Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 218 219 220 221 222 223 224 225 226 [227] 228 229 230 231 232 233 234 235 236 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga Vizioner datë 03 Shkurt 2011 - 01:40:

Re: Re: "Gërdeci', lirohet Dritan Minxolli, i mbaruan afatet e paraburgimit

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Vizionier ke akoma mundesi ta modifikosh kete mesazh dhe matu mire kur shkruan dhe i nxjerr fjalet sepse sta ka njeri borxh .Karakterin e ndyre tregoja dikujt tjeter dhe jo mua .Shpresoj qe u kuptuam .

Bionde???!!! Si eshte puna???!!! Cpate ti???!! Nuk tu drejtova dhe nuk e dija qe TI MBRON VEPRIMET dhe je SIMPATIZANTE e atij!!!!!

Edhe n.q.se eshte keshtu, qe je simpatizante e atij, ne veprimet dhe Politiken qe ka bere dhe ben PRAP nuk do ta modifikoja thenien time!

Kushdo qofte ai/ajo qe ndjehet e prekur nga ajo shprehje le ta mbaje. Edhe grua ta kisha (le qe do e kisha ndare me kohe te kishte ato bindje pro atij) dhe sikur ne BOTE te gjitha femrat te jene pro atij, beqar-vetem do rrija gjithe jeten!

Besoj se u kuptuam.

Postuar nga Vizioner datë 03 Shkurt 2011 - 01:44:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Ne ka njeri ketu ne kete forum qe ska marr asgje personale ne gjithe keto vite ajo jam une por jo ne kete rast sepse une po e mbroja.

Bionde, ti po diskutoje ose quaje mbrojtje, per vdekjen-vrasje e atij, dhe kjo ka dallim!
Aty jam dhe une me mendimin tend.
Nuk do ja deshiroja asnjerit. ka denime te tjera per veprat e viprimet qe ka bere ai apo dhe te tjeret politikane ne Shqiperi = ka burg dhe , burgu eshte me i rende se sa vdekja!

Pra, dalloji gjerat.

Postuar nga Piktor datë 03 Shkurt 2011 - 01:45:

Vizio ke mendimin tend dhe bindjet e tua politike. Por sidoqofte gjerat personale duhen lene jashte.
Me qete o njeri jo gjithkush ndien te njetat gjera qe ndien ti.
Edhe respekti eshte politike.
Plus meqe po flasim per keto gjera, tashme, Bionde ka folur gjithmone fjale te mira per ty.
Gjithmone.

Postuar nga BIONDIA datë 03 Shkurt 2011 - 01:45:

Re: Re: Re: "Gërdeci', lirohet Dritan Minxolli, i mbaruan afatet e paraburgimit

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Bionde???!!! Si eshte puna???!!! Cpate ti???!! Nuk tu drejtova dhe nuk e dija qe TI MBRON VEPRIMET dhe je SIMPATIZANTE e atij!!!!!
Besoj se u kuptuam.

Qarte dhe bukur .

Postuar nga shelgu datë 03 Shkurt 2011 - 01:53:

Degjova intervisten e nje islamiku anglez. Me duket ishte nje nga drejtuesit e nje xhamie ne Londer.

Ai thoshte se vendet arabe jane ngritur per te vendosur rendin islamik ne fuqi

Postuar nga Vizioner datë 03 Shkurt 2011 - 01:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Vizio ke mendimin tend dhe bindjet e tua politike. Por sidoqofte gjerat personale duhen lene jashte.
Me qete o njeri jo gjithkush ndien te njetat gjera qe ndien ti.
Edhe respekti eshte politike.
Plus meqe po flasim per keto gjera, tashme, Bionde ka folur gjithmone fjale te mira per ty.
Gjithmone.

Piktor, citoj fjaline tende te pare dhe i pergjigjem:
Qe kam mendimin tim, PO dhe, i qendroj atij. Bindjet e mija Politike jane Demokratike por, jemi ne kushtet qe ne Shqiperi as eshte bere Politike dhe as nuk behet. Atje behet tegeti "politike". Ne keto kushte, nuk hyjne me bindjet ne funksion POR, parimet!

Une, nuk bej pazare me parimet.

Dhe, sa per Bionden, sigurisht qe eshte per mua njeriu i respektueshem,-ashtu sic dhe ajo e di kete.
Ne kete rast ajo keqkuptoje dicka, keqkuptoji dallimin dhe kete ja shpjegova ne textin e dyte! Kaq.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Shkurt 2011 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Degjova intervisten e nje islamiku anglez. Me duket ishte nje nga drejtuesit e nje xhamie ne Londer.

