Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18444)
pi kafen shikoj diellin qe ehst i mrekullueshem sot e ne ket moment me bie direkt ne fytyre sa mezi arrij te lexoj e shkruaj me ju
Im kinda working...
sa hangra nje cop buk me djath gjithmone a ba ushqimi im i perditshem e mora nje birr
adon kush
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Hm...keshtu eshte jeta, duhet marre si te vjen...ndonjehere!
Tani, te uroj nje dite te bukur dhe me diell (ketu eshte vranet-lageshtire sot ). Ldigjohemi-lexohemi (kismet) neser ne darke
Vajti ora per te shkuar ne pune
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po mire ore Vizioner --Ti je me dokumenta te regullta --shko ne Shqiperi gjej nje vajze te mire , dhe merre me vete ne Gjermani
Ti ne pune je shume mire, ajo le te rije ne shpi--Dhe do e kalosh jeten per bukuri
_-Por edhe sikur pa dokumenta te jesh , prape lidhu andej nga Shqiperia , te t e gjejne njerezit ndonje vajze dhe pagoji rugen e sille ne Gjermani
--Mos e humb kohen kot , se ti derisa punon me autobuz i ke dokumentat --Ndaj mer kete behar pushimet dhe shko ne Shqiperi
Atje ka vajza plot . _-Zgjidh njeren dhe edhe ate te shkreten e ndihmon por edhe vete shpeton
Hajde tundu....mos ri aty tek kompiuteri....
Kete behar duhet te ikesh patjeter ne Shqipni
_-Me tregonte nje vajze nga Burreli
---.........Vellai i saj ne Tirane po mbushte makinen me nafte ne nje pike karburanti
dhe atje takon nje xhaje nga Vlora --I thote ai vlonjati: Nga je more cun ?-Ky i pergjigjet :Nga Burreli , por jetoj ne Itali
I martuar je , i thote xhaja nga Vlora --Jo i thote , burrelsi .
Atehere xhaja i tha :_Po hajde ore ne Vlore , merr nje cupe se ngelen vajzat pa martuar , beqare tere jeten...
Ndaj edhe ti Vizio , mbathja ne Elbasan dhe merr atje nje elbasanllove qe te rehatosesh....
Darken.
Shif mos te digjet, se ketu eshte xhan-xhin..
Jo jo nuk digjet, sot jam ashtu si bicim tak-fak..
Ee e kuptoj. Po gatuan me mikrovale sot. Pizza-t behet te mira aty..
Me marrsh te keqen! Thashe qe po e bej darken, jo qe po i bej sehir..
Keta furrat elektrike jane shume here me mire se ata me gas.. Edhe embelsirat me dalin si dikur ne Shqiperi. Do thuash ti qe s'ke nga ta dish se si me dilnin embelsirat ne Shqiperi.. Ke te drejte, po per kete do flasim ne kapitullin e ardhshem. Se s'quhet me tak-fak pastaj
Flm shume qe i the ti ato qe do thosha une..
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Flm shume qe i the ti ato qe do thosha une..
Nuk mund ta thuash me koncize se kaq..
Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
Me marrsh te keqen! Thashe qe po e bej darken, jo qe po i bej sehir..
Keta furrat elektrike jane shume here me mire se ata me gas.. Edhe embelsirat me dalin si dikur ne Shqiperi. Do thuash ti qe s'ke nga ta dish se si me dilnin embelsirat ne Shqiperi.. Ke te drejte, po per kete do flasim ne kapitullin e ardhshem. Se s'quhet me tak-fak pastaj
Po pjek kofshe pule.
Hengra darken, qe me lumshin duart
une po haj pilaf me mish pule,qeka dita e pules sot..si u ngryset njerez?
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
une po haj pilaf me mish pule,qeka dita e pules sot..si u ngryset njerez?
ta dija mos me pas fillu kafen paaaaaaaaah po mir ma len do per darke
Ke pjata ime mos t`afrohet njeri !
Ah mer Vizioner me kete miresine tende,ia ke pa hajrin miresise?
vetem prej miresie hekni dor se svejn dicka harrojeni as pjsten sduhet ta ndahs em njeri se te mbeten barku that pastaj
Vizio ta kam gjet nusen.
ca ban per shkusi dhe ti tak fap perrb nje sec te ban me nuse
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ca ban per shkusi dhe ti tak fap perrb nje sec te ban me nuse
a ma gjej dhe mu nje burr me gatu se ky i jemi perton e vet une sdi ne fakt di sipas menyres time po princit si pelqen
Citim:
a ma gjej dhe mu nje burr me gatu se ky i jemi perton e vet une sdi ne fakt di sipas menyres time po princit si pelqen
valla sdo beje keq po gja spaguj vec gratis po erlle
eliz, as te keqe jo
Citim:
valla sdo beje keq po gja spaguj vec gratis po erlle
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Vizio ta kam gjet nusen.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Per hajer shelgu fol, se pushim jam neser e pasneser.
Me prove e ke?
tani em ju po me duhet te dal pak per fat te keq
Citim:
Ki besim o i pabese.
sa hangra nje cokollate dhe po po marr nje birr ne sec a don ksuh
Po degjoj muzike ne radion e makines, ketu ne driveway. Jam aq e lodhur, sa pertoj te hy brenda, ku me pret shtepia rremuje! Ne keto momente pervecse te reflectohem se nga vij, s'po mundem t'i servir asgje tjeter vetes.
sa e marr qe je e din si bej shko shpi hyr mbrenda merr nej kafe te ngrophte aty dhe qetsohu le te behet cte behet kur te ejsh clollur tani shef ca ben
kjo jam une psh
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
Po degjoj muzike ne radion e makines, ketu ne driveway. Jam aq e lodhur, sa pertoj te hy brenda, ku me pret shtepia rremuje! Ne keto momente pervecse te reflectohem se nga vij, s'po mundem t'i servir asgje tjeter vetes.
Citim:
Nooo, qfar thu ore, po ty te kena me te mirin e FH.
Ki besim o i pabese.
Miremengjesi,
Miremengjesi Vizo. Hajde e pime bashke kafen apo s'qenka e mire kjo kafja. Te lumshin duart.
Kenaqesi pranija jote, prandaj dhe Kafja doli aq e mire
po ha
Po pi....
po pi po normal nje cik kjo kur te hy ktu ta dini ose pi ose ha
pune...pune..
pi kafen pra
I bone taksat dylan?
Po i qaj hallet vetes para filxhanit te kafese
un po pi kafen e po mendoja sa me fat a dikush mor zot dhe emrin ja vendosin neper urime mu as gzuar sme thon eh na iku koha
Po pi nje tuborg shfletoj forumin
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 » ... E fundit » Trego 1913 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.