Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)

Postuar nga amoxil datë 10 Maj 2006 - 05:52:

po ke të drejtë fajtori, por ato përgjigjet e mija erdhën si pasojë e shprehjeve të mëparshme të antarit tjetër...
mgjthtë ktu spo lujm me topa, kshuqë varja ktij muabeti.

Tani i drejtohem landis:
Ke ndonjë mendim mbi temën apo ke ardhur me e kthu në chit-chat?
nëse ke përgjigju pyetjeve të hapura dhe mos llafologo.

Po për diçka me vjen të qesh se shahet nji shqiptar dhe ngrihet nji grek në piedestal ktu, ku është katandisur kjo botë se di.

Postuar nga lantis datë 10 Maj 2006 - 17:04:

Atehere Petrit,do perpiqem te pergjigjem aq sa mundem (sa di) dhe sa kam mundesi.
Fillimisht nuk e di rolin qe ka luajtur Krepeskopi ne hapjen e nje shkolle greke ne Himare ,sinqerisht.
Fatkeqesisht as per opinionin e tij per Himaren nuk e di.Por do them mendimin tim aq sa di. Di qe shkolla "greke" (dmth ku mesohej gjuha greke dhe disa mesime beheshin ne greqisht) kane ekzistuar ne disa fshatra prane kufirit me Greqine ku shumica e banoreve per mos te thene te gjithe, kane kombesi greke,jo vetem pas 1991 por dhe gjate viteve te komunizmit dhe nuk e quaj te gabuar ekzistencen e tyre ne zona ku ka minoritete ,qofshin ato Greke ose te cfaredolloji tjeter kombesie. Besoj se kjo eshte e drejte te behet ne cdo vend te botes ku ka minoritete, mjafton qe ne to te mos behet propagande kunder shtetit te te cilit jane shtetas.
Sa per pyetjen tjeter,dmth cili do ishte qendrimi im nese Kryepeshkopi Anastas do te ishte homoseksual, mendoj se duhet ti pergjigjem duke u pergjithesuar pak,dmth cili do ishte qendrimi im ndaj nje te njohurit tim kur te mesoja qe eshte homoseksual? Do perpiqesha qe qendrimi im ndaj tij te ishte i njejte, nuk do doja ta ofendoja dhe nqs do isha me i "krishtere " do vendosja veten time ne vend te tij per te imagjinuar se si do donin te tjeret te silleshin me mua,por cdo gje ka kufi. E thashe dhe me lart qe nuk eshte mekat te jesh homoseksual,mekat eshte te kesh marrdhenie te atij lloji,dhe une nuk kam problem te shoqerohem me nje homoseksualse, nuk me intreson opinioni, por mjafton te ruhen kufijte ,dmth qe nuk duhet te ushqej tjetri shprese qe mund te ndodhi dicka mes tij dhe meje. Eshte sikur te kesh shoqeri me nje "vajze" ose do ta kesh shoqe, ose te dashur, ose asgje tjeter.
Tani, nqs do mesoja qe Kryapeshkopi eshte homoseksual se di cdo beja. Patjeter qe do me bente pershtypje , por nqs do mendohesha me thelle ,do thoja qe pavarsisht preferencave te tij seksuale eshte njeri. Nuk do kisha asnje kundershtim te vazhdonte te ishte Krepeskop, por do isha i pari qe do kerkoja te largohej jo vetem nga posti i Kryepeskopit por ama te mos ishte as prift nqs do kishte kryer marrdhenie te atij lloji, te njejten gje do kisha bere ne qofte se do ishte streit dhe do kishte kryer marrdhenie me femer.
Dhe Petrit nuk eshte nevoja te drejtohesh ne shumes.

Postuar nga Petrit Kola datë 10 Maj 2006 - 21:36:

Lantis,

Jam dakort ne parim me ato qe ke shkruar. Por ketu po flasim konkretisht per Himaren.
Te lutem interesohu per kontributin e Anastasit ne hapjen e shkolles greke ne Himare dhe ne se Himara (popullsia) eshte greke apo shqiptare...
Ne se na jep nje informacion te vertet mbi kete ceshtje atehere ose une do te vije me ty (krahun tende) ose ti duhet te vish ne krahun tim.

Postuar nga amoxil datë 12 Maj 2006 - 06:31:

Që të mos zgjatemi shumë sepse thotë populli "llafet e shumta janë fukarallëk"....
po pyes direkt lantis dhe shokët e tij të na shpjegoj arsyen pse janullatos ka ardhur në shqipëri?

Postuar nga ksenia datë 12 Maj 2006 - 11:54:

PO ne Greqi shkolla shqipe jane hapur apo thjesht kurse te gjuhes shqipe???
Para pak muajsh degjova nje lajm te tille.

p.s. Sorry burrave per nderhyrjen...

Postuar nga amoxil datë 13 Maj 2006 - 04:29:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

as shkolla dhe as kurse gjuhe nuk ka në greqi dhe sbesoj se do hapen ndonjë herë.
ke dëgjuar gabim.

Postuar nga Petrit Kola datë 13 Maj 2006 - 06:17:

Ksenia

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

Ti mire se na erdhe moj Burnesha e Tiranes,
Ato kurset ne Greqi nuk jane gje tjeter, por vecse nje propogande per te mbuluar realitetin antishqiptar ne Shqiperi.

Postuar nga amoxil datë 13 Maj 2006 - 22:52:

Ato po ua nderrojne fene njerezve kjo thote shkolla shqipe!
Ska ndonje seks te vecante grek se edhe ate na e kishin vene te tyren si e si te na zhduknin si komb.
Se kuptoj ujku po pellet keta thone ku jane syzet!!!!

Postuar nga Petrit Kola datë 14 Maj 2006 - 01:02:

Amoxil,

Ne se e kuptova drejte, keto qe thoni juve ka dashe te thote edhe Ksenia ne menyre indirekte.

Postuar nga amoxil datë 14 Maj 2006 - 05:01:

Ripyes atdhetar lantis dhe shokët tij të na thonë pse erdhi janullatos në Shqipëri, meqë i din mir gjërat...

një pyetje fare e thjeshte dhe shumë dmthnse......
po pyes direkt lantis dhe shokët e tij të na shpjegoj arsyen pse janullatos ka ardhur në shqipëri?
shkurt, qart dhe pastër.....

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.