Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 217 218 219 220 221 222 223 224 225 [226] 227 228 229 230 231 232 233 234 235 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga Eria datë 03 Shkurt 2011 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ne rast se do qe e dobishme per te mos vdekur 100ndra te tjere do i mbuloja dhe shpenzimet e varrimit por ce do dhe vdekja se do ate njeri

,do hapej llogari bankare e vecante per ndihma,do hapej fan page ne FB,ndonje grup

Postuar nga BIONDIA datë 03 Shkurt 2011 - 01:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Populli ka nje fjale te urte qe thote se kujt i uron vdekjen ka jeten e gjate.

Ja uroj per familjaret e tij qe ta kete te gjate ...ndoshta kam degjuar shume vdekje kohet e fundit ...

Postuar nga Fajtori datë 03 Shkurt 2011 - 01:12:

Sali Berisha gjuhen e jetes e ka te veshtire ta kuptoje. Gjuhen e vdekjes e kupton mire. E tregoi ne 1997. Pastaj prape ne 1998 kur i hyri kryeministrise me arkivol. Vdekja dhe Berisha puqen shpesh, veçse ia shkakton te tjereve.

P.s. Meqe ra fjala, Ismail Kadare tha se me ngjarjet e 21 Janarit vdekja hyri ne politike. Cudi si vijne gjithmone punet ketu kur hipen Berisha ne pushtet.

Postuar nga BIONDIA datë 03 Shkurt 2011 - 01:18:

Faje e shohim shume ndryshe kete argument ne te dy por ke me shume se nje anetar ne nje mendje me ty ...sa per ate qe thote Kadareja nuk eshte se ja veshin shume jo ka kohe qe sdi se cfare shkruan e cfare thote ...

Postuar nga Piktor datë 03 Shkurt 2011 - 01:21:

Ah po curcilli ka thene, nese je politikan i mire nuk do te thote se je njeri i mire.
Gjithsesi ajo qe mendoj une une si pasoje e llogjikes se kesaj politike qe behet sot ne shqiperi askush nuk ka te ardhme nese hypen ne pushtet.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Shkurt 2011 - 01:24:

Bionde e kuptoj idene tende ... askujt nuk i pelqen vdekja apo ti uroje vdekjen dikujt por kur po mban peng jetet e shume njerezve ketu me fal po sa te qaj syri im apo syte e shume shqiptareve me mire nje person

se mos kena ndonje spiun ketu e me del emri ne listen e zeze pastaj

Postuar nga Vizioner datë 03 Shkurt 2011 - 01:24:

"Gërdeci', lirohet Dritan Minxolli, i mbaruan afatet e paraburgimit

Pas shume seancave të shtyra çështja "Gërdeci" merr një drejtim tjetër. Gjykata e Lartë dha sot masën me arrest shtëpie për ish-drejtorin e fabrikës së demontimit të armëve në Gërdec, Dritan Minxolli. Vendimi i Gjykatës erdhi pas mbarimit të afateve të paraburgimit për të pandehurin Minxolli. Minxolli do të qëndrojë në arrest shtëpie deri në mbarimin e plotë të hetimeve.

Rreth dy muaj më parë Gjykata e Shkallës së Parë e kryesuar nga gjyqtari Ridvan Hado, vendosi rrëzimin e kërkesës për lirimin e menjëhershëm të Minxollit nga burgu, për shkak të përfundimit të afateve të paraburgimit.

Ndërkohë, edhe të pandehurit Mihal Delijorgji, Ylli Pinari dhe Sokol Ngjeçi kanë kërkuar lirimin nga qelia për shkak të mbarimit të afateve të paraburgimit.
-------------------------

Ja, ky eshte Korrupsioni shqiptare, i drejtuar nga krimineli Sali Berisha!

Edhe me kete, akoma se kuptoni se kush eshte Sali Berisha?!
Kush nuk e kupton dhe e mbron, t'i vije turp nga vetja, sepse si rrjedhoje ka te njejtin Karakter si Saliu = Karakter te ndyre!!!

Postuar nga BIONDIA datë 03 Shkurt 2011 - 01:32:

Re: "Gërdeci', lirohet Dritan Minxolli, i mbaruan afatet e paraburgimit

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Ja, ky eshte Korrupsioni shqiptare, i drejtuar nga krimineli Sali Berisha!

Edhe me kete, akoma se kuptoni se kush eshte Sali Berisha?!
Kush nuk e kupton dhe e mbron, t'i vije turp nga vetja, sepse si rrjedhoje ka te njejtin Karakter si Saliu = Karakter te ndyre!!!

Vizionier ke akoma mundesi ta modifikosh kete mesazh dhe matu mire kur shkruan dhe i nxjerr fjalet sepse sta ka njeri borxh .Karakterin e ndyre tregoja dikujt tjeter dhe jo mua .Shpresoj qe u kuptuam .

Postuar nga Piktor datë 03 Shkurt 2011 - 01:36:

Bionde mos e merr poersonale ai e ka me politikanet dhe jo me simpatizantet e thjeshte .

Postuar nga BIONDIA datë 03 Shkurt 2011 - 01:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Bionde mos e merr poersonale ai e ka me politikanet dhe jo me simpatizantet e thjeshte .

Ne ka njeri ketu ne kete forum qe ska marr asgje personale ne gjithe keto vite ajo jam une por jo ne kete rast sepse une po e mbroja.

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 217 218 219 220 221 222 223 224 225 [226] 227 228 229 230 231 232 233 234 235 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.