Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)

Postuar nga Petrit Kola datë 07 Maj 2006 - 00:24:

Art. 16. Kryepishkopi , Peshkopët , Zavendësit e tyre lokal , Ikonomi i Math Mitrofor , Sekretar i Përgjithshëm i Sinodhit , si edhe ndihmësit e Zavendësit Klerikë të Kryepishkopit dhe të Peshkopëve , duhet të jenë prej gjaku , gjuhe Shqipëtarë si edhe të kenë nënshtetësinë Shqiptare.

Postuar nga lantis datë 08 Maj 2006 - 17:34:

Patjeter qe nuk ben e as nuk duhet te bej dallime ndermjet askujt, por fatmiresisht Zoti nuk na e ka dhene neve te drejten per te vendosur se ku shkon Sadami , Frojdi apo kushdo tjeter.
Dhe dicka tjeter une nuk ndikohem nga filma e libra te trrilluar (sic e pranoi vete autori i"Kodi Da Vinci")per te besuar ne Zot ndersa ti Petrit le te kuptohet e kunderta per ty, dhe kjo besoj se eshte e gabuar.
Sa per Amoxilin cfare te themmmm .... .
Packa se mundohesh s'arrin te fshehesh fytyren tende te vertete,dhe vetem sa ul dhe ofendon veten tende,ben sikur ke mendim per gjithcka dhe qe ai mendimi yt eshte i sakti dhe cdokush tjeter qe bie ne kundershtim me ty eshte i gabuar per mos te thene sa e sa gjera te tjera me te renda.

Amoxil shqiptare si puna jote eshte me mire ti humbasesh se sa ti gjesh.:-

Postuar nga amoxil datë 09 Maj 2006 - 01:36:

Citim:
Po citoj ato që tha lantis

Sa per Amoxilin cfare te themmmm .... .
Packa se mundohesh s'arrin te fshehesh fytyren tende te vertete,dhe vetem sa ul dhe ofendon veten tende,ben sikur ke mendim per gjithcka dhe qe ai mendimi yt eshte i sakti dhe cdokush tjeter qe bie ne kundershtim me ty eshte i gabuar per mos te thene sa e sa gjera te tjera me te renda.

Amoxil shqiptare si puna jote eshte me mire ti humbasesh se sa ti gjesh.:-

ore peshk.......
unë smundohem dhe as e marr mundimin me u fshef nga fillestar si puna jote...dhe nuk ofendoj veten time por ofendoj ty sepse ti e meriton....mendimin e kam jo unë por shumica e forumit ktu vetëm nja dy-tri lule si puna jote me stenlaran dhe atë mobin e dikut bini kondra....sa për shqiptar ske ti as laps e kalem me llogarit amoxilin ore vorjoprijot...si të doli bursa në greqi me anë të janullës?

Postuar nga Petrit Kola datë 09 Maj 2006 - 01:57:

Lantis,

Ketu nuk diskutojme besimin por Janullin. Po do te diskutojme ate hap nje teme ku te marim pjese une dhe ti...

Kam bere nje pyetje nja 16 here nuk i je pergjigjur...
Tjetra eshte a votoi prifti homoseksual Anglikan ne favor te titullit te Janullit?

Postuar nga lantis datë 09 Maj 2006 - 14:46:

Fillimisht po i kthej nje pergjigje amoxilit ndoshta do jete e fundit sepse nuk ja vlen te merresh . Sa per bursen time , qe sa per dijeni nuk kam marr asnjehere ,por punoj paralelisht me studimet e mia, skam kerkuar nga kurrekush per te marre dhe as vorioepiriot sjam(mesoje te pakten ta shkruash sakte fjalen) dhe kjo fjale sduhet te ekzistoje ne Shqiperi.Nuk ka vorioepir por Shqiperia e jugut.Ne rregull i dashur "patriot". Te pakten meso te shkruash drejt se u bere per turp dhe cpo heq ajo gjuha jone e bukur shqipe ..... po te kishte ze do te mbyllje veshet se perndryshe do shurdhoheshe.
Hajde qofsh mire dhe mundohu te mos te te breje aq shume ndergjegjia.
Jam dakort Petrit por ta le ty nderin ta hapesh ate temen ne lidhje me besimin si anetar me i vjeter qe je.Sa per pyetjen beje dhe nje here ne ke mundesi.Sa per priftin Anglikan homoseksual cfare rendesie ka ne votoi pro apo kunder Kryepeskopit Anastas.Mos ndoshta homoseksualet nuk kane te drejta njerezore.Nuk eshte mekat te jesh homoseksual sepse nuk eshte zgjedhja jote, mekat eshte nese kryen marrdhenie te atij lloji. .

