Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
m.i.c - pse e boni kaq te komplikuar moshen.. shif ca mendon tjetri.. me te pre si trungu
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
m.i.c - pse e boni kaq te komplikuar moshen.. shif ca mendon tjetri.. me te pre si trungu![]()
Nje medote e thjesht, do ishte sikur kjo te qiste nji foto.. dhe ne aty pastaj do i vinim nje numer
Sa te lodh pritja e nje pergjigje
Citim:Pikes i ke rene. Ja duke e qitur jam. :aha
Po citoj ato që tha Petter
Nje medote e thjesht, do ishte sikur kjo te qiste nji foto.. dhe ne aty pastaj do i vinim nje numer![]()
Citim:Bej dicka te vlefshme: mos e prit. Kur te vije te vije.
Po citoj ato që tha Eria
Sa te lodh pritja e nje pergjigje
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Bej dicka te vlefshme: mos e prit. Kur te vije te vije.
m.i.c: qite qite
E urrej pritjen... Po me ben te ndryshoj mendje... Me iku mundimi kot.
Kembana qe bien prej nja 5 min.. edhe tani e gjeten???????
Gjera interesante nga ditari.
Gezuar Pashket
Mish qengji, qofte, shishqebap, kukurec, salce kosi.. e akoma s'kam mbaruar.. ohohoh..
Citim:
Mish qengji, qofte, shishqebap, kukurec, salce kosi.. e akoma s'kam mbaruar.. ohohoh..
Mendim çasti:
Kam i mendim çasti, po s'di si t'ia bej. Nga ta rrotulloj... Si te percjell lirine time te mendimit pa çare derrasat me efekte anesore.
Ja psh, po mendoja "sa metra zorre barku duhet te nxjerri robi ne publik qe te perfitoje simpatine e te tjereve". A ka nje etalon? Psh 10 cm zorre, tre dhembshuri, 1 meter zorre, 1 dashuri, 2 metra zorre, nje iluzion.
Ja, kete po mendoja, raportin mes shprehjes "ç'ka barku nxjerr bardhaku" dhe shprehjes gjirokastrite "preshte sa me shume rrallohet aq me shume trashen". Miksim filozofik fatkeqesish psikologjike.
Kurse une perpunova nje mendim çasti (tip poezie) :D
Ne mendjen time...
Ngaterrohen mendime...
Ndihem mire...
Ne zemren time Erresire...
Nuk ka me Dite...
Ne zemren time...ka vend per te gjithe miqte,familjen...
per te gjithe ata qe dine te vlersojne dhe te kuptojne...
por sa keq...
sepse zemra ime ka nje tabel qe nuk te le...
po dole qe aty...
nuk hyn dot me!!!
PS: Ca adminash kemi ne kte forum mer zot...sa na shofin qe mytemi, n'a shpetojne thank's faje.
Shkruaje vertikal poezine ti moj, jo horizontal.
Idetë me skandaloze janë avaze te vjetra që shkojne pa u vënë re duke u fshehur nën zakone...
Epo boll o kurve,boll moralizove vaginen e te tjereve/tenden!
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Epo boll o kurve,boll moralizove vaginen e te tjereve/tenden!
Re: Mendim çasti:
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ja, kete po mendoja, raportin mes shprehjes "ç'ka barku nxjerr bardhaku" dhe shprehjes gjirokastrite "preshte sa me shume rrallohet aq me shume trashen". Miksim filozofik fatkeqesish psikologjike.
![]()
Citim:
Re: Re: Mendim çasti:
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po me ket shprehjen tjeter ca raporti kane lale .... barku mba 2 kile m.. e ti s'mban dot fjalen ...![]()
Re: Re: Re: Mendim çasti:
Citim:
Shif rrushi kumbllen e piqet dardha deshe me thon ?
Methods:
Zorret i nxjerr barku. Nga bardhaku apo bythaku s'ka rendesi. Rendesi ka qe nxirren. Tani preshi sherben per te fluturuar. Dhe kur rrallohen preshte trashen mjetet flturuese dhe mendjet zorreqitese
P.s. E degjeneruam temen. Kjo anemonia njehere ia keputi ne lule te ballit. Mire qe ishte plumb qorr te pakten.
