Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)
Hej po ku jane ata patriotet e mi re aman sa te paket numrin ne
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
hellllll nooo, vetem plazhi Durresit qe nuk eshte per tu pasur inat.
Ke frike te futesh ne uje nga meraku se mo te ze ndonje semundje e padegjuar me pare... te paguash per te bere not ne shur e jashteqitje me nje rrampo llaf ne qenef e me pas te shëllehesh ne ate rrere ter plehra? Jo mor trim, une po ja mbath andej nga bregdeti i Jonit ku shikohet dhe fundi i detit nga kthjelltesia ujit!
Citim:
Po citoj ato që tha comja
Epo varet se ku ke shkuar per plazhe ti cupka se ka vende e vende plazhi por kur sje nga durrsi nga ta dishe se ku eshte plazhi i paster provo te shkoshne malin e robit, Currila, Golem,etj Dhe pastaj hajte fol per pisdhikun e plazhit dhe mos na e shaj plazhin ne se edi cte punojme apo jo, nejse spo e them do e kem parasysh per here tjeter.
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
navash ti navash, se me fute tartakutin me keto 'punimet' e tua!
.
[QUOTE]Po citoj ato që tha cupka
navash ti navash, se me fute tartakutin me keto 'punimet' e tua!
e qe plazhi i Durresit eshte qelbesuar, ky eshte fakt. Para fakteve nuk mund te besh as gek as mek. Ti duaje Durresin por dashuria jote per te nuk mund te mohoje te verteten e fjaleve te mia!
p.s. vertet nuk jam nga Durresi, por Durresin e kisha 20 minuta larg nga Fullsi (gjimnazi) dhe e kam shkelur rrere me rrere e pellembe me pellembe! Keq po me vjen me te thene, por plazhi o Come trimi o prish. [/QUO
Shiko se mos ke lene ndonje pellembe pa shkelur pastaj ti ne dimer ke qene.
p.s.sido qe te beshe un palzhin nuk e shaj se jam puro durrsake dhe nuk lejoj njeri ta shaje vendin tim jo per gje por tegjitha ato qe dua i gjeta ne Dures.A e mbyllim me kaqe se lam nam duke share e lavderuar Durrsin
Ej,ej,ej se harrova te thoja jam Ajo dhe jo ai dhe jam came prandaj e kam vene dhe pseudonimin
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Vras mendjen nga te kemi ty madmazelle?
Derr shkodronjet
Po fol ti me siper qe je came , se per pak te mora per Comen komshiun tim !
Cupke me , po pse me ta vras une mendjen , lere te vritet vet ajo , nuk e sheh nuk na diftove ti , dhe sdo ha dreken una :p
plazhi i durrsit eshte i piset si nga uji ashtu edhe nga bregdeti... mos u mburrni shum se ato qe duan te kursejne vijne tek ju kurse kush mund te perballoje shpenzimet niset atje ku ja vlen ti shpenzosh paret... saranda..
EC PERPARA TIRONA MYTI LESHTERIKET, meqe ra fjala pastrojeni i cik plazhin se do ju permbusin leshteriket naj dit.
Citim:
Po citoj ato që tha patrioti_tirons
plazhi i durrsit eshte i piset si nga uji ashtu edhe nga bregdeti... mos u mburrni shum se ato qe duan te kursejne vijne tek ju kurse kush mund te perballoje shpenzimet niset atje ku ja vlen ti shpenzosh paret... saranda..
EC PERPARA TIRONA MYTI LESHTERIKET, meqe ra fjala pastrojeni i cik plazhin se do ju permbusin leshteriket naj dit.
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.