Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Postuar nga Eria datë 12 Shkurt 2011 - 16:16:
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
..vrane njerez te pafajshem atje dhe lehin akoma...
Kur kane goje dhe flasin....
Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 16:17:
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
ate nuk e di une nga mnyra se si flet si bije pushteti, sa pe turqit...flm qe ma the vallaj se pushtat kur skane argument te me bien se u dal me patriot se cjane ata me thone ti je turk mos u perzje fare...
Un i bie t'jem bij pushti?
Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Shkurt 2011 - 16:18:
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Gipps Bumci eshte ai qe zevendoi Pangon apo gaboj?
Bumci ehste kryebushtra e saliut qe sa do qe gerthiste per fushate nuk morri asgje...tani..
Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2011 - 16:27:
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Vizioner, un mbroj vendin tim, e skam asnje lloj lidhje e interese me asnje. ta kesh te qarte.
Un jam Durrsake, me nje familje te ndershme, me bindje te qarta, e aspak te personalizuara.
Fleur, eshte gje fisnike te mbrosh vendin tend, me sa mundesh ti-une dhe kushdo POR duhet te jemi dhe Demokrate ne mendime dhe jo te njeanshem.
Kur kritikojme Salen, nuk do te thote automatikisht qe mbrojme Edin,- kjo duhet te jete llogjika mendoj une.
ne jetojme ne vende pak a shume Demokratike dhe, sna falet te mos bejme dallimet kundrejt ngjarjeve qe ndodhin ne Shqiperi.
N.q.se neve (ty, mua etj.) do na vije keq per popullin, duhet t'i shohim gjerat realisht atehere dhe jo te njeanshme, sepse njanshmeria eshte verberi.
Une, jo pa qellim te pyeta se si ke dale, eshte bere e mundur te ikesh nga Shqiperia (por jo vetem ti, dhe shume e shume te tjere), sepse ajo ka nje domethenie , - te pakten per mua.
Une, pershembull, kam ikur me "Ambasadat". Nuk ka gje per ta fsheh. Dikush ka ikur per dhe nepermjet vizes per Studime, dikush ka ikur duke blere pashaporta-viza fallco....hm, ketu po ndaloj tani. Nga njohurite e mija, jane ne te shumten e rasteve, pikerisht keto qe kane ikur me viza te blera (korrupsion e fallcifikim) qe mbrojne politiken dhe veprimet e Sales por edhe te Nanos. Pastaj eshte pjesaa tjeter qe jane bere Bossa ne shqiperi VETEM dhe VETEM nepermjet Korrupsionit.
Edhe nje qeveritar atje, me rrogen e ndershme, nuk mund te behet kurre Boss dhe te kete Vila etj. etj.
Llogaria eshte shume e thjeshte per 20 vjetet e "Demokracise" per secilin atje.
Ashtu sic eshte llogaria shume e thjeshte edhe per ne qe jettojme ketej.
Ja nje llogari e nje familie normale tze jetes ketej jashte:
Nje rroge mesatare ke 1200,-Euro
Nje banse me qera ke 500,-Euro (e ula shume por hec ma)
Plus; drita, ngrohje, internet, makina-siguracion+benzine etj. kosto mujore
Ushqimi, eshte relativ por une po jap nje shifer ke 300,-euro ne muaj
Nga kjo llogari e thjeshte, n.q.se nje njeri, me ate rroge, do te mundesh te kursente ke 200,-euro qe eshte gati e pamundur bejne ne vit=2400,-euro per 20 vjet=48000,-Euro
Hiq aty dhe pushimet nje here ne vit dhe, secili eben vete llogarine sa mund te kishte per 20 vjet.
Gjithmon, me pune te ndershme kjo llogari dhe pa dale asnje dite nga puna=i papune!
Kurse, ne shqiperi per 20 vjet hm.... ke "Bossa" edhe pa pas Firme apo biznese private!!!! Sic ke dhe mbi 80% qe nuk dine se si te nxjerrin muajin e te ushqejne kalamajte!!!!!
