Forumi Horizont Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Zyra martesore e forumit!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11878)

Postuar nga Eria datë 27 Qershor 2006 - 00:00:

Forumistat e mij te dashur,per arsye personale per disa kohe nuk futem ne forum.
Ju uroj te gjitheve pushime te mbara,kalofshi sa me mire,qofshi mire me shendet.
Zyren e le ne duar te sigurta,darma bej qejf me beqaret.
Nje perqafim dhe nje puthje miqesore nga une Eri

Postuar nga buzeqeshja datë 27 Qershor 2006 - 00:18:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Ore, une me Buzeqeshjen ishim ne rregull, por na u be xheloze Amor Alucius, me akuzoi per stalking, ngaqe spo i ecen gje asaj, dhe hajde ti prish pune dhe Admiralit me Buzeqeshjen.

Inat tipik alla shqiptarce

U pa puna, duhet me var nje varg me hudhra qafes mos na marrin m'sysh Amor dhe Eric

jo mor zemra mos u bej merak se sna sndan njeri ne se dashuria jon do triomfoje mbi cdo pengese.....

ps:amorin dhe ericun i kemi shoke dreqerit dhe bejn shaka se sna e duan te keqen jo:p :p

Postuar nga Zhylien Sorel datë 27 Qershor 2006 - 02:01:

Jete te lumtur ciftit !

Postuar nga Admirali datë 27 Qershor 2006 - 03:08:

...

Eric, sa ziliqare qe jeni bo xhanem, po mos u merzitni, e shoh qe deprivimi i seksit qe i keni bere njeri-tjetrit ju ka lene pasoja

Postuar nga amor alucius datë 27 Qershor 2006 - 12:39:

Re: ...

Citim:
9. Me komshinj si puna e Amor & Eric, divorcet familjare nuk kane te mbaruar

10. Lumi fle, Amor & Eric thurin intriga me divorcu komshinjte

11. Amor & Eric le te bertasin, dashuria ime me Buzeqeshjen fluturon lart e me larte

Hahahahahaha...Eric,klyshet lehin,karavani ecen perpara

O Admirali,po c'faj ju kemi ne xhanem qe ju jeni njerez qe divorcoheni rehat...ja,nje te shkelur syri nga ana ime te nevojitet ty qe te lesh yt shoqe.C'faj kam une?Eee? :p

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Po ku ti coj mi te keqen se qenkan vogelushe
Aman se kush ka ngene ti rrise tani

Epo varet se ca pikenisjet more ti moj Darma...ne krahasim me disa jemi piccoli,ne krahasim me disa te tjere jemi te medhenj...si perfundim,nese i ben mesataren moshes time dhe Eric tamam dalin C'ju shqeteson tjeter ju?:p

O Eric,s'gjeten gje tjeter keto dhe nga zilia u kapen me moshen...se dine qe jemi te rinj dhe plot energji

Citim:
Eric, sa ziliqare qe jeni bo xhanem, po mos u merzitni, e shoh qe deprivimi i seksit qe i keni bere njeri-tjetrit ju ka lene pasoja

Nese i bej une dy llogari i bie qe te jesh me i madh,kam frike se deprivimin e seksit e ke vuajtur me teper se ne hahahahahahaha

(miremengjesi njerez :p)

Postuar nga Zhylien Sorel datë 27 Qershor 2006 - 14:07:

pu pu pu si bene sikur skeni qene te martuar ndonjhere.....

Amor ku te kam

Postuar nga darma datë 27 Qershor 2006 - 20:51:

Re: Re: ...

Epo varet se ca pikenisjet more ti moj Darma...ne krahasim me disa jemi piccoli,ne krahasim me disa te tjere jemi te medhenj...si perfundim,nese i ben mesataren moshes time dhe Eric tamam dalin C'ju shqeteson tjeter ju?:p

O Eric,s'gjeten gje tjeter keto dhe nga zilia u kapen me moshen...se dine qe jemi te rinj dhe plot energji

amor nuk e ke kuptuar fare pergjigjen time....here tjeter lexo dhe pyetjet.....c'pune kisha une me ty...
Kam dashur te them qe disa djem te ketij forumi jane te vegjel per mua.......

Postuar nga amor alucius datë 27 Qershor 2006 - 21:14:

Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Kam dashur te them qe disa djem te ketij forumi jane te vegjel per mua.......

Po mire xhanem,mund te jene te vegjel por kjo s'do thote qe si kemi xhan

Presente Shoku Eric.Ti nga behesh?

Postuar nga Zhylien Sorel datë 27 Qershor 2006 - 21:56:

hic ja verdallosemi kendej andej

iku eriosa per ca kohe se do martohet vete me duket

Postuar nga darma datë 28 Qershor 2006 - 07:12:

Uaaa larg qofte moj kush tha qe nuk i kemi xhan.....djemt e ketij forumi i kemi si rrusha.....xhan i kemi posi....

amor ti ishe e martuar eeeee jo kot pyes se me kane ardhe ca kerkesa mua .......

e moren serjozisht keta filluan te me dergojne MP

Gjithsej 59 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »
Trego 582 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.