Forumi Horizont | Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)
une do te isha i kenqur sikur te majtet te jepnin nje emer me te mire se ai i topit,por ata jo qe nuk japin po cojne njerz nga "shazllonet e tyre"dhe japin emra si ai i bashkim finos,turpi me i madh,me qellim qe ti perdorin per interesat e tyre partiake,duan gjithmon te vendosin "varre te hapura".
ari77labi
''Varre te hapura"hahahahahaha e kisha harruar kete shprehje shume te perdorur ne qytetin tone.Te lumte qe na i kujtove.Me pak perjashtime ata jane varre te hapur nga te dy krahet.Del prokurori i pergjthshem dhe akuzon kryeministrin.A i lejohet ketij njeriu te ligjit te beje deklarata te tilla?Ai si njeri i ligjit nuk bene deklarata publike por bene hetime per cdo lloj krimi brenda ligjit.
Mendoj se ai tani duhet te largohet menjehere nqse nuk i provon akuzat e bera.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Y nuk munda ta lexoj mesazhin tend fatkeqesisht.Shprehja qe na ke permendur zotrote, ka dale ne Laberi nga gjahtaret lab,por ti e ke me te degjuar kete shprehje.Une qe jam gjahtar qe nga mosha 15 vjet, kam vrare edhe derra kur kishte askohe,por kishte rrezik se nqse e plagosje duhet te gjeje vend te futeshe se derri te cante barkun.Me keq eshte kur i ke koburet qe qellojne me caraca ,sepse duhet te gjesh vend te futesh.Nuk ke kohe te beshe llogje Kavaje.Mos e merr perpjekur se ne rrahim uje ne hava e nuk na pyet askush.
Pse duhet te zgjidhet president nje njeri qe nuk i ka dhene ndonje kontribut te vecante ne politiken e vendit tone.Cfare ka bere ky Zaimi?Ka ngrene e ka pire e ka fjetur gjume ne shtepi te tij.Per punen qe ka bere dhe bene ka marre rrogen.I ngrihet edvinit ose skender qenushit dhe hajde te vendosim nje njeri me zero kontribute se duan ata te behet ashtu.Ky person nuk krahasohet me asnjerin nga kandidatet politikane.ai mund te jete njeri i mire,por edhe ky zanat ka koburen dhe te ngrenit e fasuleve si Moisiu.
Po ju permend fjalet e deputetit te LSI D Prifti:Ne do te votonim Z Topi sepse eshte me dinjitoz se kandidati i PS-s.Ndersa Ceka tha se nqse Nano do te jete ne Parlament ne do te shkojme atje.Dihet se Ceka eshte anti Nano.I beni pyetjen vetes pse tre deputetet greke i kane dhene votat Nanos?Ai eshte kandidature e Greqise.Nga ai nuk pritet asgje e mire,pavaresisht se cfare derdellis ai neper media.
Pra edhe opozita edhe pse nuk po merr pjese ne dy votimet qe jane bere do kete njerez qe ju dhimbset karrigia e deputetit dhe do ti kthejne menderen si edvinit edhe Nanos.Dy vjet nuk jane pak per ata.Ata e dijne se neser edvin huri do tua fusi.Pra eshte me mire qe ata t'ja fusin atij kesaj radhe.Dhe do t'ja fusin.Le te bredhe edvini qyteteve te Shqiperise si kakua per krisje Heroi.Po te drejtohem ty sepse ti e di kujt i thoshim ne keshtu ne Vlore.
ore vapa demton rende pleqte thuaj... po sbie rrufeja ne hale jo, lol
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
une do te isha i kenqur sikur te majtet te jepnin nje emer me te mire se ai i topit,por ata jo qe nuk japin po cojne njerz nga "shazllonet e tyre"dhe japin emra si ai i bashkim finos,turpi me i madh,me qellim qe ti perdorin per interesat e tyre partiake,duan gjithmon te vendosin "varre te hapura".
perfundimish o do bejm arjanin president ose zgjedhje te parakoshme qe asnje nuk eshte i pergatitur per to.
Mos haro se Sala e ka zakon plumbin e le per ne fund,pra do ti japi derman ksaj zullumeje,e ben si 97n po qe se ka vende akoma ne varreza bosh.
eh .. i ziu sollak-torollak
nuk e mendoi qe po e ha
pak-nga pak
fasulja i ka ngecur ne gryk si
kaposh shqirak
Fjalet i kane ikur
fytyra qe zverdhur
sepse nuk e pandehu
qe gjendja do behej kaq katangrehur
aha... jemi si ne shah leviz ti ,leviz une
Citim:
Po citoj ato që tha ypsiloni
IQ me duket se 2 dite me pare e bere publike qe nuk lexon gazeta qe prej 9-10 vjetesh apo kur te intereson i lexon dhe na i permend ketu thenjiet e Z apo Zonjes X,come on keep your word my friend,lojrat i ben Sala se ashtu i intereson,sa per ate shprehjen qe me permende se dija qe ke qen gjuetar se nuk do ta permendja fare se tani me fute friken ,kuptohet po qe se ke perdor plumba tamam se me qiqirica ehe ske gje ne vije ose po perdore bibi ehe svret gje (ndoshta ndo nje kendez ne maj te qymezit) ose i nxjerr syrin ndo njerit qe cirret gjith diten per te mbrojtur ngjyrat e PDs ,shendet dhe mba kondicionerin ON 24 ore ne dite se vapa ben gjeja te keqija dhe nganjeher merr dhe mendjen e njeriut(ruajna zot se pa mendje skemi gje ne vije)klm
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Po dhe ta them me kopetence qe nuk lexoj gazeta,por lajmet ne media i degjoj,kete nuk e mohoj.Une e mbaj fjalen dhe po te deklaroj se nuk kam per te lexuar gazeta shqiptare,sepse ma shpifin.Kur beje ndonje krahasim edhe me ato gazeta qe i gjen free ne hyrje te Undergroundeve ketu ne GB, gazetat tona me duken pacavure.me sa po kuptoj une ti qenke vet lexues i rregullt i tyre.Une kam perdorur plumba qe nga sacmet zero e deri tek 9 kokerrshi per ujk e derr.Po te te vija syne une nuk me shpetonte kurre gjahu i dashur,si ne ajer dhe ne toke.Ato koburet e tua te kam thene une jane kobure gallate.Sa per ate qe thua ta mbaj kondicionerin ON,mos u shqeteso,sepse ketu ku jetoj une temperatura nuk i kalon 20 grade celsius.Ki kujdes per veten tende se aty ku je ti tani bene shume vap dhe mbaje ti ON kondicionerin se nuk i dihet,bile edhe duhet te ruhesh nga ndonje tornado si ajo e para nje jave.Te duhet te studiosh akoma qe te kesh njohuri per klimen ne bote.Sacmat e mia kane goditur gjithmone ne shenje dhe po me doli perpara ne ndonje pyll me spate ne dore ndonje qafegjate,ciftja ime ja keput koken me gjithe zverk.Nuk e besoj qe ta beje dem fishekun e dyte.
Kujdes me ato zgjedhjet e reja se do na trembni,sepse do te beni zgjedhje te reja cdo 2-3 muaj.Pastaj ti e di c'eshte inati i malokut qe zbret nga kali vetem kur e vrasin,tamam si inat kauri.Di te te them edhe kete qe te gjithe politikanet tane jane legena.Ata qe e dijne se me zgjedhjet e reja do te humbasin karriken e deputetit,do ti thone edvinit fuck off dhe do t'ja japin votat Bamirit.Ideja u hodh dje nga Saliu.Do te llafosemi nga votimi i katert.Ciao
Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.