Se u zjgata shume, por, vetem po te shikojme gjerat keshtu, atehere mund dhe te veme PIKEN mbi "i".
Dhe pika mbi "i" eshte politika njezetvjecare me ndertimin e nje sistemi te korruptuar, i cili tani ka kap majat e tij dhe, njerez qe kane perfitu dhe perfitojne akoma, rrine ne heshtje nga frika se, ne nje sistem tjeter nuk mund te cajne dhe do mundeshin te mbijetojne!!!
Ka edhe me shume per te thene, por po e le me kaq 
Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2011 - 16:30:
Citim:
Gipps Bumci eshte ai qe zevendoi Pangon apo gaboj?
Bionde, mos na ngaterro patriotet tani
Pangon e zevendesoji komshiu im; Ardian Turku 
Postuar nga lule datë 12 Shkurt 2011 - 16:34:
Jam plotesisht dakort me çfare the Vizioner.
Ok po te tregoj si ika un.
Un jam moter me 2vellzer me te medhej se vetja, dhe nje Moter gjithashtu. Dmth jam me vogla ne shtepi.
Vellai iku ka shum koh, kur u hapen rruget kuptohet..direkt beri letrat e na terhoqi.per 3vite kam jetuar ne Ravena ne Itali.tani ketu ku jam. kjo per te then, qe sejmi njerez te korruptuar jo.Babain e kam me te drejten , dhe un jam ritur me ate fryme.Idealiste.
Tani jetoj me familjen time, atje kam gjakun tim.kam origjinen time.fryma ime jeton andej.femijeria ime.(jo adoleshenca)..origjina ime. kaq besoj eshte e qarte.
per te bindur, se kush jam un, e ke perfaqesoj.
p.s na falni per Chit_Chatin .
Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 16:48:
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Bionde, mos na ngaterro patriotet tani
Pangon e zevendesoji komshiu im; Ardian Turku
Me fal se bej me
po spo me kujtohej dhe ti kujtoja se ishte ky ...Ardiani u martua apo jo interesohu ick e kam pas si qef dreqin ate kohe 
Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2011 - 16:56:
Citim:
...Ardiani u martua apo jo interesohu ick e kam pas si qef dreqin ate kohe
eeeeeh, ato ke qejf ti qe jane Bossa! Ardiani po, qe eshte Boss me "merite". I kishte gjyshi gjysmen e Spejkorres. Ene mu mi mori nje dore te mire Eurosh se "kam"- kishja shtepine ke toka e atij.
Nuk e di vallahi o i martum eshte apo jo. Ka nja 5 vjet qe se kam taku, por mora vesht se ishte kandidati tani ne zgjedhje per bashkine EL.
Postuar nga BIONDIA datë 12 Shkurt 2011 - 17:04:
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
eeeeeh, ato ke qejf ti qe jane Bossa! Ardiani po, qe eshte Boss me "merite". I kishte gjyshi gjysmen e Spejkorres. Ene mu mi mori nje dore te mire Eurosh se "kam"- kishja shtepine ke toka e atij.
hahahahahhahahahaha o te vdes une dhe kete ma the qe kam qef bosat jane dossat qe kan qef mua hahahahaha cke ti se interesohem ti ktheje leket meqe ti paska marr hahahahahahah .
Postuar nga Vizioner datë 12 Shkurt 2011 - 17:25:
Largohet Mubarak, festë në Egjipt. Obama: U dëgjua zëri i popullit
| 12/02/2011 |
Egjiptianët kanë festuar gjatë gjithë natës largimin e presidentit Hosni Mubarak, pas 30 vjetësh në pushtet.
--------------------------------
Zoti Obama: Po ne Shqiperi, kur do ndigjohet, NGA JU, zeri i popullit???!!!
Apo, mos po prisni te arrije Shqiperia si Egjypti???