Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
- me të dhon nji puthje ? a thua të hypën frymëzimi ?? .....
- Natën e Mirë edhe nga unë .... Elsaa , Bleta ... Mister ...
sales!
who wanna kisssss me???
p.s. kjo oferte mbyllet per 5 min! :p
Elsaaa, ajo tekila eshte me zarar ...
kripes ku do ja gjesh vendin?
hahhahahaha mister...varet kujt i bie llotoja te kriposet....
Re: sales!
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
who wanna kisssss me???
Re: Re: sales!
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
kur je per sale sme pelqen...du the best une dhe nuk paguj per kisses...![]()
![]()
une mi une ... its elluejs maj follt.....hajde po e ngre nje dolli per xhaxhin enver... te na rroje sa malet gezuar....
une po e ngre per zogun e madh!
hahahhaha ....kush o ky se nuk e njoh...
mister do ngresh ndonje dolli apo ...iku djalka...
e njef misteri... se me duket se ka shkrujt dicka qe kish te bente me te...
(tek historia e kam llafin, jo te mjekesia )
mister he mo kush eshte ky....
Citim:
mister he mo kush eshte ky....![]()
![]()
thats a challenge tme me kriposesh... careful mister kripa is flying po nuk shkojme me far se te duart lol:p
bletushe po te duash hajde nga ana tjeter u lodha te forumi gerr verr duke postuar...
mister nise chit chating with u....
tani do u lexoj se u lola....:p
Citim:
thats a challenge tme me kriposesh... careful mister kripa is flying po nuk shkojme me far se te duart lol:p
hahhahaha duhet ta ve ne praktike kjo e reja.....kshu ne teori nuk shpjegohet :p
Citim:
hahhahaha duhet ta ve ne praktike kjo e reja.....kshu ne teori nuk shpjegohet :p
not really...do you..
Citim:
not really...do you..![]()
bletushi me iku naten bleta....puc...
mister do shoqeri apo je fine vetem... se dukesh a loner..:p
Citim:
![]()
![]()
![]()
bletushi me iku naten bleta....puc...
mister do shoqeri apo je fine vetem... se dukesh a loner..:p
Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Ike dhe ti fli se kam kamarjeret une hahaha
Citim:
eshte early per gjume...lol...anyway se desh harrova leket e pijeve....se sdua ti mbetemi borxh ishpeshtimit se ai ti nxjerr nga hundet...kurrnac i keq:p :p ....bofsh qef me kamarjeret ....
rekumandohet se sa here qe mendja iken per .........sigurisht per gjuhen pellazge.....ku ju flutoron dhe ju mendja, duhet te suleni energjikisht tek pijetora SHAMATA. Mua per leng fiku me vajti mendja po ja qe nuk qenka furnizuar qe kur pronari vendosi te kontrollonte pijet. E sigurisht nqs gjejme ndonje pije te tille ketu pergjegjesi mban vetem 3shi, ajo dihet!!!! Une nuk gjeta keshtu qe po dal qe ketu duke ju lene nje "ndodhi" humor alla shqiptarce jo pellazge jo
.
-Ju qe mendoni se nuk jeni te mencur te ngriheni ne kembe -ju thote profesorja studenteve te saj ne klasen e psikologjise, por asnje s'po ngriheshe. Pas disa minutash ngrihet vetem nje. Mendon se nuk je i mencur, a mund te me shpjegosh pse? Oh, Jo-pergjigjet studenti me erdhi keq qe vetem ti ke mbetur me kembe.
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha bleta punetore [/i
kujdes mi elissa... se me duket se di greqisht misteri... ene greqishtja dihet si e ka... edhe kur t'lavderojne, duket sikur ta kane me t'futme! lol [/B
Po citoj ato që tha ~Enigme~
rekumandohet se sa here qe mendja iken per .........sigurisht per gjuhen pellazge.....ku ju flutoron dhe ju mendja, duhet te suleni energjikisht tek pijetora SHAMATA. Mua per leng fiku me vajti mendja po ja qe nuk qenka furnizuar qe kur pronari vendosi te kontrollonte pijet. E sigurisht nqs gjejme ndonje pije te tille ketu pergjegjesi mban vetem 3shi, ajo dihet!!!! Une nuk gjeta keshtu qe po dal qe ketu duke ju lene nje "ndodhi" humor alla shqiptarce jo pellazge jo
.
