Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 [200] 201 202 203 204 205 206 207 208 209 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Sa me ashper te reagoje policia aq me thelle do i hyje Sales ajo gjeja
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Sa me ashper te reagoje policia aq me thelle do i hyje Sales ajo gjeja
Gjenja nuk do qetesohet lehte Bjonde. Mos pandeh se Edi ka me pak budallallek se Sala? Te dy njesoj jane.
Edi nuk harron drune qe hengri nga Sala dhe e ka hakmarrjen ne nivel te larte perhere. Ata te dy i ndan vetem plumbi.
Fature interesante do i paraqitet Sales me 3 te vdekur dhe shume te plagosur. Situate analoge ne 1998 dhe e organizuar enkas per grusht shteti, por nuk u vra asnjeri. Ndersa sot bilanc per rripin e gazes.
Ne 20 vjet lojra politike, nje gje s'ka bere kurre Berisha: te jape nje shembull te mire, per ulje gjakrash, per shenje paqeje, a ku di une. Gjithmone me arme dhe me dhune kerkon te perplaset maloku. Po se coi punen aty nuk gjen derman.
Te vdekurit jane qelluar me pistoleta... nga afer.
Gjatë përleshjeve ka humbur jetën 45 vjeçari Zyber Veizi.
Viktima e dytë është nga Dibra dhe dyshohet të jetë shtetasi Hekuran Deda.
Ende nuk dihet identiteti i viktimës së tretë.
Lajmin e ka konfirmuar mjeku Sami Koçeku, sipas të cilit viktimat janë qëlluar nga afër me armë të kalibrit të vogël.
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ne 20 vjet lojra politike, nje gje s'ka bere kurre Berisha: te jape nje shembull te mire, per ulje gjakrash, per shenje paqeje, a ku di une. Gjithmone me arme dhe me dhune kerkon te perplaset maloku. Po se coi punen aty nuk gjen derman.
Ajo qe ndjej ne keto momente eshte vetem cinizem.
Sa mire qe me ndan nje oqean me ate vend te semure nga kanceri bolshevik.
3 te vdekur? Pse kaq pak?
Te shohim neser. Shpresoj qe te hapen depot dhe te sulmohet shteti.
S'ka rruge tjeter. Di gje njeri ku eshte reparti i tankeve?
Tha ambasada amerikane qe ruani qetesine se populli shqiptar nuk e meriton rremujen. Me vjen shume keq, por nuk jam fare dakort. Ai popull i meriton plotesisht te gjitha; rremujen, varferine, percmimin, te gjitha.
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Moj po paska te vdekur. Nuk mbaron kollaj kjo me sa shoh une. Kush qelloi?
Angel keto plumbat plastike te vrasin me?
Shkerdhatat
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Fature interesante do i paraqitet Sales me 3 te vdekur dhe shume te plagosur. Situate analoge ne 1998 dhe e organizuar enkas per grusht shteti, por nuk u vra asnjeri. Ndersa sot bilanc per rripin e gazes.
ja dhe pamjet flasin vete ...
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 [200] 201 202 203 204 205 206 207 208 209 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.