Ai thoshte se vendet arabe jane ngritur per te vendosur rendin islamik ne fuqi

Shqiperia eshte vend anetar i organizates se konferences islamike

Postuar nga Piktor datë 03 Shkurt 2011 - 02:04:

Citim:

Piktor, citoj fjaline tende te pare dhe i pergjigjem:
Qe kam mendimin tim, PO dhe, i qendroj atij. Bindjet e mija Politike jane Demokratike por, jemi ne kushtet qe ne Shqiperi as eshte bere Politike dhe as nuk behet. Atje behet tegeti "politike". Ne keto kushte, nuk hyjne me bindjet ne funksion POR, parimet!

Une, nuk bej pazare me parimet.

Dhe, sa per Bionden, sigurisht qe eshte per mua njeriu i respektueshem,-ashtu sic dhe ajo e di kete.
Ne kete rast ajo keqkuptoje dicka, keqkuptoji dallimin dhe kete ja shpjegova ne textin e dyte! Kaq.

Nuk e kisha lexuar postimin e dyte kur e nisa postimin.

Persa i perket politikes.
Gjithsesi duhet pasur parasysh se antagonizmi, ben qe njera pale te "luftoje" tjetren, per te mire te popullsise natyrisht, por kur kane shterruar mjetet e arsyes dhe komunikimit, vihet ne pikepyetje e gjithe klasa politike konfrontuese ose kacafytese dhe jo vetem njera pale.
Pra ne aktualisht po perjetojme nje stad qe nuk eshte as politike as lufte.
Ne demokracite e zhvilluara behet "lufte" per pushtet por nuk e kapercejne pragun duke vene kushte apo duke mberthyer armet.

Postuar nga Vizioner datë 03 Shkurt 2011 - 02:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne demokracite e zhvilluara behet "lufte" per pushtet por nuk e kapercejne pragun duke vene kushte apo duke mberthyer armet.

Piktor, deri ketu ku thua "Ne demokracite e zhvilluara behet "lufte" per pushtet..." jam dakort me ty por, ne vazhdim te fjalise, terhiqem ne komentim sepse kam "friken" se mos me del me teorine Saliste te Puc-it!!!
Dhe, n.q.se ke parasysh ato thenie te "qeverise ne ikje" qe domostrantet ishin te armatosur, me mire mos e zgjasim diskutimin sepse, llogjika ime nuk bie ne "gracken" e atyre mendimeve-shprehjeve.

Uroj qe dhe ti, te mos keshe ate mendim qe, Demostruesit deshen te bejne Puc apo dhe ishin te armatosur!!!

persa i perket dhunes qe u krijua, cfare pritet nga nje popull i zemeruar?! Cfare pritet nga njerez te uritur etj. etj.?! Ate qe bene ato Demostrues, ishte shume pak DUKE eE KRAHASUAR me demostrata ketu ne Gjermani, Itali, France e Angli(pa marre si shembull Tunezine dhe Egjyptin) por vec Europen DHE, ASNJERI NUK U VRA nga dora e Policise apo Qeverise!

Postuar nga Piktor datë 03 Shkurt 2011 - 02:26:

Citim:

Piktor, deri ketu ku thua "Ne demokracite e zhvilluara behet "lufte" per pushtet..." jam dakort me ty por, ne vazhdim te fjalise, terhiqem ne komentim sepse kam "friken" se mos me del me teorine Saliste te Puc-it!!!
Dhe, n.q.se ke parasysh ato thenie te "qeverise ne ikje" qe domostrantet ishin te armatosur, me mire mos e zgjasim diskutimin sepse, llogjika ime nuk bie ne "gracken" e atyre mendimeve-shprehjeve.

Uroj qe dhe ti, te mos keshe ate mendim qe, Demostruesit deshen te bejne Puc apo dhe ishin te armatosur!!!

persa i perket dhunes qe u krijua, cfare pritet nga nje popull i zemeruar?! Cfare pritet nga njerez te uritur etj. etj.?! Ate qe bene ato Demostrues, ishte shume pak DUKE eE KRAHASUAR me demostrata ketu ne Gjermani, Itali, France e Angli(pa marre si shembull Tunezine dhe Egjyptin) por vec Europen DHE, ASNJERI NUK U VRA nga dora e Policise apo Qeverise!

Nuk ka me qeveri te perjetshme te gjitha jane ne ikje, ja neser vjen rama dhe ai do ike, thuaj mos te ike dhe ai me ndonje revolte popullore.

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 218 219 220 221 222 223 224 225 226 [227] 228 229 230 231 232 233 234 235 236 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.