Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Cfare Keni Veshur Sot??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5609)
Pershendetje!
Si jam veshur sot....
Si perdite me uniforme.
Kam 5 muaj qe nuk vishem civil dhe me thene te drejten i kam humbur pak shijet e veshjeve!
Respekte!
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
hirushja, lexo mire te keqen, se ti nuk gabon kollaj, po ndodh ndonjehere te fluturosh diku larg vetmise tende, dhe ngaterrohesh, me ndodh dhe mua e te tjereve..me fal qe u zgjata
I veshur shume klassic, dhe e cuditshmja eshte se sot kam lidhur floket me fjongo, per cudi, floket kacurrele te kapura bisht, e imagjinoni si me rrijne?!..
eh, gocat i kam rrotulluar si guri i bjeshkes., po e cuditshmja tjeter se dhe cunit i kam bere per vete, s'me ka ndodhur nje gje e tille..
P.s mos me besoni edhe aq shume.....
pershendetje
Une tani jam veshur me rroba,dmth me breke ose mbathje:p sdhe me nje bluze blu dhe me krahet e shkurtera.Mbathejet jane JOE BOXER!Hmmmm
hej vajza!Apo s'me rrine edhe pak te ngushta.
roke pergjumesh:p
Rrokja pergjumesh, pergjumesh dhe vetes ja beri prezantimin qe ne mengjes..je duke shkuar per plazh o Rroke..
Hajde fillim te mbare te weekendit..
Me xhinse blu, me nje bluze ne ngjyre gjaku, dhe atletet levis.................
mona, ka kohe qe nuk te lexoj ne forum, valle ku ke vajtur?
pershendetje mona
Citim:
Po citoj ato që tha mona
Rrokja pergjumesh, pergjumesh dhe vetes ja beri prezantimin qe ne mengjes..je duke shkuar per plazh o Rroke..
Hajde fillim te mbare te weekendit..
Komplet me ngjyre kafeje...(bile dhe celin e kam me ngjyre kafeje)
P.s blue petrol
C`fare kam veshur sot?
-Momentalisht ndodhem ne college(kuptohet kohe pauze),
jam veshur me te zeza,
pallto te zeze,
nje fund deri ne gjunje prej cofe ngjyre te zeze,
kemishe te bardhe , cizme te zeza,
dhe asgje kaq,nje shall te bardhe, dorashkat i kam ne xhepa te palltos, eleganteee fare!
ju perqafoj _Sykaltra
Re: C`fare kam veshur sot?
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra
-Momentalisht ndodhem ne college(kuptohet kohe pauze),
jam veshur me te zeza,
pallto te zeze,
nje fund deri ne gjunje prej cofe ngjyre te zeze,
kemishe te bardhe , cizme te zeza,
dhe asgje kaq,nje shall te bardhe, dorashkat i kam ne xhepa te palltos, eleganteee fare!
ju perqafoj _Sykaltra
une kam veshur pizhame jeshile me kanatjere te bardhe po bahem gati me vesh corap se po me merdhasin gishtat e kamve... uuuuuu harrova edhe breke te bardha
Gjithsej 109 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit » Trego 1082 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.