Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 207 208 209 210 211 212 213 214 215 [216] 217 218 219 220 221 222 223 224 225 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
po nderkombetaret plera jane me thuaj ti mua na ka ardhur ndonje gje e mire nga nderkombetaret qe nga neoliti e deri sot?
Pashe videon e postuar nga lost ............. Ne fakt e kisha pare vetem nje here .... jo kaq te gjate dhe te paster ....... dhe gjeja e pare qe me beri pershtypje ishte ai burri qe iken sikur s'ka bere vaki gje.
Megjithate kam dy tre pika edhe une nisur nga video e lostit ............
Ne qofte se personi qe iken me vrape, pra i treti .. eshte ai qe ka qelluar ...........i bie qe ai te kete i mire vendosur prapa dy te tjereve ........... gje qe nuk duket. Ne video duket sikur ai thjesht ka zgjatur doren mbrapa personit me xhakete dhe ka gjuajtur ............ Por nderkohe, bashkepunetori i tij ishte ngjitur me viktimen ........... fare mire mund te kishte zene ate plumbi ......... Nuk eshte pak si e rrezikshme?????? Sidomos ne qofte se ka gjuajtur me pistolete . Kjo me ben pershtypje tek analiza e atij robit.
Tjetra qe dua t'i them lostit eshte se ne raste te tilla rremujash ........... aty ne shesh ke te gjitha agjenturat e mbledhura ne Tirane ..... secila me plan punen e vete ........... secila me objektivat e veta ............. prandaj une nuk do nxitohesha shume per te nxjerre perfundime .......... . Ata komunistet, sigurimsit qe thua ti ............ kane njezet vjete qe shkojne tek ai qe i paguan me shume .............. eshte pjese e profesionit te tyre ............ .
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Pashe videon e postuar nga lost ............. Ne fakt e kisha pare vetem nje here .... jo kaq te gjate dhe te paster ....... dhe gjeja e pare qe me beri pershtypje ishte ai burri qe iken sikur s'ka bere vaki gje.
Megjithate kam dy tre pika edhe une nisur nga video e lostit ............
Ne qofte se personi qe iken me vrape, pra i treti .. eshte ai qe ka qelluar ...........i bie qe ai te kete i mire vendosur prapa dy te tjereve ........... gje qe nuk duket. Ne video duket sikur ai thjesht ka zgjatur doren mbrapa personit me xhakete dhe ka gjuajtur ............ Por nderkohe, bashkepunetori i tij ishte ngjitur me viktimen ........... fare mire mund te kishte zene ate plumbi ......... Nuk eshte pak si e rrezikshme?????? Sidomos ne qofte se ka gjuajtur me pistolete . Kjo me ben pershtypje tek analiza e atij robit.
..... .
Kur u bo dhe Lir meta me mbajt peng shqiperine ................................
Re: No Coment
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Vrasja e njerit nga Demostruesit (vrasja me e perfolur), e analizuar nga nje person dhe e vendosur ne Youtube
Turll,
jam dakort me ato qe thua ti. Po degjoja Lubonjen dje dhe ai thoshte qe shpresoj te jene larje haqesh etj etj. Me duket absurde qe qeveria te vrase njerez per te tensionuar me keq situaten.
Ajo levizja e xhaketes me duket megjithmend e cudicme. Cepi qe varet i xhaketes leviz ne te njejten kohe me doren, pra nuk eshte si rrjedhim i levizjes se dores. Aty duket megjithmend si nje levizje nga nje presion ajri qe mund te tregoje per shtirje me arme.
Angel,
Nqs plumbi i gjetur te viktima nuk eshte e njellojte me armen e gardistit, a nuk te duket argument permbylles ky?
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Turll,
Angel,
Nqs plumbi i gjetur te viktima nuk eshte e njellojte me armen e gardistit, a nuk te duket argument permbylles ky?
No Coment
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
pra dhe ti e pranon qe ai eshte vrare nga turma?
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Sigurisht.
Nderkohe dhe 1 analize tjeter e thjeshte fare. Kujt i interesonte te kishte te vdekur nga kjo demonstrate?
Rames apo Berishes dhe pse
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Rames sigurisht qe i intereson, megjithate s'ma mer mendja qe ai vete ka bere plane te tilla
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 207 208 209 210 211 212 213 214 215 [216] 217 218 219 220 221 222 223 224 225 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.