Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)
Llafi e ka se te gjithe nga tirana vijne bejne pushimet ne forumin horizont e kemi dhe me fakte jane akoma duke votuar por te shohim se ku do te dalin rezultat thuhet qe keta te fundit u mbushin mendjen dhe fjerakeve :p per te bere pushimet ketu.
Petrit Kola shkon ushtar ne Irak
Dje e perditeshmja New York Times kish publikuar listen me emrat e ushtareve amerikane qe do te nisen se shpejti ne Irak.Per kuriozitet i hodha nje sy emrave,sepse kisha degjuar qe ka edhe shqiptar midis tyre.
Por cfare me zuri syri thoni ju?Atu nga fundi i listes lexova edhe nje emer shume te njohur i cili ka pushtuar faqet e forumit Horizont.Dhe kush ish thoni ju?Me kenaqesi po ju them se ishte PETRIT KOLA.Mu be zemra mal.Bravo Petrit thashe.
Ndersa sot lexova po ne te njejten gazete komentin e Petritit.
Une i pergjigjem pozitivisht thirrjes se presidentit Bush,por me nje kusht:
qe mbasi te kthehemi nga Iraku ti sulemi Greqise dhe ta bejme ate pershesh,sepse jo vetem ne shqiptareve,por edhe ju amerikaneve po jua leshon me misile te ardhura nga Serbia,duke akuzuar per kete akt terrorist shqiptaret.
Hajt me krahe te lehta Petrit
a i shkreti petrit kur ta marre vesh se i ka dale urdheri per irak
hahahahahahaha
une po kthehem sot jam ne kuwait
petrit iraku eshte i yti
IQVLORA,
Hahahahaha...
Shume e bukur por edhe e vertet.
Une dola vullnetar te vete ne Irak me te vetmin kusht qe me pas ti biem Greqise. Greqia jo vetem na sulmoi ambasaden ne Athine por bene agresion duke stervitur dhe financuar edhe Jihadistat e Irakut vetem e vetem qe te bie fuqia amerikane.
Ne fakt une i propozova Bushit qe te benim nje pushim ne Irak dhe ti binim Greqise dhe pasi te kishim mbaruar me Greqine te vazhdonim me Irakun, por nuk ra dakort. Si me i madhe ne moshe qe eshte une pranova propozimin e Bushit. Mbaron Iraku, fillon Greqia...
OK mqs kam kohe per pak thashetheme.
Kam burime te forta se disa forumiste do te mblidhen ne Durres per te kaluar pushimet e veres. Dhe pastaj do te shperngulen ne Sarande. Glaukus po kerkonte per nje shtepi me qira qe mund te leshohet ne periudhen e gushtit. Shtepia qe gjeti ka vetem 4 dhoma. Deri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet . Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimi Imagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?
hahahaaaaaaa Enigma
Sa kam qeshe....Ato dhomat e tjera patjeter qe do t'i mbushin vip-t nga e gjithe Bota.....si psh.Lefter Koka : George Bushi...dhe Billi....se le vetem Dreqen ai...:p
Keto info.i kam marre nga kalecat qe sillen rreth e rrotull dhe kane pa valixhe vipa-sh duke u futur ne nje nga dhomat me pamje nga deti...:p
Them te pres dhe une nje bilete.....po jam me medyshje.....por e bej decizive vetem nqs ma bon ftesen njeri prej forumistave ...E gjen dot kush esht?
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
OKmqs kam kohe per pak thashetheme.
Kam burime te forta se disa forumiste do te mblidhen ne Durres per te kaluar pushimet e veres. Dhe pastaj do te shperngulen ne Sarande. Glaukus po kerkonte per nje shtepi me qira qe mund te leshohet ne periudhen e gushtit. Shtepia qe gjeti ka vetem 4 dhoma. Deri tani Elsa, Lela dhe Dreqja kane prere biletat, madje kane bere dhe gati valixhet. Kam degjuar qe valixhia e Elses eshte e mbushur me revista te aktorit Eric Bana :p.
Problemi eshte se duhet vendosur sa veta do te rijne ne nje dhome. Ne dhoma me pamje nga deti do te jete dreqja, lela, elsaa, ana, juve, ari, oliinteri, puntori. Cfare kombinimiImagjinoni diskutimet ne kete dhome ahahhaha
Dini tjeter kush do ti mbushi 3 dhomat e tjera?
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahaaaaaaa Enigma
Sa kam qeshe....
[B]Them te pres dhe une nje bilete.....po jam me medyshje.....por e bej decizive vetem nqs ma bon ftesen njeri prej forumistave ...E gjen dot kush esht?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Eh kush tjeter ai qe gjen ambjentin nuk do te harroje edhe nje vend per ty![]()
E gjeta?
Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.