Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
Po baj gjoja duke mesuar,por ja prap ne forum.
Qeni qimen e nderron por paruken se harron...
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
po pi nje kafe....i hesh nje sy forumit...po shkruaj nje raport....po flas me nje qorr ne msn .....nderkohe kam marr nje telefonate .....
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Po baj gjoja duke mesuar,por ja prap ne forum.
Qeni qimen e nderron por paruken se harron...
po mendoj ku te shkoj neser , meqe eshte e djele.................
.... marim qepët i grimë .... marim mishin e prejmë copa copa ........ marrim edhe karrota ..... edhe vegetë ..... dhe i kavardisim ( përzimë ) ................ pastaj i bashkojmë me bizelet dhe ......... i lemë të ziejnë ................ kur bohen gati ............
..............
ikën dhe han sanduiç ............ se gjella nuk bo nji lek .......... kur du me bo edhe unë guzhinierin ............
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
![]()
![]()
.... marim qepët i grimë .... marim mishin e prejmë copa copa ........ marrim edhe karrota ..... edhe vegetë ..... dhe i kavardisim ( përzimë ) ................ pastaj i bashkojmë me bizelet dhe ......... i lemë të ziejnë ................ kur bohen gati ............![]()
![]()
..............
ikën dhe han sanduiç ............ se gjella nuk bo nji lek .......... kur du me bo edhe unë guzhinierin ............![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
............
Eh...diabolic ... te njejten po bej edhe une.....demek tu msu me laptop perpara.....kam edhe provim neser...:
Une jam e pafajshme...fajin e kane ta te shpis me me kan vu internetin free...:
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
fmi te keqinj ju ....
po lexoj disa MP ........ po pi një birrë ( gëzuar ) .......... dhe .... po përshëndes këtë gocën ktu lart ..............
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
po lexoj disa MP ........ po pi një birrë ( gëzuar ) .......... dhe .... po përshëndes këtë gocën ktu lart ..............![]()
Tani deri para 5 minutash po shikoja Familja Adams por isha qe isha thash te hy ne forum dhe ti hedh nje sy postimeve te Katit...
Tani po shoh- Cultura moderna(Teo mamucari eshte nish) qe te marrim nje cik kultur gjoja se me librat e ndritem sot :p ...
Citim:
Tani deri para 5 minutash po shikoja Familja Adams por isha qe isha thash te hy ne forum dhe ti hedh nje sy postimeve te Katit...![]()
Tani po shoh- Cultura moderna(Teo mamucari eshte nish) qe te marrim nje cik kultur gjoja se me librat e ndritem sot :p ...
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
............
amon mos m'i kujto librat edhe ne forum..........se piva helmin........:p
edhe une po bej demek se po lexoj postimet tuja e demek se po te kthej pergjigje...![]()
Citim:
Na mos pi helm se ste ben gje jo se eshte i skaduar.
Me thuaj mua se te gjej une nje cik fotoksine te mire qe me nje hapje te marresh rrugen per shen triadhe :p :p
Na moj se mos e ben me verte ti... ?
Jo per gje por do me mungojn shkrimet e tua te ditet e mia...
Une tani me demek po shkruaj...![]()
po degjoj bubullimat ..... (ufaa...ka raste qe shiu me ben pa insiative!)
ehde pak ora 03;00 e nades..........une jam krejt pa gjume..........ufaaaaaaaaa...........shyqyr qe asht muzika ............
Po lexoj verejtjet,sugjerimet dhe opinionet mbi forumin
Jam shtri me pushu pak ...por ja laptopi po ma ben me sy... xhiro neper forum...duke derguar ca kartolina miqve te mi ne France.....muhabet me kushon qe kam ketu.....dhe po pres te na vije akullorja me pjeshke
sa e mora veten nga rruga.................... isha ne shkoder , ........................sa dola nga dushi ......................psh te gjith shkodrranet me qe ra fjala
Po rri ne tarac ne kat te 15 duke u ngrohur ne diell me laptopin para duke lexuar forumin...
Po shtyj kohen teksa po pres per nje note.....ne Netin e Apit....gazep dyrnja......muhabet ....forum....e-maile.......komplimente...ngacmime...:
Po i hedh nje sy forumit...dhe ja...po zgjidh ekuacionin qe ka sjelle NS-6
http://forumihorizont.com/showthrea...1859#post331859
Sapo erdha te Buci...me e taku se i ka ardh vllackoja nga Italia.......tu ba muhabet...une ne forum ...kurse ajo tu me tregu dhuratat qe i ka pru vllackoja....nderkohe po ha nje tas me kumlla....dhe mezi po pres te ha kete super cokon per mu...........hmmmmmmm deri ne Itali me ka dal nami se jam llupse...
:p
po pres .........
......... gjumin ..........
