Forumi Horizont Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 237 238 239 240 241 242 243 244 245 [246] 247 248 249 250 251 252 253 254 255 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)

Postuar nga Deb* datë 05 Tetor 2010 - 20:08:

Jo.

Ty do te te pelqente?

Postuar nga Vizioner datë 05 Tetor 2010 - 20:09:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Ti je martuar me dasem tradicionale?

Jam beqar DHE as kam per ta hang ndonjehere ate "kokerr ulliri"!

* * *

1-Kur e ke ndermend pra, te martohesh?
2-Do na ftosh?

Postuar nga BIONDIA datë 05 Tetor 2010 - 20:10:

Po kam veshur fustan te bardhe dhe pastaj kostum popullor shqiptar sespe ishte endrra e babase te me shifte nuse me ato rroba fantastike ...dhendri qe i rafte e mira nuk donte me mu vesh me poture hahahaha

Sa femije do te kesh '

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 20:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Jam beqar DHE as kam per ta hang ndonjehere ate "kokerr ulliri"!

* * *
1-Kur e ke ndermend pra, te martohesh?
2-Do na ftosh?

Aaaaaa, keshtu thua ti tani por aha...

1-Jam ende çike e vogel per martese.
2-Me nje kusht: qe te shoh Bionden duke hedhur vallen ne krye.

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Po kam veshur fustan te bardhe dhe pastaj kostum popullor shqiptar sespe ishte endrra e babase te me shifte nuse me ato rroba fantastike ...dhendri qe i rafte e mira nuk donte me mu vesh me poture hahahaha

Sa femije do te kesh '

Dhe mua me pelqen idea e kostumit popullor, Bionde.
Femije? 3

Eshte e domosdoshme martesa?

Postuar nga Vizioner datë 05 Tetor 2010 - 20:19:

Citim:

Martesa eshte, vetvrasje, sidomos per meshkujt dhe sidomos per ato qe jetojne JO ne Shqiperi(meqense jemi Shqiptare me origjine). Por ka shume "budallenj" qe e bejne.

* * *

Cfare mendimi ke ti, per sa me lart shkrujta?

Postuar nga BIONDIA datë 05 Tetor 2010 - 20:23:

Amor rri te keqen mo na ngri mendjen une e para dhe faja i dyti hahahahah

Brenda shpirtit them jo sepse nese do nje njeri e do dhe pa qene e martuar se nje firme ste ndryshon o shton dashurine por them e domosdoshme per shume arsye te tjera ...

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 20:24:

Martesa eshte nje ligjerim i nje martese shpirterore paraprake mes dy njerezish; le te themi nje dhenie statusi ligjeror pales tjeter.
Vizioner, kur gravititeti te beje punen e tije plotesisht, kur te shohesh sesi as ne perendim s'ta varin me femrat por gjendesh i vetmuar, njeriu fillon e ndjen nevojen e ligjerimit te asaj qe ka.

Pse te frikeson martesa?

Postuar nga Vizioner datë 05 Tetor 2010 - 20:32:

Citim:

Vizioner, kur gravititeti te beje punen e tije plotesisht, kur te shohesh sesi as ne perendim s'ta varin me femrat por gjendesh i vetmuar, njeriu fillon e ndjen nevojen e ligjerimit te asaj qe ka.

Pse te frikeson martesa?

Amore, pak e komplikuar ajo qe shkrujte me lart! Mu duk pa sens! Pse? Per ilustrim "Ska ngel tenxhere pa kapak"! Dhe, nevoja, ciladoqeofte ajo, ska lidhje me venien e nje Firme!
Sa per pyetjen, deri diku, te eshte pergjigj dhe Biondia. Une, skam frike as nga martesa as nga gje pervec vdekjes qe eshte e pashmangshme!

* * *

Kush e ka IQ-ne me te larte, Delfini apo Majmuni?

Postuar nga amor alucius datë 05 Tetor 2010 - 20:34:

Atehere, meqe qenka thjeshte nje çeshtje firme, pse nuk e hedh ate te shkreten firme? Pse qenka aq e veshtire?

Majmunat me siguri.

Postuar nga AndreaPirelli datë 05 Tetor 2010 - 20:41:

Citim:

Mahhh .......... sot po diskutohej ne radio ketu, qe kanadezet kane hequr dore nga martesat dhe po bashkejetojne ............. nuk e di ku eshte ndryshimi ........ sepse me sa di une ketu, edhe po bashkejetove per nje periudhe kohe me nje person nen te njejten cati .......... ne qofte se ndahesh ........ ke te drejten te kerkosh pjesen tende ...... pra financiarisht nuk eshte se ka ndonje ndryshim te madh. Dhe tjetra, ne qofte se robt kane zgjedhur bashkejetesen per arsye financiare ......... bej nje pre nap kur martohesh dhe mbaroi muhabeti ........ .

p.s. une te dasma ime ftova vetem prinderit dhe shoqerine ...... asgje me shume, as xhaja, as halla as teze as daja ........... as pleq as plaka.... .

Gjithsej 304 faqe: « E parë ... « 237 238 239 240 241 242 243 244 245 [246] 247 248 249 250 251 252 253 254 255 » ... E fundit »
Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.