeter, po e njejta gje dhe me kte, dhe me ne fund shkojne ne Shqiperi dhe kerkojne nje vajze te virgjer qe te martohen me te. Ja pra kjo eshte dashuria e koheve te sotme qe e di besoj cdonjeri,pavaresisht qe ktu ne virtualitet mundohet te jete dikush tjeter.
Demokrate s'kam qene ne Usa po me c'po me tregon keshtu duhet te jete, po varet nga vendi dhe nga karakteri psh ketu ne Troje ku jam une gjerat jane ndryshe ... ... ...
Dashuria,
eshte nje rrufe` qe s`bie ne hale`!-thote magjypi!
hahahaahahahahahahahahahahahahaaha!
Dashuria eshte ndjenja e vertete per dike(true feeling for someone) qe ke deshire ta kesh ne jeten tende dhe te ndash jeten me te.Kjo dashuri lind kur ti si person e kupton sa shume e do dike,sa shume te mungon ai,dhe sa shume ke qejf ta kesh prane teje.It is the best feeling in the world
Une e konceptoj dashurine si ndjenjen qe ka lindur me mua qe diten qe erdha ne kete bote. Kjo ndjenje mu dha nga prinderit dhe me pas nga familjaret dhe te njohurit.
Me pas njoha dhe dashurine ndaj gjerave te natyres dhe sidomos detit ...
Kam pasur rastin te njoh edhe dashurine ndaj nje mashkulli, por kjo ka qene me shume lenduese sesa kenaqesi.
Dhe e them me plot goje qe eshte ndjenja me e bukur dhe me e vlefshme qe posedojme.
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Kam pasur rastin te njoh edhe dashurine ndaj nje mashkulli, por kjo ka qene me shume lenduese sesa kenaqesi.
Dhe e them me plot goje qe eshte ndjenja me e bukur dhe me e vlefshme qe posedojme. [/B]
Epo ti je me vendbanim ku dashuria njihet vetem si emer... une jam aty ku dashuria perjetohet por duhet te dish te zgjedhesh
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Epo ti je me vendbanim ku dashuria njihet vetem si emer... une jam aty ku dashuria perjetohet por duhet te dish te zgjedhesh![]()
Mos harro qe une jetoj ne realitetin e botes njerezore dhe e kam kuptuar shume mire kur dashuria eshte vetem si emer, si interes apo komplet e sinqerte.
Une nuk te njoh por do te me vinte keq te mendoja qe dashuria eshte vetem nje fjale tjeter e fjalorit njerez. Shpresoj qe te kesh fatin e mire dhe ta njohesh kete ndjenje se shpejti. Dhe me beso mua qe egziston.....keshtu qe vazhdo dhe kerkoje.
dashuria???
eshte ai momenti qe ndan dehjen ne jeten tende, nga zgjimi,
eshte flaka e pare qe ndricon brenda dominimit te zemres
eshte nota e pare magjike qe shkeputet nga korda e argjente e zemres
Për romanicierët e forumit, rastisa ne nje thënie që më pëlqeu dhe mendova ta ndaja me ju :
"L'amour n'est pas seulement un sentiment,
il est aussi un art."
Dashuria nuk është thjesht një ndjenjë,
por gjithashtu një art.
- Honoré de Balzac -
dashuria eshte me e mencura e marrezive, nje hidherim qe mund te mbyse , nje embelsi qe mund te sheroje
shekspir
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 430 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.