Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 233 234 235 236 237 238 239 240 241 [242] 243 244 245 246 247 248 249 250 251 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2011 - 15:54:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Kam ik familjen time ..ca lidhje ka?

Perderisa pyeta, ka lidhje. Me temen, sigurisht, me menyren se si e perkrah ti kriminelin!

Por, nejse, secili ka mendimet e veta POR, edhe arsyet e veta kur mbron ne raste te tilla nje njeri-qeveritar, te cilin cdo llogjike e ndershme e akuzon per veprimet e bera deri me tani me Shqiperine dhe popullin shqiptar.

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 15:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Perderisa pyeta, ka lidhje. Me temen, sigurisht, me menyren se si e perkrah ti kriminelin!

Por, nejse, secili ka mendimet e veta POR, edhe arsyet e veta kur mbron ne raste te tilla nje njeri-qeveritar, te cilin cdo llogjike e ndershme e akuzon per veprimet e bera deri me tani me Shqiperine dhe popullin shqiptar.

Vizioner, un mbroj vendin tim, e skam asnje lloj lidhje e interese me asnje. ta kesh te qarte.
Un jam Durrsake, me nje familje te ndershme, me bindje te qarta, e aspak te personalizuara.

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 16:07:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Mallkuar qofshin ata qe shajne Prokuroren, te shash prokuroren ke share kushtetuten ligjin themelor te vendit, Ti thuash lavire prokurores eshte komplet e paparanueshme sjellje ekstremiste fashiste...

po na kthjelltoni pak o popull a nuk ishte prokurorja shoqe e vajzes se Saluit dhe ajo e implikuar me korrupisonin o kam lexuar noj gazete tjeter une ... Gipss ne nje gje te jap te drejte ne banalatitetin sesi merr cdo diskutim me fjale ofenduese po kete gje e kemi ne gjak me duket qe nga kryemistri e opozita e deri tek njeriu me i thjeshte.

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Shkurt 2011 - 16:10:

@Lule e ktheve pllaken tani qeke per populin per ke popull per ate te Sulltanit???
@Bionde per aq kohe sa gazetat i drejtojne ata qe shkruanin per nenen parti dhe per idhullin e tyre Enver sharje do kete...

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 16:11:

BJONDE
:po na kthjelltoni pak o popull a nuk ishte prokurorja shoqe e vajzes se Saluit

Sigurisht ishin miq, po kshu e ka shqiptari lart e me lart..Shoqerin e hedhin per cik pozit..ce duam kryeminisrin ne,, kur e kemi mire me Presidentin....

Sot
Padi penalë ndaj Ina Ramës, publikoi të dhënat e hetimeve për 21 janarin.

Partia Demokratike deklaroi sot se do të mgerë padi penale ndaj kryeprokurores Ina Rama për publikimin e të dhënave të hetimeve për ngjarjet e 21 janarit. Në një konferencë për shtyp deputeti i PD Aldo Bumçi ka deklaruar se kryeprokurorja Ina Rama po shkatërron procesin e hetimeve të ngjarjeve të 21 janarit duke publikuar pjesë të hetimit

në mediat e opozitës. "Ina Rama nxjerrë në pazar hetimet e ngjarjeve të puçit. Me gjithë kërkesën e ndërkombëtarëve për një hetim të pavarur, të paanshëm dhe transparent Ina Rama ka rëndë dakort me skenaristët e puçit duke dëshmuar se e ka thyer prokurorinë në një repart të PS ku publikon në media hetimet” theksoi Bumçi duke shtuar se kështu ajo vërteton se është duke vijuar skenarin e puçit. “Kemi të dhëna se zonja është në kontakt me organizatorët e këtij akti kriminal dhe po ndjekim me shqetësim vijimin e skenarit të puçit” theksoi më tej Bumçi.

Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 16:12:

Citim:
@Lule e ktheve pllaken tani qeke per populin per ke popull per ate te Sulltanit???
@Bionde per aq kohe sa gazetat i drejtojne ata qe shkruanin per nenen parti dhe per idhullin e tyre Enver sharje do kete...

Se kthej aspak un sjam turke, as Arabe, Jam shqiptare .

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 16:12:

Citim:

gipss e kuptova qe me mire mos i lodh syte duke i lexuar gazetatat tone te larmishme ti kthehem gazetes time te preferuar"sporti shqiptar".Une ick turke jam nja 10% dhe pse jam bionde

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Shkurt 2011 - 16:13:

Beni propagande o bij pushtash..merruni me lejhone se kshu qeveriset vendi me shoqnira..por kur flet dhe kryebushtra Bumci...kane sy edhe flasin per puc keta shkerdhatat..vrane njerez te pafajshem atje dhe lehin akoma...

Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 16:15:

Citim:
..vrane njerez te pafajshem atje dhe lehin akoma...

Gipps Bumci eshte ai qe zevendoi Pangon apo gaboj?

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Shkurt 2011 - 16:15:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Se kthej aspak un sjam turke, as Arabe, Jam shqiptare .

ate nuk e di une nga mnyra se si flet si bije pushteti, sa pe turqit...flm qe ma the vallaj se pushtat kur skane argument te me bien se u dal me patriot se cjane ata me thone ti je turk mos u perzje fare...

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 233 234 235 236 237 238 239 240 241 [242] 243 244 245 246 247 248 249 250 251 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.