Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 223 224 225 226 227 228 229 230 231 [232] 233 234 235 236 237 238 239 240 241 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ore juve ju ka hyre bluja nga te gjitha anet....une nuk po mbroj edin une jam kunder nje tradhtari te kombit qe me ka uzurpuar atdheun bashke me nje tufe brekpalaresh..dhe bushtrash materialiste...qe kane kurajon dhe me quajne mua komunist ata bir kurvash qe lepinin trotuaret e bllokur tre here ne dite....edin mos ma permend fare s ekshu e coni debatin ju..shajeni sa te doni as nuk me plas topja e majt per te......une jam kunder fashizmit...qe na ka erresuar dita dites...dhe ju mos kujtoni s embroni fashizmin duke sulmuar oboziten...fashizmi mbrohet me dhune keni kellqe..te na shtypni..??
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Dhe ti mendon se me kete llogjike, ke gjetur gjuhen e komunikimit dhe te ecjes perpara ? un them jo, nuk shihet cdo ngjyre ,e ate lloj shikimi, ne jemi gjak komnusti,, ( duam apo sduam pa ber perfket as Sali as Ed se dhe ata ajo pjelle jan ) dhe derisa tkalojne disa breza, e mentalitete te mykyra, kshu do jetojme, mes stresit, hipokrizive, vetpelqimit, kundershtimit te te drejtave te njeriut, metafores e aforizmave ordinere..batutave qesharake, e pse jo, nje skenari tbukur, qe cdokush e adhuron, *HUMOR FALAS* eh kjo esht e meta jon, e pandreqshme..
X 100
Citim:
ore juve ju ka hyre bluja nga te gjitha anet....une nuk po mbroj edin une jam kunder nje tradhtari te kombit qe me ka uzurpuar atdheun bashke me nje tufe brekpalaresh..dhe bushtrash materialiste..
Citim:e meta jone e pandreqeshme eshte se jemi popull idiot....dhe i percare.....deri me lagje....dhe per cfare....per disa qe nuk gjej dot fjalen per ti pershkruar...te gjithe debate politike bejne qe smeritojne te quhen as debate se merren vetem me vagina dhe peniset e njeri tjetrit...cmut debati eshte ky...nga dolem ne pupull kaq i zote......neve pa dale nga komunizmi shkuam direkt e ne fashizem....sic e kemi zakon te kalojme nga ekstremi ne ekstrem nga shalet plot lesh e te mbuluara ne shalet e zhveshura dhe te lemuara....(nuk kam gje kunder shaleve madje me pelqejne shume)
Dhe ti mendon se me kete llogjike, ke gjetur gjuhen e komunikimit dhe te ecjes perpara ? un them jo, nuk shihet cdo ngjyre ,e ate lloj shikimi, ne jemi gjak komunisti,, ( duam apo sduam pa ber perfekt as Sali as Ed se dhe ata ajo pjelle jan ) dhe derisa tkalojne disa breza, e mentalitete te mykyra, kshu do jetojme, mes stresit, hipokrizive, vetpelqimit, kundershtimit te te drejtave te njeriut, metafores e aforizmave ordinere..batutave qesharake, e pse jo, nje skenari tbukur, qe cdokush e adhuron, *HUMOR FALAS* eh kjo esht e meta jon, e pandreqshme..
Kisha vendos qe per fundjave do e beja pushim persa i perket politikes por ste lini rehat ju
Kam vene re nje fryme egersie shkaterrimi urrejtje tek te gjithe qe me rrethojne pak a shume ne kete periudhe dhe se kuptoj pse. Se kuptoj se ku mund te arrijme me kete lloj arsyetimi.
Edi Rama nuk eshte aspak politikan dhe ka treguar qe nuk eshte as leader kjo per 2 arsye te thjeshta duke analizuar drejtimin e tij 1. ne krye te PS dhe 2. si kryebashkiak i TR. Atehere si mund te vendoset ne krye te qeverise ai person une kete nuk e kuptoj dhe uroj me shpirt mos ardhte ajo dite. Pra une nuk shoh 1 alternative me te mire se qeveria egzistuese(me gjithe te metat thelbesore qe ka) momentalisht jam pro reformave te nisura si dhe pro integrimit europian.
