Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 222 223 224 225 226 227 228 229 230 [231] 232 233 234 235 236 237 238 239 240 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga lule datë 04 Shkurt 2011 - 21:57:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
une skam cfare te te sjell dhe nuk po mbroj protesten aspak..mua berisha te me thithi te djathten dhe rama te majte...meqe kam dy tope si gjithe meshkujt e tjere..une udheheqes shpirteror kam duart dhe mendjen time se vetem ato me kane ushqyer deri me sot....dhe atyre u besoj...

Po un qe se arrita aspak ate faze tme ushqejne as njeri as tjetri?

ç faj kam te duoj carrlliqet qe ata bejn..apo njerezit e mi qe i perjtojne keto situata..po kjo na len mbrama ne, se i shohim ceshtjet si duam ne dhe jo ashtu si duhet..dhe pikerisht nga kjo dhe vuajm ..Ose me sakte Vuajne..e del ne konkluzionin tim..qe jemi Popull Bari edhe meritojme dashje pa dashje ate qe po perjetojme ..

Postuar nga Vizioner datë 04 Shkurt 2011 - 21:59:

Citim:
fol i dashur me pelqen te di me shume per ate lloj kafshe.....

S'jane biseda per ketu ( e kam pas vite "mik" shtepie) por, gjithsesi, ke me shume se sa shume te drejte per ato cka thua per ate Fytyre.

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Po un qe se arrita aspak ate faze tme ushqejne as njeri as tjetri?

ç faj kam te duoj carrlliqet qe ata bejn..apo njerezit e mi qe i perjtojne keto situata..po kjo na len mbrama ne, se i shohim ceshtjet si duam ne dhe jo ashtu si duhet..dhe pikerisht nga kjo dhe vuajm ..Ose me sakte Vuajne..e del ne konkluzionin tim..qe jemi Popull Bari edhe meritojme dashje pa dashje ate qe po perjetojme ..

epo nuk ngrihet gishti mbi opoziten ....vetem fashistat e bejne kete...qe Sali kafsha duhet te rrezohet kjo ehste mese e sigurt....qe Sali Shpellarit duhet ti mbyllet goja njehere e pergjithmone kjo duhet te ishte bere kohe me pare....por perseri kam shpresa se do ndryshoj dicka...ku qytetrimi do shkeli edhe ne Zulluland...e te vendosi drejtesi....

Postuar nga AngelDevil datë 04 Shkurt 2011 - 22:00:

Pervec fjalorit te larmishem nuk lexova ndonje lajm te hajrit ketu

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 22:01:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

S'jane biseda per ketu ( e kam pas vite "mik" shtepie) por, gjithsesi, ke me shume se sa shume te drejte per ato cka thua per ate Fytyre.

Postuar nga lule datë 04 Shkurt 2011 - 22:03:

Citim:
epo nuk ngrihet gishti mbi opoziten ....vetem fashistat e bejne kete...qe Sali kafsha duhet te rrezohet kjo ehste mese e sigurt....qe Sali Shpellarit duhet ti mbyllet goja njehere e pergjithmone kjo duhet te ishte bere kohe me pare....por perseri kam shpresa se do ndryshoj dicka...ku qytetrimi do shkeli edhe ne Zulluland...e te vendosi drejtesi....

Mos do te thuash qe Edi eshte perfekt? Erald Pliz

Nejse, po vazhdoj ti hedh nje sy akoma..dhe se asgje sme bind, e asgje sme ngrof, dua sdua un Ata njerez te larmishem na Komandojn ..kuptohet me mendjepaktet qe i mbeshtresin ..

Postuar nga AngelDevil datë 04 Shkurt 2011 - 22:06:

Thumbs up

Citim:
Gazeta 55 eshte olimpi i mashtrimit, i shpifjeve dhe cdo gjeje tjeter te ndyre ku tregohen perralla me mbret e mbretereshe....cti besh parlamentit qe e shpalli shpifjen te drejte kushtetuese ne 2007

.

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 22:10:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Mos do te thuash qe Edi eshte perfekt? Erald Pliz

Nejse, po vazhdoj ti hedh nje sy akoma..dhe se asgje sme bind, e asgje sme ngrof, dua sdua un Ata njerez te larmishem na Komandojn ..kuptohet me mendjepaktet qe i mbeshtresin ..

ore juve ju ka hyre bluja nga te gjitha anet....une nuk po mbroj edin une jam kunder nje tradhtari te kombit qe me ka uzurpuar atdheun bashke me nje tufe brekpalaresh..dhe bushtrash materialiste...qe kane kurajon dhe me quajne mua komunist ata bir kurvash qe lepinin trotuaret e bllokur tre here ne dite....edin mos ma permend fare s ekshu e coni debatin ju..shajeni sa te doni as nuk me plas topja e majt per te......une jam kunder fashizmit...qe na ka erresuar dita dites...dhe ju mos kujtoni s embroni fashizmin duke sulmuar oboziten...fashizmi mbrohet me dhune keni kellqe..te na shtypni..??

Postuar nga Vizioner datë 04 Shkurt 2011 - 22:10:

Vallahi, kot nuk eshte ajo shprehje "Kujto qenin e bej gati shkopin".

Tani po flet FYTYRA ke News24 per "Zerin e Amerikes".

Postuar nga RIP Gibbs datë 04 Shkurt 2011 - 22:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Vallahi, kot nuk eshte ajo shprehje "Kujto qenin e bej gati shkopin".

Tani po flet FYTYRA ke News24 per "Zerin e Amerikes".

ou?? ka fytyre te dali ai plera...fans i stalinit....e di si ehste ai apo jo..nes e eke pare filmin :"Mbreteria e Parajses" si dora e djathte e atij pseudo mbretit te vetshpallur te Jeruzalemit Gi de...se sme kjtohet mbiemri...

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 222 223 224 225 226 227 228 229 230 [231] 232 233 234 235 236 237 238 239 240 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.