Re: Re: Re: Re: Mendim çasti:
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ane-n do e marr partizane kishte nishan te mire sqe plumb qorr joooo .... vallai me ka pelqy goce me zemer
po ti cne sot me zorret barku preshi .... mos ke taku gje D. Shehun
p.s. mgjate zorra eshte e rendesishme ... mban m..![]()
![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Mendim çasti:
Citim:
Epo kjo eshte puna. Kur jep zorret verdalle perhapet m... gjithandej.
Shkurt, m... dynjaja.
Nuk u dashka ngrene duke lexuar mendimet e catit,ngelesh pa ngrene ...
fap .... fap .... fap ....
Me pelqeke kshu e qete, kur bo si interesante.
Ma le i xhiro qetesine.
P.s. Me kujtohet nje humorist italian me kete punen e njerezve interesante. Po e gjeta do e çoj
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
fap .... fap .... fap ....
Citim:
Me pelqeke kshu e qete, kur bo si interesante.
Ma le i xhiro qetesine.
P.s. Me kujtohet nje humorist italian me kete punen e njerezve interesante. Po e gjeta do e çoj![]()
halo Eria
sa kena qesh mbreme ... ti shikoje gocat , veshur , pispillosur , te shoqeruara me mamate , me nga nji qiri ne dore thu ti qe si kto ska mooooooooooooo goca per shpi
ne çante lali nga 20 qirinj me vete kte per Lomin , kte per Cenin , kte per Reshatin , kte per .................
komshija ime ishte ma e mira ( nershmja ) 14 cope ndezi i çova sms : - zemra po un i sati jam ?
i 17-dhjeti ti me siguri
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
halo Eria
sa kena qesh mbreme ... ti shikoje gocat , veshur , pispillosur , te shoqeruara me mamate , me nga nji qiri ne dore thu ti qe si kto ska mooooooooooooo goca per shpi![]()
![]()
ne çante lali nga 20 qirinj me vetekte per Lomin , kte per Cenin , kte per Reshatin , kte per .................
![]()
komshija ime ishte ma e mira ( nershmja ) 14 cope ndezii çova sms : - zemra po un i sati jam ?
![]()
hyn ke TOP - 5 ... po te ishe nja dy gisht ma i gjate me tha do ishe i pari
kshu din me ta bo qefin shelpsina hahahahahaa
- rrofsh zemra i thashe , ti e din qe kam inat venin e 3 dhe te 8
te mos dalesh ne finale per dy gisht ?!
Shelpsina ...si guxon te mos te fusi ne finale iher...vdekshaaaaaaaaaa
Si thua ti hym mik ...cojme katin per keto pune,po ki kujdes se del i martum pastaj
..smbaj pergjegjesi une ca thote KAterina
ti do me rregullu pune apo me hap luften e trete botnore ?!
Nje pronponzim bera,pse e merr kaq perthonale ti ...
Po imagjinoj KAtin duke negociuar per ty...(ps me shau sot nr e celit,puuu ce ke kaq me sh numra me tha )
Dua dhe une nje balone si ajo e Erias.
Citim:
Dua dhe une nje balone si ajo e Erias.
Heren tjeter qe s'do kesh gjume me thuaj
Ehe pa merak
Na vdiqen keto festa palsem tu hong ...te marten diete ...
.. lumturi qe dhemb.. dhimbje lumturuese.. pse me perndjek kaq shume?!
Citim:
Heren tjeter qe s'do kesh gjume me thuaj![]()
Beji nje foto me balone AD...si kjo jemja ..
Dhe une hic gjume,po hic fare ama...
Mendim casti:
As une, po degjoj shiun, qe bie intesivisht, ska pushuar 1 sek sot
Ca ankoheni dhe ju. Shyqyr qe s'keni gjume. Ti AD bej diçka te hajrit, vishu e dil neper rruge nje xhiro. Ik tako filanin te filan lokal.
Ti Eria merr nje lule dele dhe bej "me do", "s'me do".
U me fal, se pashe Lelen.
Ti lela urre shiun kur bie, se dikur fiku nje zjarr dashurie. Elitosu dmth.
Tani u ktheva Faje ... kam 3 nete qe spo me gjen stomaku rehat nga vera
Mroma Lela Eria .... do numerojme delet apo do bejme 1 dore muhibet
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.