Postuar nga amoxil datë 09 Maj 2006 - 16:03:

Po ti aq të cekët e ke kapacitetin sa nuk di ta thithësh se kur them unë "vrjojoorijot" tallem në mënyrë totale me ëndrrën e grekve, taten dhe janullit bashkë mbi "megalh ellada" e cila përfshin dhe epirin e mega aleksandraqit apo jo?
Sa për bursën na thuaj të vërtetën se shoku forumi jemi do ta falim dhe nëse ta ka sponsorizu janulla,që është gjë që me 99% ka ndodhur kurse 1% po ja falim janullit ok?
dhe mos fillo të bësh lojra ideologjike me mua mbi fjalën vorjoeprijot se pse ju grekt kshu e keni me te qeshme ene me të ngjeshme...kshu kan qen kshu jan dhe kshu do jen grekt....gjithashtu petriti të pyeti për ato homoseksualët por ju i doni ato sepse pedet lindën në greqi, andej e kan preardhjen prandaj dhe ti je kaq "tolerant" me ato, mbase je dhe ti një i tillë ore peshk.....

tani si të duket se e kam shkruar mirë gjuhën shqipe apo jo?
të fala janullit ore landaqias

Postuar nga Petrit Kola datë 09 Maj 2006 - 21:41:

Lantis,

Citim:
Po citoj ato që tha lantis
Sa per pyetjen beje dhe nje here ne ke mundesi.Sa per priftin Anglikan homoseksual cfare rendesie ka ne votoi pro apo kunder Kryepeskopit Anastas.Mos ndoshta homoseksualet nuk kane te drejta njerezore.Nuk eshte mekat te jesh homoseksual sepse nuk eshte zgjedhja jote, mekat eshte nese kryen marrdhenie te atij lloji. .

Cili eshte roli i Janos ne hapjen e shkolles greke ne Himare?

Opinioni i tije ne se Himara eshte greke apo shqiptare?

Ne se Janua do te ishte homoseksual a do te ndryshonte opinoni dhe dashuria juaj ndaj tije?

Postuar nga Fajtori datë 09 Maj 2006 - 22:30:

Amoxil, nuk kam qejf te te bej moral. S'do kishte kuptim se coku kemi pas dy pare shoqeri dhe ne chat. Te lajmeroj vetem qe nese do marresh ban tjeter do vihet perfundimtar. Nuk ka kuptim te vazhdohet me ofendime terhiqe mos e keput cdo 3-4 dite. Shpresoj ne mirekuptim, dhe shpresoj mos marresh ban.

Postuar nga amoxil datë 10 Maj 2006 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Amoxil, nuk kam qejf te te bej moral. S'do kishte kuptim se coku kemi pas dy pare shoqeri dhe ne chat. Te lajmeroj vetem qe nese do marresh ban tjeter do vihet perfundimtar. Nuk ka kuptim te vazhdohet me ofendime terhiqe mos e keput cdo 3-4 dite. Shpresoj ne mirekuptim, dhe shpresoj mos marresh ban.

o faje ku i pe ti ofendimet?
pse i thash landaqit vorjoprijot tu duk ofendim ty?
po ai nja dy mesazhe ma sipër ka fol me kunja për mu, apo ato si lexon ti?
nëse është puna me e vu banin përfundimtar ti veje se nuk ka aty as nji hatër shoqrie apo chati ku di unë...e po un sdo duroj kto legenat që vijn e na ofendojn ktu çdo muaj faje...ti ke politikën tate të forumit vazhdo...sjam ankuar ndonjëher tek ty për bane dhe as nuk do të ankohem.

Postuar nga Fajtori datë 10 Maj 2006 - 05:02:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

1. Po ti aq të cekët e ke kapacitetin sa nuk di ta thithësh se kur them unë "vrjojoorijot" tallem në mënyrë totale me ëndrrën e grekve, taten dhe janullit bashkë mbi "megalh ellada"
  2. ...gjithashtu petriti të pyeti për ato homoseksualët por ju i doni ato sepse pedet lindën në greqi, andej e kan preardhjen prandaj dhe ti je kaq "tolerant" me ato, mbase je dhe ti një i tillë ore peshk.....
  3. ...të fala janullit ore landaqias
  4. ...e po un sdo duroj kto legenat që vijn e na ofendojn ktu çdo muaj faje...

Moxo, nuk po luajme pula qorre! Nqs diskuton ne forum, te lutem evito ofendimet. Te tjerat nuk po te mohohen asnje cast. As temat mbi janullen, as propaganda nacionaliste. Do bejme forum apo muhabet pa krye.

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.