Forumi Horizont Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 19:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
amor, kur je turned on.. si ja ben per te heq taksiratin?

Dal e ngacmoj çunat e forumit ketu tek kjo tema me pyetje seksi.

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Filmat shqiptare jane te pasuksesshem sepse jane shqip (per publik te vogel) apo sepse s'dine ti bejne?

Paraqesin vlera dhe norma gjeografikisht te limituara tek te cilat publiku i huaj reflektohet shume pak. Suksesi shpesh shkon paralel me vlerat universale(inkluziv dhe rregullat universale e te berit kinematografi).

Paraja?! Ne fakt shume pak. Jam si jevgjit: kur kam kos..., kur s'kam rri ne diell dhe bej qejf me dy cironka e nje dajre.

Je materialist/-e?

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Tetor 2010 - 19:15:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Dal e ngacmoj çunat e forumit ketu tek kjo tema me pyetje seksi.

Je materialist/-e?

Amor ........ shiko se edhe nderhyrjet e tua turn me on all the time ........... po po deshe ........ mos me ngacmo do dite se jam bo synet ......... ene s'me lejohet te exitohem ..............

Materialist???? Nuk e di ....... .

E shikoni etiketen e ushqimeve para se ti blini ???

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 19:24:

Mire qe me paralajmerove sepse sa isha bere gati te te ngacmoja seksualisht.

Dhe me kete pyetjen tende po nenkupton qe une shkoj te bej pazar? Ehhh, mo turtull...beqarlleku s'ka supermarket. Ne makinetat e chipsave s'mund t'i shohesh etiketen derisa ta blesh.

Ti i sheh etiketat?

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Tetor 2010 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mire qe me paralajmerove sepse sa isha bere gati te te ngacmoja seksualisht.

Ti i sheh etiketat?

Rrofsh ........ vetem se ki parasysh ......... se ne ndryshim nga kurti ....... jo vetem qe nuk shkoj me shume se 5 sekonda .......... po edhe permasat i kam te vogla .......... keshtu qe mos harxho kohe kot (me kujtohet diallogu Jerry - George ....... se kush eshte me idiot ..... )

Po une i shoh etiketat ... ingredientet ..... shume here eshte objekt sherri ne familje .... po s'kam c'bej.

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 19:46:

Flm per informimin tend te forcuar nga kembenguljet e mija.

Postuar nga Vizioner datë 05 Tetor 2010 - 19:51:

S'ka pyetje, s'ka pergjigje!

* * *

Pse i thone ke ajo kenga "Dy dele treqind pare"? Kushtonte nje dele 150 pare?

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 19:56:

S'ishte paja e nuses aq?

Ke qene ne ndonje dasem shqiptare keto kohe?

Postuar nga Vizioner datë 05 Tetor 2010 - 19:59:

Jo. Ka nja 5 vjet dhe ajo u be shume "zyrtare" Me lluks-harxhim (sa per te thane Bota, Cfare dasme bani)!!!

* * *

Si mendon, kane me lezet dasmat?

Postuar nga BIONDIA datë 05 Tetor 2010 - 20:00:

Amor mos ban kesoj pyetjesh he te keqen se spo le njeri pa i than martohu qe te shkoj ne dasem asnje sakrifice nga shqonia (vizo&compani)

e di qe u ndie mungesa jote Amor ?

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 20:06:

Do martohem une, Bionde, u pa puna.
Se kam pasur shume mendjen kendej Bionde, pune e halle te tjera. Ty si te kam? Ma ia ke mbajtur doren mire Cécé-se? Eshte bere nje gjumaçe keto kohet e fundit ajo!

Dasmat kane lezet kur jane te bera ne nje rreth te ngushte ku behet qejf dhe s'shihet shume etiketa dasmore.

Ti je martuar me dasem tradicionale?

Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 236 237 238 239 240 241 242 243 244 [245] 246 247 248 249 250 251 252 253 254 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.