Citim:
e meta jone e pandreqeshme eshte se jemi popull idiot....dhe i percare.....deri me lagje....dhe per cfare....per disa qe nuk gjej dot fjalen per ti pershkruar...te gjithe debate politike bejne qe smeritojne te quhen as debate se merren vetem me vagina dhe peniset e njeri tjetrit...cmut debati eshte ky...nga dolem ne pupull kaq i zote......neve pa dale nga komunizmi shkuam direkt e ne fashizem....sic e kemi zakon te kalojme nga ekstremi ne ekstrem nga shalet plot lesh e te mbuluara ne shalet e zhveshura dhe te lemuara....(nuk kam gje kunder shaleve madje me pelqejne shume)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Kisha vendos qe per fundjave do e beja pushim persa i perket politikes por ste lini rehat ju
Kam vene re nje fryme egersie shkaterrimi urrejtje tek te gjithe qe me rrethojne pak a shume ne kete periudhe dhe se kuptoj pse. Se kuptoj se ku mund te arrijme me kete lloj arsyetimi.
Edi Rama nuk eshte aspak politikan dhe ka treguar qe nuk eshte as leader kjo per 2 arsye te thjeshta duke analizuar drejtimin e tij 1. ne krye te PS dhe 2. si kryebashkiak i TR. Atehere si mund te vendoset ne krye te qeverise ai person une kete nuk e kuptoj dhe uroj me shpirt mos ardhte ajo dite. Pra une nuk shoh 1 alternative me te mire se qeveria egzistuese(me gjithe te metat thelbesore qe ka) momentalisht jam pro reformave te nisura si dhe pro integrimit europian.
Citim:Shiko ehste e kote me qe te flas me ju....prandaj prandaj po e mbyll...shqiptari qe jeton brenda kufijeve te shqiperise sidomos...nuk i formon bindjet e tij as ne periudhen komunikative dhe as post komunikative...ai si pspecie e rrale qe eshte hyn ne marrdhenie me informacionin me bindje te plota...dhe selekton ate informacion dhe vetem ate..qe i perforcon bindjet e tij sado i vertete apo i rreme te jete..ndersa informacionet e verteta apo te rreme qe bien ndesh me bindjet e tij ai nuk mund ti pranoj dot.....kshu jemi perballe nje katastrofe..ne mnyren se si shqiptaret po formohen kesaj i thone qe te vesh ne tv psh nje pleraxhi perballe nje analisti dhe pleraxhiu te thote se demonstrata e 21 janarit ishte grusht shteti dhe opinionisti ta kundershtoje idene e tij...po te behej nje sondazh se kush ka te drejte ka mundesi qe te kishte nje avantazh te lehte pleraxhiu...
Dhe dole aty ku desha, skenar i papar per nje popull bari e te dezordinuar e te parrahur me jeten ...e domosdo cdo debat duket bajat Erald.., jemi ne qe se vlersuam kurre njeri tjetri, jemi vet qe mposhtim cdo tmire, jemi ne qe i ulim vlerat kombit tone, me sjelljen tone, jemi ne qe sduam njeri tjetrin, jemi ne qe jemi rracista kunder njeri tjetri, jemi ne qe nuk shohim gje tjeter vetem ngjyren blu_ e te kuqe, jemi ne qe po harrojm kush jemi ne realitet..e jemi ne qe do vuajme pasojat.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Citim:
Shiko ehste e kote me qe te flas me ju....prandaj prandaj po e mbyll...shqiptari qe jeton brenda kufijeve te shqiperise sidomos...nuk i formon bindjet e tij as ne periudhen komunikative dhe as post komunikative...ai si pspecie e rrale qe eshte hyn ne marrdhenie me informacionin me bindje te plota...dhe selekton ate informacion dhe vetem ate..qe i perforcon bindjet e tij sado i vertete apo i rreme te jete..ndersa informacionet e verteta apo te rreme qe bien ndesh me bindjet e tij ai nuk mund ti pranoj dot.....kshu jemi perballe nje katastrofe..ne mnyren se si shqiptaret po formohen kesaj i thone qe te vesh ne tv psh nje pleraxhi perballe nje analisti dhe pleraxhiu te thote se demonstrata e 21 janarit ishte grusht shteti dhe opinionisti ta kundershtoje idene e tij...po te behej nje sondazh se kush ka te drejte ka mundesi qe te kishte nje avantazh te lehte pleraxhiu...
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 223 224 225 226 227 228 229 230 231 [232] 233 234 235 236 237 238 239 240 241 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.