Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Cila fe eshte ajo qe e con njeriun drejt se vertetes? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15760)

Postuar nga Petter datë 21 Mars 2012 - 00:55:

Kalo mi knej ka feja ime, se ke me bo qef sa t'dush

Postuar nga shelgu datë 21 Mars 2012 - 05:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

Yt, Peter, larg duret nga motra.

Ore po ti mos ke dale ne cete gje?

Postuar nga shelgu datë 21 Mars 2012 - 05:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter

Yt, Peter, larg duret nga motra.

Ore po ti mos ke dale ne cete gje?

Postuar nga Petter datë 21 Mars 2012 - 09:42:

Jo jo, une jam ke brigada e 5 lol

Postuar nga Straniero datë 21 Mars 2012 - 17:22:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ndjehem e diskriminuar qe nuk ka teme per ateizmin!

pa hape edhe syrin tjeter Ai te fali te dy syte a po ndoshta ,,me mire" edhe shif me larg

Postuar nga Straniero datë 21 Mars 2012 - 17:32:

Citim:
Ndjehem e diskriminuar qe nuk ka teme per ateizmin!

cfare argumente nga cila fushe e shkencave deshironi qe une te sjelli se feja e vetme e vertete eshte Islami dhe se pos Allahut nuk ka Zot tjeter, dmth se Zoti egziston dhe se Muhammedi s.a.v.s eshte i derguari i tij....

Postuar nga AngelDevil datë 21 Mars 2012 - 17:49:

Nje njeri po e ndiqte nje hiene per ta ngrene.Ky robi filloj te vraponte per te shpetuar, vrapoj e vrapoj por u lodh keshtu qe vendosi te ulej dhe ti lutej zotit ta shpetonte. Dhe hiena me tutje ndaloj dhe po bente te njejten gje po i falej zotit. Ky robi i cuditur e pyet hienen mire une qe lutem per te shpetuar po ti pse lutesh? Hiena i pergjigjet: Une gjithmone falenderoj zotin perpara se te haj....

Ja kshu puna e zotit straniero

Postuar nga F_xhunior datë 22 Mars 2012 - 04:05:

Citim:
Nje njeri po e ndiqte nje hiene per ta ngrene.Ky robi filloj te vraponte per te shpetuar, vrapoj e vrapoj por u lodh keshtu qe vendosi te ulej dhe ti lutej zotit ta shpetonte. Dhe hiena me tutje ndaloj dhe po bente te njejten gje po i falej zotit. Ky robi i cuditur e pyet hienen mire une qe lutem per te shpetuar po ti pse lutesh? Hiena i pergjigjet: Une gjithmone falenderoj zotin perpara se te haj....

Ja kshu puna e zotit straniero

Nje hiene po ndiqte nje njeri qe te haje. Njeriu filloi te vrapoje per te shpetuar - vrapoi gjersa u lodh se vrapuari dhe me pas ndaloi nje nje vend dhe iu drejtua Zotit duke iu lutur qe Ai te shpetoje ate. Menjehere pas, gjithashtu edhe hiena ndaloi po ne te njejtin vend dhe filloi t'i lutej Zotit. Njeriu, i cuditur, pyet hienen; "Po mire, une po i lutem Zotit te te me shpetoje nga ti, po ti perse u lutke?". Hiene iu pergjigj; "Gjithnje une falendoroj Zotin perpara se te ha".

Mezi e kapa cfare kishe shkruar....sidoqofte, as une mund te kem shkruar pa gabime, vecse tani komenti nje cike me i qarte.......

Hiena, njeriu, njeriu, hiena...bjeri shkurt.......c'ka te beje kjo me besimin tend dhe tone?

Postuar nga Straniero datë 22 Mars 2012 - 04:35:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

Mezi e kapa cfare kishe shkruar....sidoqofte, as une mund te kem shkruar pa gabime, vecse tani komenti nje cike me i qarte.......

Hiena, njeriu, njeriu, hiena...bjeri shkurt.......c'ka te beje kjo me besimin tend dhe tone?

Postuar nga shelgu datë 23 Mars 2012 - 00:28:

Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior

More te thote o motra ehuuu sa e ngaterruar kjo

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.