Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Hic, po largoj kohen
te qendra e Apit....po pres Heath. me shoqnin e kena lane me shku nje vend.....naj fjale tek-tuk me Papin qe qenka pa terezi sot....dhe po degjoj sonaten...
" Rruges i trishtuar ...dikush po ecen...,nje i dashuruar dhe fare vetem..........."
....... po lexoj postën ........... dhe po .... mendoj për një mike .........
po ha nje sandwiç tomat-mozarella per te perfunduar me nje cope cake me gjalpe...
tani po ngacmoj pak nje moderatore ups me fal i ula titujt
nje admine:p
Po pres oren te mbaroj pune..... po ku bte lejne keto forumistat qe ankohen gjithmone, a thua se jane ne hotel 5*
keep dreaming admin lady
nje humbje e tille nuk lejohet
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
tani po ngacmoj pak nje moderatore ups me fal i ula titujt
nje admine:p [/QUOTE
hahahahaha olii ma merr mendja qe dhe ajo ta ka ule ty
por jo titujt....
[QUOTE]Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po pres oren te mbaroj pune..... po ku bte lejne keto forumistat qe ankohen gjithmone, a thua se jane ne hotel 5*![]()
Citim:tani po qesh me mesazhet e dreqes
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
lela dhe ti ben sikur me vertet jen shefe
imagjino te ishe...
Do qesh me të madhe......(po më dha leje Rrelsja dhe kolegu i saj Puntori).hahahahaha...
Po qesh me shpalljen e tulipankes ne sektorin e muzikes hahahahah (thnx :p )
po i hedh nje sy forrumit...e po ha tiramisu...
Asigja interesante.....xhiro neper forum....muzike....dhe poosine e nades.....dhe nje Miremengjes te gjitheve...
... po pres ............
po lexoj postën ............. dhe po mendoj për një miken time ... ( si ka dalë me provime ) .........
p.s.- a ta porosis kafen e nades .. ??
Po i hedh Nje sy forumit ne pauza kafè :o
Muhabet leksionesh e provimesh me frojdeshen....qe sapo erdhi nga una....po marrim pak ...po fare pak ama heathcliffin neper goje.....po shajme dhomen .:p...dhe po ngacmojme djalin e tij Alfin...qe e ka tamam king.....
Nadja mire gjithve.
Sapo fillova punen , po pi nje expreso ,nje turke do ishte shume me mire po ku ta marresh ,kur s'ke mish ha sorre, dhe po lexoj forumin.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
lela dhe ti ben sikur me vertet jen shefe
imagjino te ishe...
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Po pres oren te mbaroj pune..... po ku bte lejne keto forumistat qe ankohen gjithmone, a thua se jane ne hotel 5*![]()
jam shtri me demek me fjet...por s' po mundem keshtu qe pooo kullos syte neper forum.....po zgjas doren me hanger da cokollata....dhe po degjoj muzike sllave
Po sistemoj sistemin nervor
se mos shendoshesh goce? mos ha shume cokollata biles desha te thoja mos i ha te gjithe per vete por ndaji me shoqerine:p
vetem ne shpi.....tu ba naj pune si vajze puntore qe jam....tu pa ca kam naj gja t'mire me pi.....tu degju muzike....dhe i sy tek-tuk ne forum....dhe nje persh.per mikun tim.....
Po bej "defragment" shkrojat ne tru
Citim:
Po citoj ato që tha Tigerblue
Po bej "defragment" shkrojat ne tru![]()
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
.......
e di what me kujtove tigerblue....se edhe pc jem ka nevoje per nje defragmentim se s'asht tu me punu ok fare.....eh...ishalla s'po me duhet me e formatu...se e kam bezdi....nejse......
defragmentim te mbare ...:p
jam tu pa keto postimete reja , e po me ngrihen telat e violines ne mendjen time.
po degjoj kengen e tunes...me super volum....po bej xhiro neper forum...lexoj disa e-maile interesante.......dhe po behem gati edhe pak te ulem per prorpsine e nades.......dhe po i them miqve te mi Miremengjes....
po pi kafe dhe po flas me njanin ne msn
........ po pres të bohet gati dreka ............. duke pi nji gotë verë ............. dhe po të uroj ( me mënd  .......... gëzuar ..........
sikur dreqja hahah vertet eshte po pi kafene e mengjesit megjithese shume nxehte sot po ja me pelqen te kem nje kafe per mengjes dhe po prisja nje shokun tim te me shkruaj edicka shpresoj ti kem munguar dhe te kujtohet per mua te puth shpirt mos me harro
Po lexoj disa artikuj te gazetes se sotme...dhe po degjoj muzike...dita vazhdon ne qetesi
jam duke mbledhur te vraret ne fushen e betejes te ksaj lufte me mendjen time..........................................
Po pi nje kafe dhe po lexoj gazetat online
kafja mu mbarua dhe po mendoj si te marr dhe nje tjeter me me duket qe me ben shume nervoze mjaft jam keshtu
asgje tjeter po shkruaj ketu po pres zemren time te me shkruaj nje fjale dhe po pres nje shokun tim
tani po behem gati per te lene zyren dhe me pas do iki per te pi nje jin tonic
Po shoh kete emisionin e Miseve te Klani....degjoj muzike.....xhiro neper forum dhe po pi nje kapucino....
Po pi kafen e pasdites , se kapuçinon s' e ndjej fare... :p
Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Po pi kafen e pasdites , se kapuçinon s' e ndjej fare... :p![]()
po harxhoj kohen kot ketu ne forum ne vend qe me u ul e me msu per provime.....po degjoj muzike...po pi nje pije mix.....dhe po u them te gjithve Mirmrama juj
po i hedh i sy forumit ....smoking....drinking red bull
mrama kat
Mramaaaaaaaaaaaaa elsaaaaaaaaaa
T'baft mire red bulli dhe mos pi shume se taksirat per na kend masandej ktu me t'shoqnu gjat efluturimit...:p
tani po freskohem.
po i bej nje shpelarje trurit
po pres te me bine pjepnin... tu pa Tv.....xhiro neper forum....dhe duke lexu ca e-maile qe me paskan ardh nga disa miq te mi francez...
jam ul me demek me msu....por jam ne forum....duke degju muzike.....tu pa ca video ne youtube....dhe tu hanger nje krem cokollate.....sa fmi bucko jam...:
Citim:
Po citoj ato që tha heathcliff
![]()
po pi nje kafe....i hesh nje sy forumit...po shkruaj nje raport....po flas me nje qorr ne msn .....nderkohe kam marr nje telefonate .....
po i qaj hallin njonit...
http://www.forumihorizont.com/showt...1635#post331635
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.