Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 221 222 223 224 225 226 227 228 229 [230] 231 232 233 234 235 236 237 238 239 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga lule datë 04 Shkurt 2011 - 21:39:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Gazeta 55 eshte olimpi i mashtrimit, i shpifjeve dhe cdo gjeje tjeter te ndyre ku tregohen perralla me mbret e mbretereshe....cti besh parlamentit qe e shpalli shpifjen te drejte kushtetuese ne 2007

Eshte si eshte, kjo ka ndodh e smund te jet nje pergenjeshtrim..gjithsesi te gjitha Mediat jan te korruptuara .

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 21:42:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Eshte si eshte, kjo ka ndodh e smund te jet nje pergenjeshtrim..gjithsesi te gjitha Mediat jan te korruptuara .

jo nuk ka ndosh ajo perkundrazi...por gazeta 55 qe nuk meriton te quhet gazete fare...parim kryesor ka mashtrimin dhe propaganden si gazete fashiste qe drejtohet nga nje komunist i flakte qe ka shkruar reportazhet me te bukura per nenen parti dhe udheheqesin e saj Enver Hoxha....nese do ti hesdhesh nje sy ti jap borxh ato qe ka shkruar se i kam ne biblioteken time...

Postuar nga lost_soul datë 04 Shkurt 2011 - 21:47:

Citim:
Me mire i papune se sa fashist per shkak te punes

Me mire fashist, sesa lecke bythe e Rames

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 21:49:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

me mire lecke bythe e rames se sa kurve materialiste e Berishes

Postuar nga lule datë 04 Shkurt 2011 - 21:49:

Citim:
jo nuk ka ndosh ajo perkundrazi...por gazeta 55 qe nuk meriton te quhet gazete fare...parim kryesor ka mashtrimin dhe propaganden si gazete fashiste qe drejtohet nga nje komunist i flakte qe ka shkruar reportazhet me te bukura per nenen parti dhe udheheqesin e saj Enver Hoxha....nese do ti hesdhesh nje sy ti jap borxh ato qe ka shkruar se i kam ne biblioteken time...

Nese jan aq te pavlefshme, si dua as borxh as me te drejt kthimi.. ti ca materiali na sjell me interesant? se un po vazhdoj te lexoj, te njejtat info, cdo gazet ..

RIP Gibbs

Citim:

Po beheni njesoj si ne parlament tani?
Pse i ktheni ceshtjet ne banalitet?

Postuar nga lost_soul datë 04 Shkurt 2011 - 21:51:

Citim:

Me mire kurve, sesa dashnore gay e Rames

E mora mesazhin, e lejme se s'do vazhdojme gjithe diten.

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 21:52:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Nese jan aq te pavlefshme, si dua as borxh as me te drejt kthimi.. ti ca materiali na sjell me interesant? se un po vazhdoj te lexoj, te njejtat info, cdo gazet ..

une skam cfare te te sjell dhe nuk po mbroj protesten aspak..mua berisha te me thithi te djathten dhe rama te majte...meqe kam dy tope si gjithe meshkujt e tjere..une udheheqes shpirteror kam duart dhe mendjen time se vetem ato me kane ushqyer deri me sot....dhe atyre u besoj...

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 21:52:

Citim:

Me mire kurve, sesa dashnore gay e Rames

E mora mesazhin, e lejme se s'do vazhdojme gjithe diten.

jo ske marre mesazhin fare...po deshe lere ty te perdhoset emri i shenjtorit..mua jo se nuk kam

Postuar nga Vizioner datë 04 Shkurt 2011 - 21:53:

Thumbs up

Citim:

Pervec Bibliotekes tende, te flas dhe une me shume se sa ke ti aty, per ATE "Njeri"!

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Pervec Bibliotekes tende, te flas dhe une me shume se sa ke ti aty, per ATE "Njeri"!

fol i dashur me pelqen te di me shume per ate lloj kafshe.....

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 221 222 223 224 225 226 227 228 229 [230] 231 232 233 234 235 236 237 238 239 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.