Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Cunit ti vesh nje emer edhe shqiptar, por edhe te tingelloj bukur, se kur te ritet ai ,
tja pelqejne vajzat emrin , por te jete edhe emer i pranueshem per kohen moderne
Une po te isha ne vendin tend , emrin e djalit nuk lejoj asnje tja vendose , por ja vendos vet
Psh emra te bukur shqiptar jane : Taulant , Arian, Aulon, Gentian etj
Une them tja vendosesh Shqiperi djalit junior, mos e humb kete rast.
Citim:
Po citoj ato që tha F_xhunior
Taulant dhe Gentian bien (c'kuptim kane?), ndersa Arian njefare menyre po.
Agon
Driton
Arsim
Ardit
Florian
Shqiperi
Leutrim
Fatbardhe (une)
Gezim
Shkelqim
....jane emra domethenes.
te gjithe emra kot ca keni cilesi emra qe ne kohe te nuhit po nje emer te kohes te ri moj po ca jan ato
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Taulant-et dhe Gent-et ( sa per te zgjeru sadopak dijet e tua jane dy fise ilire ) pra shqiptare .... prejardhja jote , ti duhet ti dish , por skan kuptim per ty se s'ma don mendja te jesh Shqipe .
sa per te ajo lista jote do shtoja edhe noj :
- Nexhip
- Mahmut/d
- Sulejman
- Mehmet/d
Nuk paragjykoj F_ Xhunior ( por gjykoj apo analizoj ate qe shkruan )
sa per : " Feja dhe kombi, per mua jane si zemra dhe shpirti - mundet njeriu te jetoje pa zemer apo pa shpirt? "
per mua Zemer dhe Shpirt jane : Familja dhe Atdheu ( pa te paren sidomos nuk do jetoja dot )
p.s. - nejse .... kryesore eshte qe paske goxha sebep per te festu :
- te te rroje djali dhe paste gjith te mirat e ksaj jete
ju befte 100 vjec me te vertte s eemri ska rendesi
http://www.youtube.com/watch?v=c6HS...c&feature=share
Ju faleminderit, qe te dyve! Befshi gjumin e embel, nese fleni....une po iki, do zgjohem neser heret.......(vetem ik, s'do t'ia dije kush per ty e aq me pak se ca do besh neser)....thone disa....
ani naten se po me frrasin dhe mu em shiku nje film e pupagjela me hanger
po punoj
.
si vizio apo vjen ta pim bashke vizio
Po bej nje detyre perfundimtare. Me jane shterrur idete. LOl, me duhen akoma dhe 3 faqe te pakten. Se mos kam vetem kete!
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
Po pertyp nerva te papertypshme qe jam e bindur qe do me bien si plumb ne stomak.. po ia veme fajin motit, hajt mo..
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Po pertyp nerva te papertypshme qe jam e bindur qe do me bien si plumb ne stomak.. po ia veme fajin motit, hajt mo..
Ehe
Citim:
Ehe
Paska mallra me oferte ketej
Po drejtoj kaçurrelezimin e nervave
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Dulse cfar po ben tani me?
Kam veshur fanellen kuq e zi (kombetare) dhe kepucet e futbollit numer 42,5 si dhe po pres te filloje ndeshja Barca-Çelsi
Po i bej qejfin vetes.
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
Sa pune me pergjegjsi ke dhe ti.Duhet te jesh i kujdesshem e i qete megjithese keshtu dukesh si tip...
Po degjoj komshien qe po qesh arabisht..
Citim:
Po degjoj komshien qe po qesh arabisht..
Sa here shoh lajme qe vijne nga shkretetira me ben te mendoj qe arabishtja eshte shume gjuhe e lehte.
Ja per shembull nje dialog.
Ibrahimi: allahu ekber.. ekber ekeber allah..
Shefiku: hahah.. ekber allah allhah.. marshallah..
Ibrahimi: (duke tundur koken) allah allah allah ekber ekber...
etj...
Citim:
Po si u qeshka ne kete gjuhe? Njekohesisht jam kureshtar te di se si qeshet ne shqip? Qof....dua te lexoj pergjigjen tende njehere e me pastaj do te te.....
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Sa here shoh lajme qe vijne nga shkretetira me ben te mendoj qe arabishtja eshte shume gjuhe e lehte.
Ja per shembull nje dialog.
Ibrahimi: allahu ekber.. ekber ekeber allah..
Shefiku: hahah.. ekber allah allhah.. marshallah..
Ibrahimi: (duke tundur koken) allah allah allah ekber ekber...
etj...
Citim:
Po si u qeshka ne kete gjuhe? Njekohesisht jam kureshtar te di se si qeshet ne shqip? Qof....dua te lexoj pergjigjen tende njehere e me pastaj do te te.....
Citim:
A nuk mendon se keto qe ke shkruar dhe shtypur nuk thyejne rregulloren e forumit? Cdo fjale eshte ofendim dhe bazuar ne kete shkrese tende te fundit, ti ke cenuar besimin tim fetar.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Eshte e thelle ajo. Lere e mire se merr mundimin me vogelsira dulcisa
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Lol, je njesh..
Pse nqs nje tjeter beson qe gomari fluturon une s'mund ta permend kete gje, se mos fyhet ai tjetri?..
Citim:
Ua ca emocioni.. Po je qe je, me ..... njehere ti mua pastaj te te ....... une ty.. He, si thua?
Tani po lexoj lajmin interesant qe na solli raidi.
Citim:
Nuk ke zgjidhje, ngaqe njera s'mund te permbahet....
Citim:
Me thuaj cila se e rregullojme dhe ate pune..
Citim:
njëra (frymor, gj. femër)
Citim:
Aha.. lere.. nuk u rregulloka dot.
po mendoj qe sa here hy ktu ne forum e gjej ket fxhunior me nje dashuri t're
c'fat
E keshtu eshte kur i ben reklame shume vetes. C'kerkon, gjen. S'hyn fati ketu.
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Sa pune me pergjegjsi ke dhe ti.Duhet te jesh i kujdesshem e i qete megjithese keshtu dukesh si tip...
Epo te rrish deri ne nje dicka interesante te mbajti. Si gje e mire me duket.Nje here qe thashe te arrije te ta bej une kafen e paske bo ti me vrap..
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Epo te rrish deri ne nje dicka interesante te mbajti. Si gje e mire me duket.Nje here qe thashe te arrije te ta bej une kafen e paske bo ti me vrap..
hahaha sikur ta dija,ndonje ndeshje po mendoja dhe une por po shpresoja per ndonje gje me te mire se ndeshja apo kendveshtrime,kendveshtrime kjo dynja thuaj.Si e pi kafen Vizioner?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
hahaha sikur ta dija,ndonje ndeshje po mendoja dhe une por po shpresoja per ndonje gje me te mire se ndeshja apo kendveshtrime,kendveshtrime kjo dynja thuaj.Si e pi kafen Vizioner?
Une e pi t`mesme me pak,anesoj nga e embla,tamam si shoku Xhemal Per tu cuditur nje cun si ty vetem,nejse...
Hm...keshtu eshte jeta, duhet marre si te vjen...ndonjehere!
Tani, te uroj nje dite te bukur dhe me diell (ketu eshte vranet-lageshtire sot ). Ldigjohemi-lexohemi (kismet) neser ne darke
Vajti ora per te shkuar ne pune
Me mire vetem se me njerez qe s`vlejne po he,mos e vrit mendjen.Pune te mbare,diten e mire.
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.