Forumi Horizont Gjithsej 340 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit »
Trego 340 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje per.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18260)

Postuar nga cecilia datë 13 Mars 2011 - 13:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Nje pyetje per te gjithe:
Po mendoja, eshte normale dhe mese e pranueshme qe cdokush prej nesh te kete kuriozitetet e veta ne lidhje me pamjen fizike te shume anetareve ketu. Kuriozitete qe mbase nuk do shuhen kurre, per nje arsye apo per tjetren. Po sikur te gjithe te hapnin letrat me te gjithe, dmth, te gjithe te zbulonin si ishin bere te gjithe (ose te pakten, ata qe ngjallin interes), a do kishim te njejtat raporte si me pare? A do afroheshim me shume apo s'do i flisnim me njeri-tjetrit?

Pres pergjigje te argumentuara!

Derr pyetje thuj faje

Edhe mua se di pse me pelqen si pitje.

Ne pergjtihesi s'jam kurjoze te di se kush fshihet mbrapa nje avatari,nickname etc.
Thelbi qendron ne vend tjeter. Te pakten nga eksperienca ime ne jete them se truri eshte gjeja me e bukur qe i ka fal zoti njeriut!
Nje tru udheheq nje popull, imagjino se c'mund te bej per nje femer apo mashkull?!

Te jap disa raste konkrete. Kam njohur vite te tera nje doktoreshe gjeneraliste. Ne pamje te pare thoje c'eshte mer kjo, kembet e shtrembura saqe mund te kalonte gomari me gjithe dru e dobet, e palyer, floket e kapura bisht si gjyshe...por po te flisje me ate vajze ajo kishte nje bukuri te papare. Ajo kishte njohuri per njerzit, per boten ajo fliste me ze te ulet,ajo argumentonte cdo gabim,ajo kishte nje vizion per jeten,per te ardhmen,ajo kishte njohuri te gjere ne cdo
fushe...imagjinon ti cfare befasie per mua?!

Me thuaj ti mua per cfare bukurie mund te flitet ketu? )

Kalojme tani ne fh. Kam plot raste por qe asnjehere s'kam dashur ti njoh apo ti shoh realisht. Jo se s'kam pas kurjozitet por se kam konsideruar asnjehere forumin jashtetokesor. E kam pare gjithmon si nje dritare ku mund te shkembej pa doreza shakate e mija.
E kam konsideruar si shokun tim. Kam qene vetem une me ate & jo me te gjithe antaret bashke. Kam komunikuar me njerez invisible qe s'kam dashur kurre te krijoj lidhje sepse nga lidhjet e teperta do humbisja spontanitetin tim. Do humbisja pafajsine time. Do behesha pjese e nje klani dhe jo pjese e imja...
Te gjitha kto arsye me bejne te mos jem kurjoze. Ju mund te jeni si komshiu im perballe. Ju mund te jeni si kolegia e punes. Ju mund te jeni...si une.

Dua te kap vertet disa raste konkrete edhe te forumit.

Heyday, sido qe te jesh nga aparenca per mua je nje vajze plot finese...menyra e te shprehurit eshte afer perfeksionit. Jo te gjithe kuptojne humorin tend disi ironik! Vetem kaq mjaftojne qe te me pelqesh! Pak me intereson aspketi fizik i joti ose pothuaj s'me intereson fare!

Biondia, te kam dashuruar shpirtin, pastertine, nenen qe je, pasionin,kur erdha te te takoja nuk erdha per te pare bukurine tende,megjithese s'te mungonte!

Glakusin do e takoja patjeter ne durres per humorin e tij. Do qeshja si asnjehere tjeter me ate njeri. Fizikut te tij s'do i beja kujdes fare!

Al-in gjithashtu do e takoja sepse kam kaluar nete ne forum duke e ngacmuar si asnje antar tjeter e kam ngacmuar te ndjenjat, aty ku rralle njerez te lejojne! Edhe ktu fizziku s'do me hynte ne pune.

Cte te them per fajtorin, qe ja honksha trunin e vogel

E kam ngacmuar pa pushim dhe deri diku e ka mirpritur.Fajtori ka plot veti qe cdo femer do e dashuronte. Ai di te komunikoj, ai di te argumentoj, ai di te konkretizoj, ai di te diskutoj me cdo lloj niveli arsimor, ai di te shkruaj,ai di te bej shaka, ai di gjithcka...dhe te gjitha keto pa s'forcime, i vijne natyrshem sepse eshte i lindur boss nuk eshte bere!
Meqe jemi te aparenca, dua te them se edhe gorrill te ishte, do e tejkalonte bukurine vetem me natyren qe ka! Ai ka qene, eshte & do ngelet my freinds!

Raimondi, me pelqen sepse eshte shume i drejte. Ben shaka po shkon nga shkon po te sexy perplaset
I pelqen tej maset aparenca se vetem te temat e syve,buzeve e lexon! flm per komplimentet Raimond, por ai eshte thjeshte nje avatar

Kurse per Gibbs...lene s'po flas hic do martohem fare do lej nam ne forumin horizont

Gjithsej 340 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit »
Trego 340 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.