Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga myzeqari datë 25 Maj 2005 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr

O durrsak, po deshe Zv/ministre ja ku me ke........
Meqe kam vite qe punoj ne Turizem dhe e di se c'fare do te thote te ndertosh vila per 3 breze......
Do ta rregullojme shqiperine si lule...qe te vijne nga gjithe Bota dhe ti themi Europes ku jena pa.....duke filluar nga Durresi deri ne Sarande......

Ulu ulu ca tulla dhe tina Parate nga do ti maresh ?

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Maj 2005 - 00:32:

Me ato qe do te vendosni ju per Turizmin pra.......Besoj qe disa do te ngelin dhe per Turizem....se shtet qeflish jemi ne!!!!! 3 dite punojme dhe 4 bejme pushim....keshtu qe duhet kruijuar shume turizem si thua Myzo?????

Postuar nga lubi datë 25 Maj 2005 - 01:28:

.........''''''''''??????!!!!!!!!!

Shef çfare jane keto fjale ?????????????ti e di tashme qe une jam vetem prane teje -----dhe kemi vendosur te kemi vetem maredhenie pune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As mos te te shkoje ne mendje nje lidhje mes meje e atij Kontinentit---ai vetem gricet me mua me shan e s'me le rehat

Wydra ---me ke bere te jem e lumtur qe jam ne kahun tend ne kete qeveri-------eshte nder te punosh ne nje kabinet me nje femer te tille kaq te zgjuar

Postuar nga flori_dr datë 25 Maj 2005 - 01:32:

poshte qeveriaaaaaaaaaaaaaaa haahahahahahahaha ju jeni qeveria e korrupsionit pa vota i bot keto ministra hey ma jepni mu ate vendin e 14 se do ti rregulloj te gjithe ato qe shpifin hahahaahahhaahahhahah

Postuar nga i/e paregjistruar datë 25 Maj 2005 - 01:32:

lela a se shef sa e ka zv.ministren ktu durrsaku a? Apo s'po te mbush syrin?

Rri mos i merr me te mire kot, se s'ka ma vende ne qeveri. Dhe te lutem mos mja prish pushimet ministrit me kerkesa te tilla.

po deshe sekretare, hajde. Vec ta dish qe duhet me te pa une njeher me te vleresu si kallep. Se s'na futen dosido ne zyre ne

Postuar nga myzeqari datë 25 Maj 2005 - 01:33:

Re: .........''''''''''??????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

Wydra ---me ke bere te jem e lumtur qe jam ne kahun tend ne kete qeveri-------eshte nder te punosh ne nje kabinet me nje femer te tille kaq te zgjuar

E di ti zonjush zv.ministre , se ishte pikerisht kjo , ministria e drejtesise qe me tradhetoi dhe me la ne mes te kater rugeve
Pra sic e kupton dhe vete , mbaj distance nga ajo , se do me bej ndonje puc tjeter mua ajo !

Postuar nga flori_dr datë 25 Maj 2005 - 01:38:

o landoooooooooo lelen zv ministre se te erdha aty edhe e di ti se lelen e kena te ndershme jo si ty vjellmut i dutit me ka premtuar do me boj nje vile ne plazh e di ti si eshte puna more vesh mos ma harro lelen

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Maj 2005 - 01:43:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
lela a se shef sa e ka zv.ministren ktu durrsaku a? Apo s'po te mbush syrin?

Rri mos i merr me te mire kot, se s'ka ma vende ne qeveri. Dhe te lutem mos mja prish pushimet ministrit me kerkesa te tilla.

po deshe sekretare, hajde. Vec ta dish qe duhet me te pa une njeher me te vleresu si kallep. Se s'na futen dosido ne zyre ne

Po edhe sekretare s'eshte keq....por mendova se ty nuk te pelqente te punosh me Durrsakun prandaj, meqe je e opozites nuk ta kemi besen....

Postuar nga flori_dr datë 25 Maj 2005 - 01:48:

po ketu ka nai minister tenderash se po nuk pati e boj una se jom shume i ndershem tenderat ka per ti fitu ai qe jep sa me shume leke dmth sa me pak leke se u ngatarrova

Postuar nga lubi datë 25 Maj 2005 - 01:49:

ej me rrenqethe trupin...............

Te lutem Shef me fal por me ke keqkuptuar une e vleresova per mendjen e ndritur e pjellore qe po e ve ne te mire te kesaj qeverije

sa per maredheniet e tua jashte punes ne jeten tende private une nuk kam pune te nderhyj----dua ti mbaj premtimet qe te kam dhene.................

Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.