Forumi Horizont Gjithsej 269 faqe: « E parë ... « 239 240 241 242 243 244 245 246 247 [248] 249 250 251 252 253 254 255 256 257 » ... E fundit »
Trego 269 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Simbolet fetare ne shkolla. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12552)

Postuar nga tolstoy86 datë 02 Prill 2008 - 15:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Jarigas
Amin a hoxhe...Kshu duhet me thone apo jo?

Ne tere ate carcaf qe ke shkruajtur,shume i kendshem te them te drejten, une si injorant qe jam ne fushen islamike kuptoj dicka:Islami eshte per arabet.

Por meqe une s'kam asgje kunder myslimaneve, kur i pershendes nuk bej kryqin dhe i them:"ne emer te Atit, birit dhe shpirtit te shenjte, paqja qofte me ty" dhe gjithashtu nuk do te me pelqente fort qe te me pershendeste ne arabisht.Thjesht i them "t'ungjatjeta".Sepse feja eshte si puna e gruas.Duhet me e dashte fort por jo me e qit ne pazar.....T'ungjatjeta......

Amin, amen, amenos, monakos..thuj ce te dush, po deshe kendo.

Islami esht per arabet thua ti, po cti besh te pakten 19.2 te njerezimit qe smendojne si thua ti..(shifer e dhene nga Vatikani kjo qe solli kujta)
Jo se po jetohet shume jo, se nuk do ishin ne kete gjendje vendet muslimane sot, po ka aq shume joarabe muslimane (arabet mund te jene 25% e muslimaneve) sa te mendosh qe vetem ca koka te rralla, qe njohin mire fare zakonet arabe, histori religjionesh, islamin, sociologji, gjeografi etj etj te mberrijne ne konkluzionin qe islami qenka per arabet..
Po krishterimi per ke eshte?
Apo vetem krishterimin nuk e kane perqafuar njerez te kombesive te ndryshme..se hinduizmin, budizmin, judaizmin i dime, por nuk futet ne nje grup me keta edhe islami, thuaje e mundohu te genjesh veten sa te duash, per te folur flasin faktet..se clidhje kane me arabet boshnjaket, shqipetaret, turqit, iranianet, afrikane, pakistanezet, indonezianet... nuk e di

Kush esht ai budalla qe i jep selamin islam nje te krishteri ne shoqerine tone..kur dihet fare mire qe mund te merret si provokim.. nga te gjejne keta rreziqe ty mer daj..

Feja o si puna gruas?? Po gruan e dija se ishte si puna makines? Ce, athere esht feja si makine?? po cjane keto krahasime mer daj..sjan as ne natyren e humorit tone, jane huazim, e ti na flet per te rujt kulturen..
Pastaj nga na dole kaq fanatik ti, si nuk duhet nxjerre gruaja ne pazar ore.. ku je to ti, ne afganistan e, po edhe atje i nxjerin ere, po u lene hap vetem njerin sy, po ne pazar i nxjerin

TUNGJATJETA

p.s. kryqin nuk e nxjerr ti, po njoh une ca qe duan te me japin biblen me zor.. car ti bej, te marr inat biblen e..

Gjithsej 269 faqe: « E parë ... « 239 240 241 242 243 244 245 246 247 [248] 249 250 251 252 253 254 255 256 257 » ... E fundit »
Trego 269 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.