Forumi Horizont | Gjithsej 152 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- NDAL!!....eshte roke!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1511)
..... roke
Fjale e urte popullore.
Ka thene nje grua ne Peqin:
-Kini kujdes!Lopa te vret,ka.i te qin!
nje djale ndalonte gjithmone nje vajze por ajo i thoshte,jo.Nje dite djali mendohet mire dhe kur e ndalon i thote:
-Dua te bisedoj pak.
-Jo,thote vajza.
Djali-ti me do mua?
Vajza-jo!
Djali-ta prek pak doren.
Vajza-jo.
Djali-te takoj prape neser.
Vajza-jo.
Djali-po mire ke per te thene ndonje gje para se te te puth?
Vajza-JO!
motra e vogel bashke me vellane e saj po edhe ai i vogel po laheshin ne dush te dy.Papritur ajo ja leshon te qarit.
-Cke-,ithote mamaja.
-Dua edhe une si ajo qe ka vellai.(per bibilushin).
-Po cfare thua te keqen mami se eshte turp.-jo jo dua-thonte duke qare vajza.Babai qe po lexonte gazeten ,afrohet e ithote:
-kur te rritesh do kesh edhe ti nje,por pobere keshtu si vajze e keqe do kesh me dhjetra!
Enigma
babai kur u be me djale i coi te koka e kre vatit nje top te vogel.
Edhe kur djali i vajti 5vjec i dhuroi nje top te vogel.Edhe kur mbushi 20 vjec ,me raste festash,kur shkoi ne universitet,kur u fejua,kur u martua,pra me nje fjale i dhuronte gjithmone nga nje top te vogel.Djali ishte bere shume kurjozper babane ngaqe i dhuronte vetem topa te vegjel.Nje dite babai semuret rende e ishte gati ne te vdekur.Djali afrohet te krevati e ithote:
--Baba kaq e kaq vjet ti me ke dhuruar vetem topa te vegjel.Besoj se ka ardhur momenti te me thuash arsyen.
--Po biri im..ka ardhur momenti.U ne..eee..ato topa ti kam dhuruar se.. se... Dhe nuk ia tregoi dot se vdiq.
Buza ime ne buzen tende,gishti im ne vrimen tende.(filxhani i kafese).
Nje ufo zbret nga marsi e prek nje plazhist nga supet.Plazhisti kthen koken e pershendet ufon.
-Po ju si beni seks?-,pyet ufoja.
-Ne,ja keshtu -thote plazhisti,shkon ne breg te detit kap njeren e fillon bamb e bamb me tja bere.Kur mbaron kthehet te ufoja e i thote:
--Po ju ufo vellai si beni seks.
--Kurse ne bejme keshtu.Dhe e kap perseri plazhistin nga supet.
Nje gomar kishte rene ne nje grope te thelle e s'dilte dot.aty kalon miu.Me se te ndihmoj o gomar i thote.
-Ja kam rene ne grope e s'dal dot,por ti s'me ndihmon dot or mi.
-Te ndihmoj thote miu.Nxjerr celularin lajmeron vinxhin dhe e nxjerrin.-Rrofsh o mi do te ndihmojme ndonjehere po pate nevoje.
Pas ca kohesh bie edhe miu ne grope. Gomari e shikon e i thote:
--Tani do te ndihmoj une.
--Po ti nuk ke celular thote miu me deshperim.
--S'ka problem -thote gomaridhe afrohet te gropa,nxjerr palloshin e i thote miut qe te mbahej aty e ai do ta nxirrte.Pasi del miu e pergezon gomarin e i thote:
--Eh gomar vellai,keshtu eshte sot kush s'ka celularin ka K.rin.
Pordhet e shumta grisin breket e reja.
Do rishihemi se shpejti.
Per JU...roke!
Gjithsej 152 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 152 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.