Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 39 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Letra dashurie (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=289)
-- per ty (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8263)
Rruges me tha nese do takoheshim prape dhe zeri saj aq i bute edhe i embel me beri qe te renqethesha aq shume sa mendova do me bjer te fiket,por nuk doja te tregohesha i mire po luaja nje rol tjeter ndryshe nga isha,
jo...i them prer nuk kemi cfare te themi me ne te dy mes nesh cdo gje ka marre fund,nuk e doja veten kur i thashe keto fjale nuk ishin fjalet qe dilnin nga zemra ime por nga kokefortesia ime,
por une te dua pse sillesh keshtu me thote prape ai ze aq i ngrohte sa mendoja se me ate ze isha rritur qe femije sikur e njihja prej shume vitesh.
doja tu largoja sa me pare sepse nuk po perbaja dot veten nga fjalet e saj madhengjyese dhe lotet ishin gati te reshqisnin neper faqe ajo rruge per ne shtepi mu duke sikur kisha nje dite te tere qe hecja e pambaruar.
u afruam prane shtepise dhe erdhi koha te ndahemi...une te kam dash shume i thashe edhe do te dua te tere jeten time por te lutem nuk dua te me shkruash me,as ne telefon te flasim secili duhet te marre rrugen e vet eshte me mire keshtu dhe kete gje e kam menduar mire dhe kam vendosur,ajo mu holl ne qafe edhe zuri te qante perseri te lutem me jep nje shans tjeter thoshte ai ze qe me prekte aq shume ne zemer sa nuk e doja veten.
Jo nuk mundem te vuaj me i them une
atehere ai ze me thote por a mund te jemi miq te pakten te me shohesh si nje shoqe dhe te kemi komunikim bashke,
por une nuk mundesha nje njeri qe e dua i thashe nuk mund ta shoh si shoqe kurre.
Ishim ne cep te rruges per rreth nje ore sa shpejte kalonte koha ndonjeher dukej sikur kisha 5 min ne ate vend.me duhet te iki i them me gjysem zeri dhe nje perqafim i jap dhe fjalen lamtumire nzjerr nga goja ime,
te lutem nje nder me bej me thote lejome te te puth per here te fundit degjoj,
nuk doja se e dija do ishte me keq akoma por ajo nuk priti ti pergjigjesha dhe me puthi papritur nuk donte te ikte nga krahet e mi por une u zbrapsa perseri dhe i them naten e mire dhe lamtumire dhe ktheva kurrizin vazhdova te hecja,nuk doja ta ktheja koken prapa por doja ta shija per here te fundit,dhe shoh se ajo kishte ngelur si statuj aty ku e lash dhe priste qe une te ikja.vazhdoj te hec dhe rruges mendoja ne kisha bere mire apo jo qe isha sjell ashtu?eshte me mire keshtu mendova.
mendoja se isha ne nje bote tjeter spo jetoja ne toke,fjalet e saj me ngelen fiksim dhe zeri i saj i embel qe dilte nga ato buze te njoma me lot,apo syte e saj qe ishin enjtur nga te qarat.ai takim me beri perseri te jetoje ne endrrat e mija te zbehta.
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 39 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.