Forumi Horizont Gjithsej 42 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 419 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njerëz (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=285)
-- Foto artistike femijesh (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1399)

Postuar nga briseide datë 23 Shtator 2007 - 05:04:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

he de, se nuk eshte uje i bekuar ai! :p

As une nuk shpresoja te ishte i bekuar

Postuar nga Glaukus datë 23 Shtator 2007 - 05:05:

... tralala tralala ma të menthëm the un th'ka .... thpo e futh dot ...   kthu nuk e ndot ambientin .. ahahaaaa

the moth na thef teto Kotka dhe na bëltet pasthtaj ....   

Postuar nga bleta punetore datë 23 Shtator 2007 - 05:10:

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
  ... tralala tralala ma të menthëm the un th'ka .... thpo e futh dot ...   kthu nuk e ndot ambientin .. ahahaaaa

the moth na thef teto Kotka dhe na bëltet pasthtaj ....   

hahahahahahha!

mos ki merak, se teto kotka me c'po shof, po te vezhgon gjithe qejf nga pas!

brisi, pse s'e nderron avatarin, la materia prima e paske...!

Postuar nga kotka datë 23 Shtator 2007 - 07:17:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

hahahahahahha!

mos ki merak, se teto kotka me c'po shof, po te vezhgon gjithe qejf nga pas!

brisi, pse s'e nderron avatarin, la materia prima e paske...!

e di qe me ngjaka ajo mbrapa vertet bletke, a thua te me kene vene ndonje paparac edhe mua????????

More glaoukus po na e merove djaken more, c'i ben keshtu vetem prapesira do t'i mesosh apo e keni fjalen si te ruani ambjentin

Tani Al Gore do t'ju japi nje medalje veteranesh, ty si fotograf dhe djalkes qe po mundohet kaq shume per ruajtjen e ambjentit.

Para nje jave isha ne plazh dhe nje vajze e vogel ishte mu ne buze te detit dhe po pyeste gjyshen amerikane " Po qe se te vjen ujet e holle ku supozohet te shkosh" Gjyshja e zene si ne turp me ze te ulet i pergjigjet:  "shko ne Oqean dhe beje"  Une me nje ane ja plasa nje te qeshuri te mekur, shyqyr qe kisha syze dhe nuk me kuptuan.

Vogelushja ja pason " Lejohet nena ta besh ujtin ne Oqean", Nuk e di se si mu mbajt goja doja ti thoja, "ja pyet njehere shqiptaret behet apo nuk behet ujet e holle ne det"

Postuar nga Glaukus datë 24 Shtator 2007 - 05:04:

- ... Ethlaaa ............. !!! give me one kith ........  

Postuar nga elsaaa datë 24 Shtator 2007 - 05:17:

me kenaqesi jo nje kiss po 100 kisses te eltha ote tyve.. se qoke tu heq zdralen...lol

Postuar nga Glaukus datë 24 Shtator 2007 - 05:33:

- tha e mirë ke qen edhe ti mi dleç ........ fikthim të kom path .... one thousand kith for you .. !!! 

Postuar nga elsaaa datë 24 Shtator 2007 - 05:47:

qyqe po uen si kam pas lomet e ndare..ath thyt jethil....po i bukul ky bebi....ehh kam qon beb snob une hahahahahhahaha...sa zemra i kam thyer ehhhhh.... njeher e nje kohe... ...po mpus pa jarge.... the ma thpife athtu...

Postuar nga Glaukus datë 26 Shtator 2007 - 00:08:

- nji thoqja ime ........... e kam thum xhan ...  

Postuar nga bleta punetore datë 26 Shtator 2007 - 00:10:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
  - nji thoqja ime ........... e kam thum xhan ...  

shejtan! je me gustooo!

apo s'me paska nje qerpik... naaa, sa nje erashke!

Gjithsej 42 faqe: « E parë ... « 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 » ... E fundit »
Trego 419 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.