Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 »
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Lushnja (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2268)

Postuar nga qershor13 datë 30 Prill 2004 - 17:39:

K. Arbri: Në Kavajë për fitore.

Sulmuesi beratas i Lushnjës kërkon siguri matematikore për qëndrimin e skuadrës së tij në A1

Fitorja ndaj Teutës ka krijuar një ambient më të qetë dhe më lehtësues në radhët e tifozerisë së zjarrtë lushnjare, për sa i përket rrezikut të rënies së ekipit të tyre në A2. Mirëpo krejt e kundërta ka ndodhur në kampin verdhejeshil, ku përqendrimi dhe serioziteti në këto ditë të stërvitjes së kësaj jave kanë qenë në limitet maksimale si nga dy trajnerët Gjyla dhe Gjika, ashtu edhe nga i gjithë kontigjenti i futbollistëve. Kjo sepse, sipas titullarit beratas të sulmit lushnjar, Klodian Arbri, tek ekipi nuk duhet të futet ndjenja e nënvlerësimit të asnjë ndeshjeje deri në momentin që të jetë siguruar edhe matematikisht qëndrimi i Lushnjës në ligën superiore.
- Arbri, cilat janë efektet e fitimit të ndeshjes ndaj Teutës, që përkon me inagurimin e tapetit të ri të "Roza Haxhiut"?
- Mund t'i konsideroj të shumta. Së pari, në aspektin moral, pasi përpara atij tifozllëku special ishim të detyruar të bënim një paraqitje dinjitoze, e cila logjikisht duhej shoqëruar me fitore. Gjithashtu, kjo fitore ka ndikuar pozitivisht, pasi na ka karikuar që të përkushtoheshim më shumë për trasfertën e radhës me Besën.
- Si paraqitet gjendja e skuadrës në këtë fundsezoni?
- Mjaft inkurajuese. Kampionati nuk ka mbaruar ende, pasi janë edhe 4 ndeshje për t'u bërë dhe ne aktualisht nuk kemi lojtarë të dëmtuar apo të skualifikuar me kartonë. Shpresojmë që ta ruajmë këtë gjendje deri në fund.
- Si e mendoni sfidën e radhës kundër Besës?
- Nuk ka alternativë tjetër, përveç fitores, pasi kështu e mbyllim edhe matematikisht çështjen e qëndrimit në Grupin A1. Duhet të mos tolerojmë ndaj kavajasve, për ta mbyllur këtë kapitull që këtë javë. Rezultatet e tri ndeshjeve të para flasin për superioritetin që kemi ne në shumë aspekte ndaj këtij kundërshtari. Por situata kritike që kanë të dy ekipet, sidomos e kavajasve, na detyron që të mos pranojmë asnjë lloj kompromisi të heshtur.
- Nëse arrini fitore të shtunën ndaj Besës, çfarë do t'ju kërkojë trajneri më pas?
- Me aq sa kam arritur ta njoh trajnerin Gjyla, mendoj se edhe në rast fitoreje me Besën kam përshtypjen që ai do të tregohet i rreptë edhe kërkues, duke mos toleruar ndaj asnjë kundërshtari. Kështu që ne do të vazhdojmë stërvitjen dhe do të luajmë në maksimumin tonë, në mënyrë që ta kënaqim sa më shumë publikun tonë të mrekullueshëm.
- Së fundi, dy fjalë për kolegun tuaj te Lushnja, Arlind Nora...
- Të dy jemi titullarë me eksperiencë në sulmin tonë. Ndoshta mungesa e një sulmuesi të tretë që të na konkurrojë e ka zbehur disi kërkesën tonë ndaj vetes. Por për mua, Norën, falë aftësive të shkëlqyera tekniko-taktike dhe fizike që zotëron, do ta kishte zili çdo ekip. Mbi të gjitha, ai është një shok shumë i mirë edhe jashtë stërvitjes.

Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 »
Trego 23 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.