Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 210 211 212 213 214 215 216 217 218 [219] 220 221 222 223 224 225 226 227 228 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga Eria datë 23 Janar 2011 - 20:59:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Eria ja duro e pak se ke per te pa ca zgjidhje do kete...

Tell me...! Se me le pa ngrene

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Janar 2011 - 20:59:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Ti ke aftesi te mahnitshme te "miss the point" sa here me citon.
Une thjesht vura ne dukje pallavrat e njerezve qe Sala ka kapur prokurorine. C'me permend pallavrat e PD-se?

na fal ee...se te ofendova ngyrat e flamurit.....terhiqem...peace out

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2011 - 21:02:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
na fal ee...se te ofendova ngyrat e flamurit.....terhiqem...peace out

Peace brother. Flamuri im eshte kuq e zi.

Postuar nga RIP Gibbs datë 23 Janar 2011 - 21:04:

Citim:

Peace brother. Flamuri im eshte kuq e zi.

me vjen mire qe e degjoj kete...mos i shiko citimet e mia si tendencioze nuk jane gjithmone ashtu...se edhe une skam naj deshire tmadhe te merzis njerezit..

Postuar nga lost_soul datë 23 Janar 2011 - 21:38:

Krahasimi i dy varianteve.

Figura e pare eshte ajo qe pretendohet se plumbi ka ardhur nga ai ushtari qe duket ne sfond.
Po te bashkosh me vije te drejte krahun e djathte te tij, me viktimen ne momentin kur ai ka qene ne kembe, duket sikur trau i portes eshte ne vijen e qitjes. Keshtu me duket.

Ne figuren e dyte eshte varianti qe viktima eshte shtier nga ai personi i fshehur. Shihet qarte qe xhaketa ka levizur pa levizjen e krahut. Kjo tregon per nje rryme te forte dhe akute te ajrit, domethenese per nje shtirje me arme zjarri. Kjo eshte prove e forte per mendimin tim, ai qe ka bere videon paska vertete sy te forte.

Postuar nga Vizioner datë 23 Janar 2011 - 22:02:

Re: Re: No Coment

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

pra dhe ti e pranon qe ai eshte vrare nga turma?

Angel, une thjeshte vura Videon ketu, te cilen e gjeta ne youtube, asgje me shume e as me pak dhe jo pa qellim shkujta "No Coment"!

Une nuk jam expert dhe nuk i jap te drejten vetes te dal ne Konkluzione per te cilat skam "fuqi"!

Mendoj qe, edhe kjo qe beni ju ketu eshte gabim duke dhene mendime si experte. Ka nje Hetusi dhe Gjykate per kete pune e cila e vlerson.

Une, distancohem nga mendimet dhe mbi komentetet kundrejt Video's (kush e ka vra dhe si e ka vra).

Postuar nga al74 datë 23 Janar 2011 - 22:18:

thuhej qe po leviznin nga rrethet drejt Tiranes . eshte e vertete?

Postuar nga AndreaPirelli datë 23 Janar 2011 - 23:52:

Citim:
Ti ke aftesi te mahnitshme te "miss the point" sa here me citon.
Une thjesht vura ne dukje pallavrat e njerezve qe Sala ka kapur prokurorine. C'me permend pallavrat e PD-se?

Ina Rama u vu prokurore sepse ishte (ka qene gjithmone) dora e Kol Olldashit and co. ................. ka qene pjese e grupit te juridikurt qe tani ka pushtetin .............. ne qofte se nuk ka ndonje nderhyrje/shtytje te huaj ......... Ina nuk ka si te jete kundra PD.

Postuar nga AndreaPirelli datë 23 Janar 2011 - 23:57:

Citim:
Krahasimi i dy varianteve.

Figura e pare eshte ajo qe pretendohet se plumbi ka ardhur nga ai ushtari qe duket ne sfond.
Po te bashkosh me vije te drejte krahun e djathte te tij, me viktimen ne momentin kur ai ka qene ne kembe, duket sikur trau i portes eshte ne vijen e qitjes. Keshtu me duket.

Ne figuren e dyte eshte varianti qe viktima eshte shtier nga ai personi i fshehur. Shihet qarte qe xhaketa ka levizur pa levizjen e krahut. Kjo tregon per nje rryme te forte dhe akute te ajrit, domethenese per nje shtirje me arme zjarri. Kjo eshte prove e forte per mendimin tim, ai qe ka bere videon paska vertete sy te forte.

Por dora e atij me xhakete eshte shume ngjitur me murin .......... qe do te thote .... ai robi qe pretendohet ka gjuajtur nga mbrapa (qe e perforcon edhe fakti qe nje tjeter eshte ne krah te atij me xhakete per "t'a mbrojtur/mguluar") ka gjuajtur kot, te zere ke te zere ............. dhe ndoshta per fat, ka shpetuar bashkepunetori i vet qe ishte ngjitur me viktimen ................... . Mund te qendroje si teori ........... . Ndoshta ndoshta .... ka dashur t'i bjere dikujt tjeter ....... me anash ..... qe te duket direkt sikur e kane vrare ata qe gjuanin nga brenda ................ .

Postuar nga Vizioner datë 24 Janar 2011 - 00:01:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Ina Rama u vu prokurore sepse ishte (ka qene gjithmone) dora e Kol Olldashit and co. ................. ka qene pjese e grupit te juridikurt qe tani ka pushtetin .............. ne qofte se nuk ka ndonje nderhyrje/shtytje te huaj ......... Ina nuk ka si te jete kundra PD.

Saliu, tani ne mbledhjen e qeverise, Live ne TV, sapo e shpalli dhe Ina Ramen Puciste!!!!!!!! Bashkorganizatore me "pucin" qe pretendon ai!

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 210 211 212 213 214 215 216 217 218 [219] 220 221 222 223 224 225 226 227 228 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.