Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga shelgu datë 27 Shtator 2011 - 05:38:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
mu hap kryt

A don masazh?

Ma ka msu kojshija me ferku qafen.

E dylan se e fitume del

Postuar nga kurt datë 27 Shtator 2011 - 05:47:

boh cfar merzie kur perballesh me kto realitete!! nuk ja kam idene as si te fus nje aplikim per pune taman si duhet nuk mbaj mend asnje adress anje dhoj date per 7 vjet qe kerkojn, dhe kta paskan shume kerkesa histori punesh per 10 vitet e shkuara?!! ku ti gjej si ti genjej?!
me duket me e leht jeta struggling to make it on my own, fuck!!!

Postuar nga shelgu datë 27 Shtator 2011 - 05:48:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
boh cfar merzie kur perballesh me kto realitete!! nuk ja kam idene as si te fus nje aplikim per pune taman si duhet nuk mbaj mend asnje adress anje dhoj date per 7 vjet qe kerkojn, dhe kta paskan shume kerkesa histori punesh per 10 vitet e shkuara?!! ku ti gjej si ti genjej?!
me duket me e leht jeta struggling to make it in my own, fuck!!!

Mos genje se marrin ne tel miku shoku dhe e dogje kot rastin.

Postuar nga kurt datë 27 Shtator 2011 - 06:01:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Mos genje se marrin ne tel miku shoku dhe e dogje kot rastin.

te kuptoj, mire e ke, po sdi si tja bej. nuk po genjej qe jam i mire per punen qe po aplikoj per te ndar letra apo floor superviser qe e di kte pune perndesh ngaqe kam kaluar nje jete te tere ne ket bote, por po ti thuash qe skam punuar por vetem kam lozur poker specifikisht gjithe kot vitet qe kta kerkojn histori pune kta nuk te besojn, ose nuk ta varin aspak me nje arsye kshtu pastaj, qe eshte e verteta.
nganjehere rregullat shoerore/seciety kshtu te detyrojn te genjesh
nesje, i dont care, rendesi ka qe po mundohem te konsideroj nje lloj ndryshim jete, te jem i punesuar icik me stabel

Postuar nga dylan datë 27 Shtator 2011 - 17:13:

Citim:
te kuptoj, mire e ke, po sdi si tja bej. nuk po genjej qe jam i mire per punen qe po aplikoj per te ndar letra apo floor superviser qe e di kte pune perndesh ngaqe kam kaluar nje jete te tere ne ket bote, por po ti thuash qe skam punuar por vetem kam lozur poker specifikisht gjithe kot vitet qe kta kerkojn histori pune kta nuk te besojn, ose nuk ta varin aspak me nje arsye kshtu pastaj, qe eshte e verteta.
nesje, i dont care, rendesi ka qe po mundohem te konsideroj nje lloj ndryshim jete, te jem i punesuar icik me stabel

good luck loqka

Postuar nga shelgu datë 27 Shtator 2011 - 18:57:

Citim:

Jo ore si t'ju thuash per poket. Keto jane genjeshtra te bardha. Une e kam fjalen qe po ju the se ke punuar diku dhe ata vertetojne qe nuk ke punuar, kjo eshte e keqe.
Nejse me pelqen qe paske mendje te mire. Mos ke ndermend te martohesh?

Postuar nga dylan datë 27 Shtator 2011 - 20:52:

jeta ime

Postuar nga Glaukus datë 27 Shtator 2011 - 20:58:

kur se kam ate Shelgun ketu qe ta piesja dhe te me shpjegonte ....... kuptimin e sakte te fjales :

loqke

Postuar nga dylan datë 27 Shtator 2011 - 21:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
kur se kam ate Shelgun ketu qe ta piesja dhe te me shpjegonte ....... kuptimin e sakte te fjales :

loqke

do thot zemer sipas kosovareve po cik pa kuptim si pa lezet

Postuar nga Glaukus datë 27 Shtator 2011 - 21:05:

yesssss

pra demek qeka kompliment kur te thot nganjona : t'morrsha t'ligat o loqka jeme ??

shyqyr qe qeka .... pun zemre

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.