-Ju qe mendoni se nuk jeni te mencur te ngriheni ne kembe -ju thote profesorja studenteve te saj ne klasen e psikologjise, por asnje s'po ngriheshe. Pas disa minutash ngrihet vetem nje. Mendon se nuk je i mencur, a mund te me shpjegosh pse? Oh, Jo-pergjigjet studenti me erdhi keq qe vetem ti ke mbetur me kembe.
Citim:
jo moj jo, po merresha me veten...se dhe ne 1 te nates du t'jem tip i rregullt! lol
brisi, edhe une kam nje takim qe ne sabah neser... po jo me nje si presorin tat... btw, ta pashe ne enderr... s'te vjen keq, e?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
E kemi shfrytezu te shkretin,paska punu me turne![]()
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha bleta punetore [/i
kujdes mi elissa... se me duket se di greqisht misteri... ene greqishtja dihet si e ka... edhe kur t'lavderojne, duket sikur ta kane me t'futme! lol [/B
Citim:
shqipja... te shqep!
Gluku paska fjetur ketu sonte. I shkreti djale!
Citim:
Shume e ngaterruar kjo e mesueses.
po pastaj si vazhdon?![]()
u ul ai nxenesi
![]()
Enigme, te te jap nje leng fiku une ty? Mirseardhe
Citim:
sa kurioz zoti d.
Tani me thuaj nga e gjete lengun e fikut?
Pergjigjen do e lexoj kur te kthehem keshtu qe mos u nxito
Bye-bye
[QUOTE]Po citoj ato që tha bleta punetore
[B]
shqipja... te shqep!
Pstsj dorene fundit ja japim vete neve bleta dhe kur ta marin vesh te tjeret ka mbaru puna
[i]Po citoj ato që tha Mister_DXP
Elissa, edhe nje per ty, Une po marr kafe sot
Citim:
t'ja hem? te mos ja them. t'ja them? te mos ja them...????
Sot jam betuar qe do ta qep gojen se me ka share bleta![]()
![]()
nga postimet qe bajne disa ala se kam marre vesht kush asht pishem e kush jo
3sho e mqs u ndodha ketu te lexova e s'te mora vesh hic fare vetem kur ju ktheva disa postimeve ....
Elissa po dale dale se fiku nuk konsumohet vetem i eger :p ......ka te fresket e te thate e recel e komposto e . Ti tani cfare preferon?
Enigme
une e du te fresket ...
te eger se ha dot ..komposto dhe recel me duket i ndejtur, me shume sheqer ,dhe i pashije :p
po ti e ha fikun, dhe si e do Enigme
TResh .... mos vuj te kuptosh . po bej nje sy qorr dhe nje vesh shurdh :p
jo mi Enigme jo....Pijetore shamata asht i vetmi vend ku njerezit jane esell
Citim:
Gluku paska fjetur ketu sonte. I shkreti djale!
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
jo mi Enigme jo....Pijetore shamata asht i vetmi vend ku njerezit jane esell![]()
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
jo mi Enigme jo....Pijetore shamata asht i vetmi vend ku njerezit jane esell![]()
nqs do:
peshtimin
ishpeshtimin
ishishpeshtimin
ishishishpeshtimin
ishishishishpeshtimin
ishishishishishpeshtimin
''ish'' ne fuqi N
hap nje teme nga ato qe i pelqejne atij e do e shohesh qe do vije
Salutos puntorke. Tani pergjigjen e do ne baze te shikimit me xham apo pa xham ?
Ehua dhe ti 3sh i bie shume gjate ashtu sa te percaktoj une temen do te me duhen akoma me shume formula matematikore abstrakte . Ti a mundesh ti ndryshosh permasat.... e gjithmone duke mos qene xurxull :p he....
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
[i]Po citoj ato që tha Mister_DXP
zotrote lengu i fikut thone qe ta ben gjuhen plage ..keshtuqe spo i futem rrezikut une![]()
![]()
:p
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
![]()
- pse " i shkreti " Mister ??.. halle të tilla më rafshin përnotë ....
![]()
Citim:
Ti a mundesh ti ndryshosh permasat.... e gjithmone duke mos qene xurxull :p he....
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.