Forumi Horizont | Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Burracaku Berisha (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13256)
Fajtori po te jap nje statistike per ngjarjet e '97-s.Ne qytetin e Vlores u vrane disa dhjetra djem (dhe nje nene duke i dhene gjoks femijes ne oborrin e shtepise se saj) te fese myslimane dhe gjithsejt tre kaur,megjithese jane gati 60 me 40 ne perqindje.
Historikisht ne Vlore vrasjet mbas shpine ose ne pusi nuk behen, por balleperballe.Edhe me 1997 vrasjet jane bere balleperballe.Ate pohimin e asaj vajzes e kam degjuar edhe une,but depend.Mund te jete budallallek,por ne i dalim armikut ballazi,ndersa dikush tjeter i bene dredha.Ne nuk jemi dredharak.Keto cilesi i kam te thena nga te vjetrit,por dhe te jetuara vete.Analizoni si te doni.Trima me llafe ka plot ketu ne internet.Po qe njeri qe nuk ja vlen qe te ballafaqohesh,ne te abandonojme.
Po te hidhemi tek tema.Per mua qofsh kush te duash,i majte apo i djathte nuk ka rendesi.Derisa une nuk jam i perjshtuar te shpreh mendimin tim per nje problem ne nje debat te caktuar, cdo gje eshte normale.Mendoj se FH eshte ne nje ecuri normale,sepse dikur o miku im varka ketu ishte si ne vitin 1985.Ishte nje lukuni moderatoresh e provokatoresh qe te kujtonin celulat e SIG te shtetit do t'i quaja.Por ''primer minister''beri nje reforme teper rezultative.As qe me bene pershtypje se shumica jane te majte dhe te tille jane.Eshte detyre e tyre qe edhe mizen ta bejne buall,sepse kane humbur dy here rresht ne harkun kohor te 18 muajve.Ne duhet te pranojme se ata nuk fituan sasi,por cilesi.Ata sipas kutit te tyre e quajne fitore.Edhe ne po te ishim ne vendin e tyre keshtu do ta konsideronim.
Fajtori PS & Nano ishin bere ne ate moment qe e kritikoi TOPCHANEL si burri i nenes(stepfather) per shqiptaret,ndersa tani eshte vene kryekeput ne sherbim te Edvinit.Kam shkruar edhe me pare por menyren se si i transmetonte lajmin gjat fushates. Ishte gjithmone e njeaneshme,ne disa raste edhe duke e censuruar.
Per ti dale ne ndihme Edvinit e quajti ardhjen e Doris Pack si mbeshtetje per Berishen duke e shoqeruar me disa komente teper bajate.
Topi eshte nje medja private,sulmoi Berishen do ta largojne nga Piramida.Tani drejtuesit e saj jane hedhur ne sulem te eger kunder Berishes.Sido qe eshte doktori me te metat dhe te mirat e tij,cdo Tv do ta kish per nder qe te ftuar te kish kryeministrin e vendit.Saliu nuk ua jep ate kenaqesi atyre.Der dje kur PS ish ne pushtet Klani e kish mire me Nanon.Nje kritike i beri Klani atij dhe ai e abandonoi ate,ndersa Klani si media e shikuar nga shumica e shqiptareve ju kthye atij me te gjitha baterite.Keshtu i kemi ne mediat te politizuara.
Artumi si e quani ju caktimin e bodiguardit nga Lesi per minister shendetesie?Akti i djegjes se Kohes me 1997 ishte nje krim,por duhet te dini se ne ato dite ajo gazete dizinformoi popullin me lajme te rreme.Ajo u be zedhenese e bandes se Zan Caushit.Ajo gazete e beri ate mut-muti sikur me qene Osama bin Laden sot.Ai dhe evgjito-gabelet e tij te udhehequr nga PS nuk kontrollonin as 1/5 e qytetit.Lesi dhe Koha kane ndihmuar ne djegjen e Shqiperise ne ate kohe.E kam lexuar rregullisht Kohen atehere,sepse vetem ajo dhe pacavurja,kurva ZP futeshin ne Vlore.
Skandalizohesha me mashtrimet qe shkruheshin nga gazetarja Zenepe (bitch) e paguar nga banda kriminale.Ajo gazete ju kalli daten popullit edhe ne Tirane me Z C.Krimineli u grind me nje djale te lagjes 1 Maji (lagje ngjitur me Colen) dhe i dergoi gabelet nen shoqerimin e shoferit te PS per Vloren te quajtur Vilson dhe vellait te tij Balilit.I vetem djaloshi edhe ky nje kriminel,vrau Vilsonin,nje gabel dhe plagosi ne kembe Balilin.Ndersa Gazeta e Lesit tha te kunderten.Me nje fjale gazeta e Lesit iu bashkua mediave nderkombetare per t'i vene flaken Shqiperise.Mire te huajt,po nje gazete shqiptare ku e conte mushka.Per meritat ne djegjen e vendit cifuti Sorros i akordoi nje grand prej 200 mij dollaresh Lesit.
Po bashkpunimin e Lesit me ''armikun'' Berisha si e quani ju artum dhe Fajtori?Berisha i beri nje nder te madh lehesit Lesi.Ai e shpetoi nga burgu ku Nano nepermjet vegles Sallaku do ta kish kredhur brenda.Pra me Saliun ai eshte i lare dhe bene mire ta qepi bucen.Nuk e mora vesh se cila gazete e ka botuar ate artikull.Ndofta prostituta 65 vjecare.
Per mendimin tim PD duhet te ndjeki shembullin e P Laburiste qe i tha Blair-it largohu mos na u beje pengese qe te fitojme perseri me 2009.Edhe PD duhet t'i thote doktorit ju lutem largohu ne nje moment te pershtatshem e mos na pengo sepse me ty nuk fitojme me.Deri me 2009 fshati do t'i harroj koqet e zbuluara te edvinit.
PS: PD & aleatet jane fitues.
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.