Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 204 205 206 207 208 209 210 211 212 [213] 214 215 216 217 218 219 220 221 222 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
per ca te drejtash behet fjale?
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Po beja shaka. Kemi nevoje per me shume diskriminim pozitiv ndaj grave.
Po si jo. Flas per ne Shqiperi gjithmone, ku gruaja mbetet e shypur krahasimisht me vendet e tjera.
Psh, mund te vendosen kuota qe nje perqindje me e larte e pozicioneve drejtuese neper komuna te jene gra. Kjo jo me ligj por me common sense. Sa kryetar bashkie/komunash ke gra sot?
Shqiperia ka nevoje qe gruaja e emancipuar te jete gjithnje e me e dukshme, qe pas nje brezi ose dy te mos degjohen me lajme qe burri therri gruan.
Desha te shtoj...
qe ai "common sense" qe kam permendur aty, kerkon emancipimin dhe te burrave... dreqi ta haje.
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Po si jo. Flas per ne Shqiperi gjithmone, ku gruaja mbetet e shypur krahasimisht me vendet e tjera.
Psh, mund te vendosen kuota qe nje perqindje me e larte e pozicioneve drejtuese neper komuna te jene gra. Kjo jo me ligj por me common sense. Sa kryetar bashkie/komunash ke gra sot?
Shqiperia ka nevoje qe gruaja e emancipuar te jete gjithnje e me e dukshme, qe pas nje brezi ose dy te mos degjohen me lajme qe burri therri gruan.
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Desha te shtoj...
qe ai "common sense" qe kam permendur aty, kerkon emancipimin dhe te burrave... dreqi ta haje.
Tani, qe thua ti, ky diskriminimi pozitiv eshte nje pergjigje moderne ndaj nje te kaluare shoqerore me klasa. Shoqeria jone qe vjen nga nje e kaluar te mbrapshte islamike, do te na duhet t'i inkurajome grate, kete klase te neperkembur. I njejti fenomen me inkurajimin qe pretendohej t'i jepej ish te perndjekurve pas '90, klases te shtypur gjate komunizmit. Per sa kohe do te kete klasa do te kete edhe diskriminim pozitiv ne nje forme ose tjetren.
Ne nje shoqeri qe ka per baze individin, nuk ka me as diskriminime, e as diskriminime pozitive. Atje duam te shkojme, dhe shkofshim sa me shpejt.
haika iher tesh.. se ngela iktu.
rrofshin grate
po ju kor derezinj po mos te ishin grate nga feja e satemave do dilnit ju
e ndersa une mendoj qe femra ehste gjeja me e bekuar ne ket tok
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
rrofshin grate
po ju kor derezinj po mos te ishin grate nga feja e satemave do dilnit ju
e ndersa une mendoj qe femra ehste gjeja me e bekuar ne ket tok
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Po ju o derebardha po te mos ishin meshkujt, me cfare Lende do na nxirrnit!?
...Ndersa une mendoj qe, te dy gjinite jane gjeja me e bekuar ne kete toke
Asnjeri nuk ben dot pa njeri-tjetrin (ne rastin normal ).
Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 204 205 206 207 208 209 210 211 212 [213] 214 215 216 217 218 219 220 221 222 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.