Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 194 195 196 197 198 199 200 201 202 [203] 204 205 206 207 208 209 210 211 212 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga shelgu datë 21 Janar 2011 - 23:37:

Vizio, Edi eshte nje yrnek tjeter.

Ai mbeshtetet nga krimi i organizuar si edhe ai muti tjeter. Kjo ndodh gjithmone neper vendet ku pastrohen parate. Lexo c'po nxjerr Wikileak.

Nuk dua te te bej histori politike tani, por po te kesh ndjekur lajmet e fundit eshte e thjeshte per t'u shpjeguar.

Shqiperia eshte lavanteri parash dhe ndoshta e vetmja ne Europe. Nuke  mbyllin akoma se humbasin miliarda dollare. Vec kesaj, Shqiperia ka nevoje per ndihma ekonomike qe te vazhdoje te jetoje. Eksporti shqiptar eshte zero e madhe. Si pra jeton kjo ekonomi pa prodhim e me eksport zero? Pra larja e parave eshte edhe nje forme ndihme ekonomike dhe kete e dine edhe ata qe e japin edhe ata qe e marrin. polarizimi qe po krijohet eshte nje pasoje e pritshme. Kjo po krijon klasen e pasur aq te domosdoshme per nje vend kapotalist. Eshte perverte. E di.

Por kjo eshte menyra qe ka zgjedhur perendimi dhe eshte menyra me e shpejte.

Batak demek

Postuar nga Vizioner datë 21 Janar 2011 - 23:38:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Na fal vizio qe te ofendova, se te futa ne nje kategori me fajtorin.

Lost, nuk po e kap se si e ke kete shprehje! Por, sido qe ta keshe, te them se, ndjehem mire te jem ne nje kategori me Fajtorin sepse e respektoj per mendimet e tije.

Postuar nga Eria datë 21 Janar 2011 - 23:41:

Sa i pacipe ky Sala...i vrau opozita protestuesit thote

Postuar nga lost_soul datë 21 Janar 2011 - 23:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Lost, nuk po e kap se si e ke kete shprehje! Por, sido qe ta keshe, te them se, ndjehem mire te jem ne nje kategori me Fajtorin sepse e respektoj per mendimet e tije.

Nuk e kap dot? Je ne rregull ti or vlla, eshte e komplikuar.
Edhe une ju respektoj te dyve per mendimet qe keni.

Ju pershendes te dyve me kete:

Cohu shqiptar.

Postuar nga Vizioner datë 21 Janar 2011 - 23:46:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Vizio, Edi eshte nje yrnek tjeter.

Batak demek

Cedrus, nuk kam kundershtim me mendimin tend! N.q.se e lexove tamam cfare shpreha, nuk doja te diskutoja Edin dhe thashe qe NUK ESHTE E THENE te jete ai Alternativa!
Por kjo nuk eshte ceshtja e sotme. Ceshtja e sotme eshte te iki krimineli (te pakten per opinionin tim), pastaj flasim se cili eshte apo jo ai qe meriton te udheheqi!!!!

Tjetra, per mua, n.q.se nje Qeveri e marre pushtetin me Vota te rregullta, aq sa meritonte, aq sa i dhane ATEHERE ka nje legjimitet!

Shtet Demokratik ABSOLUT nuk ka, qeveri perfekte nuk ka por ama, qeveritaret ne keto vende pak a shume demokratike, kane "fytyre", kane karakter! Lirojne karriken ose dorzojne dhe qeverine n.q.se do te ngrihej jo me gjysma e popullsise ne demostarte por edhe nje pjese e popullsise te ngrihej!!!

Gjera keto qe ti i di shume mire, si ti dhe shume te tjere dhe nuk jane te reja, te gjetura nga une tani.

Postuar nga BIONDIA datë 21 Janar 2011 - 23:47:

Vizionier me vjen keq qe mendon se e kam marre thjeshte o siperfaqesore kete gje skena te tilla nuk shikohen as ne filma por kjo demostrade e sotmja tregon vetem nje gje dhe ne syte e gjithe e botes mbare qe populli yne nuk njeh rruge tjeter pervec dhunes dhe eshte nje turme qe manipulohet shume lehte .
Me fal vizionier po si mund te mendosh per nje sekonde qe njeres qe i vene zjarrin kryeministrise se vendit ,sulmojne policine me gure e duke thyer xhamat e bankave rrotull kane dale ne demostrade per voton tenden o timen ?
Si mund te mendosh per nje sekonde qe kjo do ishte nje demostrade paqesore kur vetem para 24 oresh te gjithe e dinin ne Tirane qe do behej perleshje ?
Ku e kishe Edi Ramen me shoke ato duhet te ishin ne balle te demostrates bashke me njerezit csic behet ne gjithe boten ...pashe dhe disa femije ne kete demostrate mos do te thuash qe dhe ato kerkonin voten ?
Te drejtohem ty sepse dhe pse mund te kemi mendime te ndryshme te pakten nuk me keqkupton dhe se merr personale .

3 te vraret jane vrare me arme qe polizia nuk ka ...kush i vramos u vrane vete???

Postuar nga Vizioner datë 21 Janar 2011 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Nuk e kap dot? Je ne rregull ti or vlla, eshte e komplikuar.
Edhe une ju respektoj te dyve per mendimet qe keni.

Ju pershendes te dyve me kete:

Cohu shqiptar.

FLM per pershendetjen lost, megjithse e kam ndigjuar gati gjithe paraditen sot, prap e ndigjoj edhe nje here per respekt tendin.

hm...vec, aty ne kenge flitet per paqe, mirqenie dhe Liri ndjenjash e mendimi dhe JO PER DHUNE! Ky eshte dallimi ndermjet mendimit tend dhe meje-kenges!

Une nuk perkrah dhunen por perkrah llogjiken ...dhe kur llogjika spi uje me, aq me shume kur te tregohet forca, atehere cdo njeri e humb durimin qofte ai me i kthjellti!!!!

Uroj te kuptosh kete qe dua te te them.

Postuar nga Eria datë 21 Janar 2011 - 23:55:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

3 te vraret jane vrare me arme qe polizia nuk ka ...kush i vramos u vrane vete???

U besove fjaleve te Sales

Postuar nga lost_soul datë 21 Janar 2011 - 23:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

FLM per pershendetjen lost, megjithse e kam ndigjuar gati gjithe paraditen sot, prap e ndigjoj edhe nje here per respekt tendin.

hm...vec, aty ne kenge flitet per paqe, mirqenie dhe Liri ndjenjash e mendimi dhe JO PER DHUNE! Ky eshte dallimi ndermjet mendimit tend dhe meje-kenges!

Une nuk perkrah dhunen por perkrah llogjiken ...dhe kur llogjika spi uje me, aq me shume kur te tregohet forca, atehere cdo njeri e humb durimin qofte ai me i kthjellti!!!!

Uroj te kuptosh kete qe dua te te them.

Dmth perkrah llogjiken.
Tani te kuptova drejt. Faleminderit.

Postuar nga BIONDIA datë 22 Janar 2011 - 00:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

U besove fjaleve te Sales

Eria si besoj asnjerit per kete thashe se mos ndoshta del qe u vrane vete se sdonin te jetonin ...

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 194 195 196 197 198 199 200 201 202 [203] 204 205 206 207 208 209 210 211 212 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.