Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 328 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga bota (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=306)
-- Lajme nga bota... ndoshta per shqiptaret (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17598)

Postuar nga BIONDIA datë 18 Dhjetor 2011 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Ku esht lezeti pastaj Po ignorova anetaret ton te dashur? Eh

dhe une pse te keshillova sepse cdo gje eshte me lezet.flm

Postuar nga RAIMONDI datë 18 Dhjetor 2011 - 23:21:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Lajmi i fundit sportiv. Ujkani portieri i talentuar shqiptar sot luajti nje ndeshje te mrekullueshme hengri dy goli(dihet furia Juventus nuk permbahet )po nuk qe faji i tij.Kurse ai shqipoja tjeter Bogdani la nam po nesje spo them gje me se4 behet tema carcaf pak e sak .

Si ka mundesi qe Ujkani paska lozur mire ,se ai me kombetaren ka lozur shume dobet --Hante gola kot fare

--Po nejse,shqyyr qe po permiresohet ....se tani do kemi ne kombetare edhe trajner Ital,ian dhe mbase ja gjejne gjuhen njeri tjetrit...

Postuar nga AngelDevil datë 18 Dhjetor 2011 - 23:23:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

Gia

Peccato che a qualcuno nn piacciono

qashtu thom dhe une

Postuar nga BIONDIA datë 18 Dhjetor 2011 - 23:25:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Si ka mundesi qe Ujkani paska lozur mire ,se ai me kombetaren ka lozur shume dobet --Hante gola kot fare

--Po nejse,shqyyr qe po permiresohet ....se tani do kemi ne kombetare edhe trajner Ital,ian dhe mbase ja gjejne gjuhen njeri tjetrit...

Rajmond skam shume kohe dhe nuk eshte tema e duhur se kush i duron pastaj moderatoret se na akuzojne qe bejem chit-chate po Ujkani eshte nje nder portjeret me te mire te serias A deri tani ,jo e thene nga une po nga ato qe marrin vesh nga sporti .Po c'te luaje i shkreti kur mbrojtja jone e kombetares o si ajo ku luan cuni im qe o 10 vjec hakaret e mysybet .Do me pelqente te kishim nje emer ne sport qe te krenoheshim me te vertet me merite jo me miq e daja e xhaja .

Postuar nga RAIMONDI datë 18 Dhjetor 2011 - 23:37:

--------Sot eshte shume ftothte ketu tek une ,ne NY

Temperatura jashte ketu ne lagjen time eshte 20 grade Fahrenait qe ne celsius i bije te jete -6.6 Grae celsius --

Por nuk ndihet shume se eshte ditee bukur me diell.....

Sa per Ujkanin o Bjonde ,une e kam pare ate me kombetaren qe ka ngrene gola
lkot fare,per faj te tij--Por ndoshta ka qene edhe ne dite te keqe .....

---------Sioqofte e rendesishme eshte qe ai qenka portier i mire ,se ne gjithmone kemi caluar per portjere ....

...........Tani sa pash nje gol te Messit ,golin e pare ne ndeshjen per kupen e Botes qe beri Barcelona me nje ekip tjeter ...(ishte regjistrim)

Postuar nga RAIMONDI datë 19 Dhjetor 2011 - 09:59:

Sot vdiq diktatori i Korese se Veriut Kim Jong Il -69 vjec --Ai pesoi attack ne zemer ndersa po udhetonte me tren.... sic duket ishte tuj shkue per Kashar lol

- Tani po jep CNN Breking News nga kryeqyiteti i Korese se Veriut

CNN tani po thote se Korea e veriut nuk ka neneshkruar asnje mareveshje per paqe me Korene e Jugut ,dhe jane teknikisht ne gjendje lufte --P

--Interesant eshte se sot ne gjendje lufte jemi edhe ne me Greqine --\
Te vetmit shtete

Komunizmi paska nje zakon te pjerdhdur kudo se kur fillojne te duartrokasin ,
e filllojne sot ne darke dhe e mbarojne te nesermen me Sabah ...I bejne duart cope lol

Postuar nga RAIMONDI datë 23 Dhjetor 2011 - 08:04:

Ora eshte 22;00 fix ,me oren e New Yorkut dhe X-Factor --Ku drejtues kryesor
eshte Simon Cowell, nxori si kengetar fitues ....Melani Amoro

--------Kjo e ka zerin shume te bukur ,i afrohet pak a shume zerit te Whitney Huston

-------Kjo qe fitoi merrn je kontrakte per te bere kenge me 5 milion dollare,dhe me nja fjale kjo ja hodhi ..bithes --dhe tani po qan e ulerni ne skene qe po na merzit .....bithen --

----------Tani filluan gjithe stacionet amerikane te japin kete fituese ,si lajm kryesor

( X-Faktor- eshte si American Idol,dhe jepet gjithmone tek televizioni american FOX -5,qe eshte nje tv qe perkrah vetem partine republikane )

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Janar 2012 - 07:25:

Sot ,date 3 Janar ,ora 21:20 vazhdojne votimet per te nxjerre kandidatin presidencial
te partise republikane ne United States,ne shtetin e IOWA--

----CNN po jep lajme direkt nga qendrat e Votimit ne IOWA-

IOWA eshte nje shtet me 3 milion banore ,kryeqyteti i saj quhet De Moines

................Tani po numerohen fletet e votimit dhe deri tani ne krye me 24% eshte Ron Paul....
.....,i ndjekur nga Mit Romney me 23%.....dhe vazhdojne pastaj mbushesat e topit sipas gradave ne ushtri

..Te gjitha keto lajme jane sipas agjensise prestigjoze, e keni parasysh agjensine qe te bene hatane me lajme taze fare

Postuar nga Ana1 datë 06 Janar 2012 - 03:37:

Mitt Romney eshte i vetmi qe i shkon te jete President ( pervecse Obames)! Jam e bindur qe do te fitoje ne zgjedhjet presidentciale. Oh sa me pelqen! I uroj fat!

http://www.washingtonpost.com/polit...0EdP_story.html

Postuar nga bruni22 datë 06 Janar 2012 - 05:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Mitt Romney eshte i vetmi qe i shkon te jete president. Oh sa me pelqen! I uroj fat!

Mos esht gje me origjin shqiptare ky bukurani???

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »
Trego 328 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.