Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Tani, tani po lexoj forumin.
xhiro neper forum.....po degjoj "Ky ritem" nga A.Skenderaj........po kercej pak ....ashtu ne pergjithesi.....dhe po pres te gjallerohet pak forumi............
Po shikoj "Best of Portokalli" ke Top Channel.
Emisioni i 100.......
sapo i shkrova nje shokut tim nje mes
dhe po pija nje jack daniels 40% alccol do ndonje
....... do e pija me qef një Jack Daniels .....
................ ( vetëm se është 43 % ) ........jo 40 ........
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
....... do e pija me qef një Jack Daniels .....
................ ( vetëm se është 43 % ) ........jo 40 ........![]()
Po pregatitem per tu larguar...
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
ne qofte se nuk jam dehur plotesisht 40% e lexoj ketu tek buteja ime ti mund te thuash sa te duash![]()
po pres nje shoshokok....:p... nderkohe qe une po shkruaj ktu.........
po shoh neper forum.....................e po shkruaj nje detyr kursi ne pc..............
po pi kafe...
Po lexoj postimet e Glaukus dhe Elsaaa e po pi nje kamomil
une po pi nje kafe , cigare lexoj forumin degjoj muzik, flas ne msn,, me noj qorr....dhe pak tu bej block
edhe po kalon mbasditja goxha bukur lol
po tall bibiushin me ca goca dhe une... shtyjme kohen.
po i them vetes... merr shembull nga NS-6, moj!
Po pi ca vere te kuqe edhe po lexoj forumin...
po pi ekspreso po bej nje friking essay dhe i hedh sy forumit nje her ne 5 minuta lol
Po ta maresh keshtu ate hartimin neser ne mengjes do ta mbarosh
Po degjoja kenget qe ishin postuar sot ketu ne forum. Glaukusi dhe Elsaa gjithmone zgjidhje te bukura.
jo se dhe pak e mbarova... jemi me shije ne mi kemi alamet taste jo vetem ne muzike dhe per gjona tjera...lol
me mori malli per ty enigme me duket sikur skam hyre ne forum ka nje muaj ... te puth
missed u 2 cutie-pie
po lexoj ca na keto
Ketu rroj me mall dhe shprese
te jem gjalle gjer ne mengjes.
Memedheu eshte milioni
vila, benz-i, telefoni.
Eshte vend ku c'do gomar
ka me vlere se nje shkrimtar...
tjetra
per ty moj vajz psheretimat qe dalin rethore
hapen vale-vale si rathe bashkqendrore
une e ti nje thyese lidhur ne nje bosht
ti numerusi siper,une emerusi poshte
sapo lexova oroskopin e astroseksologut...
po pres nje shok qe te shkojm te hame bashke
po ha pop corn...po pi leng luleshtrydheje....po degjoj muzike....po derg.ca e-mail miqve neper bote......dhe po shkruaj ne forum........eh.....dhe po pres nje mik...
......... po lexoj nëpër forum ....... po nis një e-mail ............ dhe po përshëndes me mëndje dhe shpirt ... një mike .... !!!
..po pres nje mik....
miku spo vjen ....me mire po pres nje mike se miket zakonisht jane me korrekte ...
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
miku spo vjen ....me mire po pres nje mike se miket zakonisht jane me korrekte ...
po pres .......
....
tanve na shkoj jeta tu prit ..:p
edhe une itesh jam te qendra e Apit tu prit frojdeshen sa te kryn ca une ne internet....tu degju muzik dhe po lexoj ketu ne forum..............
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
....
tanve na shkoj jeta tu prit ..:p
edhe une itesh jam te qendra e Apit tu prit frojdeshen sa te kryn ca une ne internet....tu degju muzik dhe po lexoj ketu ne forum..............
I futa i cap buke ene po pi i kafe sa te shkoje ora 8.00 me fillu pune.
......... ta pi nji gotë apo mos ta pi .......
po behem gati te bej nje dush se jam per jete nate sonte
glakus je i ftume
............ ku mi Dreqe ......... ??? me bo dush ..... apo për jetë note ?? ...........
.............. ok .......... erdha ......
............ po boj nji dush me ..... .............. ma von jetë note .........
Duke pire shampanje... (seç ma beri zili nje shishe qe ma kishin dhuruar per pushime.) Por, he he nuk u shtyka vetem...
ora 2.54 min
po lexoj forumin
p.s mos me cmend
po i hedh nje sy forumin dhe po shikoj emisionin zone e lire ne t enjejten kohe....
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po i hedh nje sy forumin dhe po shikoj emisionin zone e lire ne t enjejten kohe....
bushi i jep kohe rusise...per te vendosur pavarsine e kosoves
Sapo porosita nje fustan te kuq me ane te internetit. Ka erdhur koha te ngrihem nga pc-ja se kush e di sa do harxhoj !!!
jam duke shkrujt ne forum ne oren 0400 te notes
me duket se paskam rreshkit
sa u ula ke pc
thash se mos po gjej olin por paska ike
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
sa u ula ke pc
thash se mos po gjej olin por paska ike
po rri me kushon......fantocin....po mundohena me e shty pak kohen poraha... spo na ecen .........
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
ika naqe se me doli nje pune prandaj
tani jam ne skype me nja dy kolege ne austri
ne krye te detyres....ne sherbim te popllit...duke degju muzik....duke shkru ne forum dhe duk esha me vedi....kamanrierin qe nuk asht duk hi qnga dyqani...m'ka harruuuuuuuuuuu............me m'pru porosine........
jom tu pa tv, tu pi nji birre te ftohte, ene hic mo kaq.
nje sy nga Top-i tu ndjek viziten e Bushit....tu degju muzike .....xhiro neper forum......dhe k.kaq.:p
Hic, po largoj kohen
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.