Forumi Horizont | Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Cili eshte filmi i fundit qe keni pare dhe cfare pershtypjesh ju ka lene (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6556)
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Une kam ngelur jashte mase e kenaqur nga ky film, me te vertete i mrekullueshem. Skena qe me ka pelqyer me shume eshte kur takohen George Clooney dhe Brad Pitt tek dhoma e hotelit te George Clooney, dhe Brad Pitt e gjen ate duke pare Oprah! Dhe pastaj e shohin te dy pak dhe mallengjehen nga historia qe po tregohej aty.
Ne pergjithesi film shume i bukur, me skena aksioni sa te duash dhe skena humori sa te duash, nje gershetim shume i bukur.
Copying Beethoven
Jo ne aspetativen qe kisha une :o ... Beethoven del nje 'grezzo' qe se keni idene ...ska te beje me mrekullite qe ka kompozuar. Me e forta eshte se e pashe me shoqerine time qe po e zinte gjumi dhe ndonjeri donte te kishte pare Transformers :p mend per here tjeter
Citim:
Po citoj ato që tha tulipani
Une akoma se kam pare po shpresoj te jete ashtu si thua ti ...i dyti s'me pelqeu dhe aq por i pari eshte super ...kur dola nga kinemaja me erdhi 1 deshire per te planifikuar ndonje grabitje :p :p po te kisha nje treshe si clooney,pitt,damon qe tani
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
shume i bukur eshte, ki besim
Une dje pashe Don Juan de Marco me Johnny Depp dhe Marlon Brando. Hahaha, sa kam qesh, cuditerisht ishte hera e pare qe e kam pare megjithese film paksa relativisht i vjeter (12 vjec :p). E megjithate fjalet ishin shume te bukura, dhe Johnny Depp, i madh si gjithmone me ate theksin e tij te lezetshem. Me pelqeu, film i bukur.
Transformers
Una grande kagatta...
Me pak fjale ne shqip dmth film per mbesen time qe eshte 3 vjec :p
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Transformers
Una grande kagatta...
Me pak fjale ne shqip dmth film per mbesen time qe eshte 3 vjec :p
"Sloganet" te Gjergj Xhuvanit... e pash nepermjet internetit. I thate, i zhveshur, i trishte... si ajo epoke.
Me mallengjeu pjesa ku bariu analfabet ia plas te qarit tek sheh jeten e tij te ngarte te pasqyruar ne letren e ankimit qe po i shkruan mesuesi... dhe kerkon ta degjoje serisht, serisht... kokefortesisht.
Harry Potter 5
Mua te them te drejten me pelqeu shume, vetem se kisha disa "profesioniste" qe i kane lexuar librat sa e sa here me te cilat ulesha, dhe mbeten duke u ankuar. Mu duk me i bukur se i parafundit, dhe ishte puthja e pare ne tv e Harry ne kete film. Shume lezetshem, dhe personazhet e rinj, si puna e Dolores, ishin fantastike, dmth e luanin rolin shume bukur. Por c'me pelqeu me shume sonte/sot ishte atmosfera qe ishte ne kinema. Njerez te veshur me kostume shtrigash, ose me kostumet e shkolles se Harry-t....kishte dhe disa qe duanin te ishin "blatantly wrong" (keshtu me thane) dhe ishin veshur si pirate. Plus, kishe qejf, ne cdo skene te bukur salla duartrokiste, ose brohoriste, te dukej vetja si ne stadium. :p E di qe dola pak jashte teme, por ka aq kohe qe shkoj ne kinema dhe s'kisha pare nje turme te tille. Sa erdha nga kinemaja dhe desha te shkruaja dicka qe mos te harroja, loool.
u bene disa kohe qe nuk shoh TV por filmi i fundit ka qene pirati i karaibeve versioni dy dhe me pelqeu shume
INTO THE WILD....
Oh, dua te shoh "Into the Wild", regjisuar nga aktori Sean Penn. Shkrimtari i librit Jon Krakaueri thote se mesazhi qe te meret nga kjo histori e vertete, nje djaloshi i cili vendosi te jetoje jeten duke mare shance ku braktisen ambjentin materialist dhe fillon te shetise dhe te shijoje reziqet e jetes pa i planifikuar, eshte qe njerzit te dalin nga zona e te qenit rehat dhe te eksperimentojne me rastet mbase jo ne ekstremin e Christopher McCandless i cili u gjend i vdekur ne Alaske (of starvation) nje vdekje teper e rende.....
Shikoni rekllamen ....Kam peshtypjen qe do te jete nje filme frymezues te cilin dua ta shoh:
Gjithsej 97 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 967 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.