Forumi Horizont | Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15256)
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do ti mbyllni chit chatet ju apo te filloj fshesen une
Mendim casti....![]()
Jeni bere ndonjehere aq qulle... po aq qulle saqe te te laget edhe gjuha ne goje thote populli ine :p
Keshtu jam bere une sot...!
Nuk kishte pjese te trupit tim qe nuk u "qullos" nga shiu sot...
kam qene mbi 20 minuta nen shi...!!!!!!!!!!!!!!!
Dhe... me e forta... nuk u merakosa faaaaaaaare...
bile nen kaske... po "gjysem-kendoja" edhe me "mmmm..." Singing in the Rain te te madhit Frank... , isha i qete...
nderkohe qe po lagesha... shikoja njerez te tjere qe kerkonin te kalonin rrugen duke shpejtuar qe ti shpetonin shiut... vend e pa vend... edhe aty ku s'kishte vija te bardha... dhe une qe ia beja me dore "kaloni" dhe e kisha marre shume lehte...
shkoj poshte pallatit... parkoj motorrin... shume qete...
dhe shkoj per ne shtepi... ne ashensor perseri i shkujdesur... "belbezoja" ... singing in the rain...
dhe nje komshija ime... duke me pare qull dhe te vete-kenaqur... ajo fillimisht buzeqesh... pastaj shikojme njeri-tjetrin... dhe qeshim me te madhe...!
Morali i perralles... ?!
Spinaqi duhet prere holle-holle dhe te zjehet mire... para se te perdoret per te bere byrek
Peace!
Mendim i castit ........ spinaqi nuk lihet me shume se 1 minute ne uje te valuar ........ nga ana kulinare flas ....... . Mishi po qe rekomandohet well done ...... gjithmone nga ana kulinare ..... .
p.s. nuk ka te beje me mesazhin e mesiperm.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mendim i castit ........ spinaqi nuk lihet me shume se 1 minute ne uje te valuar ........ nga ana kulinare flas ....... . Mishi po qe rekomandohet well done ...... gjithmone nga ana kulinare ..... .
p.s. nuk ka te beje me mesazhin e mesiperm.
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
ashtu e :p ?!!!!!!!!!!
O turll meqe ra fjala... pse nuk na ben ndonje byrek me spinaq :p ... Mejtim i castit ky![]()
Cfare eshte njeriu modern? (me kete pyetje u zgjova sot)
(Faktikisht mendime te castit linden pasi i hodha nje sy forumit si gjithmone - ky trururuja me kujton dike -nese eshte ai qe mendoj atehere "bon retour" :p )
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Cfare eshte njeriu modern? (me kete pyetje u zgjova sot)
(Faktikisht mendime te castit linden pasi i hodha nje sy forumit si gjithmone - ky trururujame kujton dike -nese eshte ai qe mendoj atehere "bon retour" :p )
Citim:
sot kam gjelle me presh ....... . Pastaj kur gatuaj une ...... nuk merrem me byreqe ...... . Po deshe ndonje veze te skuqur .......
Meqe Enigma po fliste per njeriun modern, ..... sikur ta nderrojme rakine me nje vere te mire????? Se mbase na afrohet ene ndonje femer ne tavoline ..... .
Citim:
Meqe Enigma po fliste per njeriun modern, ..... sikur ta nderrojme rakine me nje vere te mire????? Se mbase na afrohet ene ndonje femer ne tavoline ..... .
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 1423 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.