Tashi......po pi birren e 15 ....Numer fiks
[QUOTE]Po citoj ato që tha lezhjani-82
Tashi......po pi birren e 15 ....Numer fiks
[/QUOTE
sa me ishte pi dhe mu nje birre
lezhjani hulle nje ktej ka une
po pi i nje mix hipnotiq dhe whisky....dreqe po te jap nje dhe ty...
he pra se duhet me ken pak pishem me nje vend qe po shkoj tani
mos shko o trim ..hahhahahaha.....spo mshijo pija fare...spihet vetem....
go ma ndrit at vend....ma shake si no tumorrou
hahahahaha jo maj jo jam tu la rroba por me doli nje mi sa une n'kame qe gati sa sme la zemra... tash me duhet me shku me i marre dhe thash ta po nje teke qe te me ikun pak frika
hahahhahaha nga miu tremesh ti ncncnncnc....miu nga frike nga ti je kafsha mo e bukur ne pyll
ps po chit chat me amoren time dreqe......mjep nje big hug...per kuriozitetin tuj dreqja gives the best hugs in the world...muahh une ty
jo mua me shkon pike pike kur shoh mi.. kam bertit aq shume qe kumshit kan dale jashte..hey thuje amores tan ku e ka shokun se ati do me ja shtryll kockat.
hahahhahahhahaha verdall o ....i kam thon dreqen per nuse kshu gerrfrenda e bojfrrenda sme pelqe......lol....mos u rrembe bani si indiferente se ashtu i ik truni....o msu me i propozu femnat vete ...lol...
e di qe ka dale moda me i propozu femra mashkullit por une ma pare rri me gisht n'goje se po i propozoj kuj...nejse e di ti qe une si pelqej meshkujt mendjemedhenj sado te bukur te jen..
ps: une tani po bahem gati me shku me luftu me minj (hey e shkrujta mire fjalen ''minj'' se na hyri amore alucios me na korrigju)?
Po i them dreqes dhe elses:
HUDHENI DHE JU NJE FIRME TEK PETICIONI KUNDER GREKUT... (seriously)
http://www.ipetitions.com/petition/...signatures.html
http://www.forumihorizont.com/showt...&threadid=14023
jo nje firme por 100
i kam vdekje kto pedera
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
jo nje firme por 100
i kam vdekje kto pedera
i vuna firmen vul te thate e t enjom....mkan cudit 3 vete aty....besoj s ejane anetare forumi....lol ..aj know them...lol
ene si e pime q ejam bleta mke borxh 50 dolari...i donated...mo mire tkisha shku te sefora ble noj budallik...lol
Citim:
i vuna firmen vul te thate e t enjom....mkan cudit 3 vete aty....besoj s ejane anetare forumi....lol ..aj know them...lol
ene si e pime q ejam bleta mke borxh 50 dolari...i donated...mo mire tkisha shku te sefora ble noj budallik...lol
po thashe se shkonte firma mi ....e hengra mendova i had to donate...ska gje ....une i lej change indianit cdo mjes ...spo donejt per albanezt e mi...pastaj u preka ne seder thashe paskan sign e donate gjithe kta mos ta bej une....
bleta ku mputhe hahahahahha
Citim:
po thashe se shkonte firma mi ....e hengra mendova i had to donate...ska gje ....une i lej change indianit cdo mjes ...spo donejt per albanezt e mi...
bleta ku mputhe hahahahahha![]()
![]()
hmmm aj lajk aj lajk...po une du te buza lol
Citim:
hmmm aj lajk aj lajk...po une du te buza lol![]()
he mi si bo per nje kiss ...pastaj kush te tha se kam pi...ncncncncncn une dej 10 burra mi e vete nuk dehem...
i kiss te buza mi friendly spo te kerkoj llape lol:p :p
Citim:
he mi si bo per nje kiss ...pastaj kush te tha se kam pi...ncncncncncn une dej 10 burra mi e vete nuk dehem...
i kiss te buza mi friendly spo te kerkoj llape lol:p :p
nuk te ka dal po he.....cne me herpes ti ke kap forumin mar sic duket se ktu ka shume t einfektume...lol
kushedi tka ra ne ganorrija lol....kushedi si te o bo herpis te buza aj lajk so sexy ....ewwwwwwww
hahahahah elsaaa te paska shku mendja me puth femra eee
te thash une njeher mem puth mua nuk puth ma meshkuj..
... m´duket se rash brenda me elsen tashi!
dreqe rri urt se tfus ne vaske ty ... e di ti lol
bleta dhe une e ndjej sec kam baterrflaj in maj stomak kur flas me ty....da da dashnija mi moriment e mija lalallalala
Citim:
dreqe rri urt se tfus ne vaske ty ... e di ti lol![]()
![]()
bleta dhe une e ndjej sec kam baterrflaj in maj stomak kur flas me ty....da da dashnija mi moriment e mija lalallalala![]()
![]()
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.